ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1156
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1156 of 2553 FirstFirst ... 1566561056110611461154115511561157115811661206125616562156 ... LastLast
Results 17,326 to 17,340 of 38289
    Senior Member
    Οι δύο που γράφουνε σε αυτό το τόπικ που αναφέρεσαι Λίλα έχουν πάρει 10 κιλά και 20 κιλά αντίστοιχα σε 3 χρόνια μετά το sleeve γιατί δεν κατάλαβαν ποτέ ότι αυτή η επέμβαση δεν είναι το μαγικό ραβδάκι της νεράϊδας που κάνει θαύματα! Κι επειδή είναι κλασικό χαρακτηριστικό των ανθρώπων να μεταφέρουν τις ευθύνες στους άλλους και όχι στον εαυτό τους, ψάχνουν τώρα να αποδείξουν μέσα από στατιστικές ότι δεν είναι ελέφαντες! Μη δίνεις σημασία.

Senior Member
    Καλημέρα αγαπημένες!
    Τελικά χθες όπως το πρόβλεψα μόνο ταινία δεν είδαμε! Την κρατάω για σήμερα που είναι και Παρασκευή και θα έχει και ο άντρας μου το περιθώριο και το κουράγιο να κοιμηθεί αργότερα.

Λιλάκι μου και εγώ το είδα αυτό το τόπικ και με τσίγκλισε. Αλλά μην δίνεις σημασία στο κάτω κάτω ο καθένας είναι διαφορετικός άνθρωπος και αντιδρά διαφορετικά στην sleeve και εφόσον δουλεύει σε σένα τι σε πειράζει αν κάποιοι άλλοι την μειώνουν;

Επίσης ήθελα να σου πω ότι και εγώ τον κύριο Ξαπλώπουλο έχω για εργοδότη!!!:lol: Και ναι ο μισθός μου και εμένα εδώ και μήνες είναι αυτός με τα πολλά μηδενικά χχιχιχιχιχι, άσε και εγώ δεν ξέρω που να τον ξοδέψω :lol:

Senior Member
    Καλημέρα Eli. Σκέφτομαι κι εγώ να αποχωρώ από τον οίκο μας νωρίς το βράδυ γιατί τις τελευταίες μέρες ξεγελιέμαι ξενυχτώντας μπροστά στο laptop και τσιμπολογάω διάφορα στις 12 και στις 1 το βράδυ! Ενώ αν ξαπλώσω και βλέπω τηλεόραση δε σηκώνομαι μετά για να φάω κάτι. Οπότε θα σας αποχωρίζομαι νωρίτερα για να μην πάρω κιλά αργότερα!:lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλημέρα Eli. Σκέφτομαι κι εγώ να αποχωρώ από τον οίκο μας νωρίς το βράδυ γιατί τις τελευταίες μέρες ξεγελιέμαι ξενυχτώντας μπροστά στο laptop και τσιμπολογάω διάφορα στις 12 και στις 1 το βράδυ! Ενώ αν ξαπλώσω και βλέπω τηλεόραση δε σηκώνομαι μετά για να φάω κάτι. Οπότε θα σας αποχωρίζομαι νωρίτερα για να μην πάρω κιλά αργότερα!:lol:
    και εσυ τεκνον βρουτε?εεεε τζινα ηθελα να πω.

Senior Member
    φτιαχνω σαλατα με φακες και μπλιγουρι και σας διαβαζω με τα κρεμμυδια στο χερι.

Senior Member
    Τι να μου κάνει η σαλάτα Λίλα; Εχω κολλήσει με την καρυδόπιτα!

Senior Member
    Αχ Τζίνα μου άστα που αγκάλιασα την Ιον αμυγδάλου χτες και δεν την άφηνα να μου ξεφύγει η άτιμη! :lol:

Λιλάκο καλά μαγειρέματα βρε! Λέω και εγώ να επιδοθώ σε διάφορα μαγειρέματα σήμερα. Φαγητό έχουμε από χθες το πρασοχοιρινό που τελικά έγινε πολύ και περίσσεψε και για σήμερα. Αλλά λέω τώρα που έμαθα την τέχνη σωστά να ζυμώσω και ένα ψωμάκι .

Τζινάκο προτείνω να βάλουμε ένα όριο στα ξενύχτια μας γιατί πράγματι άμα υποψιαστώ ότι θα σε παχύνουμε θα το έχω μεγάλο βάρος! ʼσε που τώρα που μπλέξαμε και με τις νέες και ορεξάτες τσούπρες, Λιλάκι, Αλίνα, Γιωτάκι άστα έχουμε εκτροχιαστεί! :lol; Την Καλλιόπη δεν την βάζω μέσα γιατί είναι πιο σεμνή στις ώρες και στην συμμετοχή της.
    Η Αστεροσκονίτσα μας καλέ που είναι η χουρμαδόπληκτη;;;; Έχει κανείς νέα της; Είναι καλά το μανάρι μας;

Senior Member
    Κορίτσια θέλετε να γελάσουμε;;;;

Senior Member
    Ρωτάς εμένα αν θέλω να γελάσω; Ρωτάνε τον τυφλό αν θέλει το φως του; :lol:

Senior Member
    :lol: Τώρα που είμαι μόνη μου και αλωνίζω θα σας βάλω μία φωτογραφία του πρώην για λίγο να την δείτε και να γελάσουμε χιχιιχιχι

Senior Member
    Ειλικρινά απορώ με τον εαυτό μου τώρα πια :lol:

Senior Member
    και μία ακόμη με κοιλιακούς και μούσκουλα :lol:

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol: Αυτό είναι που λένε wash and go! :lol:

Senior Member
    Oh, oh , oh! Ελάκι μ', πολύ macho ο ανήρ! Ήταν στ'αλήθεια ή παραπλανώμαι με το σοκολατί το δέρμα και τα πυκνά τα φρύδια για την αντρίλα?

Senior Member
    ʼστα Τζίνα! Είχε ένα τρελό κόλλημα με το θέμα αποτρίχωση! :lol:
    Ξύριζε τα πάντα ακόμη και το κεφάλι του! :lol::lol::lol::lol::lol: