ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 990
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 990 of 2553 FirstFirst ... 49089094098098898999099199210001040109014901990 ... LastLast
Results 14,836 to 14,850 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Δεν πειράζει Eli, μάλλον καλό θα κάνεις στον σκουντούφλη αν δεν του γράψεις τη συνταγή γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι θα δώσει κι αυτή το μισό κέικ στην αδερφή της όπως εσύ! ʼσε που είναι λαβωμένο και το enter σου!:lol::lol:

Ουπς με πήρες γραμμή :smilegrin:

Με το δικό μου αδελφάκι μας χωρίζει ένα πέλαγος αλλά όταν έρχεται με τον αρραβωνιάρη φτιάχνω πολλά πράγματα μέχρι κ μουσακά έφτιαξα για χάρη του, είναι φαγανούλης τι να κάνουμε!

Senior Member
    Originally posted by break
    Originally posted by Eli
    ΜακΓιωτ άλλα 28 ποστ και έχεις γίνει θαμωνάκι και εσύ! :bigsmile:
    Γράφω κ γράφω αλλά τίποτα!!!!!!!!!!
    Πότε θα γίνω θαμώνας κ εγώ?
    Έθεσα νέο στόχο - να γίνω θαμώνας :lol:
    δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχει ακόμη να γράψεις 583 ποστς για να φτάσεις τα 1500 που σε κάνουν θαμώνα! Ξεκίνα!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχει ακόμη να γράψεις 583 ποστς για να φτάσεις τα 1500 που σε κάνουν θαμώνα! Ξεκίνα!
    :lol::lol::lol::lol::lol:
    Έλα να πιάνουν φωτιά τα πληκτρολόγιαααααα!

Senior Member
    Τι μου είπες τώρα τόσα πολλά?
    Θα πρέπει να είμαι με ένα πληκτρολόγιο όλη μέρα :crazy:

Senior Member
    Εγώ πάντως Σκουντούφλη μου δεν κατάλαβα καν πως έφτασα να γίνω θαμώνας! Τώρα που έχεις και χρόνο στα χέρια σου ουυυυυ ξεκίνα να γράφεις φιλενάδα! Εμείς θα σε διαβάζουμε

Senior Member
    θα σας πω τη σκέψη μου, πως δεν έχει παρέμβει ο Νίκος ο administrator να μας κλείσει το τόπικ που ναι μεν διαταραχές βγάζει αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι διατροφικές! :lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by break
    Δεν πειράζει Eli, μάλλον καλό θα κάνεις στον σκουντούφλη αν δεν του γράψεις τη συνταγή γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι θα δώσει κι αυτή το μισό κέικ στην αδερφή της όπως εσύ! ʼσε που είναι λαβωμένο και το enter σου!:lol::lol:

Ουπς με πήρες γραμμή :smilegrin:

Με το δικό μου αδελφάκι μας χωρίζει ένα πέλαγος αλλά όταν έρχεται με τον αρραβωνιάρη φτιάχνω πολλά πράγματα μέχρι κ μουσακά έφτιαξα για χάρη του, είναι φαγανούλης τι να κάνουμε!

Δηλαδή το πρόβλημα είναι το πέλαγος; Γιατί και στο διπλανό δωμάτιο να ήταν η αδερφή σου νομίζω ότι το πολύ πολύ να της έδινες τα ψίχουλα της ʼβας από το κέικ!:lol: :lol:

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    θα σας πω τη σκέψη μου, πως δεν έχει παρέμβει ο Νίκος ο administrator να μας κλείσει το τόπικ που ναι μεν διαταραχές βγάζει αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι διατροφικές! :lol::lol:
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Αχ μωρε κοριτσια ολο για φαγητα κ γλυκα μιλαμε!Α,ναι κ ολο για διαιτες!Ευτυχως που ειναι κ τα χειρουργημενα μας κ χανουν γιατι ρεζιλι θα γινομασταν....Μηπως καλυτερα να μιλαμε για σεξ που κανει καυσεις,ανεβαζει τη σεροτονινη δηλ τη διαθεση ?Τζινα δεν μας ειπες θα πεταξεις αιτο με το λαλαγκι η οχι?

Senior Member
    ΜακΓιωτ μου εγώ έχω άλλη σκέψη... με τόσες σελίδες που έχουμε γράψει σε αυτό το τόπικ σε λίγο θα κρεμάσει το φόρουμ, θα πάθει υπερφόρτωση :lol::lol::lol:

Βρε βρε τον Σπιρτούλη! Για να καταλάβω μας προτρέπεις να σταματήσουμε να μιλάμε για τις συνταγές μας και τις προκοπές μας και να αρχίσουμε να μιλάμε για λαλάγγια;;;; Μπαμπαστρουμφ τα διαβάζεις;;;; Πάει και η σεμνή χαφιές σου! Την αλλοτριώσαμε! :lol:

Senior Member
    Δηλαδή το πρόβλημα είναι το πέλαγος; Γιατί και στο διπλανό δωμάτιο να ήταν η αδερφή σου νομίζω ότι το πολύ πολύ να της έδινες τα ψίχουλα της ʼβας από το κέικ!:lol: :lol:

Καλά ε, είσαι μέγας ψυχολόγος!
    Που το κατάλαβες? Πριν φύγει δεν προλάβανε να φάει κ τίποτα από εμένα αφου χωρίζαμε το φαγητό :lol: :lol::lol: :lol:

Senior Member
    Α ναι Τζινάκο ξέχασα να το σχολιάσω αυτό, θα πετάξουμε τον χαρταετό? θα τονπετάξουμε?

Senior Member
    Κοριτσάκια μου νύσταξααααα! Λέω να πάω να χαζέψω λίγο TV και να πάω να την πέσω αγκαλιά με το δικό μου κομπρεσέρ :lol:
    Σας φιλώ γλυκά και ρουφιχτά και θα τα πούμε αύριο με το καλό... Όνειρα γλυκά στρουμφάκια μου αγαπημένα! :love::love::love::love:

Senior Member
    Καληνύχτα Προκόπη!!!!!!!

Senior Member
    Γλυκό μου στρουμφοχωριό ευχομαι μια πολυ πολυ καλή νύχτα !!!!! Τι νύστα είναι αυτή που έχω δεν μπορώ να καταλάβω αλλά τέλος πάντων!!!!!Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!