ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1252
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1252 of 2553 FirstFirst ... 2527521152120212421250125112521253125412621302135217522252 ... LastLast
Results 18,766 to 18,780 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Ava
    Σκέφτομαι πως όταν η Μεγαλειοτάτη παραχωρήσει το θρόνο της στην επόμενη, θα μου έχει μείνει στο μεταξύ το κουσούρι και θα την αποκαλώ με τον τίτλο της..
    Λοιπόν, τα νέα μου.. Έκανα μια ωραιότατη φακή (ακόμη δεν ξέρω πώς βγήκε τόσο τέλεια) και μόλις έφαγα ένα πιάτο "για να τη δοκιμάσω". Φανταστείτε να έλεγα πως θα φάω κανονικά!
    Παράλαβα το ηλεκτρονικό τσιγάρο και με απογοήτευσε. Ψιλομα$@*ία μου φαίνεται, αλλά θα κάνω μία προσπάθεια.. ʼθλιες λεπτομέρειες γράφω στο αντίστοιχο τόπικ. Ακόμη δεν ξέρω αν το συναρμολόγησα και αν το φόρτισα σωστά. Είδα στο u tube μία παρουσίαση άλλης μάρκας από το δικό μου και ο τύπος έβγαζε ντουμάνια! Σωστή τσιμινιέρα! Το δικό μου κάνει μόνο ένα "πλιφ" και αυτό ήταν όλο.. Μια τόση δα τουλουπίτσα ατμού.. Τι αμαρτίες πληρώνω! Το είπα σε μια φίλη μου και μου είπε και θα βγαίνεις έξω με αυτό; Δε θα ντρέπεσαι; Θα πίνεις δηλαδή ουίσκυ και θα κρατάς αυτή τη μα%&ία; Η αλήθεια είναι ότι δε ντρέπομαι καθόλου! Μάλιστα σκέφτομαι ακόμη και σήμερα να το επιδείξω, αν μου κάτσει έξοδος!
    Τι λες τώρα!!!!Γιατί να ντραπείς;;;;Εγώ με όλη την παρέα μου έχουμε και κανονικότατα μας συνοδεύουν σε κάθε έξοδο...Μόνο που θα έπρεπε να έχουμε και βάσεις για να τα ακουμπάμε γτ αυτό είναι το κακό του πράγματος...Πού το ακουμπάς;;;;

Senior Member
    Προς το παρόν στο τραπέζι, αύριο στο γραφείο, την Παρασκευή στο μπαρ (δεν μου έκατσε η έξοδος τελικά). Αστερόσκονη, το δικό σου έχει κουμπάκι, που το πατάς όταν εισπνέεις; Πώς καταλαβαίνεις ότι τελειώνει η μπαταρία και θέλει φόρτιση; Απλά σταματάει να λειτουργεί; Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ και δεν ξέρω την τύφλα μου.

Senior Member
    Σας επιασε ολες ταχα η μεση σας μην κανετε καμμια υποκληση παραπανω!Περαστικα στην Τζιναδελφη!
    Καλλιοπη μου αντε με το καλο η εξεταση κ η επεμβαση να τελειωνεις κ εσυ!Εγω να δω ποτε θα παρω σειρα!
    Λιλακο να πανε ολα καλα με τα χαρτια κ με το καλο να πας για το μεταπτυχιακο σου!Γιατι Αμερικη ?τι ακριβως θες να κανεις?

Senior Member
    Χώρια που υπερχείλισε το υγρό.. Θα ξανακοιτάξω τις οδηγίες...

Senior Member
    μια και εχουμε γενε8λεια ας το γιορτασουμε λιγο!
    http://youtu.be/r_m01onzSdE

Senior Member
    ΑΒουλινι μου το βλεπω οτι μονο εσυ θα μου εισαι πιστη παντα!Κρατα λιγη απο τη φακη να μου δωσεις την αλλη εβδομαδα που δεν θα εχει λουκουλεια γευματα κ θα με εχουν του κλωτσου κ του μπατσου.....Ομως τωρα θα σε μαλωσω!Να ντρεπεσε γιατι προσπαθεις για το καλο σου?Φυσικα πρωτα για την υγεια σου αλλα κ για την τσεπη σου?Τοσοι που βγαινουν με αυτο στο χερι πρεπει να ντρεπονται?Δεν την καταλαβαινω τη φιλη σου!κ τι φιλη ειναι που δεν θελει να κοψεις το τσιγαρο?Να σταματησεις να εισαι ο ψωριαρης στις βεραντες κ στους απορροφητηρες ,να βρωμας......?Προσπαθησε κ ειμαστε ολες μαζι σου!Παρε κ τουρτιτσα τασακι....

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλα τα δουλικά! :lol: Ευχαριστώ για τις ευχές σας, μακάρι να πιάσουν κιόλας γιατί 3 ημέρες τώρα δε λέει να της περάσει η μέση της αδερφής μου. Η μητέρα μου της κάνει ενέσεις πρωί και βράδυ παίρνει και χάπια από το στόμα κι ακόμα σα γαλλικό οκτώ είναι! Όταν τελείωσα το συμμάζεμα του υπολογιστή της άρχισα να χορεύω από τη χαρά μου και καλά που τα κατάφερα και μου λέει η αδερφή μου μην κουνιέσαι, μην κουνιέσαι! Της λέω γιατί, περπατάει τίποτα επάνω μου, κι άρχισα να ψάχνομαι για να δω τι ζουζούνι περπατάει επάνω μου και μου λέει όχι δεν έχεις ζουζούνι, αλλά δεν μπορώ να σε βλέπω να κουνιέσαι γιατί πονάω περισσότερο!!!
    Καλλιόπη καλή επιτυχία στην εξέτασή σου αύριο.

Senior Member
    Εγώ δε ντρέπομαι, χαρά μου, αυτή αναρωτήθηκε για το αν θα έπρεπε να ντρέπομαι.. Δεν είμαι άνθρωπος που ντρέπεται εύκολα για κάτι τέτοια.. Προς το παρόν ακόμη παιδεύομαι με αυτό, γιατί δεν είναι τόσο απλό στη χρήση του ή δεν έκανα κάτι καλά.
    Όσο για την τουρτίτσα τη λάτρεψα για δύο λόγους: Πρώτον, έχει σοκολάτα και δεύτερον για το σύνθημά της. Ποτέ πουρό, μόνο τεκνό!
    Η φακή είναι δική σου, χαρά μου! Φάε αυτή και θα σου κάνω κι άλλη!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Προς το παρόν στο τραπέζι, αύριο στο γραφείο, την Παρασκευή στο μπαρ (δεν μου έκατσε η έξοδος τελικά). Αστερόσκονη, το δικό σου έχει κουμπάκι, που το πατάς όταν εισπνέεις; Πώς καταλαβαίνεις ότι τελειώνει η μπαταρία και θέλει φόρτιση; Απλά σταματάει να λειτουργεί; Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ και δεν ξέρω την τύφλα μου.
    Εγώ έχω το κλασικό το μαύρο, όχι αυτό που μοιάζει με τσιγάρο ( δηλαδή εγώ σε άσπρο το έχω αλλά είναι γνωστό ως το "μαύρο" ) που είναι και κάπως μεγαλύτερο. Όταν τελειώνει η μπαταρία ανάβει ένδειξη, απλώς εγώ το φορτίζω καθμερινά γιατί έτσι κι αλλιώς "καπνίζω " πολύ και δεν κρατάει η μπαταρία του....Και όχι δεν έχει κουμπάκι, φωτάκι έχει που ανάβει...Με τι υγρό το πήρες; Με γεύση; Εμένα επειδή κάπνιζα και ψιλοκαπνίζω αρκετά το πήρα με νικοτίνη για να απεξαρτηθώ σιγά σιγά...Αλλά κάθε φορά που έρχομαι Ελλάδα, καπνίζω πάλι σαν φουγάρο τα δικά μου, τα κανονικά....ʼσε που επιτρέπεται σχεδόν παντού...Νόμοι και χαζομάρες...:shocked2::shocked2::shocked2 ::shocked2:

Senior Member
    Και το δικό μου μαύρο είναι, αλλά πρέπει να κρατώ πατημένο το κουμπάκι κάθε φορά που εισπνέω. Το πήρα με νικοτίνη, σε κλίμακα 4 από τις 5 διαβαθμίσεις που έχει και με γεύση ταμπάκο. Δεν καταλαβαίνω γεύση είναι η αλήθεια.. Δεν μου αρέσει, ορίστε, το είπα! Αύριο θα τηλεφωνήσω στην εταιρία να ρωτήσω γιατί υπερχειλίζει το υγρό. Δεν μου αρέσει αυτό, να λερώνονται τα χέρια μου, το καλό ξύλο που το ακουμπώ, κάτι πάει στραβά. Όταν με το καλό έρθεις Ελλάδα, θα καπνίσουμε μαζί σαν φουγάρα!

Senior Member
    Για το παρεακι της Αβας που εχει υποβαλλει απο προχτες τα σεβη του κ σημερα εδωσε κ τις ευχες του.Να ακουτε μουσικη ρετρο με το Αβουλινι μας που της αρεσει.

Senior Member
    Το παρεάκι της ʼβας και η ʼβα μαζί ευχαριστούν θερμά τη Μεγαλειοτάτη! Ψιτ, το παρεάκι, το λιτοδίαιτο, αυτό που χλευάζει τη λαιμαργία μου, μόλις έπεσε σε παραλήρημα περί σοκολάτας! Πλανεύτρα Μεγαλειοτάτη μας, θα μας το παρασύρεις και αυτό το άξιο παράδειγμα; Μήπως εσύ κι εγώ μαζί τον κάνουμε μέλος του eating disorders; Αστειεύομαι, δεν παρασύρεται έτσι εύκολα το παρεάκι, αθλητής γαρ..
    Όσο για τη μουσική, αυτή τη στιγμή ακούμε το http://www.youtube.com/watch?v=i5tc57Gmfjw
    Ελπίζω να αρέσει στην Υψηλότητά σας..

Senior Member
    Σας εχω ετοιμασει επισημο δειπνο.Να φατε,να πιειτε....να περασετε καλα κ θα τα πουμε ξανα αργοτερα.Εχω ραντεβου με τον Τζωρτζ Κλουνει.Μια ξεπετα κα'να διωρο θα του κανω!Τοσο που επεμενε δεν μπορουσα να του αρνηθω.....

Senior Member
    Αυτη ακριβως ειναι η μουσικη υποκρουση που χρειαζεται το δειπνο μας.Ο βασιλικος ακολουθος ειναι αριστος σε ολα του τα καθηκοντα!
    Το δειπνο ειναι πολυ πλουσιο απ'οτι βλεπετε !Να το θυμαστε οπως κ οτι η Αβα πηγε προχτες να μας ξεπεταξει με δυο σουβλακια....

Senior Member
    μεγαλειοτατη θα μαλωσουμε ο τζωρτζ ειναι δικος μου !
    χρονια τωρα
    δεν ηξερα οτι με απατα με την χαρη σας
    θα τον κανω delete απο τη ζωη μου και απο το f/b
    θα αρκεστω στον Antonio Banderas που με παρακαλαει και θελει να μονομαχισει
    με τον Μπενίτσιο Ντελ Τόρο για χαρη μου