ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1190
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1190 of 2553 FirstFirst ... 1906901090114011801188118911901191119212001240129016902190 ... LastLast
Results 17,836 to 17,850 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Originally posted by Eli
    Ναι Τζίνα μου κερδίζεις! Έναν καφέ κερασμένο από εμένα!
    ΧουβαρντEli μου εσύ! :lol:
    κχμ κχμ εεεεε είμαι και στην υπηρεσία του Ξαπλόπουλου τι να κάνω;;; όταν κερδίσω το τζόκερ θα σε κεράσω ένα βάψιμο σπιτιού από εξειδικευμένο συνεργείο + μία αποπληρωμή δανείου :lol:
    Ο γραπτός ο λόγος με αδικεί καμία φορά. Αμαζόοοοονα μου δεν το είπα κοροϊδευτικά. Με τις σημερινές τιμές ο καφές έξω είναι απλησίαστος! Για ρώτα με αν πάω για καφέ! Ούτε γι'αστείο! Προτιμώ να πάρω 2 πακέτα τσιγάρα η χαρμανιασμένη! :lol:

Senior Member
    Καλλιοπη εγω εχω την κορη μου στην Αθηνα κ πριν τις καλες μερες ανεβαινα μια φορα το μηνα.Τωρα δεν ξερω ποτε θα ανεβω αλλα αν ανεβω κανονιστε για καφεδες κ τραπεζωματα!
    Τωρα ειναι κ μεγαλη η κορη κ πρεπει να ρωταω αν μπορω να παω.Μπορω να μεινω κ στα αδελφια μου αλλα που να τρεχω Αγιο Δημητριο κ Ανω καλαμακι.Το κοριτσακι μου ηρθε σημερα απο Βοννη κ αυριο παει Βρυξελλες για συνεδριο που εχει να κανει κ παρουσιαση

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    και από ότι βλέπω δεν έβαλε τη Τζίνα! το ξαναματαφτιάχνω και έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι!
    Γιώτα μου μην παιδεύεσαι, δεν με πειράζει που λείπει το όνομά μου γιατί είμαι μέσα στη δική σου την καρδιά. :starhit:

Senior Member
    διορθωμένο, ελπίζω!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    και από ότι βλέπω δεν έβαλε τη Τζίνα! το ξαναματαφτιάχνω και έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι!
    Γιώτα μου μην παιδεύεσαι, δεν με πειράζει που λείπει το όνομά μου γιατί είμαι μέσα στη δική σου την καρδιά. :starhit:
    αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!

Senior Member
    Χαρματζινα κοψε το τσιγαρο κανει κακο.

Senior Member
    Μακ υπεροχο!Ευχαριστουμε γλυκια μας Μακ!Το αποθηκευσα κ εγω!Η Τζινα ειναι πολυ ελαφρια κ πεταξε απο τη φωτογραφια.......:eureka:

Senior Member
    γλαυκη χαρα μου θα ειναι να σας γνωρισω απο κοντα και για καφεδες παντα μεσα ειμαι αρκει να μπορω πιω

Senior Member
    Καλλιόπη αυτοί οι λαχανοντολμάδες που ανέφερες προηγουμένως τι ήταν ακριβώς; Μου έκανε λίγο σαν τον Ντάστιν Χόφμαν στο rainman που απαντούσε στις ερωτήσεις που του έκαναν μετά από μισή ώρα! :lol:

Στην Αθήνα είναι επίσης η Κατερίνα (Katie), η Γιώτα, η Break ελπίζω να μην ξεχνάω κάποια κοπέλα.

Senior Member
    α και να μην εχετε προβλημα να βγειτε με μια γεματουλααααααααααα :P

Senior Member
    Originally posted by καλλιοπη
    α και να μην εχετε προβλημα να βγειτε με μια γεματουλααααααααααα :P
    Μου φαίνεται ότι σε τρώει ο πισινός σου να τα ακούσεις βραδιάτικα τα γεμάτα σου!! :lol:

Senior Member
    Καλλιόπη αυτοί οι λαχανοντολμάδες που ανέφερες προηγουμένως τι ήταν ακριβώς; Μου έκανε λίγο σαν τον Ντάστιν Χόφμαν στο rainman που απαντούσε στις ερωτήσεις που του έκαναν μετά από μισή ώρα! :lol:

Στην Αθήνα είναι επίσης η Κατερίνα (Katie), η Γιώτα, η Break ελπίζω να μην ξεχνάω κάποια κοπέλα.
    ηταν απαντιση στο τι κερδιζεις που εισαι αθηνα

Senior Member
    καλλιόπη, θύμισέ μου , πότε με το καλό είναι το χειρουργείο σου?

Senior Member
    Καλλιοπακι εγω δεν κανει ακομη επεμβαση κ τα εχω τα κιλακια μου.Περιμενω ημερομηνια απο το Ριο.Αλλα τα κοριτσια με παιζουν!Κανε κ εσυ θα ειναι η καλυτερη μου!Θα βγουμε εξω θα παραγγειλουμε ολες απο ενα πιατο θα φατε απο 2 πιρουνιες οι σλιβαρισμενες θα τα φαω ολα μετα εγω κ θα σας βαλω να πληρωσετε κιολας αφου θα ειμαι φιλοξενουμενη!

Senior Member
    Καλλιόπη θα φτιάξει αύριο η μητέρα μου λαχανοντολμάδες, σε κάτι άλλο δε σου βρίσκεται; :lol:

Γλαύκη μου αυτήν την εποχή το μόνο τραπέζι που μπορώ να σου κάνω είναι ένα πτυσσόμενο που έχω στη ντουλάπα, άμα θες στο δίνω! :lol: