Results 18,811 to 18,825 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-03-2012, 00:21 #18811
Eπεστρεψα κ εγω απο το ραντεβου με το Τζωρτζ.Δυστυχως σημερα δεν ηταν πολυ καλος.Καποιες μαλλον με γλωσσοτρωγανε ....που η απαγορευση δεν ισχυει για μενα!Απο το μεσημερι μαλιστα με τη βουλα του γιατρου!
Γιωτακι μου ενα μωρο ειναι παντα δωρο θεου,ειδικα οταν ερχεται σε οικογενειες με τοση αγαπη οπως η δικη σας.Ασε να δεις κ μετα στενοχωριεσαι.Οτι κ να γινει ,οι φοβοι σου ειναι.Η σχεση κ η αγαπη σας θα βγει πιο δυνατη ακομη.
- 15-03-2012, 00:22 #18812
Κορίτσια πάω να κάνω ένα μπανάκι και να ξαπλώσω. Καλό σας βράδυ και καλή ξεκούραση.
Γλαύκη εύχομαι να είσαι καλά και να γιορτάσουμε τα γενέθλιά σου και του χρόνου από εδώ, αλλά και από κοντά αν γίνεται ακόμα καλύτερα. Ήταν πολύ όμορφη η ιδέα σου με τις τούρτες και σ'ευχαριστώ που αφιέρωσες τον περιορισμένο χρόνο σου για να ασχοληθείς ξεχωριστά με τον καθένα μας.
Επαναστάτη Ποπολάρε Ναταλία καληνύχτα x 72.
Φιλάκια σε όλες σας.
15-03-2012, 00:27 #18813
Γλυκιες αγγαλιες κ τρυφερα φιλια για καθε μια ξεχωριστα!Ευχαριστω κ παλι για την υπεροχη μερα γενεθλιων!Καληνυχτα κ ονειρα ομορφα να εχετε.....
15-03-2012, 00:35 #18814
καλη σου νυχτα και να μ'αγαπας
http://www.youtube.com/watch?v=jjBfLwA812k
15-03-2012, 00:36 #18815
Κορίτσια μου ειλικρινα σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση είστε υπέροχες !!!!! Μεγαλειοτατη έχεις απόλυτο δίκιο-σοφά τα λόγια σου!!!!! Καλό βράδυ αγαπημένες μου να είστε πάντα καλά όπου κι αν είστε ο,τι κι αν κάνετε,φιλιά πολλά
15-03-2012, 00:39 #18816
Μπήκα και εγώ έστω και αργοπορημένα να υποβάλλω τα σέβη μου!
Διάβασα και τις 2 αδιάβαστες σελίδες σας. Πήγα και ζουμπιάστηκα όπως δήλωσα και νωρίτερα και σήμερα γέλασα και πάλι με την ψυχή μου. Ειλικρινά θα ήθελα την ίδια ώρα που κάνουμε ζούμπα να ήμουν έξω από την αίθουσα και να βλέπω το τσούρμο να χτυπιέται και να κουνιέται, πρέπει να είμαστε φαντασμαγορικό θέαμα! :lol:
Γιωτάκι μου αχ καλέ τι διαβάζω!;; Καρδούλα μου γλυκιά μην κλαις όλα θα πάνε καλά στην τελική. Καμιά φορά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει λένε... και εγώ αυτή τη στιγμή είμαι άνεργη και από την μία εύχομαι να γίνω μανούλα από την άλλη τρέμω στην σκέψη τι θα κάνω με το επαγγελματικό... και αν βρω δουλειά και ταυτόχρονα μάθω ότι είμαι και έγκυος;;;; Αυτό είναι το χειρότερο σενάριο που σκέφτομαι και με κόβει κρυος ιδρώτας αλλά κάθε φορά που το σκέφτομαι η απάντηση είναι η ίδια... ας έρθει το παιδί και όλα τα άλλα θα τα παλέψω! Με ή χωρίς δουλειά θα την βρούμε την άκρη μας. Ψυχραιμία λοιπόν, αφού υπάρχει αγάπη στην οικογένεια σας και συνεννόηση όλα θα τα βρείτε
15-03-2012, 00:39 #18817
Καληνυχτα Τσανακλιδου
http://www.youtube.com/watch?v=jjBfLwA812k
15-03-2012, 00:41 #18818
Γλαύκη μου εσύ ήσουν υπέροχη σήμερα! Εμείς σε ευχαριστούμε που αφιέρωσες τόσο χρόνο να διαλέξεις τις τούρτες μας και να μας τις αφιερώσεις κάθε μία χωριστά :starhit:
Καληνύχτα σε όλες τις ωραίες κοιμωμένες που πάνε να ονειρευτούν...
15-03-2012, 00:52 #18819
Καληνυχτούδια,παιδιά της Φτου πλας συνονόματη!
Γιωτάκι μου,επιφυλάσσομαι να ασχοληθώ με τους φόβους σου μόλις η γαϊδούρα διαβάσω την ιστορία σου!
Τζινάκι,όσο πας και βελτιώνεσαι!Οι 27 μου καληνύχτες προβιβάστηκαν σε 72!Είμαι σίγουρη θα κοιμηθώ συννεφένια!
Ελάκι,καλή ξεκούραση!Ξενιτεμένο μας πουλί σε καμιά ωρίτσα κι εσύ νανάκια ε;Όνειρα όσο γλυκά μας όσο κι οι γενέθλιες
τούρτες που σήμερα παρέλασαν στον οίκο μας!Και του χρόνου με υγεία Φτου!Μια ξεχωριστή χρονιά μόλις σου άνοιξε
την αγκαλιά της!Να σε ταξιδέψει σε αλησμόνητες εμπειρίες...Όλους μας!Μια τρυφερή αγκαλίτσα στην καθεμιά σας!Αύριο πάλι...
15-03-2012, 00:55 #18820
Πάω και εγώ να ξαπλώσω, σας φιλώ αγαπημένες μου.
Συγνώμη αν είμαι λίγο απών σε σχέση με προηγούμενες μέρες αλλά πραγματικά δεν μου κάνει καλό να μένω πολύ σπίτι αυτές τις μέρες. Προσπαθώ να με κρατάω απασχολημένη με διάφορα πράγματα που με ευχαριστούν εκτός σπιτιού ώστε να αποφεύγω την ανεπιθύμητη μελαγχολία...
Καληνυχτούδια!
15-03-2012, 01:01 #18821
Originally posted by NADINE
Καληνυχτούδια,παιδιά της Φτου πλας συνονόματη!
Γιωτάκι μου,επιφυλάσσομαι να ασχοληθώ με τους φόβους σου μόλις η γαϊδούρα διαβάσω την ιστορία σου!
Τζινάκι,όσο πας και βελτιώνεσαι!Οι 27 μου καληνύχτες προβιβάστηκαν σε 72!Είμαι σίγουρη θα κοιμηθώ συννεφένια!
Ελάκι,καλή ξεκούραση!Ξενιτεμένο μας πουλί σε καμιά ωρίτσα κι εσύ νανάκια ε;Όνειρα όσο γλυκά μας όσο κι οι γενέθλιες
τούρτες που σήμερα παρέλασαν στον οίκο μας!Και του χρόνου με υγεία Φτου!Μια ξεχωριστή χρονιά μόλις σου άνοιξε
την αγκαλιά της!Να σε ταξιδέψει σε αλησμόνητες εμπειρίες...Όλους μας!Μια τρυφερή αγκαλίτσα στην καθεμιά σας!Αύριο πάλι...
15-03-2012, 09:09 #18822
ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ
Θελω ενα καραβακι να με ταξιδεψει.Να'χει στ'αμπαρι του κρυμμενο ενα χαρτι,ενα κοχυλι και την πυξιδα της ελπιδας για να κανω τη μουσικη της θαλασσας και τα τραγουδια του ηλιου η την ανασα σου?Μερα νυχτα θα ταξιδευω σε ηρεμες θαλασσες το απειρο κ το γραμμα απ'τους παλμους της καρδιας σου!Θα ταξιδευω και θα ψαχνω μονο για το κρυμμενο αστερι........
Αν σε προφτασω στο εβδομο κυμα,εκειπου ξαποσταινει το φεγγαρι,μια-δυο λαξεις κι ενα λουλουδι που αφησες φευγοντας θα σου δωσω.Σε ποσα οστρακα αληθεια εχεις γραψει <<σε προσμενω>>?Ελα μαζι μου ειπες,για κει που δεν χωραει ο ουρανος κοσμους αλλους φωτεινους......
Στ'ασημαντα κοχυλια που κρατας θ'αφουγκραστουμε τα παιχνιδια που απερισκεπτα δεν τελειωσαμε.Στα παραμυθια που δεν προφτασες να ζησεις υπαρχει το αυριο.Ποια νεραιδα αποζητας πλαι στ'αγιοκλημα ενος βραχου?
15-03-2012, 09:20 #18823
Βιωνω το παραμυθι της ζωης μα ανακαλυπτω πως η λεπτη ισορροπια που λεγαμε ποναει.
Στην καλημερα του δασους, στη μελαγχολια της λιμνοθαλασσας,στην υγρασια του συννεφου πριν το σουρουπο.
Τοτε σκεφτομαι πως οταν ο αστερισμος του εγω διαλυθει στο συμπαν θα συναντησουμε τ'ονειρο πριν απ'τη φαντασια.
(Αγαπη το λενε?)
15-03-2012, 09:22 #18824
Παραμυθενιες καλημερες για μεγαλα ομως παιδια.....
15-03-2012, 09:36 #18825
Καλημέρα Μεγαλειοτάτη μας!
Ξύπνησα και εγώ νωρίς αποφασισμένη να ασχοληθώ με το νοικοκυριό! Ήδη άπλωσα ένα πλυντήριο και έβαλα ακόμη ένα. Μάλιστα χθες ξεπέταξα, όπως συνηθίζω τελευταία :lol:, ένα βουνό από ασιδέρωτα και τώρα η σιδερώστρα περιμένει τη νέα φουρνιά!
Προς το παρόν διαβάζω τα ποιήματα σου και παίρνω το πρωινό μου μαζί με το διπλό εσπρεσάκι μου.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή