ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1094
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1094 of 2553 FirstFirst ... 94594994104410841092109310941095109611041144119415942094 ... LastLast
Results 16,396 to 16,410 of 38289
    Senior Member
    Ατζίνα μου, θα σε λυπήσω, αλλά δεν θα είσαι δεύτερη στη σειρά, στα ελληνικά, βεβαίως, βεβαίως! Πάει ʼβα, Αγλαύκη Αέλι και μετά είσαι εσύ, Ατζίνα μου.. ʼσε τι τραβάμε με τους δεινόσαυρους.. Δεινο-παθούμε! :lol:

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Τελικά, οι ταινίες που βλέπω δεν με θέλουν τον τελευταίο καιρό...
    Η αρχή έγινε με το περίφημο "Κάποτε στην Ανατολία". Μαρτύρησα...
    Το Σαββατοκύριακο είπα να πάρω δύο. Ξεκίνησα με τη "Δούκισσα". Hard core, για ταινία εποχής.
    Είπα χθες να δω κάτι πιο σύγχρονο, το "Twilight". Μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή. Ξεκινά ρομαντικά, η ερωτευμένη νέα παντρεύεται τον καλό της βρυκόλακα και πάνε μήνα μέλιτος σε ένα εξωτικό νησί. Μέχρι το σημείο αυτό, παρακολουθούσα μαγεμένη..Στη συνέχεια, λόγω του υπερβολικά εξωπραγματικού άρχισα να μασάω τα σίδερα.. Όχι άλλο κάρβουνο!!

Senior Member
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    σημερα χωρεσα στο large του μπενετον το γυναικειο παρακαλω οχι το αντρικο.απο την εφηβεια μου εχω να το παθω αυτο.

Senior Member
    Μπράβο Λίλα καλά να πάθεις!:lol::lol: Και εις κατώτερα σου εύχομαι.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    axaxaxaxaxxaxaxaxa eleni ante kai sto medium (τώρα που το σκέφτομαι εγώ μπένετον δεν έχω επισκεφτεί,την έχω καταβρεί με το berska ,zara,h&m )

κοριτσάκια μου σήμερα έκανα μαλακία,πήγα και αγόρασα φυστίκια αράπικα και ένα κουτάκι με ωμούς ανάλατους ξηρούς καρπούς με σταφίδες κ κράνμπερις και έφαγα μία μεγάλη χούφτα φυστίκια κ μία μικρή από τα άλλα,και νιώθω σκατά,απίστευτα φουσκωμένη και με τάση για εμετό!

Senior Member
    Λιλάκι, συγχαρητήρια για το μπένετον! Και εις κατώτερα!

Αγγελουδάκι, ποιος είπαμε ότι δίνει το γενικό πρόσταγμα γι' αυτή την εβδομάδα; Η αφεντιά μου! Πράγμα που σημαίνει, ότι δε θέλω στενοχώριες σε ότι αφορά το φαγητό. Απενοχοποιηθείτε, κορίτσια μου, τουλάχιστον για λίγες μερούλες! Η εβδομάδα αυτή είναι calories free!
    Μόλις γύρισα απ'έξω. Πήρα ένα θρίλερ (εγγυημένη βλακεία, για να μην απογοητευόμαστε) και καθώς θα το βλέπω, θα τσακίσω και μία νουγκατίνα!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Αβάκι μου χ@στηκα για τις θερμίδες σιγά!το ότι νιώθω χάλια με ενοχλεί ,και με τάση για εμετό και δεν μου είναι ποτέ εύκολο να κάνω εμετό,σκέψου από την επέμβαση και μετά έχω κάνει μόνο 2 φορές εμετό επειδή είχα πιει υγρά μαζί με το φαγητό.Με ενοχλεί πως ενώ ήξερα πως δεν χωράει το στομάχι μου τόσους ξηρούς καρπούς παρασύρθηκα και τους έφαγα.Ποιο έργο πήρες???

Senior Member
    Τότε δίκιο έχεις, αγγελουδάκι μου! Είναι απαίσια η αίσθηση ότι πας να σκάσεις από το φαγητό.. Τελευταία φορά το έπαθα την Τσικνοπέμπτη.
    Πήρα το choose, ψιλοδιεστραμμένο, η υπόθεση μου θυμίζει λιγάκι το "σε βλέπω", το οποίο δεν κατάφερα να δω :lol:
    Είχα πάρει την τελευταία ταινία του "σε βλέπω", στα δέκα πρώτα λεπτά αρρώστησα και είπα, αλλά εγώ δε σε βλέπω! και επέστρεψα το dvd!

Senior Member
    Με άλλο όνομα σας άφησα με άλλο σας βρήκα!!!!!
    Καλέ μια ώρα έκανα να σας βρώ!!!!!!!!!!

ʼντε Avaki μου δώστα όλα αυτή τη βδομάδα τρελανέ μας!!!!!!!!!!!!!!

Originally posted by Ava
    Αγγελουδάκι, ποιος είπαμε ότι δίνει το γενικό πρόσταγμα γι' αυτή την εβδομάδα; Η αφεντιά μου! Πράγμα που σημαίνει, ότι δε θέλω στενοχώριες σε ότι αφορά το φαγητό. Απενοχοποιηθείτε, κορίτσια μου, τουλάχιστον για λίγες μερούλες! Η εβδομάδα αυτή είναι calories free!
    Μόλις γύρισα απ'έξω. Πήρα ένα θρίλερ (εγγυημένη βλακεία, για να μην απογοητευόμαστε) και καθώς θα το βλέπω, θα τσακίσω και μία νουγκατίνα!

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Ελενίτσα μπράβο φαντάζομαι χαρές που θα έχεις!!!!!!

Senior Member
    Επειδή πήρα σοβαρά το ρόλο μου περί απενοχοποίησης, σας λέω.. Τρώτε γλυκά! Πήγα στο ζαχαροπλαστείο και πήρα κατιτίς, να μου βρίσκεται..

Senior Member
    Αυτό

Senior Member
    κι αυτό

Senior Member
    κι αυτό

Senior Member
    σαν λαλαγγι κοτλε ειναι αυτο ava