ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 861
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 861 of 2553 FirstFirst ... 36176181185185986086186286387191196113611861 ... LastLast
Results 12,901 to 12,915 of 38289
    Senior Member
    Γιωτάκι μου και ότι αναρωτιόμουνα που μας χάθηκες όλη μέρα! Εγχειρισμένη γυναίκα σου λένε μετά χιχιχιχιι. Τι υπέροχη μέρα η σημερινή σου γλυκιά μου! Μωρέ έχεις πάρει φόρα εσύ και σαρώνεις!!! Εύχομαι πραγματικά να σου κρατήσει πολύ αυτό το κύμα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας και μάλιστα να μας το κολλήσεις και εμάς και να είμαστε όλες μες στην καλή χαρά και μέσα στην θετική ενέργεια . Με γεια τα νέα σου ρουχαλάκια ανυπομονώ να σε καμαρώσω και με νέα ρουχαλάκια και με νέα βυζάκια :bigsmile:!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli

Ναταλία μπανιστριρτζού μας έγινες; Μόνο επί των τεχνικών θεμάτων είσαι πια;
    Το μέλος Nadine περνά κρίση...Ομολογώ πως δε διαβάζω όσα γράφετε...
    Μόνο αν κάπου πέσει το μάτι μου και πάλι το τρέχω...Φοβάμαι πως η σχέση μας αργοπεθαίνει...

Πείτε μου τι τίτλο θέλετε να έχετε,καθώς αυτός προφανώς δε σας εκφράζει.Καληνύχτα...

Senior Member
    Ωχ ωχ ωχ κορίτσια συναγερμός! Η σχέση μας έφτασε σε τέλμα, πιάνουμε πάτο! Ναταλία μου να πάμε σε ένα σύμβουλο γάμου, σε έναν ψυχολόγο, να κάνουμε ένα group therapy κάτι!!! Μην μας γειώνεις έτσι είμαι και ευαίσθητο κορίτσι και δεν το αντέχω καλεεεεε
    Δεν θέλω τίτλους βαρύγδουπους θέλω την οικοδέσποινα μας πίσω!
    Μα να μην μας διαβάζεις καν uzzled:

Senior Member
    Ναταλία μου και δεν μας διαβάζεις και θέλεις να χωρίσουμε και μας μαλώνεις για τον τίτλο;; Γιατί; Ποιός σου είπε ότι δεν μας αρέσει ο τίτλος μας; Και με ποιόν μας απατάς και η σχέση μας αργοπεθαίνει; Πες τα όλα!! Εδώ και τώρα, κι αν ειν' η σχέση μας μισή τα λόγια φόρα, εδώ και τώρα, στης αγάπης το θυμό!! Εδώ να μείνεις, της καληνύχτας τα φιλιά μη μας τα δίνεις....

Senior Member
    Όταν μας βάφτισες Erised μας ρώτησες και σου είπαμε όλες τη γνώμη μας ότι μας άρεσε δηλαδή. Τώρα γιατί το έσβησες και άφησες αυτές τις άχαρες τελίτσες στη θέση του ονόματός μας χωρίς να μας ρωτήσεις και χωρίς ενημέρωση; Πως φαντάζεσαι ότι θα νοιώσουν αύριο το πρωί όλα τα κορίτσια που θα δουν τις τελίτσες; Το διαζύγιο που αποφάσισες ερήμην μας δεν θα είναι συναινετικό, θα έχει και στοιχεία εκδίκησης μέσα;

Senior Member
    Nadine PHONE HOME!

Καλέ μήπως έχω χάσει επεισόδια; Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει uzzled:uzzled:

Πάω να ξαπλώσω και θα τα πούμε αύριο προυνό προυνό, έχω πρωινό ξύπνημα πάλι. Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως, ειδικά τις παραπονεμένες!
    Καληνύχτα Τζινάκο μου καληνύχτα σε όλες μας

Senior Member
    Καληνύχτα Eli. Απ'ότι καταλαβαίνω όλες μας έχουμε χάσει επεισόδια. Ελπίζω μόλις η Ναταλία συνέλθει από την κρίση να μας εξηγήσει.....

Senior Member
    Καληνυχτα ανωνυμες......Ναταλενιες...

Senior Member
    Καλημερα! Καλε τι γινετε εδω? Ναταλια μου? Τι συμβαινει κουκλιτσα μου? Σε πιασαν τα υπαρξιακα σου η μηπως ειναι κατι πιο σοβαρο? Μηπως μας βαρεθηκες? Αυριο θα σε παρω τηλεφωνο και ελπιζω πως θα ακουσω το γνωστο μου ναταλακι και οχι μια αγνωστη προς εμενα κοπελα. Σας φιλω γλυκα ολες σας και ακομα πιο γλυκα το ναταλακι μου.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Το μέλος Nadine περνά κρίση...Ομολογώ πως δε διαβάζω όσα γράφετε...
    Μόνο αν κάπου πέσει το μάτι μου και πάλι το τρέχω...Φοβάμαι πως η σχέση μας αργοπεθαίνει...

Πείτε μου τι τίτλο θέλετε να έχετε,καθώς αυτός προφανώς δε σας εκφράζει.Καληνύχτα...
    Ψιτ αρχηγέ μας, άσε τα σάπια και μολόγα γιατί μας βαριέσαι τόσο, να πω ότι είναι το τόπικ μας μονότονο και επαναληπτικό όπως εκεί που γράφουμε για το τι τρώμε κάθε μέρα, άντε μη το διαβάζεις, δικαίωμά σου. Αλλά εδώ στο σπίτι σου, να μας έχεις καλεσμένες και να μας αφήνεις ατρατάριστες, εε όχι δεν το δέχομαι! Που πήγε το σαβουάρ βιβρ, που πήγαν οι καλοί σου τρόποι και η ευγενική ανατροφή σου? Ερχόμαστε στον οίκο σου, ξημεροβραδιαζόμαστε να συζητάμε τα μέσα και τα έξω μας και εσύ από απόσταση να μας κοπανάς ότι η σχέση μας αργοπεθαίνει! Είναι προφανές ποιος της κάνει τη θανατηφόρα ενέση! Εσύ, που σνομπάρεις τις καλεσμένες σου! Φτου σου, ντροπή και αίσχος, βορειοελλαδίτικη φιλοξενία σου λέει μετά, my ass!Να απολογηθείς πάραυτα, που και μας βαριέσαι και μας ρίχνεις και το φταίξιμο!

Senior Member
    Καλημέρα ανώνυμες μου! Ψιλοχαλάστηκα με τις τελίτσες Ναταλία. Εγώ δεν είμαι και πολύ της αλλαγής , το καρουσελ ακόμη το σκέφτομαι, μήπως να το επαναφέρουμε? μου αρέσει η ιδέα του παιχνιδότοπου κάπου που πας να ξεσκάσεις από τις έννοιες τις καθημερηνότητας.
    Εχω και ακόμη μια ιδέα " Ατλαντίδα" . Η χαμένη ατλαντίδα που όλοι διακαώς ψάχνουν και δεν βρίσκουν , εμείς μπορούμε να γίνουμε η Ατλαντίδα τις κάθε μιας μας. Αυτο που ψαχνει , το λιμάνι μας, ο μυστικός χώρος στον οποίο πηγαίνουμε να ξεκουράσουμε το μυαλο μας και την σκέψη μας.
    Τέλος για το ότι η σχέση αυτη αργοπεθαίνει , δεν το καταλαβα. Περιμένω εξήγηση για να μην γίνει παρεξήγηση:wink1:

Senior Member
    Καλημέρα σε όσες εκτιμούν την καλημέρα μου και δεν την τρέχουν.....Κατερίνα μου το Ατλαντίδα μου αρέσει για τίτλο, αν συμφωνούν και οι υπόλοιπες κοπέλες. Η δική μου πρόταση για τίτλο είναι το "Προδομένες".

Senior Member
    Καλημέρα μας αγαπημένες Ανώνυμες και Παραπονεμένες!
    Το έχω ρίξει στο διάβασμα από το πρωί και στο γράψιμο χιχιχχι. Είμαι σίγουρη ότι η Ναταλία μας έχει λόγο που έγραψε ότι έγραψε και ας μην την καταλαβαίνουμε αυτή τη στιγμή. Ναταλία μου τι σου συμβαίνει χαρά μου γιατί τέτοια αρνητική στάση προς όλες τις αγαπημένες σου; Τι ήταν αυτό που σε γέμισε με αρνητική ενέργεια και το μετέφερες και σε εμάς; Θα μας πεις ή θα μας αφήσεις να κάνουμε σενάρια δραματικής ταινίας;

Senior Member
    Καλημέρα "Ανώνυμες και Παραπονεμένες"!
    Δεν περίμενα να γίνει τόσο θέμα η δήλωση μου...Ούτως ή άλλως τόσον καιρό χωρίς εμένα συμμετέχετε στο τόπικ.
    Δεν έχω χρόνο αυτήν τη στιγμή να αναλύσω όσα νιώθω.Κλείνουν οι υπηρεσίες κι ήδη έχω αργήσει...Πάντως,δεν έχει
    να κάνει σε καμία περίπτωση με εσάς προσωπικά,με τις οποίες διατηρώ προσωπική σχέση κι ασφαλώς σκοπεύεω να κρατήσω!
    Καταλήξτε τι τίτλο θέλετε να έχετε(το Καρουζέλ ήταν κι από τα δικά μου αγαπημένα)και τα υπόλοιπα θα τα πούμε σύντομα.
    Η έγνοια μου για σας δεν αλλάζει...Ίσως να περνώ και κρίση προσωπική,που την προβάλω στο φόρουμ και κάποια στιγμή μου περάσει...
    Σύντομα κλείνω εδώ τέσσερα χρόνια ενεργούς συμμετοχής,μην το ξεχνάτε οι νεότερες,που απορείτε.Ώρες,μέρες,μήνες σ'ένα πληκτρολόγιο...
    Τα ίδια και τα ίδια...Τέλος πάντων...Πραγματικά πρέπει να φύγω για διαδικαστικά θέματα της μαμάς...Σας φιλώ μία μία!Να έχουμε μια υπέροχη μέρα!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Καλημέρα "Ανώνυμες και Παραπονεμένες"!
    Δεν περίμενα να γίνει τόσο θέμα η δήλωση μου...Ούτως ή άλλως τόσον καιρό χωρίς εμένα συμμετέχετε στο τόπικ.
    Δεν έχω χρόνο αυτήν τη στιγμή να αναλύσω όσα νιώθω.
    Ναταλία μου όλες γράφουμε εδώ και περιμένουμε, κρεμόμαστε στην κυριολεξία από μια σου κουβέντα. Μην απορείς που μόλις μας έγραψες ενα ποστ πέσαμε όλες πάνω. Εχουμε πάθει και λίγο Ναταλοστέρηση τόσες μέρες οι γυναίκες. όσο έλειπες ναι τα λέγαμε ολες εδώ , τί να κάνουμε? αφού μας βοηθά όλες να ξεσκάμε , να κάνουμε την ψυχοθεραπεία μας βρε παιδί μου.
    ʼνυσυχούμε αν είσαι καλά και αν πέρασες καλά και θέλουμε να μάθουμε νέα σου , όταν θα είσαι έτοιμη και μπορείς.
    Μας έχεις λείψει