ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1098
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1098 of 2553 FirstFirst ... 98598998104810881096109710981099110011081148119815982098 ... LastLast
Results 16,456 to 16,470 of 38289
    Senior Member
    Καλησπέρα Αβουλένιες!!!!
    Πήγα από τους γονείς μου να τους δω το απόγευμα, μένουν στο Κατερινόσπιτο, και γύρισα σπίτι αργούτσικα. Μετά μου ήρθε η χαρά να ανέβω να χτυπηθώ στο ελλειπτικό υπό το άκουσμα μπιτακίων! Μετά μπανάκια, βραδινό, ταινία ε πήγε μία και πέρασα να πω μία καληνύχτα! Ζητώ ταπεινά συγνώμη για την απουσία μου από την πρώτη βραδιά του επίτιμου μέλους μας της κυρίας ʼβας. Υπόσχομαι ότι αύριο θα καλύψω το κενό της σημερινής μου απουσίας! Σας φιλώ και εύχομαι σε όλες μας όνειρα γλυκά και απενοχοποιημένα όπως μας πρόσταξε η ʼβα μας! Φιλιάααα

Senior Member
    Γεια σου Αβουλινι αρχηγε!Εισαι η καλυτερη!Τρωμε οτι θελουμε,πινουμε κ κανα μοχιτο πιστευω,για σεξ δεν ακουω τιποτε κ ανησυχω!φατε ματια ψαρια πολυελαιους κ μαξιλαρια!
    Ωραιο κ το τραγουδι που διαλεξες!Αντε ολο τετοια!
    Τους δεινοσαυρους βλεπω τους εδιωξες ολους!μα να ερθουν κ στο σπιτι κ στο γραφειο!Μην ανοιγεις ουτε για να αερισεις χαρα μου!Μα καλα ρε παιδι μου ολα σε σενα τυχαινουν.....?

Senior Member
    Καλλιοπη μου καλη τυχη κ καλη αναρρωση!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ατζίνα μου, θα σε λυπήσω, αλλά δεν θα είσαι δεύτερη στη σειρά, στα ελληνικά, βεβαίως, βεβαίως! Πάει ʼβα, Αγλαύκη Αέλι και μετά είσαι εσύ, Ατζίνα μου.. ʼσε τι τραβάμε με τους δεινόσαυρους.. Δεινο-παθούμε! :lol:
    Μήπως, λέω μήπως, πριν το Αγλαύκη, Αέλι κτλ υπάρχει και ένα Αλίνα? Λέω τώρα εγώ....

Senior Member
    Καλημέρα σας

Senior Member
    καλημέρα, πάω για δουλεια, τραλαλά, τραλαλά!

Senior Member
    Καλημέρα Αβουλινόκοσμε!!!!!!!!!!Γιωτου κάλη δουλειά,Καλλιόπη κάλη επιτυχία!!!!!Πωλινακι καλημέρα κ σε εσένα τι κάνεις,πως είναι το σποράκι μας?

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    καλημέρα και από εμένα!!!σήμερα πάλι βρέχει και δεν με βλέπω να βολτάρω και πολύ

Γιωτούλα χτες το πρωί πήγα για περπάτημα στο αλκαζάρ (είναι πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μου,μένω στο Ντιβάνι και τόσες μέρες δεν το είχα πάρει χαμπάρι ) τι υπέροχο μέρος είναι αυτό!!!το καλοκαίρι πρέπει να είναι υπέροχο που θα είναι καταπράσινο!Το μόνο που με στεναχώρησε είναι πως είναι λίγο εγκαταλελειμένο και γεμάτο σκουπίδια

Senior Member
    Καλημέρα Γιώτα μου, καλημέρα γιωτάκι, καλημέρα Ιωάννα που είδα τις φώτο σου χτες και έμεινα!!!!

Γιωτάκι μου μια χαρά είναι, άρχισα να το νιώθω ιδικά όταν κάθομαι και έχει πολύ πλάκα!

Senior Member
    Ιωάννα πρέπει να πηγές στο καινούργιο γήπεδο της ΑΕΛ αν κρίνω από την τοποθεσία του ξενοδοχείου σου, δεν ξέρω αν κ αυτο το γήπεδο λέγεται Αλκαζάρ γιατί η τοποθεσία αυτή βρίσκεται στο παλιό γήπεδο στην αρχή της πόλης!!!!!Όσο για το πράσινο πριν 3 χρόνια είχε ψηφίστει σαν η πιο πράσινη πόλη της Ευρώπης!!!!! Το μόνο σίγουρο είναι πως προσφέρεται για βόλτες κ για ψώνια γι'αυτο απολαύσε την!!!!!!!!!!

Senior Member
    καλημερα! στη παρεουλα. με επιασε προκοπη λογο ηλιου μαλλον κ εχω ριξει ολο το σπιτι κατω κ δε ξερω πως θα το συνεφερω.μεχρι κ κουρτινες εβγαλα. το μικρουλι μου σημερα ευτυχως δεν εχει πυρετο αλλα εγω απο χτες εχω υποθερμια κ δε ξερω τι να κανω.τι εχει παθει καμια? με το ηλεκτρονικο δειχνει 34,6 κ το παλιο 35,1 .σκεπαζομαι,εκανα καυτο μπανακι αλλα τιποτα δεν ανεβαινει. μετα την επεμβαση παντα κρυωνα αλλα δεν ειχα κοιταξει τη θεμοκρασια μου λετε να ειναι απο αυτο?

Senior Member
    Καλημέρα. Σήμερα δε με ξύπνησε κάποιο πρωϊνό τηλεφώνημα ως συνήθως. Υστερα από τη χθεσινή χαλαζοθύελλα ξύπνησα σήμερα και είδα αυτήν την καλοκαιρινή σχεδόν ημέρα και αναρωτήθηκα πόσες εβδομάδες κοιμόμουνα και άλλαξα εποχή!:lol:
    Αλινάκι φόρεσε πολύ ζεστά ρούχα και πιες ζεστά ροφήματα, τσάι ή γάλα.

Senior Member
    Καλημέρα Αβουλινόκοσμε!
    Αβουλένιες μου τι κάνετε; Η Καλλιοπίτσα μας ετοιμάζεται να σαλπάρει σε κατηφόρες διαβάζω άντε με το καλό κορίτσι μου και όλα καλά να πάνε!
    Αλίνα μου και η αδερφή μου πάθαινε υποθερμίες (η Katie). Την βοηθούσε να τρώει κάτιτις για να παίρνει δυνάμεις. Συνήθως το πάθαινε τα βράδια, δεν ξέρω αν το παθαίνει ακόμη...
    Τζινάκο τους "ηλιακούς θερμοσίφωνες" τους έβγαλες στο μπαλκόνι να ζεστάνουν το νερό; :lol:

Πάω στην πεθερά μου. Με πήρε πρωί πρωί τηλέφωνο να μου πει ότι μας έχει λάδι και κεφτεδάκια για τον κανακάρη της και κάτι άλλα καλούδια και πάω να τα παραλάβω και να την δω και λίγο. Αχ να έμενε πιο κοντά γμτ, μέχρι τον Νέο Κόσμο θα πρέπει να τρέχω τώρα και βαριέμαιιιιι ολόκληρο ταξίδι μου φαίνεται!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by Ava
    Ατζίνα μου, θα σε λυπήσω, αλλά δεν θα είσαι δεύτερη στη σειρά, στα ελληνικά, βεβαίως, βεβαίως! Πάει ʼβα, Αγλαύκη Αέλι και μετά είσαι εσύ, Ατζίνα μου.. ʼσε τι τραβάμε με τους δεινόσαυρους.. Δεινο-παθούμε! :lol:
    Μήπως, λέω μήπως, πριν το Αγλαύκη, Αέλι κτλ υπάρχει και ένα Αλίνα? Λέω τώρα εγώ....
    Πωλινάκι μου φαίνεται ότι σήμερα άφησες το χιούμορ σου στο σπίτι και δεν το πήρες μαζί σου. Εννοείται ότι η ʼβα αστειεύεται! Εξάλλου και αλφαβητικά να το πάρεις μετά το Ε δεν ακολουθεί το Τ! Και με τόσα πανεπιστήμια που έχει τελειώσει η ʼβα γνωρίζει την αλφάβητο. Οπότε η παρατήρησή σου είναι τουλάχιστον άστοχη και χωρίς καθόλου χιούμορ.:starhit:

Senior Member
    ναι τζινα μου πινω συνεχεια ζεστα κ εχω ντυθει σα κρεμμυδι κ περασαν κ οι αποκριες χιχιιχ ευτυχως δεν εχιι ερθει κανεις σπιτι να με δει θα τρομαξει!:lol: ετσι οπως περιγραθεις τον υπνο σου κ οτι κοιμηθηκες με χαλαζοθυελα κ ξυπνησες με ηλιο χιχιχι θα ηταν σα να ξυπναγες απο χειμερια ναρκη.