ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1217
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1217 of 2553 FirstFirst ... 2177171117116712071215121612171218121912271267131717172217 ... LastLast
Results 18,241 to 18,255 of 38289
    Senior Member
    Ναταλία πολύ χάρηκα που σε είχαμε παρέα μας σήμερα και πιο πολύ χάρηκαν τα πνευμόνια μου που έγιναν καινούρια από το γέλιο! Σε καληνυχτώ x 27, να έχεις μία όμορφη νύχτα και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.

Υπόλοιπες αμαζόνες καληνύχτα.

Senior Member
    ʼσ'την να χαίρεται τα χρυσά και τα μεταξωτά της!Δεν πτοούμαστε εμείς από τα πλούτη,Τζινάκι μου!
    Πάμε στο φτωχό μας σχοινένιο κρεβάτι να απλώσουμε το φτωχό μας κορμάκι!
    Ουπς!Έχει κι άντρα εκεί να κοιμάται;Η φτώχια θέλει καλοπέραση!Πολύ καλή μας νύχτα!

Senior Member
    Η ευχαρίστηση όλη δική μου,Ο Μι Τζίνα(για να μην ξεχνάμε και τις παλιές καλές μας συνήθειες!)
    Ελπίζω βέβαια και αύριο να παραμείνω ευχαριστημένη που έχω μάθημα πρωί κι ήθελα να κοιμηθώ νωρίς,τρομάρα μου!
    Φιλάκια σε όλους τους υπηκόους του Γλαυκοβασιλείου!ʼντε και στην αφεντιά της πριγκίπισσας με τα σαράντα στρώματα!

--->ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ : Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΖΕΛΙ

Senior Member
    Καλημερα!Για να σηκωνομαστε σιγα σιγα!Χαρα κ εργασια αυτη τη βδομαδα!Ειδικα για Τζινα που θελει να μου ξενυχταει κι ολας!Επισης για Ελι που πολυ στο χουζουρι το εχει ριξει!Ναταλια κ εσυ!Εχουμε μαθημα κ διαβασμα!Αντε κ οι υπολοιπες να δωσετε παρων κ να υποβαλετε τα σεβη σας στην αφεντια μου.

Senior Member
    Ετούτη τη στιγμή ακριβώς που λέει από μέσα του:
    Και τι δεν θα' δινα γιά να'χω τη χαρά
    να βρισκόμουνα πλάι σου στην Ισλανδία
    στο φως της μεγάλης ακίνητης μέρας
    και να μοιραζόμαστε τούτη τη στιγμή
    -όπως μοιράζεται κανείς τη μουσική-
    ή τη γεύση ενός φρούτου-
    εκείνη τη στιγμή ακριβώς
    βρισκόταν πλάι της στην Ισλανδία.

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Χορχε Λουις Μπορχες

Senior Member
    Καλημέρα! Πάω σχολείο ή μάλλον από σήμερα σχολεία αφού πια θα πηγαίνω σε δυο, με ξενυχτήσατε ψες και τώρα αποθυμώ να με πλακώσει το πάπλωμα αλλά ένιγουέι, σας φιλώ!
    Μονάρχη μου εσυ, καλές δουλειές κι ας είναι τσαγκαροδευτέρα!

Senior Member
    Καλημερα γλυκια μου Μακ !Βλεπω οτι εμεις θα τα παμε πολυ καλα!Να εχεις μια ομορφη μερα1Να πανε ολα καλα κ στα 2 σχολεια κ σε οτι αλλο κανεις!

Senior Member
    Καλημέρα από την κοκκινομάλλα πια Πωλίνα!!!!

Κάτι για γενέθλια έπιασε το μάτι μου, αλλά είναι τόσες πόλλές οι σελίδες που δεν έχω χρόνο... πια γιορτάζει και πότε???????????????????

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

Κάτι για γενέθλια έπιασε το μάτι μου, αλλά είναι τόσες πόλλές οι σελίδες που δεν έχω χρόνο... πια γιορτάζει και πότε???????????????????
    Καλημέρα κοκκινομάλλα Πωλίνα! Η Γλαύκη έχει γενεθλια την Τετάρτη!
    Βάλε φωτό να σε δούμε!

Senior Member
    Τελευταια καλημερα γιατι πρεπει να φευγω σιγα σιγα!Καμμια δεν εχει σηκωθει!Τι πριγκηπισσα του κ@λου ειμαι κ δεν στεκοσαστε σουζα στις διαταγες μου?
    Πωλινα καλημερα.Με γεια το μαλλι.Διαβασε αν μπορεις απο εχτες το βραδυ στις 12 γιατι ειναι η δικη μου εβδομαδα κ εχω βγαλει μανιφεστο!Φωτογραφια χωρις παρεξηγηση στο δικο σου τοπικ.Κ πρεπει να φτιαξεις τουρτα αυτη την εβδομαδα!Εισαι ο επισημος ζαχαροπλαστης της αυτου μεγαλειοτητος!

Senior Member
    Αντε κ μια τουρτιτσα για να σας καλοπιασω να εισαστε καλα παιδια οσο θα λειπω!Εχω αφησει το μπογια την Αβα φυσικα αλλα πολυ φοβαμαι οτι εχω αφησει το λυκο να φυλαει τα προβατα...

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Originally posted by polinaki1983

Καλημέρα κοκκινομάλλα Πωλίνα! Η Γλαύκη έχει γενεθλια την Τετάρτη!
    Βάλε φωτό να σε δούμε!
    Καλημέρα Γιώτα μου! Μόλις μου απαγορεύτηκε να βάλω φώτο μου, επομένως υπομονή :P:P:P:P:P:P:P

Ετσι και αλλιώς δεν έχω βγάλει ακόμη, αλλά είναι πραγματικά τέλεια!! Είμαι πολύ περίφανη που αποφάσισα να επιστρέψω πίσω στο αγαπημένο μου χρώμα!!!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Τελευταια καλημερα γιατι πρεπει να φευγω σιγα σιγα!Καμμια δεν εχει σηκωθει!Τι πριγκηπισσα του κ@λου ειμαι κ δεν στεκοσαστε σουζα στις διαταγες μου?
    Πωλινα καλημερα.Με γεια το μαλλι.Διαβασε αν μπορεις απο εχτες το βραδυ στις 12 γιατι ειναι η δικη μου εβδομαδα κ εχω βγαλει μανιφεστο!Φωτογραφια χωρις παρεξηγηση στο δικο σου τοπικ.Κ πρεπει να φτιαξεις τουρτα αυτη την εβδομαδα!Εισαι ο επισημος ζαχαροπλαστης της αυτου μεγαλειοτητος!
    Μωρέ εύκολα το λες να διαβάσω από τις 12 το βράδυ, έχεις μετρήσει πόσες σελίδες είναι? χεχεχε το πολύ πολύ να διαβάσω τα δικά σου ποστ, απλά για να ενημερωθώ!!!!

Τί θα θέλατε να έχει το θέμα της τούρτας σας?

by the way είναι και του μπαμπά μου τα γενέθλεια την παρασκευή και θα μας πάει έξω για φαγητό!!! Δεν υπολογίζει όμως την τούρτα που θα του εμφανίσω εκεί :P:P

Senior Member
    Μπήκα βιαστικά, μόνο και μόνο για να υποβάλω τα ταπεινά μου σέβη...
    Όσο πάει η Μεγαλειοτάτη με εξευτελίζει περισσότερο.. Από χαφιές, υποβιβάστηκα σε μπόγιας... :grind:

Πωλίνα, με γεια το μαλλί! Φωτιά στα κόκκινα! Ψιτ, μη φέρνεις αντιρρήσεις, γιατί δεν κατάλαβες ακόμα πού έχεις μπλέξει! Την τούρτα και γρήγορα!

Senior Member
    Όσο για την ποίηση, δε θα το σχολιάσω...
    Ή μάλλον όχι, άλλαξα γνώμη.. Θα το σχολιάσω!

http://www.youtube.com/watch?v=TTNSS50PaCM