ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 795
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 795 of 2553 FirstFirst ... 29569574578579379479579679780584589512951795 ... LastLast
Results 11,911 to 11,925 of 38289
    Senior Member
    Και έφυγε και κακήν κακώς ούτε μία καληνύχτα δεν είπε....
    μωρέ λες όντως να μας ξεράθηκε στο πάτωμα από το σοκ; Ή μήπως κάηκε το ρούτερ;
    Γιώτα είσαι καλά;;;;

Senior Member
    Με το ποντιακό στριπτίζ εξασφάλισα σίγουρο γέλιο για όλη την εβδομάδα!:lol::lol::lol: Ούτε αυτό το είχα ακούσει ποτέ αλλά είναι πιο πολύ του δαπέδου μου. Καλέ τι λέει ο τύπος; Δεν κατάλαβα και πολλά, κάτι σημεία του σώματος κατάλαβα και κάτι στα αγγλικά! Καλέ Eli το chat που λες ότι βάλατε τα τραγούδια κατά που πέφτει;

Senior Member
    Ειναι ζωντανη συνδεση κ τωρα πανε.....Στο πανω μερος της σελιδας τσατ υποστηριξης διπλα στα σημερινα μηνυματα.

Senior Member
    Ειμαστε μεσα Ναταλια που εφυγε κ πηραν θαρρος οι κοκονες κ ξεσαλωσανε,Αβα,Ελι,Μπρεικ,Γ λαυκη,Γιωτα που δεν αντεξε κ εφυγε,κ ειχαμε κ εναν αντρα,το Φιλλιπο που σταθηκε οφειλω να ομολογησω σο υψος του.Εγινε το ελα να δεις....

Senior Member
    Ευχαριστώ Γλαύκη. Μπήκα εκεί πριν αλλά μου ζητάει να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα για να μπορέσω να το δω.

Senior Member
    Αχ καλό μου και εσύ δεν το ήξερες το chat, αχού και εγώ τα ίδια έπαθα την πρώτη φορά, chat έψαχνα και chat δεν έβρισκα χιχιχιχι. Την επόμενη φορά λοιπόν, δεν ήταν το ίδιο χωρίς εσένα πάντως...:bigsmile:

Senior Member
    Ελειπες Τζινα ελειπες!Κ ηθελε κ λαλαγγι νουμερο 3 η αλλη!Σε εφαγε η ταινια!

Senior Member
    Καλέ ποιά ήθελε λαλάγγι νούμερο 3; Κι εγώ που νόμιζα ότι όλες ήθελαν το νούμερο 4!! Προσπαθώ να εγκαταστήσω τώρα αυτό που μου ζητάει μήπως και καταλάβω περί τίνος πρόκειται γιατί τώρα όταν πατάω το chat βλέπω αλαμπουρνέζικα.

Senior Member
    Έχεις δίκιο Γλαύκη αλλά τι να κάνω; Πως να εξηγήσω στο μικρό παιδί για σας; Να του δημιουργήσω ψυχολογικό τραύμα;;;;

Senior Member
    Κατέβασα το πρόγραμμα που ζητάει και ................. πάλι τη γαϊδούρα βλέπω!! Έγραψα κάτι, το βλέπω κανονικά αλλά δεν βλέπω το ποιός γράφει τι, δηλαδή δίπλα σ'αυτό που έγραψα δεν έγραφε Τζίνα αλλά αλαμπουρνέζικα.

Senior Member
    Τι περίεργο βρε Τζίνα μου, μήπως είναι θέμα έλλειψης κάποιας γραμματοσειράς από το pc σου; Δεν μπορώ να καταλάβω. Μπορεί να ξέρει να βοηθήσει η Ναταλία ή η Γιώτα uzzled:uzzled:

Senior Member
    Αυτό το τραγούδι από τότε που κυκλοφόρησε έγινε ο ύμνος της ζωής μου. Η Celine Dion το απευθύνει στον αγαπημένο της βέβαια, αλλά εγώ όλα αυτά τα λόγια που λέει τα απευθύνω στο Θεό.

http://www.youtube.com/watch?v=P_r8p...eature=related

Senior Member
    Κορίτσια πάω για ύπνο γιατί αύριο έχει πρωϊνό ξύπνημα για δουλειές. Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα.

Senior Member
    Καλημέρα κοκώνες, πρώτον χτες σας άφησα συξηλες χωρίς να σας καληνυχτίσω γιατί με χρειάστηκε εκτάκτως η μαμά να τη βοηθήσω και μας πήρε ώρα, μετά ξεράθηκα όπως καταλαβαίνετε!
    Δεύτερον, αν το όνομα που έχετε ως username ειναι στα ελληνικά όπως της Γλαύκης ας πούμε, αλαμπουρνέζικα μου βγάζει το όνομα στο τσατ , αλλά μπορώ να δω τι γράφεται κανονικά και να συμμετέχω.
    Αυτή τη στιγμή ετοιμαζόμαστε να πάμε για εξετάσεις εκ νέου, είναι ένα δύσκολο πρωινό μετά κλαυθμών και οδυρμών, μεγάλοι πόνοι και πολύ ταλαιπωρία γκαμώτο...
    Παρόλη την πρωινή μας οδύνη, θα βάλω το χαμόγελό μου και το κουράγιο μου στη μούρη και θα ξεκινήσω την εκστρατεία που με περιμένει, πρώτα κλινική για εξετάσεις, μετά στην άλλη κλινική για τα αποτελέσματα προηγούμενων εξετάσεων, μετά δουλειά, μετά ορθοπεδικός να δει τις εξετάσεις, μετά απογευματινή δουλειά και μετά φαντάζομαι, κατά τις εννιά θα ξαναξεραθώ!

Senior Member
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Γίώτα ελπίζω να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις της μητέρας σου. Σε περιμένει μία δύσκολη μέρα γι'αυτό σου εύχομαι καλή δύναμη και το βράδυ περιμένω να μας πεις τα νέα σου......πριν "ξεραθείς"!