ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1114
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1114 of 2553 FirstFirst ... 1146141014106411041112111311141115111611241164121416142114 ... LastLast
Results 16,696 to 16,710 of 38289
    Senior Member
    Χαρά μου, τώρα είδα το μήνυμά σου!
    Πραγματικά είμαστε όλοι διαφορετικοί άνθρωποι, με τις ανάγκες τους, τις ιδιαιτερότητές τους, τα προβλήματά τους..
    Ξεχωρίζω κι εγώ αυτούς που ξέρουν να γελούν στα δύσκολα, γιατί θέλει πολύ κουράγιο αυτό! Προσπαθώ να το πετύχω, αν και με βρίσκω αρκετά κυκλοθυμική και μίζερη, είμαι, όμως, σε καλό δρόμο.. Με όλες εσάς, κορίτσια μου!
    Είμαστε μια οικογένεια και ως οικογένεια πρέπει να συμπεριφερόμαστε. Δεν κουραζόμαστε, δε σοκαριζόμαστε με τίποτα, μα με τίποτα! Μόνο λυπούμαστε καμιά φορά, όταν στην οικογένειά μας γίνονται, όπως και σε κάθε οικογένεια άλλωστε, μικροφασαρίες, αλλά κι αυτές τις ξεπερνάμε!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Γλαύκη μου εκεί που διάβαζα και με είχες συνεπάρει με την κατάθεση ψυχής σου μπήκε η κομπόστα στην μέση και έχασα τον ειρμό μου :lol:
    Αχ βρε ατελείωτη Eli! Αυτό έπαθα κι εγώ με την κομπόστα μήλο και γελάω ακόμα!!:lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Originally posted by Eli
    Γλαύκη μου εκεί που διάβαζα και με είχες συνεπάρει με την κατάθεση ψυχής σου μπήκε η κομπόστα στην μέση και έχασα τον ειρμό μου :lol:
    Αχ βρε ατελείωτη Eli! Αυτό έπαθα κι εγώ με την κομπόστα μήλο και γελάω ακόμα!!:lol: :lol: :lol:
    Κι εγώ τα ίδια! Μετά σκέφτηκα, έτσι ντε! Και κατάθεση ψυχής και κομπόστα! Αν θέλει ο άνθρωπος όλα τα κάνει και μάλιστα ταυτόχρονα...

Senior Member
    "κλαιγοντας πανω απο τη κομποστα μηλο"
    ενα δραμα που θα κλεψει καρδιες

Senior Member
    Γλαύκη μου τα λόγια μου είναι περιττά.........:starhit:

Senior Member
    Μαρή κοκκάλω, κομπόστα μήλο βρήκες να κάνεις;
    Χάθηκε ο κόσμος να κάνεις μια σοκολατίνα, ας πούμε, να χαρούμε κι εμείς; :lol:

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Ελι την εβαλα την κομποστα!Επρεπε να καταθεσω κ την κομποστα γιατι ειχαν αρχισει να με παιρνουν τα ζουμια κ.....
    Γλαύκη μου γλυκιά! :love:
    Ναι αγάπη μου και εγώ έτσι νιώθω για εσάς...νιώθω τυχερή που σας γνώρισα σε μία δύσκολη στιγμή μου και μου γεμίσατε ατελείωτες ώρες με χαρά και γέλια. Και τα ανούσια που λέμε καμιά φορά τα χρειαζόμαστε για να ξεχνάμε για λίγο τα σοβαρά, αυτά που μας τρώνε από μέσα μας.

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Ελι την εβαλα την κομποστα!Επρεπε να καταθεσω κ την κομποστα γιατι ειχαν αρχισει να με παιρνουν τα ζουμια κ.....

Κακώς, να ξεζουμιστείς πάραυτα γιατί η κομπόστα θα σου βγει αλμυρή! :lol:

Senior Member
    Είπαμε η Γλαύκη μας είναι η Μαίρη Παναγιωταρά! Τα κάνει όλα και ταυτόχρονα! :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=25ZRXEd_FX8

Senior Member
    Η Ναταλία μας σίγουρα το οραματίστηκε, καθώς δημιουργούσε το τόπικ, ίσως όμως δεν υποψιάστηκε την έκταση που θα έπαιρνε..
    Είμαστε η μία η παρηγοριά της άλλης στα δύσκολα.. Είμαστε η μία για την άλλη η παρέα στη μοναξιά, το στήριγμα στην έλλειψη συντρόφου, η παρηγοριά στην ύπαρξη κακού συντρόφου και τόσα άλλα...

Senior Member
    ο πρωην

Senior Member
    Originally posted by break
    Ava προτείνω τη παρακάτω ταινία απλά κ μόνο από τον τίτλο
    http://www.youtube.com/watch?v=iwhOU...eature=related
    Ναι ναι ναι ψηφίζω και εγώ! Την έχω δει είναι ανάλαφρη και χαριτωμένη.
    Τα θρίλερ που διάλεξες ʼβα μου είναι και τα δύο σκοτεινά και μίζερα τα έχω δει και τα δύο και με άφησαν με μία αίσθηση κάπως, χωρίς να ενθουσιαστώ κιόλας. Απορρίπτω και τα δύο. Ψηφίζω ταινία λαλαλα ανάλαφρη!

Senior Member
    οποια προλαβει γιατι τον βγαζω σε λιγο

Senior Member
    Originally posted by break
    Όλες γίνατε φίλες κ εμένα στην απέξω? Θα το πω στη μαμά μου ότι δεν με παίζεται :fake sniffle:
    Γλυκούλα μου φυσικά και σε παίζουμε κι εσένα και για να δεις τι καλές φίλες είμαστε θα σου βρούμε και ένα μανάρι να σε παίξει κι αυτό! :lol: :lol:

Senior Member
    Τότε θα ψάξω να βρω λαλαλα κι ανάλαφρα..
    Λίλα μου, μήπως θα έπρεπε να βγάλεις τη φωτό του πρώην; Το λέω για δεοντολογικούς λόγους.. Πάντως, μια και πρόλαβα να τον δω, λέω πως είναι ωραίος!