Results 12,436 to 12,450 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
31-01-2012, 10:43 #12436
Καλημέρα!
Φτου να πάρει πάτε τελικά για δεύτερο γύρο Κατερίνα μου ε; Κρίμα που δεν το γλιτώσατε, δεν ήταν false alarm. Εύχομαι γρήγορα περαστικά!
Εντωμεταξύ έχει ένα παλιοαέρα μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει... Στο βορινό μπαλκόνι μας έχει μία υποψία χονιού που έχει μαζευτεί στις γωνίτσες από τον πολύ αέρα. Καλά για κρύο δεν το συζητώ! Τζίνα σε βλέπω σήμερα να φοράς όλη την ντουλάπα σου για να βγεις από το σπίτι! :lol:
- 31-01-2012, 10:44 #12437
Ωχ, ωχ. για άρρωστο άντρα ακούω! Βρε σεις αδερφές Μπρογιερ, τους έχετε ξεκάνει τους άντρες σας ή λαθεύω?:lol::lol:
Ξαπλωμένη στον καναπέ μου, κάτω από δυο κουβέρτες, βλέπω τβ και ακούω για χιονοπτώσεις, προβλήματα από τα χιόνια ,αποκλεισμούς, αλυσίδες κτλ και μόνο εδω στα δυτικά της Αθήνας δεν μας έχει κάνει την τιμή να έρθει το χιονάκι! Και από χτες το πρωι ετοιμαζόμουν για την άφιξή του! Ξύπνησα πουρνό πουρνό και με αδημονία άνοιξα τα παντζούρια προσδοκώντας να το αντικρίσω πάνω στην απαίσια ταράτσα του γείτονα στην οποία έχω θέα! Πάνω στα αυτοκίνητα της γειτονιάς! Πάνω στην κουπαστή στο μπαλκόνι μου! Αλλά πουθενά μέχρι στιγμής, κλαψ κλαψ..
31-01-2012, 10:55 #12438
και εμείς Γιώτα μου το περιμέναμε αλλά μόνο μια υποψία από χιόνι υπάρχει. Βεβαια τώρα που σας γράφω βλέπω το χιόνι να πέφτει ψιλό ψιλό και να το παρασέρνει ο αέρας με δύναμη. Σιγά μην το στρώσει με τετοιο αέρα.
Να σας πω να γελάσετε. Όταν γύρισαμε από τον υπέροχο καφέ μας την Κυριακή στο σπίτι, είχα ένα τρελο πονοκέφαλο που δεν ηξερα αν ήταν από την ζέστη στο σπίτι της Γιώτας ή οτι με ματιάξατε. Λεω στον πατερα μου που είναι και φοβερος στο ξεματιασμα να μου κάνει μια ευχή μπας και ξετυφλωθω απο τον πονοκέφαλο. Με παίρνει τηλ μετά από κανένα μισαωρο και μου λέει ότι τον πόνεσαν τα αυτιά για να με ξεμετιάσει και μου ρωτάει "πάλι μίνι φορεσες ?" και ότι καλά να πάθω με τα μινι και τα σορτσ που φοράω αλλά αυτος τι φταίει?
Του λέω οτι είναι τυχερός και δεν τα πέρασε αυτός στην εφηβία μου , να πηγαίνει η καρδιά του στην κουλουρη. Τουλάχιστον τώρα αυτό είναι αλλουνου πρόβλημα , αυτός απλά άντε καμια σφιξοκεφαλίαση να παθαίνει από καμια φορά όταν με ξεματιάζει.
Με ματιάξατε κακούργες :grind::grind::lol::lol:
31-01-2012, 10:59 #12439
Εγώ εγώ παίρνω όλο το φταίξιμο πάνω μου, εγώ σε μάτιαξα παρόλο που όλο σε έφτυνα! Αλλά είναι καλό το μάτι μου, να το ξέρεις! με αγάπη και θαυμασμό σε κοιτούσε!
31-01-2012, 11:13 #12440
αγαπημένη πέρα από όλη την πλάκα, το ένιωθα ότι ήταν καλό γιαυτο και μου έφυγε ο πονοκέφαλος σε χρονο ντετε όταν με ξεματιασε ο μπαμπας. Αυτο είναι που λένε σου δίνω όλη την θετική μου ενέργεια και πάρε ναχεις και για το σπίτι. χαχαχαχαχα:lol::lol::lol:
Ακόμη την σκέφτομαι την όμορφη μας Κυριακή και πρέπει να την επαναλάβουμε! Προς το παρόν ανυπομονώ για το Σάββατο, δεν το ξέχασες??
31-01-2012, 11:18 #12441
Δεν το συζητώ , ισχύει πέρα για πέρα!
31-01-2012, 11:21 #12442
:lol::lol::lol::lol: καλό Κατερίνα μου πολύ καλό! Πράγματι αν φορούσες τα μίνια στην εφηβία με τα μυαλά που κουβαλούσες δεν θα τον γλύτωνες τον εγκλισμό χαχαχαχα. Να σας ενημερώσω ότι η Κατερίνα στην εφηβία της ήταν πολύ ζωηρούλα και όλο την μάζευε από τους δρόμους ο πατέρας μας χιχιχιχι. Εγώ ήμουν πιο μουλωχτή και δεν με έπαιρνε χαμπάρι τόσο εύκολα
. Αλλά δεν τα γλύτωσε τα μίνια από εμένα, 2-3 μικρά εγκεφαλικά τα είχε πάθει με αυτά που φορούσα, αλλά η σοφή μάνα μας τότε του έλεγε "άστην να τα φορέσει να τα χαρεί τώρα που μπορεί!" μάντης ήτανε η άτιμη!;;; Όσο για εσένα Κατερίνα μου απορώ με την ψυχραιμία του άντρα σου μιας και τον γνωρίζω από πρώτο χέρι τι ζηλιάρης είναι :lol:! Μα καλά έκανε ο πατέρας μας τέτοιο σχόλιο;;; Ειλικρινά δεν τον πιστεύω!!!:wow:
31-01-2012, 11:37 #12443
Ασε Ελι έριξα πολύ γέλιο με τον μπαμπα. Απίστευτος είναι και εγώ δεν το περίμενα.
Ο Γαβριηλ είναι γενικά πολύ κουλ, τουλάχιστον έτσι δείχνει, η αλήθεια είναι ότι περίμενα να είχαμε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα αλλά ευτυχως με έχει διαψεύσει περίτρανα προς μεγαλη μου χαρά και ανακούφιση.
Γιώτα εγώ θέλω να πάρω ένα τζιν γιατι πια δεν μου κάνουνε αυτά που έχω και κανένα παπούτσι. εσυ τι έχεις ως πρωτεραιότητα - δεν ρωτάω τι θες γιατι προφανως θες όλη την αγορά-
31-01-2012, 12:30 #12444
Μα καλά η κύρα Τζίνα που εξαφανίστηκε; Έχουν κρυσταλλώσει τα δαχτυλάκια της και δεν μπορεί να πιάσει το πληκτρολόγιο; Λέτε; Τζίνα Τζινάκι μου που είσαι καρδιά μου, μου έλειψε η πρωινή καλημέρα σου!
31-01-2012, 12:32 #12445
Καλημέρα κορίτσια. Εγώ είδα χιόνι γιατί χιόνιζε χθες στην Κηφισίας την ώρα που έφευγα και δεν χάρηκα καθόλου! Κρύωνα τόσο πολύ που έτρεχα να σωθώ! Ξέχασα να σας πω ότι από τις 15.10 που πήγα στη δουλειά έως τις 20.00 που έφυγα δεν κάπνισα καθόλου και ούτε μου έλειψε το τσιγάρο. Θαύμα! Όταν έφυγα άναψα ένα τσιγάρο στο δρόμο αλλά ξύλιασε το χέρι μου από το κρύο, γιατί είχα βγάλει το γάντι για να καπνίσω, οπότε τράβηξα δυό τζούρες και το πέταξα για να ξαναζεστάνω το χέρι μου με το γάντι! Χθες μοιραζόμουνα μία σόμπα με τη διπλανή κοπέλα αλλά δεν μου έφτανε και κρύωνα. Το είπα στον φίλο της φίλης μου και θα μου φέρει σήμερα μία σόμπα πριβέ χιχιχι.
Γιώτα σ'ευχαριστώ για το link, μου φαίνονται πολλά τα αναλώσιμα που λένε ότι θα μας παρέχουν και μάλιστα 100%, μακάρι να είναι αλήθεια.
Κατερίνα περαστικά στον αντρούλη σου, εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά για να σε.....ξεματιάσει κι αυτός χιχιχιχχι.
ΜουλωχτEli αν μπορούσα θα φορούσα και την ντουλάπα του γείτονα!
31-01-2012, 12:35 #12446
Originally posted by *Katie
Γιώτα εγώ θέλω να πάρω ένα τζιν γιατι πια δεν μου κάνουνε αυτά που έχω και κανένα παπούτσι. εσυ τι έχεις ως πρωτεραιότητα - δεν ρωτάω τι θες γιατι προφανως θες όλη την αγορά-
31-01-2012, 12:39 #12447
Γιώτα ελπίζω να αγοράσεις χειμερινό φόρεμα, όχι σαν την ʼβα που αγόρασε, με τους μείον πόσους βαθμούς είχε στη Θεσσαλονίκη, καλοκαιρινό φόρεμα με τιραντάκια! Της λέω από τώρα ετοιμάζεσαι για την Ισπανία το καλοκαίρι;
31-01-2012, 12:53 #12448
Θέλω να εξασκηθώ ώστε να πληκτρολογώ γρήγορα τους αριθμούς αλλά δυστυχώς το λαπτοπ δεν έχει τους αριθμούς μαζεμένους όλους δεξιά όπως είναι στο πληκτρολόγιο των υπολογιστών και γι'αυτό έχω πάρει ένα μεγάλο κομπιουτεράκι και τους πληκτρολογώ εκεί. Έχω γράψει και σε ένα χαρτί 10ψήφιους αριθμούς, όπως είναι στα voucher και κοπανιέμαι. Σήμερα θα ρωτήσω την κοπέλα που μου έδειξε την πρώτη φορά αν έχει κάποιο σύστημα που διαβάζει τους αριθμούς.
31-01-2012, 12:53 #12449
Μπρε καλώς την την ξιλιασμένη χιχιχιχι
Νομίζω ότι με τον πρώτο σου μισθό θα πας να πάρεις εκείνο το μπουφάν Τζίνα που μας είχες ποστάρει προ καιρού :lol:
Γιωτάκι μου άστα μόνο με την σκέψη αγορά-έξοδα παθαίνω αναφυλαξία! Τόσο που δεν ξέρω αν θα αντέξω το μαρτύριο ιιιιι. Ήρθαν και τα κοινόχρηστα χθες στον Θεό και πρέπει να τα πληρώσουμε και άμεσα γιατί πετρέλαιο σύντομα γιοκ! Οπότε το Σάββατο εγώ θα είμαι όχι απλά φειδωλή αλλά μάλλον ΜακΈλη :lol:
31-01-2012, 13:05 #12450
Έλα να γινόμαστε πολλές οι Σκωτσέζες!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή