ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1044
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1044 of 2553 FirstFirst ... 4454494499410341042104310441045104610541094114415442044 ... LastLast
Results 15,646 to 15,660 of 38289
    Senior Member
    Αστερόσκονη δε με νοιάζει να αντέξεις τα χτυπήματά μου αλλά να αντέξεις να συνεχίσεις τη δίαιτά σου!!!!!:lol:

Senior Member
    Αβάκι δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να το ακούσω αν κάποιος μπορεί να μου πει τι λέει η ποιο είναι?
    Τζινάκι μετά από όλα αυτά τα χρόνια ειλικρινα δε με νοιάζει τι σκέφτονται κ αν σκέφτονται όσο για το σπίτι να είστε σίγουρες πως μαζί θα το σηκώσουμε!!!!!

Senior Member
    Γιατρειά μπορεί να μην έχω, έχω όμως ιδέες!
    Αυτό το pipelook του βίντεο το βρήκα πολύ ενδιαφέρον... Σκέφτομαι την επόμενη φορά να το εφαρμόσω.. Δεν είναι κακό..

Senior Member
    Ο σκουντούφλης που εξαφανίστηκε;

Senior Member
    Γιωτάκι μου, ίσως είναι καλύτερα που δε μπορείς να το ακούσεις, πίστεψέ με.. Κι εγώ, που το άκουσα, τι κατάλαβα; Μου κόλλησε μετά από αρκετές μέρες και δε μπορώ να το ξεφορτωθώ!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Το βάζω, για δύο λόγους: Πρώτον γιατί έσκασα και δεύτερον, μπας και το ακούσει ο Προκόπης και μπει ενεργά στη συζήτησή μας..
    Ορίστε!
    http://www.youtube.com/watch?v=3blFaz9w5BM

Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσω ότι είμαι πολύ άρρωστη και ότι δικαιολογούμαι για ό,τι και αν σκέφτομαι.. Με αυτό ξύπνησα και αυτό έχω στο μυαλό μου όλη μέρα! ʼρρωστο; Πολύ!
    ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ!!!!

Senior Member
    Χαχαχαχα τι τραγουδι!!!! Φλωρινιώτης-Φέρρη...Δίχως συμβιβασμούς..δεν το ήξερα (δεν έχανα και τίποτα!)

Senior Member
    ʼβα μου να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω για ποιό pipelook μιλάς γιατί δεν το είδα όλο το βίντεο, έχω και ζάχαρο βλέπεις και πρέπει να αποφεύγω τις συγκινήσεις!:lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by Ava
    Το βάζω, για δύο λόγους: Πρώτον γιατί έσκασα και δεύτερον, μπας και το ακούσει ο Προκόπης και μπει ενεργά στη συζήτησή μας..
    Ορίστε!
    http://www.youtube.com/watch?v=3blFaz9w5BM

Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσω ότι είμαι πολύ άρρωστη και ότι δικαιολογούμαι για ό,τι και αν σκέφτομαι.. Με αυτό ξύπνησα και αυτό έχω στο μυαλό μου όλη μέρα! ʼρρωστο; Πολύ!
    ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ!!!!
    Χαχαχαχαχα!!! Έπιασε το κόλπο μου!! Μπουρλότο, ξε-μπουρλότο, εμφανίστηκε ο Προκόπης μας!

Senior Member
    Χουρμάδια....:smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Αυτό το pipelook του βίντεο το βρήκα πολύ ενδιαφέρον... Σκέφτομαι την επόμενη φορά να το εφαρμόσω.. Δεν είναι κακό..
    Με τρομάζει ότι σκεφτόμαστε τα ίδια! Ήμουν έτοιμη να το σχολιάσω το pipelook! :lol::lol::lol:
    Δεν σφυρίζω αδιάφορα Λιχούδη τρέχω με χίλια να σας προλάβω και μου ξεγλιστράτε μιλάμε έχουν πάρει φωτιά τα πληκτρολόγια!!!! Δεν σας προλαβαίνω λέμε!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    ʼβα μου να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω για ποιό pipelook μιλάς γιατί δεν το είδα όλο το βίντεο, έχω και ζάχαρο βλέπεις και πρέπει να αποφεύγω τις συγκινήσεις!:lol:
    Δεν πειράζει, Τζινάκι μου, εσύ δε χρειάζεται να βλέπεις... Αυτά είναι για μας... Εσύ τα ζεις!

Κάνε, όμως, έναν κόπο και δες το, λίγο πριν τη μέση του βίντεο. Έχει γέλιο ο σχολιασμός..

Senior Member
    σαν κατσαριδουλες ψητες δειχνουν καπως αλλαξα γνωμη θα μεινω στα μπισκοτακια μου

Senior Member
    Μόλις αποφάσισα να μην διαβάσω τις 3 τελευταίες σας σελίδες! Αστερόσκονη θα μου κάνετε μία περίληψη να μου πείτε σε ποιον γκόμενο καταλήξαμε για να μην αναρωτιέμαι; :lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by Ava
    Με τρομάζει ότι σκεφτόμαστε τα ίδια! Ήμουν έτοιμη να το σχολιάσω το pipelook! :lol::lol::lol:
    Δεν σφυρίζω αδιάφορα Λιχούδη τρέχω με χίλια να σας προλάβω και μου ξεγλιστράτε μιλάμε έχουν πάρει φωτιά τα πληκτρολόγια!!!! Δεν σας προλαβαίνω λέμε!!!!!!!!!!
    Τώρα τα θέλει ο πώλος σου!! Θα σε τρομοκρατήσω.. Αύριο, με τα χάλια που έχω, σκέφτομαι να μην πάω στη δουλειά. Οπότε, θα πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια! Ετοιμάσου ή ευχήσου να ξυνπήσω ακόμη χειρότερα, ώστε να μείνω στο κρεβάτι...