ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1243
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1243 of 2553 FirstFirst ... 2437431143119312331241124212431244124512531293134317432243 ... LastLast
Results 18,631 to 18,645 of 38289
    Senior Member
    avaki, καλή επιτυχία και θυμίσου ότι επενδύεις στο μέλλον της υγείας σου μαχόμενη την εξάρτηση!

Senior Member
    Τζίνα, η βραχνάδα δε με φοβίζει. Μη σου πω την προτιμώ από τα φλέγματα και τον πρωινό τσιγαρόβηχα. Ρώτησα γιατρό και μου είπε πως είναι φυσιολογική αντίδραση του υγιούς οργανισμού στο κάπνισμα. Το ανησυχητικό θα ήταν αν δεν έβηχα.
    Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχεις την αίσθηση του καπνού.

Senior Member
    Γιωτακι στειλε κα'να κομματι πιτσα κ κατα δω παιδι μου!
    Ελενη αυριο αναλυτικη αναφορα για ολα τα τεκταινομενα!Καλη σου νυχτα!

Senior Member
    Γιώτα μου, αυτή τη ρημαδοεξάρτηση θα ήθελα να την είχα σχηματοποιημένη, να την έβαζα κάτω και να την πατούσα! Θα ήθελα να έχω ένα έφηβο παιδί και να το τσάκωνα την ώρα που επιχειρεί να ανάψει το πρώτο του τσιγάρο. Θα ήθελα να το σπάσω στο ξύλο, να βλέπει τσιγάρο και να τρέχει!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Γιώτα μου, αυτή τη ρημαδοεξάρτηση θα ήθελα να την είχα σχηματοποιημένη, να την έβαζα κάτω και να την πατούσα! Θα ήθελα να έχω ένα έφηβο παιδί και να το τσάκωνα την ώρα που επιχειρεί να ανάψει το πρώτο του τσιγάρο. Θα ήθελα να το σπάσω στο ξύλο, να βλέπει τσιγάρο και να τρέχει!
    Σε αυτή τη φάση μάλωσα για πρώτη φορά με τον μπαμπά μου!!!!!ʼλλα τελικά το χωνεψε κ καπνίζαμε κ παρέα!!!!!!!!!!

Senior Member
    Γλαυκη ευχαρίστως κ όλο το ταψί αν μπορούσα!!!!!Κορίτσια οι πίτσες όνειρο!!!!!Η παλιοκουτσομπορολα έσκασε από το κακό της!!!!!Το ότι είμαι μικρή δε σημαίνει ότι είμαι κ άχρηστη!!!!!

Senior Member
    Μπράβο Γιωτάκι καλά της έκανες!! Αφού είναι τέτοια κάντην να σκάσει από τη ζήλεια της!!!!!

Senior Member
    Αχ βρε Γιωτακι μου!Ο λογος σου με χορτασε....Φαινονται οι αξιες ...
    Παρε τουρτιτσα κ εσυ!

Senior Member
    Ποιος είπε ότι είσαι άχρηστη; Δε φτάνει που σου κουβαλήθηκε νυχτιάτικα και μας έφαγε και τις πίτσες, μιλάει κι από πάνω; Στείλτην εδώ, να την πατήσω κι αυτήν!
    Παιδιά, η μέση μου χειροτερεύει.. Στο φούρνο έσκυψα, με λουμπάγκο βγήκα!
    http://www.youtube.com/watch?v=XBTqLZ7-VfY

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Τι βλέπουν τα ματάκια μου??? Εμείς ψηφίσαμε και από δημοκρατία έχουμε μοναρχία? Και μάλιστα κάθε εβδομάδα αλλάζουμε κιολας?? Τι άλλο θα σκαρφιστείτε επιτέλους?

Μου λείψατε παλιοκόριτσα και τωρα που σας γράφω πάλι μπηκα στα πεταχτα.
    Πωλινάκι συγχαρητήρια για την κορούλα! Τα ψώνια για κορίτσια είναι πολύ πιο διασκεδαστικά!!! όλα καλά εύχομαι μέχρι το τέλος της διαδρομής.
    Κατερινάκι μόλις θυμήθηκα ότι ξέχασα να σε καλωσορίσω! :lol: Τα νέα σου τα μαθαίναμε βέβαια από τη αδερφEli αλλά είναι άλλο πράγμα η αναμετάδοση κι άλλο να μας τα λες εσύ. Χαίρομαι που πέρασες καλά και ξεκουράστηκες με την οικογένειά σου. Φιλάκια.

Senior Member
    Τζινα παιδι μου επειδη ισως πασχεις απο στερητικο ανδρικο συνδρομο παρε μια κ εσυ....

Senior Member
    Καλά, αυτό το "παιδί μου" με πεθαίνει! Το'χεις, παιδί μου, το' χεις το αρχηγιλίκι!

Senior Member
    κ στη Σαμανθα μου μια για καλη επιτυχια στο κοψιμο του τσιγαρου....Δεν θα χρειαζεται να πλυνεις τα δοντια σου πριν κανεις αχαλινωτο σεξ!

Senior Member
    Ωωωω!!! Ευχαριστώ θερμά, Μεγαλειοτάτη! Αυτό κι αν μου χρειάζεται!
    Ποιος τα υπολογίζει τα λουμπάγκα... Αν κάνω και αυτή τη στάση, με βλέπω στο νοσοκομείο.. :lol::lol:

Senior Member
    Μεγαλειοτάτη ευχαριστώ πολύ για την τούρτα, μου επιτρέπετε παρακαλώ να λύσω τώρα το φιόγκο για να δω τι δώρο έχει μέσα;! :lol: Σκεφτόμουνα να σας το ζητήσω αύριο στα γενέθλιά σας που ίσως δε θα είστε τόσο αυστηρή, αλλά αφού το έφερε η κουβέντα μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε μία άφεση λαλαγγίου ώστε να το φάω προτού τελειώσει η θητεία σας; :lol: Φοβάμαι μήπως από το λαλαγγοσύνδρομο αρχίσω και πετάω σπυράκια ένα πράμα! :lol: