ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1264
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1264 of 2553 FirstFirst ... 2647641164121412541262126312641265126612741314136417642264 ... LastLast
Results 18,946 to 18,960 of 38289
    Senior Member
    Φαινεται οτι κ η μαμα της μανας σου ειχε παρει πολλα κιλα στην εγκυμοσυνη της!Δεν εξηγειται αλλιως!
    Σ'ευχαριστω Γιωτακι μου!Το σπιτι μου το αγαπω κ στις καλες εποχες το προσεχα κ το φροντιζα πολυ,ψωνιζα διαφορα κ το αλλαζα.Τωρα που ειμαι κ στη μεση ηλικια λεω το σπιτι θα υπαρχει κ μετα απο εμενα οποτε ας παρω κατι για εμενα!

Senior Member
    Ρε Τζίνα μα το Θεό που τα βρίσκεις??

Senior Member
    Γιωτάκι μου δε φταίω εγώ η ατυχία μου τα φταίει! Που για να την αντιμετωπίσω τα τελευταία χρόνια που με κυνηγάει συνεχώς έχω επιστρατεύσει ότι χιούμορ έχω και δεν έχω!!

Senior Member
    Η Αστερόσκονη μας άναψε φωτιές με τον Ιταλό, που θα πάει και στο σπίτι της αύριο και καλά για μάθημα και μετά εξαφανίστηκε! Που είσαι μαρή να μας πεις ιταλικές λεπτομέρειες;!

Senior Member
    Τουλάχιστον από χιούμορ Τζίνα μου δεν υπάρχει φόβος να χρεοκοπήσουμε!!!! :lol:

Senior Member
    Εξαφανίστηκε κ η Λίλα,έκανε τη λεμοναδα κ πήγε να ψάξει τη συνταγή κ μετά χάθηκε?

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Πάω και εγώ για νανάκια αδερφούλες . Θα τα πούμε αύριο... σήμερα την πήρα την δόση μου μπορώ να πω, άντε γεμίσαμε μερικές σελίδες, όχι τίποτα άλλο έχουμε και ένα όνομα να στηρίξουμε εδώ μέσα!:lol:

Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Εξαφανίστηκε κ η Λίλα,έκανε τη λεμοναδα κ πήγε να ψάξει τη συνταγή κ μετά χάθηκε?
    :lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Γιωτάκι μου δε φταίω εγώ η ατυχία μου τα φταίει! Που για να την αντιμετωπίσω τα τελευταία χρόνια που με κυνηγάει συνεχώς έχω επιστρατεύσει ότι χιούμορ έχω και δεν έχω!!
    Μπράβο που τα αντιμετωπίζεις όλα έτσι με χιούμορ !!!!!!!!!!Θα γυρίσει Τζινάκι μου θα δεις,θα γυρίσει!!!!!

Senior Member
    Καληνύχτα αδερφEli και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.

Senior Member
    Καλο υπνο κ ονειρα γλυκα!

Senior Member
    Εγώ ένα ξέρω όταν υπάρχει γκρίνια υπάρχει και γκίνια!!!

Και όπου υπάρχει Τζίνα υπάρχει χαρά Θεού!

Σας φιλώ αγαπημενες μου!
    Καληνύχτα Γιωτοαδερφάκι, καληνύχτα ΧιουμορΤζινα, καληνύχτα ΜπαντιστιρΝαταλί, καληνύχτα Μεγαλειοτάτη!!!
    Καληνύχτα σε όλες τις ήδη κοιμισμένες πάω και εγώ να σας κάνω παρέα χιχιχιχι. Φιλιάααααα

Senior Member
    Originally posted by -wow-

ΓΛΑΥΚΗΗΗΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ!!! ΝΑ ΤΑ 1000ΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!! Αγαπη, ειρηνη, υγεια και ευτιχια στην ζωη σου ΠΑΝΤΑ να εχεις!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα ειδα και την τρελιαρικη τουρτα που μου εβαλες και μου θυμιζει Αλικη στην χωρα των θαυματων που τοοοοοοσοοο τρλενομαι για αυτο το παραμυθι!!!!!!!!! Σαγαπω πολυ (και το εννοω, αγαπη δεν ειναι τουρτα να την κοψεις και να τελειωσει οπως λεει και η μαμα μου!!!) και πραγματικα ευχομαι οτι ποθεις να το εχεις!!! θελω να τα πουμε και απο κοντα ρε παιδι μου!!! Να εχεις μια ονειρεμενη ζωη οπως και τους πινακες του Van Gogh!!!
    Ουάου οικειότητες η Ουάου με τη Φτου!
    Και Γλαύκη μου και σ'αγαπώ πολύ και να τα πούμε από κοντά και ονειρεμένες ζωές αλά Βίνσεντ...
    Και να η τούρτα του αγαπημένου μου πίνακα και να οι μπηχτές για την τούρτα ΜΟΥ της Αλίκης!
    Έλεος,κοπελιά!Σαν πολύ παρασκήνιο δεν έπεσε στο Βασίλειό μας;Όσοι γλείφετε την Φτου
    και δολοπλοκείτε μαζί της να έχετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας υπόψιν πως
    η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει,καθώς ήδη περάσαμε "του δρόμου τα μισά"
    κατά το αγαπημένο της άσμα και λίγα τα ψωμιά του καθεστώτος της!Να μη σας υπενθυμίσω
    τι τους κάνει μετά ο εξεγερμένος λαός τους γαλαζοαίματους και όσους νταλαβερίστηκαν μαζί τους!

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ ψηφοφόρε μου και δε σε ξεχνώ, μόλις εκλεγώ θα είσαι η πρώτη που θα προσλάβω στην πολεοδομία! :lol: