ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1216
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1216 of 2553 FirstFirst ... 2167161116116612061214121512161217121812261266131617162216 ... LastLast
Results 18,226 to 18,240 of 38289
    Senior Member
    Τώρα που είπατε για διαλογισμό όταν έμενε στην πολυκατοικία μου το λαλάγγι πήγαινα στο σπίτι του και έκανα διαλογισμό που είχε ησυχία. Τώρα δεν μπορώ γιατί με ενοχλούν τα ζώα μου και άμα κλειστώ μόνη μου στο δωμάτιο προσπαθούν να ανοίξουν την πόρτα!!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Ναταλία θα σε απογοητεύσω....
    O Mι Τζίνα!
    Μου φαίνεται θα του αλλάξω κατάληξη
    και θα πάρω τον Έρνι ινστέντ!
    Σα να μου φαίνεται γοητευτικότερος!

Senior Member
    Την περασμενη εβδομαδα που χλαπακιαζατε ασυστολα ηταν απενεχοποιηση,τωρα η τουρτα σας πειραξε!εβδομαδα γενεθλιων ειναι!Τουρτες θα τρωμε!
    Παντως ο Ρουμπικ στα νιατα του θα ητανε μαναρι γιατι τωρα ειναι λιγο σιτεμενος αν δεν ειναι πεθαμενος.....Λεω τωρα τοσα χρονια που εχει βγει ο κυβος.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Τώρα που είπατε για διαλογισμό όταν έμενε στην πολυκατοικία μου το λαλάγγι πήγαινα στο σπίτι του και έκανα διαλογισμό που είχε ησυχία. Τώρα δεν μπορώ γιατί με ενοχλούν τα ζώα μου και άμα κλειστώ μόνη μου στο δωμάτιο προσπαθούν να ανοίξουν την πόρτα!!
    Είναι που σ'αγαπάνε μωρέ τα καημένα και τρέχουν να δουν αν είσαι καλά!
    ʼμα περάσει ένα λεπτό στο σπίτι χωρίς το γέλιο λεπτοδείκτη σου,ανησυχούν!

Senior Member
    Μπα, ο Ρούμπικ ζει ακόμα, 65 χρονών είναι.

Senior Member
    Τα σκυλάκια τα βάζω στο μείνε και κάθονται τα κακόμοιρα, ο γάτος μου όμως δεν ξέρει τα μείνε ξεμείνε και προσπαθεί να ανοίξει τις δύο συρόμενες πόρτες που έχει το δωμάτιό μου, πάει μία στη μία και μία στην άλλη! Νευράκια τσαταλάκια, εξάλλου όοοοοολο το σπίτι μου είναι 45 ολόκληρα τετραγωνικά, που να πάω και που να κρυφτώ; Πως λέμε θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει; :lol:

Senior Member
    Παω κ εγω στο κρεββατι μου.Εχει πολλες ευθυνες η διακυβερνηση του τοπικ κ εσεις πατε να με ξενυχτησετε!Να σας βαλω φωτογραφια κ μια απλη περιγραφη του φτωχικου μου.

Δε μιλάμε για ένα απλό κρεβάτι, αλλά για το ακριβότερο του κόσμου.
    Η αξία του υπολογίζεται στα 4,6 εκατ, ευρώ και ονομάζεται «Baldacchino Supreme»
    Τα υλικά κατασκευής του είναι 17 κιλά χρυσού 24 καρατίων, μεταξωτά υφάσματα, διαμάντια και πολύτιμοι λίθοι. Αυτό θα πει βασιλικός ύπνος...

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Την περασμενη εβδομαδα που χλαπακιαζατε ασυστολα ηταν απενεχοποιηση,τωρα η τουρτα σας πειραξε!εβδομαδα γενεθλιων ειναι!Τουρτες θα τρωμε!
    Η απενοχοποίηση αφορά κυρίως στη σάρκα και τις απολαύσεις της!
    Η διανόηση που πρεσβεύεις υποτίθεται αφορά στο νου!Πνεύμα!Όχι ύλη!
    ʼσε που άμα μία ολόκληρη εβδομάδα γενεθλίων τρώμε τούρτες,όλες οι ινσουλίνες του κόσμου δεν το σώζουν το Τζινάκι μας!
    Καλά είπα εγώ πως χάρηκα που σας γνώρισα νωρίτερα!Ήρθε με άγριες διαθέσεις η νέα Αυτού να μας αφανίσει μία μία!
    Ξεκίνησε φαίνεται από τη Τζίνα!Της κόβει πρώτα το λαλάγγι το ζωντανό,υπολογίζει στα στερητικά της και της σερβίρει
    το τουρτένιο υποκατάστατο!Ούτε ο όφις με το μήλο τέτοιο δόλιο σχέδιο!Τζινάκι,μη γυρίσεις πίσω το κεφάλι και γίνεις στήλη άλατος!

Senior Member
    Με τέτοιο κρεβάτι αυτό θα πει βασιλικός κ@λος που κοιμάται και στα μεταξωτά! :lol:

Senior Member

Παω κ εγω στο κρεββατι μου.Εχει πολλες ευθυνες η διακυβερνηση του τοπικ κ εσεις πατε να με ξενυχτησετε!Να σας βαλω φωτογραφια κ μια απλη περιγραφη του φτωχικου μου.

Δε μιλάμε για ένα απλό κρεβάτι, αλλά για το ακριβότερο του κόσμου.
    Η αξία του υπολογίζεται στα 4,6 εκατ, ευρώ και ονομάζεται «Baldacchino Supreme»
    Τα υλικά κατασκευής του είναι 17 κιλά χρυσού 24 καρατίων, μεταξωτά υφάσματα, διαμάντια και πολύτιμοι λίθοι. Αυτό θα πει βασιλικός ύπνος...
    Είναι σαν τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα συζύγου σας,Υψηλοτάτη;Γιατί εγώ δε βλέπω τίποτα!

Senior Member
    Με τις τούρτες πιο πολύ για στήλη ζάχαρης με κόβω και όχι άλατος! :lol: Όχι τώρα βρε παιδιά που είμαι κι ανασφάλιστη και περνάω μ'αυτά που έχω. Κάτσε να ασφαλιστώ πρώτα και τρώω όσες τούρτες θες!

Senior Member

ε μου βγαζει με τιποτα τη φωτογραφια!Καλο υπνο φτωχα μου πλασματα,,,,
    Τυχαίο;Δε νομίζω!ʼλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη,φτωχοτάτη!

Senior Member
    Δεν πειράζει Γλαύκη, προφανώς δε σου βγάζει τη φωτογραφία για να μη ζηλέψει ο κ@λος μας! :lol:

Ξανά μανά καληνύχτα και ξανά μανά καλή σου ξεκούραση.

Senior Member
    Για να σκασεις εσυ,μου την εβγαλε μολις τωρα!

Senior Member
    Για να σκασεις εσυ,μου την εβγαλε μολις τωρα!
    Ναταλία πες εσύ ότι εννοεί εμένα, να πω κι εγώ ότι εννοεί εσένα και να ησυχάσουμε κι οι δύο! :lol: