ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 910
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 910 of 2553 FirstFirst ... 410810860900908909910911912920960101014101910 ... LastLast
Results 13,636 to 13,650 of 38289
    Senior Member
    Φιλάκια ʼβα. Θα προτιμούσα να έτρωγες κάτι άλλο.... αλλά και η πίτσα καλή είναι!:lol: Καλή διασκέδαση και καλό βράδυ.

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τώρα που είπες κεριά το θυμήθηκα κ γελάω :lol::lol::lol::lol: είχα βάλει φωτια κ στα μαλλιά της μάνας μου κ μετά είχα κρυφτεί κάτω απο το κρεβάτι κ δεν έβγαινα :lol::lol::lol:

Senior Member
    Avaki καλό βράδυ ........................ μωρε κάτι τρέχει με το παρεάκι , δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό!

Senior Member
    Originally posted by break
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τώρα που είπες κεριά το θυμήθηκα κ γελάω :lol::lol::lol::lol: είχα βάλει φωτια κ στα μαλλιά της μάνας μου κ μετά είχα κρυφτεί κάτω απο το κρεβάτι κ δεν έβγαινα :lol::lol::lol:
    Όχι που θ'άφηνες!!!

Senior Member
    Originally posted by break
    Avaki καλό βράδυ ........................ μωρε κάτι τρέχει με το παρεάκι , δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό!
    Μπα, σκέτο νέτο παρεάκι είναι χωρίς λαλαγγοκατάσταση!

Senior Member
    Γεια σας κορες!Σοκολατενια δεν ζητας τιποτε δυσκολο!Γιατι αραγε δεν τον βρισκεις?Μας δουλευεις.....Αν παντως τον βρεις να τον πας κατευθειαν για κλωνοποιηση μην τον χασουμε οι υπολοιπες!

Senior Member
    ΟΚ είσαι τέλεια νοικοκυρά προφανώς, δεν αντιλέγω...Γι'αυτό θέλεις να εξαφανίσεις το σπίτι, είναι εστία μικροβίων....Σπίτια και αηδίες, στη φύση όλοι!

Senior Member
    Γειά σου Γλαύκη. Κρατήστε έναν κλώνο και για μένα.

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    ΟΚ είσαι τέλεια νοικοκυρά προφανώς, δεν αντιλέγω...Γι'αυτό θέλεις να εξαφανίσεις το σπίτι, είναι εστία μικροβίων....Σπίτια και αηδίες, στη φύση όλοι!

Στη πυρά, στη πυρά!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Μη λες τιποτε αλλο γιατην ταινια Μακ γιατι θα παω αυτη την εβδομαδα να τη δω.Παω με μια φιλη μου καθε εβδομαδα μια φορα,μπορει κ δευτερη αν εχει καλη ταινια η βραδυες σινεφιλ. Το μεσαιο ποπ κορν ειναι απαραιτητο!Στις δευτερες εχει κ χορηγους με φαγητο.προχτες ειχε την πιτσα φαν κ ενω πηγαιναμε ολο ορεξη για πιτσα την πατησαμε!Δεν υπηρχε διευκρινηση οτι ειχε μονο την πρωτη μερα κ οχι τη δευτερη...

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Γεια σας κορες!Σοκολατενια δεν ζητας τιποτε δυσκολο!Γιατι αραγε δεν τον βρισκεις?Μας δουλευεις.....Αν παντως τον βρεις να τον πας κατευθειαν για κλωνοποιηση μην τον χασουμε οι υπολοιπες!

Ζω στο συννεφάκι μου!!!!!!!!!:spin:

Senior Member
    Χαχαχ break μου!!!! Αστειατορίζω και παραλλήλως διαβάζω...

Senior Member
    Καλησπέρα όμορφες! Τι να πρωτοσχολιάσω τώρα που μου γεμίσατε πάλι τρεις σελίδες; Μία ζούμπα πήγα να κάνω η γυναίκα και να τα αποτελέσματα! Ακούω την αφιέρωση της ʼβας και χαλαρώνω. Break μου νοικοκυρούλα μου εσύ! Καλά έχω κάνει και εγώ τις πατάτες μου στο σπιτικό νοικοκυριό, π.χ. τη χλωρίνη με το viacal κάποτε τα είχα μπερδέψει και εγώ και βγήκα από το μπάνιο τρέχοντας κλείνοντας την πόρτα πίσω μου! Κατά τα άλλα την μαμά μου δεν την έχω βάλει φωτιά αλλά μια φορά της είχα ρίξει, καταλάθως εννοείται, ένα πιάτο ρύζι στο κεφάλι! Σερβιριζόμουν το ριζάκι μου από την κατσαρόλα και η μαμά μου ως καλή νοικοκυρά σφουγγάριζε στα τέσσερα ακριβώς στα πόδια μου, ε μου έφυγε το πιάτο από τα χέρια και προσγειώθηκε στο κεφάλι της! :lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol:

κ εγώ καταλάθος βρε το έκανα α τώρα που είπες πιάτο κ εγώ είχα σπάσει ένα στο κεφάλι της αδελφής μου :lol::lol::lol::lol: ήμουνα στο κρεβάτι πάνω κ εκέινη ήτανε σκυμμένη στο ντουλάπι κ καθώς σηκώθηκε έγινε το κακό χαχααχα

Senior Member
    Κοριτσια τελικα το λαλαγγι ειναι σπουδαιο πραγμα!Γ'αυτο λενε οτι δεν μπορεις να το βγαλεις απο το μυαλο του θηλυκου!Τζινα τα εχεις στειρωσει τα δικα σου?