ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 739
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 739 of 2553 FirstFirst ... 23963968972973773873974074174978983912391739 ... LastLast
Results 11,071 to 11,085 of 38289
    Senior Member
    Εσύ Eli μου έχεις κάνει κάποια επέμβαση ή το παλεύεις με διατροφή και γυμναστήριο; Αν θυμάμαι καλά η αδερφή σου η Κατερίνα έχει κάνει sleeve;

Senior Member
    Από εκείνη την χρονιά που είχα πάθει όλα αυτά αλλά και άλλα πολλά από φίλους μου έκανα μία υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα μένω πλέον μακριά από τοξικές σχέσεις ερωτικές και φιλικές. Έτσι άλλαξα συμπεριφορά σε πολλά πράγματα. Ήταν μεγάλο το ταρακούνημα και επειδή κόντεψα στην πορεία να χάσω τον εαυτό μου είπα ως εδώ! Έκοψα μαχαίρι ακόμη και πολλές πολυετείς φιλικές σχέσεις από τότε γιατί διαπίστωσα στην πορεία ότι μου κάνανε περισσότερο κακό παρά καλό. ʼνθρωποι που το μόνο που ξέρουν είναι να μου ρουφάνε την ψυχούλα μου πλέον δεν έχουν θέση στην ζωή μου, είμαι απόλυτη σε αυτό!

Senior Member
    Γεια σας κοριτσαρες μου!Ο Νικολας μου αν κ ψιλοαρωστουλης εφυγε για Πρεβεζα κ ετσι θα εχω μεχρι αυριο το λαπτοπ εγω!Τζινα σε ειχα πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου αλλα με αυτο που ειχες κανει του τυπου ανεβηκες ακομη!Δυστυχως ολες εχουμε κανει τις χαζομαρες με τυπους στυλατους .
    Στα τωρινα τωρα.Βρισκομαι σε βομβαρδισμενο σπιτι!Ενω το εκανα το πρωι γιατι θα ερχοντουσαν 3 φιλες μου η μια ξυπνησε αρρωστη,η αλλη ξεμεινε με ξαδερφη που ηρθε ξαφνικη επισκεψη απο το χωριο με το πεσκεσι της ευτυχως,οποτε ακυρωσα την τριτη κ αρχισα την πονεμενη ιστορια το ξεστολισμα,αφου εγω δεν ειχα κ δεντρο να του κρεμασω αυγα κ κουνελακια το Πασχα!Τωρα ειναι 3 καναπεδεσ κ μια μπερζερα γεματη πραγματα να αμπαλαριστουν κ τα χαλια μες στην ελατοβελονα κ την πευκοβελονα.Δεν μπορεις να περπατησεις ξυπολητη!Να μην πω οτι κατω απο το φωτιστικο του σαλονιου εχει κ αγκαθια απο το αρκουδοβατο που ειχα βαλει.το μονο καλο οτι καθε ενα που εβγαζα το εριχνα στο τζακι κ μοσχοβολλαει ο τοπος.Α!μας τελειωσε κ το πετρελαιο κ σημερα δε φερνουν.Αυριο λεει.Ευτυχως πηρε ο αντρας μου ενα πλαστικο βαρελι να φερει λιγο για αποψε γιατι εχει φοβερο βρωμοκαιρο.Αλλα το απογευμα που θα ερθει απο το χωριο.
    Ελι γελασα πολυ με το βιντεακι απο το Λιτοχωρο.Πεσανε 50 ατομα κ δεν μπορουσαν να βρουν το σταυρο!
    Αυτα για την ωρα!Θα ειμαστε σε επαφη.Οβερ!

Senior Member
    Τζινάκι μου καλά έκανες να ξορκίσεις το κακό! Θα αγιάσω και εγώ λίγο έτσι για το καλό τώρα που μου το θύμισες
    Εγχείριση δεν έχω κάνει το παλεύω με διατροφή. Πάω σε διαιτολόγο εξειδικευμένο σε διατροφικές διαταραχές και για μερικούς μήνες πήγα και σε ψυχολόγο για να βάλω σε τάξη το μέσα μου και πλέον είμαι πολύ καλά και το παλεύω με περισσή υπομονή και καλή διάθεση.

Senior Member
    Ναι η Κατερίνα έχει έναν χρόνο και κάτι με sleeve

Senior Member
    Καλώς την Γλάυκη μας την φορουμοστερημένη :lol: μας έλειψες!
    Περαστικά στον γιόκα σου εύχομαι ότι είναι να το περάσει ελαφρά και γρήγορα

Senior Member
    Κάθε φορά πάντως που ανατρέχω στο παρελθόν μου ειλικρινά δεν μετανιώνω για τίποτα. Πραγματικά νιώθω ότι όλα έγιναν για κάποιο λόγο και ακόμη και τα πιο τραυματικά τα κρατάω μέσα μου ως μαθήματα και προχωράω μπροστά. Ευτυχώς είμαι χαρακτήρας που μπορώ να ξορκίζω το παρελθόν μου και να προχωράω ανενόχλητη στο μέλλον μου. Δεν με βασανίζουν τα λάθη που έχω κάνει ίσα ίσα με κάνουν πιο δυνατή και λίγο πιο χοντρόπετση, οπότε παίρνω την γνώση που μου έχουν προσφέρει για να έχω ένα καλύτερο μέλλον.
    Τζινάκι μου κρίμα που τελείωσαν τα λαλάγκια ελπίζω εκείνο με τον κόμπο να μην σου έκατσε στο λαιμό αλλά να το κατέβασες με μεγάλη ευκολία και ευχαρίστηση :lol:, στο κάτω κάτω είναι και αυτός ένας τρόπος για να ξορκίζεις το παρελθόν έτσι δεν είναι; Και όπως λέω συχνά και εγώ τώρα πάμε για άλλα καλύτερα! Είσαι τυχερή που έχεις τα γλυκά σου ζωάκια να σε συντροφεύουν και είμαι σίγουρη ότι από αυτά παίρνεις μόνο αγάπη και αποδοχή και πολλά χαδάκια και φιλάκια :bigsmile:. Εύχομαι πάντως το 2012 θα σου φέρει και έναν καλό και άξιο σύντροφο που να σε αγαπάει για αυτό που ακριβώς που είσαι και να σε βλέπει ως την πιο όμορφη ύπαρξη του κόσμου!

Senior Member
    Eιμαι πολυ γκαντεμα παντως!Ειχε πεσει το ιντερνετ!Ελι μου πιστευω μην κυλησει γιατι ο αγωνας ειναι αυριο.Η κορη μου που εφυγε την Τριτη ηταν 3 μερες με δεκατα κομαρες κ πονολαιμο.Οταν εχω χρονο θελω να μου πεις που εχεις αναρτησει τα σεμιναρια για να τα παρακολουθησω.Παντως πριν που μαζευα κ επρεπε να αδειαζω μπωλ χριστουγεννιατικα κλπ οτι ειχαν μεσα σοκολατακια.αγιοβασιλακια, κουλουρακια τα ετρωγα μην πανε χαμενα!Ασε που εχω μιση πιατελα κουραμπιεδες, αλλη μιση μελομακαρονα
    κ μιση βασιλοπιττα.

Senior Member
    Ααχ βρε Γλαύκη μου θα σε μαλώσω ʼλλο να τα τρως για ευχαρίστηση και άλλο για να μην πάνε χαμένα! Χαμένα χίλιες φορές στον σκουπιδοτενεκέ παρά να γίνεις εσύ ο σκουπιδοτενεκές! Αυτές τις βλακείες κάνουμε και μετά λέμε πως βάζουμε κιλά. Έχω πετάξει εγώ φαί φέτος ουυυυυ. Τι να κάνω δηλαδή να τα φάω και μετά να κλαίω; Έχω μία πιατέλα με μελομακάρονα και κουραμπιέδες και βασιλόπιτα. Αλλά δεν πρόκειται να τα αγγίξω εκτός και αν θέλω πάρα πολύ να φάω γλυκό. Διαφορετικά θα πάρουν πόδι στα σκουπίδια και το λέω χωρίς τύψεις και ας τα έφτιαξε και η αγαπημένη μου μανούλα.
    Τα 2 πρώτα σεμινάρια δυστυχώς πλέον δεν διατίθενται δωρεάν όπως ήταν τις πρώτες μέρες. Γνωρίζω όμως από πρώτο χέρι ότι σύντομα πιθανόν να ξεκλειδώσουν το πρώτο το εισαγωγικό και να το παρέχουν δωρεάν. Θα βρεις τις υπόλοιπες πληροφορίες εδώ:
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=5228&page=18
    όπου γράφω ότι γνωρίζω σχετικά με το θέμα. Πάντως δεν είναι ακριβά (κοστίζουν 18? το ένα) και μπορείς αν ενδιαφέρει και άλλους να μοιραστείτε το κόστος και να πάρετε έναν κωδικό για κάθε σεμινάριο και να το παρακολουθήσετε.

Senior Member
    Αβουλινι που εισαι?Παρε 2 γλυφυτζουρια ακομη λιχουδια μου!Ασε την τυροπιττα.Θα σου φτιαξω εγω οταν ερθω..

Senior Member
    Πρεπει δυστυχως να φυγω να παω μα ανοιξω την ταβερνα στην κοπελλα που εχουμε κ μετα να παω στην αδελφη μου να της φτιαξω το δισκο με τα κολλυβα γιατι αυριο εχει τα 6μηνα της πεθερας της.Το βραδυ θα ειμαι παντως παλι μεσα.Μη χαθειτε!Μακαρι να ειναι κ η Ναταλιτσα μας.Φιλακια πολλα!

Senior Member
    Επανήλθα μετά από ένα μεσημεριανό γεύμα στην αδερφή μου με γουρουνόπουλο και ένα καφέ στη φίλη μου και διαβάζω τα περί σχέσεων και λέω από μέσα μου "πόσες ομοιότητες πια με τις περισσότερες από εσάς;" ...
    Θα σας εξομολογηθώ κάτι.. ο δικός μου πρώην έχει μια υπέροχη μητέρα η οποία υπήρξε πρώτα καθηγήτρια μου στο γυμνάσιο και μετά φίλη αγαπημένη, εν δυνάμει πεθερά κτλ. δλδ πολύ αγαπημένος άνθρωπος που φιλούσε το χώμα που πατούσα και ανυπομονούσε και τα δέκα χρόνια που κράτησε η σχέση με το γιο της να παντρευτούμε και να ζήσουμε happily ever after..Όταν το τελείωσα με το λεγάμενο μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα μέσα στη δεκαετία, αποφάσισα ότι δεν μπορούσε να υπάρξει εκείνη στη ζωή μου γιατί δεν θα μπορούσα ποτέ στην ουσία να αποδεσμευτώ συναισθηματικά αν έβλεπα μέλη της οικογένειας του.. Έτσι την έβγαλα και εκείνη από τη ζωή μου, πράγμα το οποίο ήταν απώλεια σε συναισθηματικό επίπεδο αφού είχαμε μεγάλη αδυναμία η μια στην άλλη. Φέτος όμως , που νιώθω ανεβασμένη και δυνατή, αισθάνθηκα την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί της, οπότε μετά από τέσσερα χρόνια που είχαμε να μιλήσουμε, ξαναμιλήσαμε και μάλιστα στις επόμενες βδομάδες θα βρεθούμε και για καφέ..
    Δεν ξέρω πόσο σοφό ήταν αυτό που δρομολόγησα , σίγουρα όμως ήρθε σαν ανάγκη και ποτέ δεν έχω υπάρξει ικανή να με σταματήσω όταν αισθάνομαι κάτι βαθιά..

Ακούω ένα υπέροχο σιντι που έγραψα από τα καινούρια μου αποκτήματα του youtube, χάρη σε σένα Τζινάκι! Ταξιδεύω με μουσικές και σας αφιερώνω ένα από αυτά:
    http://youtu.be/WBtx1IvWbQk

Senior Member
    Μόλις γύρισα από το καθιερωμένο περπάτημα και έχω ξεπαγιάσει. Κάνει πολύ κρύο έξω. Γλαύκη μου περαστικά στον γιόκα σου. Καλή συνέχεια στη δουλειά σου. Θα τα πούμε αργότερα, τώρα που έχεις και πριβέ laptop!

Senior Member
    Eli μου ευτυχώς το λαλάγγι κόμπος δεν μου έκατσε στο λαιμό :lol: αλλά το έφαγα σε 3 δόσεις γιατί ήταν μεγάλο. Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου. Αμήν.

Senior Member
    Έφτασεεεε! ʼργησα λιγάκι, αλλά είμαι πίσω, να δω τις φρικιαστικές σας ιστορίες, με τις πευκοβελόνες! Τα ίδια θα αντιμετωπίσω αύριο και με λούζει κρύος ιδρώτας. Λες και δεν μου φτάνουν τα σημερινά! Κουτιά, κουτάκια, ανεβοκατέβασμα στις καρέκλες, αλλά όχι για τσιφτετέλια, παρά για πρόσβαση σε ντουλάπια, πατάρια, κλπ..