ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 864
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 864 of 2553 FirstFirst ... 36476481485486286386486586687491496413641864 ... LastLast
Results 12,946 to 12,960 of 38289
    Senior Member
    Βρε ʼβα τόσες κρέμες που έβαλες πως να τις μυρίσει κανείς με τα πιτόγυρα;; Το τζατζίκι υπερισχύει της ενυδατικής!:lol:

Senior Member
    Φεύγω για γύρους.. Τζατζίκι δεν τρώω... Ευτυχώς!!
    Η κρέμα σώματος που έβαλα είναι σοκολάτα και βούτυρο κακάο! Για να δούμε ποιος θα κερδίσει!

Senior Member
    Μου φαίνεται ότι θα κερδίσει το πιτόγυρο κι ας μην έχει τζατζίκι!

Senior Member
    Ακόμη φρικαρισμένη είμαι, τι την άνοιξα την ριμάδα! Και σαν να μην έφτανε αυτό με παίρνει στα καπάκια μία φίλη μου από Θεσσαλονίκη, η οποία ευτυχώς έχει ακόμη τη δουλειά της, να μου πει και αυτή τον πόνο της και την φρίκη της με όλα όσα συμβαίνουν! Εεεεε ήρθε και έδεσε το γλυκό! Η αδερφή μου αύριο θα απεργήσει παρόλο που είναι στον ιδιωτικό τομέα.

Senior Member
    ʼβα η σοκολάτα και το βούτυρο κακάο όταν θα μπρεδευτούν με την πιτογυρίλα θα γίνει πολύ σέξι - εκρηκτικός συνδυασμός!!!! :lol::lol::lol:

Senior Member
    Το κακό μ'εμάς Eli είναι ότι λειτουργούμε σύμφωνα με το "κάθε θαύμα τρεις ημέρες" και ξεχνάμε γρήγορα. Ελπίζω τώρα που μας ισοπέδωσαν να το θυμηθούμε επιτέλους στις εκλογές!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    ʼβα η σοκολάτα και το βούτυρο κακάο όταν θα μπρεδευτούν με την πιτογυρίλα θα γίνει πολύ σέξι - εκρηκτικός συνδυασμός!!!! :lol::lol::lol:
    Αν θέλεις βάζω στοίχημα για το ποιός θα φύγει τρέχοντας σήμερα από το σπίτι της ʼβας! :lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Το κακό μ'εμάς Eli είναι ότι λειτουργούμε σύμφωνα με το "κάθε θαύμα τρεις ημέρες" και ξεχνάμε γρήγορα. Ελπίζω τώρα που μας ισοπέδωσαν να το θυμηθούμε επιτέλους στις εκλογές!
    αμφιβάλλω αν θα μας αφήσουν να ψηφίσουμε...

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Αν θέλεις βάζω στοίχημα για το ποιός θα φύγει τρέχοντας σήμερα από το σπίτι της ʼβας! :lol:
    όχι όχι όχι μην το πεις περίμενε λίγο να μαντέψω!!! :lol:

Senior Member
    :lol::lol::lol:

Senior Member
    σας καληνυχτώ κοριτσάκια, είμαι πολύ κουρασμένη και ψιλοάκεφη, δεν είναι κάθε μέρα ξεφάντωμα αισιοδοξίας, σήμερα σκεφτόμουν αυτό που έμαθα για τον πρώην από τη μαμά του, ότι δλδ. είναι σε σοβαρή σχέση που πάει για γάμο, με πιάσανε τα διαόλια μου γιατί εγω ήθελα ή να καεί στην κόλαση για όσα μου έκανε ή να καίγεται για μένα εις τον αιώνα τον άπαντα! Δεν συμβιβαζόμουν με κανένα άλλο κάψιμό του! Αλλά μετά σκέφτομαι πόσο έχω προχωρήσει εγώ στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο οπότε λέω "σκορδοκαίλα μου"!! Πάμε γι' άλλα...

Senior Member
    Γιώτα μου εφόσον έχεις χωρίσει με τον πρώην σου σημαίνει ότι δεν είναι ο άνθρωπός σου, ο κατάλληλος για σένα. Οπότε σε ότι κατάσταση και να ήταν αυτός σήμερα για σένα δεν θα άλλαζε ουσιαστικά κάτι. Επίσης μην ξεχνάς ότι όλα εδώ πληρώνονται και όσοι μας αδικούν και μας βλάπτουν το πληρώνουν πάντα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και τα φαινόμενα απατούν, το ότι είναι σε σχέση δεν σημαίνει ότι είναι κι ευτυχισμένος αλλά και πάλι γιατί να αναλώνεσαι με το τι είναι και τι δεν είναι; Επικεντρώσου στη δική σου ευτυχία και πως θα καταφέρεις να την φέρεις και πάλι στη ζωή σου. Καλό σου βράδυ.

Senior Member
    Καληνύχτα Γιωτάκι χωρίς χαζές και άγονες σκέψεις
    Με κάλυψε η προλαλήσασα

Senior Member
    Eli εδώ προλαλήσασα χιχιχι. Σε καληνυχτώ κι εγώ και θα τα πούμε το πρωί. Καλή ξεκούραση.

Senior Member
    Καληνύχτα κοριτσάρα μου ε χμμμμ προλαλήσασα ήθελα να πω...όνειρα γλυκά μας!