ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 789
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 789 of 2553 FirstFirst ... 28968973977978778878979079179983988912891789 ... LastLast
Results 11,821 to 11,835 of 38289
    Senior Member
    Προς ενημέρωση σας αγαπημένη μου Ναταλία, μιας και δεν προλαβαίνετε να ενημερωθείτε για τα νεώτερα του οίκου σας να σας ενημερώσω ότι αυτοπαρατσουκλώθηκα ως Ζουμπανίτσα :lol: λόγω Ζούμπας και διαιτολόγου :lol:. Οπότε μπορείτε να αναφέρεστε στην αφεντιά μου με το ανωτέρω παρατσούκλι εφόσον επιθυμείτε .

Senior Member
    Eli εαν επιτρέπεται πόσα δίνεις στο γυμναστήριο?

Senior Member
    Originally posted by break

Καληνύχτα Nadine :love: κ ας με ξέχασες εμένα, είμαι κ λίγο παραπονιάρα :bigsmile:
    Originally posted by NADINE

Καληνύχτα Ταπερτζίνα,καληνύχτα Ελάκι,καληνύχτα σοκολατένια...Καληνύχτα σε όλους!

Senior Member
    :eureka: α καλά τώρα το κατάλαβα!!!!!!!!!

Senior Member
    Κι εγώ εύχομαι να καταφέρω να το κόψω το κάπνισμα κάποια στιγμή. Ένα ένα με τη σειρά. Προς το παρόν έκοψα το στομάχι μου και έκοψα και τα απίστευτα λίτρα αναψυκτικού που έπινα κάθε μέρα από έφηβη ακόμα. Έπινα 4 με 5 μπουκάλια του 1,5 λίτρου κόκα κόλα λάιτ την ημέρα και πριν 5 χρόνια το γύρισα σε πορτοκαλάδα φάντα ζερό (χωρίς ζάχαρη) του 1,5 λίτρου. Ένας από τους λόγους που έκανα το sleeve είναι και αυτός. Δεν φαντάζεστε πόσο εθισμένη ήμουνα. Και μου κακοφαινόταν πολύ στις αργίες που ήταν κλειστά τα σούπερ μάρκετ για 3-4 μέρες γιατί έπρεπε να αγοράσω 15 μπουκάλια μαζεμένα!! Με πολύ στέρηση το είχα κατεβάσει σε 3 μπουκάλια του 1,5 λίτρου την ημέρα. Για να καταλάβετε το μέγεθος του εθισμού μου, πριν 2 χρόνια έπιασε μεγάλη φωτιά στο κολλητό με μένα διαμέρισμα (θα σας πω άλλη φορά την ιστορία) και το δικό μου σπίτι είχε γεμίσει καπνούς μέχρι τη μέση (και σώθηκε από θαύμα). Έπρεπε να περπατάω γονατιστή για να αναπνεύσω. Ο πρώην μου έβγαζε τα ζώα έξω με τη βοήθεια της αστυνομίας κι εγώ, μέσα σε όλο το χαμό χωρίς να μπορώ να αναπνεύσω, έτρεχα να βάλω την πορτοκαλάδα μου σε σακούλα για να την πάρω μαζί μου φεύγοντας!!!!!! Στους 5 μήνες από το sleeve άρχισε να με τρώει ξανά αυτή η συνήθεια χρόνων και τελικά ήπια πορτοκαλάδα για να μου φύγει. Ευτυχώς όμως ενώ μου αρέσει το ανθρακικό, ο φόβος μου πλέον για το στομάχι μου είναι μεγαλύτερος οπότε δεν την ευχαριστήθηκα και δεν τη ζητάω πλέον. Οι δικοί μου και οι φίλοι μου σταυροκοπιούνται και δεν πιστεύουν ότι πίνω μόνο νερό και χυμούς. Βασικά ούτε εγώ το πιστεύω!!

Senior Member
    Originally posted by Eli

Προς ενημέρωση σας αγαπημένη μου Ναταλία, μιας και δεν προλαβαίνετε να ενημερωθείτε για τα νεώτερα του οίκου σας να σας ενημερώσω ότι αυτοπαρατσουκλώθηκα ως Ζουμπανίτσα :lol: λόγω Ζούμπας και διαιτολόγου :lol:. Οπότε μπορείτε να αναφέρεστε στην αφεντιά μου με το ανωτέρω παρατσούκλι εφόσον επιθυμείτε .
    Ζουμπανίτσα,ξεζουμπανίτσα, είσαι μια αναβολίτσα!

Senior Member
    Καληνυχτα Ναταλια κ ας μην ειχα ουτε εγω Καληνυχτα....Κ εγω σ'αγαπαω....

Senior Member
    Δε θυμάμαι αν καπνίζεις εσύ...Απάντησε μου κι ανάλογα θα έχεις αγάπες και καληνύχτα...

Senior Member
    Να τη και η παραπονίτσα!

Senior Member
    Το να σώζει ο καλός σου τα ζωντανά απ'τη φωτιά κι εσύ τη Φάντα,τα λέει όλα!
    Μπράβο σου,Ταπερτζινάκι που τα κατάφερες!ʼντε πάμε στο τσιγάρο τώρα!Έλα μου!

Senior Member
    Ναταλιτσα ποτε!Σπανια στην τρακα μια φορα το χρονο αν περναω πολυ καλα μπορει να κανω ενα χωρις να το κατεβαζω φυσικα!

Senior Member
    Σωστή απάντηση!Πάρε τις αγάπες σου και κουκουλώσου στα παπλωματένια σου,
    έχοντας κατά νου πως σε μία εβδομάδα ακριβώς θα τυλίγεσαι τα δικά μου!Όνειρα γλυκά,Γλαυκόνι μου!

Senior Member
    Πω πω Τζίνα μου υπερβολική σε βρίσκω βρε παιδί μου, και πάλι καλά που δεν έπαθες και τίποτα με τόσα που έπινες! Και εγώ τείνω να τα κόψω τα αναψυκτικά, πλέον πίνω ένα κουτάκι κολα λάιτ την εβδομάδα περίπου, θεωρώ ότι είναι πολύ βλαβερά για την υγεία και ειδικά οι κόκα κόλες. Οπότε δεν τα αγοράζω πια παρά μόνο αν παραγγείλουμε απ' έξω ή αν φάμε έξω μία φορά στο τόσο. ʼσε που λένε ότι ενισχύουν την τάση για υπερφαγικά επεισόδια και δεν έχουν άδικο...

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Ο πρώην μου έβγαζε τα ζώα έξω με τη βοήθεια της αστυνομίας κι εγώ, μέσα σε όλο το χαμό χωρίς να μπορώ να αναπνεύσω, έτρεχα να βάλω την πορτοκαλάδα μου σε σακούλα για να την πάρω μαζί μου φεύγοντας!!!!!!
    Έβαλες την πορτοκαλάδα πάνω από τα γουνοζωάκια σου;;; Μαρή δεν ντρέπεσαι;

Senior Member
    Ήθελα να το κόψω αλλά δεν είχα τη δύναμη. Για πολλά χρόνια μόλις ξυπνούσα το πρωϊ έπινα κόκα κόλα με άδειο στομάχι και δεν με ενοχλούσε καθόλου!! Και όταν έμαθα για το sleeve μου φάνηκε σαν από μηχανής Θεός!! Και απ'ότι φαίνεται άκουσε ο Θεός τις προσευχές μου κι έτσι σήμερα και έχω κόψει τα αναψυκτικά αλλά και δεν με νοιάζει κιόλας.