ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 725
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 725 of 2553 FirstFirst ... 22562567571572372472572672773577582512251725 ... LastLast
Results 10,861 to 10,875 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Ava
    Έτσι μπράβο, Eli μου! Τα δικά σου τα μωρά ίσως είναι πιο εύκολα στο χειρισμό, τα δικά μου είναι λιγάκι δύσκολα. Ένα θα πω και θα καταλάβετε όλες! Η μαμά μου έχει γεννέθλια την ίδια ημέρα με τη Μέρκελ! Σας λέει κάτι αυτό ή να το αναλύσω περαιτέρω?
    Nein nein wir verstehen!!!

Senior Member
    Αγγελουδάκι μας, καλή χρονιά, χρόνια πολλά! Είμαστε και πολυλογούδες, πού να προλάβεις να μας διαβάσεις.. Δεν πειράζει... ομορφάντρα μουυυυ!!!
    Φιλάκια πολλά!!

Senior Member
    Nein, was? Ich versteh Deuch nicht καρντιά μου... Μήπως είπατε τίποτε άλλο ή να βγάλω το μαστίγιο? :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Βγάλτο εσύ να βρίσκεται πρόχειρο ποτέ δεν ξέρεις...:lol::lol::lol::lol:

Mια χαρά το κατάλαβες, έχει εσύ την έκτη αίσθηση στις ξένες γλώσσες το θυμάμαι και με τα γαλλικά σου

Αχ είπα Γαλλικά... Ναταλάκι μου σε φιλώ γλυκά!!!!!

Senior Member
    Εκ των υστέρων κατάλαβα τι είπες. Είπες, νομίζω, όχι, όχι, καταλαβαίνουμε.
    Απολαυστική η φωτό, μέσα στη γελοιότητά της! Να' σαι καλά, με έκανες και γέλασα, αν και αναγνώρισα το βλέμμα αυτό, όταν έτρωγα σοκολάτα στα εκατό μου κιλά!

Senior Member
    παω για νάνι καρδιές μου , καληνύχτα και όνειρα γλυκα!

Senior Member
    Καληνύχτα αδερφούλα μουυυυυ τέλεια η φωτο γλύκα το μωράκι...λες να καταφέρουμε να κάνουμε ένα τέτοιο;; Αν και μετά από μία μέρα με την ανηψιά μου, άρχισα να σκέφτομαι ότι αν το έχω αυτό φουλ time δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα :crazy:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Εκ των υστέρων κατάλαβα τι είπες. Είπες, νομίζω, όχι, όχι, καταλαβαίνουμε.
    Απολαυστική η φωτό, μέσα στη γελοιότητά της! Να' σαι καλά, με έκανες και γέλασα, αν και αναγνώρισα το βλέμμα αυτό, όταν έτρωγα σοκολάτα στα εκατό μου κιλά!

Ε μααα γι'αυτό την έβαλα!! Έννοια σου και όλες μας έχουμε πάρει τέτοια βλέμματα όταν ήμασταν μπουκωμένες με κάτι :lol: , δεν θέλω να πάει ο νους σας στο πονηρό φαγάκι εννοώ! :lol:

Senior Member
    Εμένα ευτυχώς η μητέρα μου με στηρίζει πάντα χωρίς προβλήματα (χώρισε με τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρή και δεν έχω σχέσεις μαζί του). Έχει δώσει πολλά χρήματα για να κάνω κατά καιρούς taste n diet, για διατροφολόγους κ.α. Πάντα ήθελε να αδυνατίσω για λόγους υγείας και δεν με κατηγορούσε ποτέ όταν αφού αδυνάτιζα μετά ξαναπάχαινα. Ότι μακακία και να κάνω δεν μου φωνάζει ποτέ. Μου λέει φυσικά τη γνώμη της ή το κλασικό "σου τά'λεγα εγώ" αλλά μέχρι εκεί και μετά ψάχνει τρόπο για να με βοηθήσει. Δεν φοβάμαι να της πω το οτιδήποτε και είμαι σίγουρη ότι εάν έκανα ποτέ φόνο το μόνο που θα μου έλεγε είναι να με βοηθήσει να θάψουμε το πτώμα!! Είμαι πραγματικά πολύ ευγνώμων για τη συμπεριφορά της μητέρας μου.

Senior Member
    Εύχομαι σε όλες όσες επιθυμείτε με την καρδιά σας, ένα τέτοιο μωράκι να στολίσει την αγκαλίτσα σας!
    Να το κρατήσετε και να ζεστάνει την ψυχούλα σας!
    Κι αν στο μέλλον γίνει λιγάκι χοντρούλικο, εδώ είμαστε εμείς, να το επαναφέρουμε! ʼντε, με το καλό, οι υποψήφιες μανούλες!

Senior Member
    Αχ να είχαν όλοι οι γονείς το μεγαλείο της ψυχής να αγαπάνε τα παιδιά τους χωρίς να τα κρίνουνε αααχ
    Τζινάκι μου τυχερούλα είσαι
    Εμένα οι δικοί μου νομίζω ότι κάπως το έχουν πιάσει το νόημα μετά από χρόνια εκπαίδευσης και αφού δοκίμασα πολλούς τρόπους επικοινωνίας καλούς και κακούς. Πλέον με αφήνουν στην ησυχία μου, λένε διακριτικά συνήθως την γνώμη τους αλλά τρέμω την ώρα που μπορεί να βρεθώ στην ανάγκη τους και τότε είμαι σίγουρη ότι θα ξεκινήσουν και πάλι τις μπιχτούλες για τις επιλογές μου , αν και πια και εγώ δεν έχω υπομονή με αυτά, λέω την γνώμη μου στα ίσια απλά προσπαθώ να την λέω με τακτ και ευγενικό τρόπο

Senior Member
    Να πω κάτι? Όλοι οι γονείς, οι σοβαροί γονείς, έχουν μεγαλείο ψυχής. Ίσως δεν έχουν τρόπο προσέγγισης, αλλά μεγαλείο έχουν και αγάπη επίσης και αυτά είναι αρκετά, ώστε να μας κάνουν να τους αντέχουμε.
    Εγώ τουλάχιστον αυτό εισπράττω. Λαμβάνω αγάπη, σε υπερβολικές δόσεις για τα μέτρα μου, φτάνει και στον έλεγχο ακόμη, αλλά καταλαβαίνω και συγχωρώ και σιωπώ, γιατί σέβομαι ηλικίες, καημούς και όλα όσα δεν κατάφερα να δώσω.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Εύχομαι σε όλες όσες επιθυμείτε με την καρδιά σας, ένα τέτοιο μωράκι να στολίσει την αγκαλίτσα σας!
    Να το κρατήσετε και να ζεστάνει την ψυχούλα σας!
    Κι αν στο μέλλον γίνει λιγάκι χοντρούλικο, εδώ είμαστε εμείς, να το επαναφέρουμε! ʼντε, με το καλό, οι υποψήφιες μανούλες!
    Θα την δεχτώ την ευχούλα ως υποψήφια μέλλουσα μαμά , αν και τρέμω με την ιδέα να γίνω μάνα. Η ώρα έφτασε η ηλικία μου είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλη αλλά εγώ ακόμη δεν έχω νιώσει την ανάγκη μέσα μου να φουντώνει, σίγουρα νιώθω κάτι αλλά όχι την λαχτάρα που νιώθουν άλλες γυναίκες. Ξέρω ότι θα μου ξυπνήσει μόνο αν το ζήσω, είμαι πάντα διστακτική στα μεγάλα βήματα

Senior Member
    Όντως είμαι τυχερή κι εγώ και η αδερφή μου. Είναι τόσο ανιδιοτελής ο τρόπος που μας αγαπάει που της έχουμε πει ότι είναι τυχερή που της το αναγνωρίζουμε και τη σεβόμαστε και την αγαπάμε, γιατί αν είμασταν κωλόπαιδα θα μπορούσαμε να την εκμεταλλευτούμε και να της κάνουμε τη ζωή μαύρη.

Senior Member
    Eli μου, τόλμησέ το, γίνε μαμά ή μάλλον μάνα, που είναι τίτλος! Δεν ξέρεις τι θα έδινα γι' αυτό. Τα πάντα. Αγαπώ τους ανθρώπους, εκπαιδεύομαι χρόνια, διαβάζω βιβλία ψυχολογίας, βλέπω τη νταντά πρώτων βοηθειών, αλλά, κυρίως, λατρεύω τα μωρά και αυτά εμένα. Έχω συγκινηθεί μέχρι δακρύων όταν ντάντευα ένα μωράκι και μου το πήραν από τα χέρια και αυτό άρχισε να κλαίει και μου άπλωνε τα χεράκια του. Η μητρότητα είναι μεγαλείο, όταν είσαι έτοιμη γι' αυτό. Όταν έχεις τη σωστή ψυχοσύνθεση, τη σωστή παιδεία και τη σωστή προετοιμασία. Τόλμησέ το!