ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1274
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1274 of 2553 FirstFirst ... 2747741174122412641272127312741275127612841324137417742274 ... LastLast
Results 19,096 to 19,110 of 38289
    Senior Member
    Ναι καλό μου αλλά έτσι δε γίνεται δουλειά!!!!Μέχρι να διαβάσεις τα παλιά εδώ θα έχουν εκτυλιχθεί νέα...Και μετά μέχρι να διαβάσεις αυτά θα έχουν γίνει κι άλλα!!!! Τρέχα σε παρακαλώ γιατί νιώθω μισή η επαναστατημένη επαναστάτρια....No Pasaran και στις επάλξεις παρακαλώ γιατί η Φτου ώρα εχει να εμφανιστεί και μάλλον κάτι ετοιμάζει...Καμιά απαγόρευση κυκλοφορίας τις μεσημεριανές ώσρες ίσως....χουντονοοτροπίες στο φόρουμ δε θα περάσουν!!!!!Και το βράδυ πάλι δε θα πάω νωρίς για ύπνο (ίσως μόνο για να μην κάνω μαύρους κύκλους και δε με θέλει ο ιταλός μετά!!!!)

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by -wow-

Ποιο ματι μου πεταει? uzzled:
    Εξαρτάται από ποιό πεζοδρόμιο περνά ο νέος τατουαζάτος,πιρσάτος ψηλάκιας μαλλιάς,που έβαλες στο μάτι!
    Λες να δω κανεναν αποψεεεςςςς??? Καινουριο? Γιατι τους παλιους δεν! Τους βαρεθηκα ρε αδερφε!! Ναταλια εσυ μονο να ακους αλλα ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!!!!!!! Για λεγεεεε!! Ποσες φορες την ημερα το κανετε? Που το κανετε? λεγεεε!!!

Senior Member

Μήπως να σου έδινα τα βιβλία νομικής που επίσης αρνούμαι να διαβάσω να μου πεις τα πιο σημαντικά;
    :lol: :lol: :lol: Αν είσαι στην αρχή των βιβλίων της νομικής ίσως ως βοηθός συμβολαιογράφου που ήμουνα αρκετά χρόνια να μπορούσα να σε βοηθήσω, τα πιο προχωρημένα μαθήματα όμως λυπάμαι αλλά πρέπει να τα διαβάσεις μόνη σου! :lol: :lol:

Senior Member
    Έφυγααααααα!!

Senior Member
    Παρακαλώ για τη διατήρηση επιπέδου κοσμιότητος εντός του φόρουμ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Senior Member
    Αδερφουλες είμαι εδώ στο σπιτάκι μου ακόμα!!!!! Σε περίπου δύο ώρες φεύγω για την εξορία!!!!!Εκεί Ναταλία μου πάω για δουλειά!!!!!Pc δεν θα έχω άλλα θα έχω το κινητάκι μου κ θα επικοινωνούμε μια χαρά!!!!!Δεν θα πάω για πάντα άλλα για κάποιους μήνες!!!!!Τι άλλο ρώτησες γιατί δε θυμάμαι?

Senior Member
    Αγαπημένη στάση στο σεξ,αλλά δεν πειράζει αν βιάζεσαι να μου γράψεις τώρα...Στείλε το DVD για συντομία χρόνου!

Senior Member
    Αγαπημένη στάση στο σεξ,αλλά δεν πειράζει αν βιάζεσαι να μου γράψεις τώρα...Στείλε το DVD για συντομία χρόνου!
    Σκεφτείτε να μην παρακαλούσα για τη διατήρηση επιπέδου κοσμιότητος δηλαδή!!! Πάρτε και μια φωτό από την αποφράδα Κυριακή του Φλεβάρη που μας πνίγανε τα καπνογόνα στο κέντρο και δείτε πως θα επαναστατήσουμε κι εδώ μέσα!

Senior Member
    Ε δεν ανεβαίνει γιστί είναι κι αυτή επαναστατημένη!!!

Senior Member
    Το καρεκλάτο

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI

Σκεφτείτε να μην παρακαλούσα για τη διατήρηση επιπέδου κοσμιότητος δηλαδή!!!
    Μα πού αθετήσαμε τη διατήρηση του επιπέδου,που ζήτησες;Είπε το κορίτσι πως κρέμονται από τον πολυέλαιο;

Senior Member
    Koρτσουδια μου (οπως λεει και η γιαγια μου!) εγω παω για μπανακι μανακι και μετα για μεσημεριανο και μετα στο εμπορικο και μετα θα ερθω σπιτι να ετοιμαστω και μετα θα βγω παλι το βραδυ.. Αρα υπαρχει περιπτωση να μην δειτε τα θεικα γαλαζια μου γραμματα μεχρι αυριοζ!!!! Ειμαι σιγουρη θα εχετε γεμισει καμια 5ρια σελιδες και μετα θα πρεπει να διαβαζω επι 10 λεπτα τι γραφατε γιαυτο αναθετω σε εναν απο εσας, αυριοζ να μου πει μια περιληψη!!! χαχαχα σας αφιερωνω και αυτο το τραγουδι που δεν εεχει καμια σχεση με αυτα που ακουω αλλα οποτε το ακουσωωωωω!!! Με ξεσηκωνει!!! αχαχαχ
    http://www.youtube.com/watch?v=qh-U79Ii8BU

Senior Member
    Έγραψες με το τραγούδι...Αυτό θα του αφιερώσω του παιδιού μου...του ιταλού μωρού....για να μην πω γκομενακίου....Και αν καταλάβει κατάλαβε!!!!

Senior Member
    Α,Ναταλία ρώτησες κ κάτι ακόμα πως αποκαλώ τον άντρα μου:ζουρζουβίλι!!!!!

Senior Member
    Ναι,ναι!Μου το σφύριξε το Τζίνι μου,ευχαριστώ!Μου έστειλε και τις ιστορίες σας πριν λίγο
    αλλά έπεσε πολύ τσατάρισμα στο φμπ κι ακόμα να προλάβω να συγκεντρωθώ στο Hello!