Results 17,911 to 17,925 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
11-03-2012, 09:36 #17911
http://www.youtube.com/watch?v=2vvc1vKRLPo
Καλημέρα σας! Πρωινή πρωινή σήμερα... Σηκωθείτε, εμπρός, έχουμε δουλειές! Σκουπίσματα, σφουγγαρίσματα, άχαρα πράγματα, λουσίματα, καλλωπισμούς, αναγκαία πράγματα, αλλά έχουμε και ευχάριστα... Καφεδάκια, μαγειρεματάκια, παρτάκια, έχουμε πολλά να κάνουμε!
Χθες, μπορεί να έλειψα, αλλά το ευχαριστήθηκα! Το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου. Το πρωί έτρεχα δεξιά κι αριστερά, ψώνια, γενικός οικιακός ανεφοδιασμός. Το απόγευμα, όμως και μέχρι αργά είδα τρεις ταινίες. Μάλιστα τρεις! Γούβα έκανε ο καναπές! Όπως το είχα ονειρευτεί! Από τις τρεις ταινίες μόνον η μία άξιζε, οι άλλες πέρασαν στο ντούκου.. Κανονικά θα είχα εκνευριστεί πάρα πολύ, αλλά με έσωσε η καλή μου διάθεση...
Σήμερα είναι και η επίσημη ημέρα παράδοσης της σκυτάλης στη Γλαύκη. Έλα χαρά μου, άπλωσε το χέρι σου...
- 11-03-2012, 10:35 #17912
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!Το στεμμα κ το σκηπτρο θα μου παραδωσεις Αβουλινα κ ασε τη σκυταλη!επισημη παραδοση μαλιστα μετα το αποψινο παρτυ!Ειχα ενα παρα μα παρα,τι να σας πω,ωραιο ξυπνημα εχω βαλει φαγητο,μια καταπληκτικη ντοματοσουπα που κανω με μοσχαρι λαχανικα κ στο τελος ελαχιστο κριθαρακι,το πρωτο απο τα 5 πλυντηρια που λεει το Ναταλι μας κ αρχισα το φορουμιασμαΕνα τραγουδακι που ταιριαζει με διαθεση κ καιρο.γιατο ο καιρος αυτος ειναι υπεροχος αν εισαι μεσα με το ταιρι σου η καλη παρεα.το τζακι αναμμενο αγκαλιτσες.....τωρα με τη γιαγια...
Το τραγουδι της νυχτας
http://www.youtube.com/watch?v=WWDwzXCNzEI
11-03-2012, 10:39 #17913
Kαλημερούδιαααααα!!!
Ξημέρωσε η μέρα του Πάρτυ!Κλείνει η Αβεβδομάδα της απενοχοποίησης(ό,τι αίσχη κάνατε,κάνατε!)
και πάμε στη Γλαυκεβδομάδα σε λίγες ώρες με το καλό,που ο Θεός κι η ψυχή της τι μας περιμένει!
Στις δώδεκα το βράδυ τα μαγικά γοβάκια θα μετατρέψουν άλλη σε πριγκίπισσα!Ο τίτλος έχει αποφασιστεί,
απομένουν οι ώρες να κάνουν τη διαδρομή τους!Τι ώρα μας καλείς,οικοδέσποινα για το πάρτυ σου απόψε;
Να ξέρουμε να είμαστε όλες έτοιμες εδώ και απίκο!Πάω να κάνω ντουζάκι,να πάρω το στεφάνι μου
και να πάμε στο ευτυχισμένο σπίτι του οικογενειάρχη πλέον παιδικού μας φίλου πλας πατέρα!
Έξω ψιλοβρέχει-κλασσικά!-μέσα πονοκεφαλιάζει-επίσης κλασσικά λόγω πρωινού ύπνου λίγων ωρών
αλλά ζεσταινόμαστε μέχρι το ένδοξο αποκορύφωμα αυτής της μέρας!Παρακαλώ όπως οι καλεσμένοι
να φέρουν μαζί τους τον απολογισμό της εβδομάδας!Εγώ δυστυχώς θα έρθω με άδεια χέρια καθότι
χοντροέλειπα στις δεκάδες σελίδες της αυτές...Μια χοντροτάτη τι άλλο όφειλε άλλωστε να κάνει!
Την καλημέρα μου σε όλες τις Αβοϋπάρξεις και δύο φιλιά παραπάνω στον αρχηγό,που είναι και αστέρι!
11-03-2012, 10:43 #17914
Πολύ καλά, Μεγαλειοτάτη! Έβγαλα το στέμμα, άφησα κάτω το σκήπτρο και σας τα παραδίδω!
11-03-2012, 10:44 #17915
καλημερα και απο μενα !
και εγω το ιδιο φαγακι φτιαχνω γλαυκη και δουλιτσες μπολικες εχω αλλα μια και κοιμουντε ακομη ολοι εφτιαξα καφε και ειπα να σας πω μια καλημερα να διαβασω και τα χθεσινα γιατι μετα θα ειναι καμια εκατοστη σελιδες και δε θα προλαβαινω
καλημερουδια λοιπον φιλες μου!
11-03-2012, 10:47 #17916
Πουρνό πουρνό ξημερώνει η μέρα με το τραγούδι της νύχτας!Σκορπισμένες ψυχές,
αίμα στο στόμα,αίμα στα πόδια,αίμα στο βλέμμα....Η σφαγή του Δράμαλη και με πτυχίο!
Ραβδί καλέ σου δίνει το κορίτσι!Όχι χασαπομάχαιρο!Ωιμέεεεεεεε� �ε!"Ξυπνώ μουσκεμένηηηηηηηη"
11-03-2012, 10:48 #17917
Originally posted by Ava
Πολύ καλά, Μεγαλειοτάτη! Έβγαλα το στέμμα, άφησα κάτω το σκήπτρο και σας τα παραδίδω!
11-03-2012, 10:51 #17918
Originally posted by καλλιοπη
... ειπα να σας πω μια καλημερα να διαβασω και τα χθεσινα γιατι μετα θα ειναι καμια εκατοστη σελιδες και δε θα προλαβαινω
καλημερουδια λοιπον φιλες μου!
Και πολύ καλά κάνεις!Είδες τι έπαθα εγώ!Ακόμα τρέχω και δε φτάνω!
Αλλά πού θα μου πάτε!Θα τις καλύψω κάποια μέρα τις σελίδες αυτές!Τουλάχιστον στα σημαντικά τους!
ʼντε!Έφυγα πειρασμοί!Να έχουμε μια υπέροχη Κυριακή!Τα λέμε αργότερα!Φιλάκιαααααααααα� �α
11-03-2012, 10:51 #17919
Καλημέρα όμορφες !!!!!!!!!!!!!!! Αβάκι ξύπνησαμε μη φωνάζεις !!!!!!!!!!Με τη βροχή όμως που ρίχνει εδώ δεν έχω διάθεση για τίποτα παρά μόνο για καφέ!!!!!Καλό καφέ λοιπόν!!!!!
11-03-2012, 10:52 #17920
Σήμερα, εκλεκτές μου καλεσμένες, θα πρότεινα να ξεκινήσει το πάρτυ νωρίς, συμφωνείτε να ξεκινήσουμε κατά τις έξι το απόγευμα; Το πρόγραμμα ελεύθερο, μουσική, λάχανα και χάχανα, όλα τα χωράει ο μπαξές! Επίσης, φάτε, πιείτε και γλεντήστε, την τελευταία ημέρα της Εβδομάδας της Απενοχοποίησης! Όλα ελεύθερα! Από αύριο, ποιος ξέρει τι μαύρη στέρηση μας περιμένει.. Αρχισα να αγχώνομαι..
ʼρχισε να με πιάνει το άγχος για την αυριανή ημέρα... Ξανά μανά στα βάσανα από το μαύρο χάραμα και φτου κι απ'την αρχή.. Το μεταθέτω, όμως, για αύριο, δε σκοπεύω να σας πρήξω με αυτά.. Προς το παρόν, σκούπισα, σφουγγάρισα, ξεσκόνισα, καθάρισα το μπάνιο και την κουζίνα. ʼξιος ο μισθός μου σήμερα!
http://www.youtube.com/watch?v=Q4M8dF1ec7w
Το πάρτυ μας δεν θα είναι άτυχο, αλλά αυτό είναι ωραίο τραγουδάκι, από τα νιάτα μου. Ότι θυμάμαι, χαίρομαι, η χοντρόγρια!
11-03-2012, 10:55 #17921
Originally posted by NADINE
Originally posted by Ava
Απλά είπα να προετοιμάζομαι ψυχολογικά σιγά σιγά, μη μουλαρώσω τελευταία στιγμή και δεν τα παραδίδω!
11-03-2012, 10:59 #17922
καλημέρα! Πάω στη μαμά να της κάνω παρεούλα, τα λέμε αργότερα, όλη μέρα μπες-βγες! φιλιά σε όλες σας!
11-03-2012, 11:08 #17923
Μόλις μου τηλεφώνησε ο αδελφούλης μου και με εξευτέλισε!
Μου είπε ότι βγήκε σοκολάτα με ποπ κορν και ότι σκέφτηκε ότι μόνον εγώ μπορεί να το έχω δοκιμάσει.. Ντράπηκα! Πώς μου ξέφυγε αυτό; Δεν είχα ιδέα..
11-03-2012, 11:19 #17924
Την εχεις οντως δοκιμασει χαρα μου?να την παρω?ειναι καλη?Λατρεμενα κ τα δυο!Ποπ κορν κ σοκολατα.......
Ασε το αδελφακι να λεει χαρα μου.Εχεις κανει φοβερες προοδους κ μπορει να απολαμβανεις οτι θες πια,με μετρο μεν,αλλα μπορεις!
Καλε με τοσο κακο ματι με εχετε παρει ολες?Τι θα σας κανω την εβδομαδα της βασιλειας μου?Σας εβαλε λογια η γιαγια μου φαινεται.....
11-03-2012, 11:24 #17925
[quote]Originally posted by NADINE
Κάτσε να βρωμίσω την κουλτούρα με λίγη υποκουλτούρα, τώρα, που προλαβαίνω ακόμα...
http://www.youtube.com/watch?v=RL7aN-nybkw
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία