ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 846
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 846 of 2553 FirstFirst ... 34674679683684484584684784885689694613461846 ... LastLast
Results 12,676 to 12,690 of 38289
    Senior Member
    Εγώ πάντως έσκυψα καλού κακού για να μην πέσει απάνω μου :lol::lol::lol:

Senior Member
    λαλατζινα οταν ειχαμε παει καλαματα ετσι ηταν τα λαλαγγια λιγο λουκουμαδε δεν ηταν τα λαλαγγοργανα που ειχατε φτιαξει?

Senior Member
    Τη Γλαύκη την ειδοποίησε κανείς να σκύψει;;:lol::lol:

Senior Member
    Ναι Ελένη μου έτσι είναι τα λαλάγγια. Εμείς φτιάξαμε την ίδια ζύμη σε πιο πικάντικα σχέδια!:lol:

Senior Member
    Πήγα στη μητέρα μου και είχε αγοράσει κάτι πάστες κόλαση!! Κι εγώ η χαζή δεν είχα πάρει την ινσουλίνη μαζί μου για να φάω. :flaming: Έβαλα σε ένα τάπερ λίγο απ'όλες τις πάστες και της είπα να μου το φυλάξει για να το πάρω αύριο. Ελπίζω να το βρω το τάπερ αύριο! Πήγα και στο ΙΚΑ και έγραψα για τελευταία φορά τα φάρμακά μου, σνιφ. Έδειξα το βιβλιάριό μου που λήγει τέλος του μήνα στο Θεό και του ζήτησα να πράξει τα δέοντα με συνοπτικές διαδικασίες για να έχω αυτά που χρειάζομαι! :lol:

Senior Member
    Μα καλά πως το έκανες αυτό το λάθος;;;; Να φανταστώ παράληψη αφηρημάδας χμμμμ και γιατί Ταπερτζίνα δεν πήρες τα τάπερ σου μαζί σου; Αφήνουμε τέτοια πράγματα στην τύχη;;; :lol:

Senior Member
    Έχεις απόλυτο δίκιο Eli αλλά επειδή θα πήγαινα στο ΙΚΑ και μετά στο Βασιλόπουλο που είναι δίπλα στο ΙΚΑ και είναι το μόνο σούπερ μάρκετ που έχει το γλυκαντικό που χρησιμοποιώ είπα να μην κουβαλάω και το ταπεράκι μου μαζί. On second thought όμως έκανα τραγικό λάθος. Είναι κι αδιάθετη η αδερφή μου αυτές τις μέρες και τσακίζει τα γλυκά, πάει κάηκα. Θα πάρω τη μητέρα μου τηλ. να της πω να κρύψει καλά το τάπερ στο ψυγείο!:lol:

Senior Member
    Tζινακι χρονια πολλα στη μαννουλα σου!Να ειναι παντα υγιης κ εσεις μαζι να την προσεχετε κ προπαντος μη χασει το χιουμορ της!

Senior Member
    Koritsoudia, σας μιλάει μια κατάκοπη Γιώτα, σήμερα τα έδωσα όλα, κ@#ο δεν έβαλα κάτω, το πρωί πήγα στο Ιπποκράτειο όπου και αφαίρεσα τα ράμματα, μετά με την αδερφή μου να αγοράσει παπούτσια, μετά για καφέ με τις φίλες/συναδέλφους από το σχολείο, μετά στο σουπερμάρκετ και τώρα, αφού τα έχω παίξει, έκανα ένα λυτρωτικό μπάνιο και σας γράφω! Περιττό να πω ότι όλο αυτό το περπάτημα μου έχει ταράξει το σύστημα και οι τομούλες με πονάνε και με τραβάνε όσο καμία άλλη μέρα, όμως πέρασα πολύ καλά, γέλασα (τι πρωτότυπο!) και το ευχαριστήθηκα!
    Τα μάτια μου κλείνουν γι'αυτό δεν ξέρω κατά πόσο θα σας ακολουθήσω αν το ξενυχτίσετε, αν και όπως έχετε καταλάβει, ποτέ δεν σας ακολουθώ όταν το ξενυχτάτε αφού-ως γνωστόν- κοιμάμαι με τις κότες, και πιο πριν ακόμη!

Senior Member
    "male nurses do it best" αυτο εχω να πω εγω αγαπητες λαλαγγοφαγωμενες και μη.

Senior Member
    Πολυ χαιρομαι Γιωτακι που εισαι καλα πρωτα κ που εισαι ανεβασμενη κ που περασες ομορφα κ γελασες!

Παντως σημερα εδω κ πιο περα θα ελεγα οτι μυριζει Καλαματα !Λαλαγκια παντου....Φωτογραφια του Ναταλοπλασματος με ουρανο πιο πανω απο το σπιτι μου κ το ομορφο καφε που πηγαμε στο τοπικ το αναλογο.Φυσικα εμεις πηραμε κ πιττες καθως βλεπετε.Σειρα εχει η πινακοθηκη που με πηγε σημερα:Pαφου εγω δεν εχω παει σε κανενα μουσειο της πολης μου.

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ Γλαύκη μου για τις ευχές σου. ΚοτΓιώτ καλά έκανες και ξέδωσες σήμερα. Κάτσε να ξεκουραστείς τώρα για να έχεις δυνάμεις αύριο, μη σε κουβαλάμε στους ώμους!:lol: Βρε Ελένη τώρα μου το λες για τους νοσηλευτές; Τι να κάνω; Προλαβαίνω να γραφτώ στη νοσηλευτική; Γιατί άλλο χειρουργείο προς το παρόν δεν κάνω! :lol: Break τ'ακούς; Λάβε τα μέτρα σου!

Senior Member
    Τζινα ο πρωην πρωην μου ηταν λαλαγγοπροικισμενος και συναδελφος νοσηλευτης.σε οποιες αρεσει ο κριστιαν μπεηλι ειναι φτυστος ομως ποιο μελαχροινος.ειχε τρομερες αντοχες.

Senior Member
    Ελένη το φαντάστηκα ότι για να το λες σημαίνει ότι έχεις πείρα στο συγκεκριμένο είδος! Στο Ιπποκράτειο είχα γνωρίσει έναν ειδικευόμενο χειρούργο που ήταν ωραίος, ευγενής και εξυπηρετικός και απ'ότι μου είχε πει μένει λίγα στενά πιο κάτω από το σπίτι μου, απέναντι από ένα σούπερ μάρκετ, στο οποίο ψωνίζει κιόλας!!! Σκέφτομαι λοιπόν αν την έστηνα έξω από το σούπερ μάρκετ κάποια στιγμή δεν θα τον πετύχαινα;;

Senior Member
    Ααααα κοπελια με γιατρο δεν μου εχει κατσει.αν μου κατσει ομως θα πω εντυπωσεις.