Results 16,471 to 16,485 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
06-03-2012, 12:47 #16471
Αλινάκι δεν κοιμήθηκα με χαλαζοθύελλα, αυτή συνέβη το μεσημέρι, αλλά ο καιρός ήταν κρύος το βράδυ. Και τώρα έχω τόση ώρα ανοιχτή την μπαλκονόπορτα και δεν έχω φορέσει και ζακέτα! Πόρωση!
- 06-03-2012, 12:49 #16472
Καλημέρα Eli μου. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι ήδη στο μπαλκόνι και μαζεύουν ήλιο χιχιχιχι. Από λάδι είμαι κομπλέ, για κανένα κεφτεδάκι όμως δε θα έλεγα όχι!:lol:
06-03-2012, 12:52 #16473
Τζίνα φάε λάδι και έλα βράδυ από δω που θα έχω τους κιοφτέδες σπίτι να σου κάνω το Sleevoτραπέζι! :lol::lol::lol::lol:
06-03-2012, 12:55 #16474
:lol::lol::lol: ʼσε που έτσι που τρώω ούτε που θα καταλάβει ο άντρας σου ότι λείπουν κεφτέδες!:lol:
06-03-2012, 13:10 #16475
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by Ava
Ατζίνα μου, θα σε λυπήσω, αλλά δεν θα είσαι δεύτερη στη σειρά, στα ελληνικά, βεβαίως, βεβαίως! Πάει ʼβα, Αγλαύκη Αέλι και μετά είσαι εσύ, Ατζίνα μου.. ʼσε τι τραβάμε με τους δεινόσαυρους.. Δεινο-παθούμε! :lol:
06-03-2012, 13:17 #16476
Έχεις δίκιο Πωλίνα γιατί πως να σχολιάσω κάτι που δεν υπάρχει; Εν πάσει περιπτώσει στον οίκο μας υπάρχει ένα υπέροχο κλίμα και πολύ καλή διάθεση και δεν είμαι διατεθειμένη να μπω στο τριπάκι και να χαλάσω αυτό το κλίμα για κανέναν και για τίποτα.
06-03-2012, 13:20 #16477
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έχεις δίκιο Πωλίνα γιατί πως να σχολιάσω κάτι που δεν υπάρχει; Εν πάσει περιπτώσει στον οίκο μας υπάρχει ένα υπέροχο κλίμα και πολύ καλή διάθεση και δεν είμαι διατεθειμένη να μπω στο τριπάκι και να χαλάσω αυτό το κλίμα για κανέναν και για τίποτα.
Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν πολύ καλά τί και ποιά είμαι, επομένως ολίγον με ενδιαφέρει το τί νομίζεις και τί όχι εσύ για μένα.
Από δω και πέρα αν σε ενοχλεί ο τρόπος και ο χαρακτήρας μου, τα παράπονά σου στην εξουσία.
06-03-2012, 13:26 #16478
Το τι και ποιά είσαι το φανερώνουν τα ίδια σου τα λόγια...............................
06-03-2012, 13:26 #16479
Μια βιαστική καλησπέρα,που έπρεπε από το πρωί να είμαι φευγάτη.
Δε θέλω εντάσεις κι αηδίες εδώ μέσα.Ας μοιραστώ το πώς συνέβη αυτό να τελειώνουμε.
Αρχικά είχα την ιδέα(προ Στρουμφακίων και love is in the air)ο τίτλος να είναι από τραγούδι.
Μάλιστα είχαμε πει με τη Μακ-αν θυμάμαι καλά-τι όμορφος τίτλος θα ήταν το "πεθύμησα ένα σύννεφο"της Τάνιας.
Στη συνέχεια σκέφτηκα πως ακόμα πιο όμορφο θα ήταν κάθε μία από εμάς ανά εβδομάδα να βάζει το δικό της τραγούδι.
Κι έτσι χθες την ώρα που μιλούσα με την ʼβα στο τηλέφωνο και της είπα την ιδέα μου κι ενθουσιάστηκε,είπα να ξεκινήσουμε μ'εκείνη.
Δε θα μπω στη διαδικασία να ξεσκονίσω την Αλφαβήτα μου κι ούτε θέλω να κάνετε την ʼβα να νιώθει απολογητικά.
Σε όποια δεν αρέσει η ιδέα,ας αδιαφορήσει για το γίγνεσθαι κι ας συνεχίσει να συμμετέχει στο τόπικ,που κατ'ουσία
ανεξάρτητα από τίτλους παραμένει πάντα το ίδιο.Όποια θα ήθελε να έχει την εβδομάδα της,ας δηλώσει συμμετοχή
και κατά σειρά εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα συνεχίσουμε.Μη χαλάμε το καλό κλίμα ανάμεσα μας,σας παρακαλώ!
Τα φιλιά και την αγάπη μου στην καθεμία σας χωριστά με την ευχή ν'απολαύσουμε μια ξεχωριστή 6η Μαρτίου 2012!
Παγωτάκι να γλυκαθούμε!
06-03-2012, 13:26 #16480
καλησπερα σε ολους...Δεν ξερω αν μεθυμαστε εχω να μπω παρα παρα πολυ καιρο....ελπιζω να ειστε ολοι καλα και οι στοχοι σας να πραγματοποιηθηκαν....Την τλευταια φορα που μπηκα θυμαμαι ειμουν σε αυστηρη διαιτα τεσπα τα καταφερα και τον Αυγουστο ειχα φτασει στα 59κιλα περιπου...15Αυγουστου λοιπον μαθαιβω οτι ειμαι εγκυος,τωρα διαννυω τον 8 μηνα και 30κιλα επιλεον..δεν με νοιαζει που πηρα τοσα,,,Θα ηθελα ομως να τα χασω γρηγορα να μου πειτε βεβαια θα παρω το παιδι μου αγκαλια και δεν αλλαζει αυτο με τιποτα...οι ορμονες ομως ειναι χαλια..νιωθω χαλια ασχημη και θελω να ειμαι επιθυμητη παλι στον αντρα μου,,,,λιγη βοηθεια ευχαριστω
06-03-2012, 13:28 #16481
Κι όσο έγραφα,βλέπω,το χοντραίνουμε...Μη,σας παρακαλώ!Δεν είναι κι ο αρχηγός εδώ να βάλει Μπουρλότοοοοοοο
06-03-2012, 13:33 #16482
sokolatitsa μου καλώς όρισες ξανά!!!! Καταρχάς συγχαριτήρια για το μωράκι που περιμένεις!! Ξέρουμε τί είναι? Κατά δέυτερον μην ανχώνεσε για τα κιλά σου, και όταν γεννήσεις με το καλό θα τα βάλεις όλα ξανά σε πρόγραμμα και θα είσαι όπως και πριν.
Προσπάθησε τώρα που διανήεις τον τελευταίο σου μήνα, αλλά και μετά που θα θυλάζεις το αγγελούδι σου να νιώθεις θετικά, και αυτό θα σε βοηθήσει τόσο στην σχέση σου με το μικρούλη, όσο και στην σχέση σου με το σώμα σου και το φαγητό αλλά και τον άντρα σου.
06-03-2012, 13:38 #16483
Originally posted by sokolatitsa
καλησπερα σε ολους...Δεν ξερω αν μεθυμαστε εχω να μπω παρα παρα πολυ καιρο....ελπιζω να ειστε ολοι καλα και οι στοχοι σας να πραγματοποιηθηκαν....Την τλευταια φορα που μπηκα θυμαμαι ειμουν σε αυστηρη διαιτα τεσπα τα καταφερα και τον Αυγουστο ειχα φτασει στα 59κιλα περιπου...15Αυγουστου λοιπον μαθαιβω οτι ειμαι εγκυος,τωρα διαννυω τον 8 μηνα και 30κιλα επιλεον..δεν με νοιαζει που πηρα τοσα,,,Θα ηθελα ομως να τα χασω γρηγορα να μου πειτε βεβαια θα παρω το παιδι μου αγκαλια και δεν αλλαζει αυτο με τιποτα...οι ορμονες ομως ειναι χαλια..νιωθω χαλια ασχημη και θελω να ειμαι επιθυμητη παλι στον αντρα μου,,,,λιγη βοηθεια ευχαριστω
06-03-2012, 13:40 #16484
http://www.youtube.com/watch?v=Mzy_BEzlHWI
Αυτό είναι ένα κομμάτι που αγαπώ πολύ, από την εποχή των παιδιών των λουλουδιών! Αντιπροσωπεύει, όπως όλα του είδους και της εποχής του, την απελευθέρωση, την ειρήνη, το Woodstock, όλα όσα αρέσουν σε μας, τους φιλειρηνιστές γέροντες.. :bigsmile:
Σήμερα, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισα, μου συνέβησαν όμορφα πραγματάκια και σε αυτά θα μείνω! Πρώτον, ξύπνησα και είδα το ζουμπούλι μου ανθισμένο! Λευκό, ευωδιαστό, πανέμορφο! Δεύτερον, ο χρυσός μου αδελφούλης, μου έστειλε βιβλίο - έκπληξη, το "Μοιραίο Ταγκό" του Βόλφραμ Φλαισχάουερ. Επειδή ξέρει πόσο αγαπώ αυτή τη μουσική! Όταν του τηλεφώνησα να τον ευχαριστήσω κατά το "κύριε Πρέσβη, μας κακομαθαίνετε"... μου είπε ότι τις τελευταίες μέρες διέγνωσε σε μένα ένα κλίμα μιζέριας, μία ψυχολογία κατήφειας και θέλησε με αυτό τον τρόπο να μου δείξει ότι η ζωή έχει και άλλες εκφάνσεις.. Μπορούμε, ακόμη και με μικροπράγματα, να την ομορφύνουμε!
Αυτό είναι το μήνυμα της ημέρας: Ειρήνη, όμορφες σκέψεις, όμορφη ζωή! (La vita e bella)....
06-03-2012, 13:42 #16485
καλημερα και ας κοντευει 2 η ωρα.sorry που επεμβαινω αλλα η πωλινα ολο για καποιον γκρινιαζει.μια για το πως της μιλαει η γλαυκη την αλλη για την αλφαβητικη σειρα παντα κατι βρισκει παντως.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία