ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1271
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1271 of 2553 FirstFirst ... 2717711171122112611269127012711272127312811321137117712271 ... LastLast
Results 19,051 to 19,065 of 38289
    Senior Member
    Hallo Eli. Πολύ χαίρομαι που πίνουμε μαζί μεσημεριανό καφέ! :lol:

Senior Member
    Τζινάκοοοοοο; Μάντεψε που θα πάω σε λίγο.......................................τ� � θα αγοράσω............ :smirk::smirk::smirk::smirk:

Senior Member
    Χουρμάδες!!! Γιούπιιιιιιι! :lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Χουρμάδες!!! Γιούπιιιιιιι! :lol:

Ε άι στο καλό....Πώς το βρήκες ρε Τζίνα;;;;;;;; :smirk: Κι εγώ νόμιζα θα δυσκολευόσουν!:thumbup::thumbup::thum bup:

Senior Member
    Αστερόσκονη δεν παίρνεις καλύτερα δαμάσκηνα; Πάλι τις προάλλες διάβασα έφαγες 13 στην καθισιά! :lol:

ΟμιΤζίνα μου ναιιιιιιιι μαζί πίνουμε τον πρωινό - μεσημεριανό καφέ! :lol: Τέτοια ώρα που ξύπνησα αναρωτιέμαι τι ώρα θα φάω το μεσημεριανό μου! :lol:

Ελπίζω να έχεις πιάσει δουλειά ως ντετέκτιβ της Ναταλίας μας, πρέπει να ενημερωθεί τάχιστα για τις εξελίξεις του τόπικ μας!

Senior Member
    Αστερόσκονη ένα θα σου πω: ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ!!:lol:

Senior Member
    Eli καλά το φαντάστηκες, τώρα συγκεντρώνω ότι μου ζήτησε η Ναταλία για να της τα στείλω.

Senior Member
    RainΤζίνα μου δεν παίζεσαι! Έχεις ταλέντο!!! :bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Δεν θελει τετοια τουρτα Wow η Ναταλια.Ξερω εγω τι θελει!Αυτη!Ισως τωρα το ξυπνημα της ειναι γλυκο 27χ 72 φορες οσες κ η καλημερες μας!
    Καλησπερούδια!
    Ευχαριστώ και τις δυό σας για το τουρτοκέρασμα.Όντως Ουάου μου η δική σου δε με εκφράζει καθόλου,
    αλλά μη μας το παίζει έξυπνη η Φτου,που ήρθε σπίτι μου κι εξέτασε σπιθαμή προς σπιθαμή τι μου ταιριάζει...
    Μετά τις πολλές απόπειρες βρήκες να μου χαρίσεις μια τούρτα που δεν προσβάλλει την αισθητική μου,
    ωστόσο μου κότσαρες εκεί Αντονέλλες και Μαρίες κι Αλεξάνδρες και για άλλη μια φορά με έμπλεξες με άλλες γυναίκες.
    Δε σου φτάνει η τρικυμία που έφερες στη σχέση μου με τη Λούλου πας να με χρησιμοποιήσεις για να εκνευρίσεις
    και τ'άλλα κορίτσια που δε μου έκαναν ποτέ τίποτα!Είσαι μεγάλη ανακατώστρα Φτου και μαλαγάνα,
    που έμαθες τους αγαπημένους μου αριθμούς και τους πολλαπλασάζεις για καλόπιασμα καλημέρας!
    NO PASARAN!!!!!!!

Senior Member
    Καλέ!Γρήγορα ενημερώστε με για το Γιωτάκι;Το χάνουμε από αύριο;Ξεκινά κιόλας το ΠΟΠ μετά από το οποίο δεν έχει STOP?
    Τέρμα τα πολλά πολλά μαζί του;Για πόσο;Τι;Πού Ποιός;Γιατί;Γεμίστε τα κενά μου!RainΤζίνααααααααααααααα� �αααααααααααααα

Senior Member
    Καλημέρα! Όμορφη μέρα!
    Δε χρειάζεται να εξηγήσω τον κύριο λόγο που είμαι τόσο χαρούμενη..
    http://www.youtube.com/watch?v=GR8jOJZERhs
    Έτσι, μέχρι να με σιχαθείτε τις Παρασκευές, με τις επαναλήψεις μου!
    Πέρα από τον κύριο λόγο χαράς, υπάρχουν και δευτερεύοντες.. Καταρχήν, είναι μία λαμπρή, ηλιόλουστη μέρα! Επιτέλους!
    Έπειτα, ξεκινώντας με θετική διάθεση, δε μπορεί παρά να σου συμβαίνουν μικρά μεν, αλλά καλά πράγματα. Διεκπεραίωσα μία αγχωτική αγγαρεία με ευκολία. Ήπια έναν ωραιότατο καφέ, με όμορφη φιλική συντροφιά. Ανακάλυψα μαγαζάκι με ηλεκτρονικά τσιγάρα. Έχει ανοίξει εδώ και κάτι μήνες, αλλά δεν το γνώριζα. Πήρα από εκεί ένα ωραιότατο υγρό, φυτικό παρακαλώ! Πολύ πιο υγιεινό από τη χημική γλυκόλη. Τρίτη μέρα ακαπνίας και κρατιέμαι.. Έκανα το crash test της καφετέριας. Ήμουν μέσα στους καπνούς κι επέμενα, εκεί, με το σαχλαμαρίστικο γκατζετάκι μου, να ξεφυσώ ατμούς... Το βράδυ ακολουθεί το σκληρότερο crash test απ' όλα. Μπαρ, αλκοόλ, ασφυκτικά καπνισμένο περιβάλλον.. Πάλι θα είμαι εκεί, με το σαχλαμαράκι μου στο χέρι. ʼρχισα να το αγαπώ..

Senior Member
    Nαταλια η τουρτα μαπα ηταν εννοειτε!!! Αλλα δεν βρηκα ανταξιασου ρε παιδι μοοουυυ!! Και μου αρεσε η γαταρα (μου θυμιζει τις δικες μου!!) και στην εβαλα!! Μα με τιποτα δεν ευχαριστιεσαι!!!!!!!! :lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Καλέ!Γρήγορα ενημερώστε με για το Γιωτάκι;Το χάνουμε από αύριο;Ξεκινά κιόλας το ΠΟΠ μετά από το οποίο δεν έχει STOP?
    Τέρμα τα πολλά πολλά μαζί του;Για πόσο;Τι;Πού Ποιός;Γιατί;Γεμίστε τα κενά μου!RainΤζίνααααααααααααααα� �αααααααααααααα
    Ναταλία μου δυστυχώς εδώ δεν μπορεί να σε βοηθήσει ούτε η RainΤζίνα... το Γιωτάκι διατηρεί σιγή ιχθύος και δεν μας έχει αποκαλύψει τίποτα για το αυριανό της ταξίδι παρά μόνο όσα ήδη γνωρίζεις...
    ʼντε βρε Γιωτάκι!! Το κοινό σου περιμένει!!! Εκατό ερωτήσεις θέσαμε και θέλουν ΑΜΕΣΑ απαντήσεις!!!

Senior Member
    Τζίνα!! Δε λυγάνε τα ξεράδια και πονάνε τα ρημάδια.. Θα βρω κι άλλα, πιο τρας..
    http://www.youtube.com/watch?v=tI8kiJBoYYw

Senior Member
    Kαλέ,ας τηρεί και σιγή μουγγού!Δε με νοιάζει πού ακριβώς πάει,αλλά μόνο όσα με αφορούν!
    Θα έχει internet και laptop εκεί;Μετακομίζει για πάντα ή για λίγο;Κι αν όχι,για πόσο θα τη χάσουμε;
    Τώρα αν θέλει να μας πει και ποιά είναι η αγαπημένη της στάση στο σεξ,δεν έχω κανένα πρόβλημα...