ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 869
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 869 of 2553 FirstFirst ... 36976981985986786886987087187991996913691869 ... LastLast
Results 13,021 to 13,035 of 38289
    Senior Member
    Ναταλία ούτε μου πήγε το μυαλό για gay!!! Γενικώς βέβαια είμαι ηλίθια, χαμπάρι δεν παίρνω. Είχα μία γνωστή που ήταν λεσβία και δεν το είχα καταλάβει. Μου το είπε το λαλάγγι και μετά κατάλαβα ότι μου κολλούσε κιόλας γιατί μετά κατάλαβα τα υπονοούμενα που μου πέταγε!!

Senior Member
    Εγώ είμαι ξύπνια και πρόθημη Ναταλία μου, άναψα καλά καλά και με τον Jean αλλά ο καλός μου ροχαλίζει του καλού καιρού! Τι ντεγκαβλέ κατάσταση είναι αυτή τώρα!!:crazy:

Senior Member
    Κι εγώ μπερδεύτηκα έτσι όπως τα έγραψε η Eli αλλά μετά που πρόσεξα την τσαγιέρα το κατάλαβα!

Senior Member
    Εγώ είχα κάνει διατριβή κάποτε...Θα σου την πω πριβέ την ιστορία κάποια στιγμή...

ʼλλο που δεν ήθελε το λαλάγγι να κάνετε τρίο ε;Η φαντασίωση κάθε ειλικρινή άντρα!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by Eli

αααχ το καλό μου μου κάνει το βραδινό μου τσάι!!:lol::lol::lol:
    θα του πείτε σας παρακαλώ να μου το σερβίρει στο κρεβάτι;
    Τον καλό μου θα τον αφήσω στον καναπέ τον πήρε ο ύπνος χαμπάρι δεν έχει πάρει unk:
    Διευκρίνηση προς συγχισμένες:

Το καλό της=Jean
    Ο καλός της =σύζυξ

Ένα ν κάνει τη διαφορά!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli

Εγώ είμαι ξύπνια και πρόθημη Ναταλία μου, άναψα καλά καλά και με τον Jean αλλά ο καλός μου ροχαλίζει του καλού καιρού! Τι ντεγκαβλέ κατάσταση είναι αυτή τώρα!!:crazy:
    Μα κι αυτός ο αθεόφοβος να ροχαλίζει μία ώρα τα ξημερώματα κι ενώ η γυναίκα του δεν του δίνει την παραμικρή σημασία εδώ και ώρες;Αίσχος!
    Να σου τηλεφωνήσω να τον ξυπνήσουμε όλως κατά λάθος και μετά να τον εκμεταλλευτούμε;Όχι πες!Πραγματικά τι άλλο θα κάνω για σένα απόψε;

Senior Member
    Τρίο και στα μούτρα του!! Απ'ότι είδα το κάνει το τρίο αλλά με μία μία ξεχωριστά!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Κι εγώ μπερδεύτηκα έτσι όπως τα έγραψε η Eli αλλά μετά που πρόσεξα την τσαγιέρα το κατάλαβα!
    Εσύ που να την δεις την τσαγιέρα μάλλον αλλού κοιτούσες :lol::lol: την τσαγιέρα θα κοιτάμε τώρα;;;

Senior Member
    Πώς το τρίβουν το πιπέρι;
    Πώς την πιάνουν την τσαγιέρα;

Senior Member

Τρίο και στα μούτρα του!! Απ'ότι είδα το κάνει το τρίο αλλά με μία μία ξεχωριστά!
    Εσένα όμως θέλει για πρωινή βάρδια!Μ'εσένα να ξεκινήσει Μακόμορφα τη μέρα του!Τι άλλο θες πια;

Senior Member
    Μπααα Ναταλία μου τώρα δεν ξυπνάει δεν πα να περνάει η Μόνικα Μπελούτσι από μπροστά του! :lol::lol::lol::lol:
    Έχει συσσωρευμένη κούραση ολόκληρης βδομάδας, γεμίζει μπαταρίες και αύριο θα τεθεί και πάλι σε πλήρη λειτουργία :lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Ε μα, πες τώρα εγώ φταίω που είμαι φυσιολογική;; ʼσε που άρχισα να νοιώθω ταραχή και νόμιζα ότι φταίει ο Γάλλος αλλά τελικά έπαθα υπογλυκαιμία! Κι άλλη ντεγκαβλέ κατάσταση. :lol: Τρώω μπισκότα τώρα.

Senior Member
    Originally posted by Eli

Μπααα Ναταλία μου τώρα δεν ξυπνάει δεν πα να περνάει η Μόνικα Μπελούτσι από μπροστά του! :lol::lol::lol::lol:
    Έχει συσσωρευμένη κούραση ολόκληρης βδομάδας, γεμίζει μπαταρίες και αύριο θα τεθεί και πάλι σε πλήρη λειτουργία :lol::lol::lol::lol:
    Να πω της Μόνικα δηλαδή να περάσει αύριο;Κατά τι ώρα βολεύει;

Senior Member
    Καλέ σταματήστε! Δεν μπορώ να τρώω και να γελάω μαζί!

Senior Member

Ε μα, πες τώρα εγώ φταίω που είμαι φυσιολογική;; ʼσε που άρχισα να νοιώθω ταραχή και νόμιζα ότι φταίει ο Γάλλος αλλά τελικά έπαθα υπογλυκαιμία! Κι άλλη ντεγκαβλέ κατάσταση. :lol: Τρώω μπισκότα τώρα.
    Μπισκότα ε;Πωπω!Πίκραααααααα!Σε πόνεσε η ψυχή μου!