ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1078
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1078 of 2553 FirstFirst ... 78578978102810681076107710781079108010881128117815782078 ... LastLast
Results 16,156 to 16,170 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Eli μην κάνεις δυσάρεστες σκέψεις τουλάχιστον μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα εάν έρθει και ποτέ δηλαδή. Η ζωή μας εκπλήσει δυσάρεστα αλλά μας εκπλήσει και ευχάριστα πολλές φορές. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει από το πουθενά, χωρίς να το περιμένεις και να συνεχίσεις να ζεις στο όμορφο σπιτάκι σου. Αντικατέστησε τους φόβους σου με πίστη και όλα θα πάνε καλά. Το ίδιο σου συστήνω και για το μαγείρεμά σου αύριο!!:lol::lol::lol:
    ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ! :lol:

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    εδω γελαμε δεν κλαιμε!
    Τζινα αφου δεν μπορεις να βρεις δουλεια εσυ μηπως να εβγαζες τα ζωακια σου για δουλεια?Για παρε μια ιδεα,
    Ήδη κάνουν νυχτοκάματο στις πίστες στα σκυλάδικα να τα στέλνει και το πρωί για ελεημοσύνη; εεεεεεε όχι αυτό πάει πολύ! :lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί αυτό Γλαύκη; Θα έχω και ατραξιόν γιατί θα βάζω τη Σάνυ να κλωτσάει με τα πίσω πόδια όπως κάνει σα γαϊδουράκι και θα την έχω ντύσει και ποδοσφαιριστή. Επίσης θα έχω την κουφή Κέλλυ που θα τη διαφημίζω ως το σκυλί που δε φοβάται τους κρότους και θα δίνω στους περαστικούς πιστόλι κρότου να πυροβολούν δίπλα της κι αυτή θα συνεχίζει να κοιμάται!:lol:

Senior Member
    Λιχούδη τείνω να πιστέψω ότι είσαι διαταραγμένη προσωπικότητα :lol:
    Πως γίνεται από την μία να είσαι μία ξεδιάντροπη και από την άλλη να κοκκινίζεις με σεξουαλικές παρενοχλήσεις και λεσβιακά τσ τσ τσ τσ τσ ντροπή σου! :lol::lol::lol::lol::lol:

Τζάμπα τόσο φτιασίδι;;;; (της π@@@@νιας)

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Eli μην κάνεις δυσάρεστες σκέψεις τουλάχιστον μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα εάν έρθει και ποτέ δηλαδή. Η ζωή μας εκπλήσει δυσάρεστα αλλά μας εκπλήσει και ευχάριστα πολλές φορές. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει από το πουθενά, χωρίς να το περιμένεις και να συνεχίσεις να ζεις στο όμορφο σπιτάκι σου. Αντικατέστησε τους φόβους σου με πίστη και όλα θα πάνε καλά. Το ίδιο σου συστήνω και για το μαγείρεμά σου αύριο!!:lol::lol::lol:
    ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ! :lol:

ʼσε τη βοήθεια.....την πήρες σήμερα! :lol: Κράτα για αύριο μόνο την Παναγία! :lol:

Senior Member
    Καημένα σκυλάκια...
    Υπερκόπωση θα πάθουν!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    εδω γελαμε δεν κλαιμε!
    Τζινα αφου δεν μπορεις να βρεις δουλεια εσυ μηπως να εβγαζες τα ζωακια σου για δουλεια?Για παρε μια ιδεα,
    Ήδη κάνουν νυχτοκάματο στις πίστες στα σκυλάδικα να τα στέλνει και το πρωί για ελεημοσύνη; εεεεεεε όχι αυτό πάει πολύ! :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Στην εποχή που ζούμε και δύο και τρεις δουλειές επιβάλλονται!

Senior Member
    Αβα αρχισε να συνηθιζεις γιατι με τοση ελλειψη ανδρων τι να σου κανουν οι γυναικες!Ασε που δεν τα κανουν αυτα οι αντρες!

Senior Member
    Προκόπη μου, δεν είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για λεσβιακές καταστάσεις.. Φανταζόμουν μία ρομαντική ταινία, με πλουμιστά φορέματα, βρεττανικές εξοχές, έρωτες μεταξύ των ευγενών και βρέθηκα να χαζεύω τα αίσχη! Όταν έχω μία ιδέα του τι θα δω, αλλάζει το πράγμα....

Senior Member
    Αβα αρχισε να συνηθιζεις γιατι με τοση ελλειψη ανδρων τι να σου κανουν οι γυναικες!Ασε που δεν τα κανουν αυτα οι αντρες!
    Πώς δεν τα κάνουν καλέ; Τα κάνουν, τα κάνουν...
    Τι; Δεν με πιστεύεις;
    Κλείσε τα μάτια σου.. :saint:

Senior Member
    Ε αφου θελουν να φανε ας το βγαζουν τιμια το ψωμι τους τουλαχιστον!κ η γατα στη δουλεια!Οχι μονο τα σκυλακια!

Senior Member
    ʼβα το ιιιιιιιιιιιι σε μάρανε! ʼμα πήγαινες στη Δούκισσα και της έβαζες το έξαψις τη ρωτάς πόσα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιι θα έκανε;:lol::lol:

Senior Member
    Λιχούδη μου αν δεν θέλεις εκπλήξεις την επόμενη φορά πάρε τα παιδικά της Disney :lol::lol::lol::lol: οτιδήποτε άλλο στις μέρες μας είναι επίφοβο!

Senior Member
    Ωραία ταινία, κι εγώ την είχα κατεβάσει και την είχα δώσει στη μάνα μου που μου ζητάει να της γράφω κοινωνικές ταινίες! Δε μου είπε τίποτα βέβαια αλλά και πάλι δεν είναι παρθενόπη σαν την ʼβα!:lol:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Προκόπη μου, δεν είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για λεσβιακές καταστάσεις.. Φανταζόμουν μία ρομαντική ταινία, με πλουμιστά φορέματα, βρεττανικές εξοχές, έρωτες μεταξύ των ευγενών και βρέθηκα να χαζεύω τα αίσχη! Όταν έχω μία ιδέα του τι θα δω, αλλάζει το πράγμα....
    Γιατί ʼβα μου τι κακό έχουν τα λεσβιακά και εκφράζεσαι με τόσο έντονους χαρακτηρισμούς τύπου αίσχη! :lol: