Results 19,126 to 19,140 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
16-03-2012, 21:36 #19126
Γιωτάκι καλό δρόμο να έχετε και καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα. Είναι δύσκολη η δουλειά σας αλλά είστε νέοι, έξυπνοι και άξιοι άνθρωποι εσύ και το ζουρζουβίλι σου οπότε σίγουρα θα τα καταφέρετε. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι θα συνεχίσουμε να σε έχουμε στην παρέα μας, γιούπιιιιι!
- 16-03-2012, 21:43 #19127
Ευχαριστώ Τζινάκι μου και εσένα και όλα τα κορίτσια για τα καλά σας λόγια κ την ενθάρρυνση!!!!!Τώρα που σας βρήκα δεν πάω πουθενά!!!!!
16-03-2012, 21:43 #19128
Originally posted by Ava
Καλές μου φιλενάδες, Χαιρετισμοί σήμερα. Βοήθειά μας.
ʼσε ʼβα μου γιατί, δεν ήθελα και πολύ βέβαια, αλλά με τη ζουρλοπαρέα σας έχω πλέον διχασμένη προσωπικότητα! Περνούσα έξω από μία εκκλησία προηγουμένως και είχαν βγάλει έξω μεγάφωνα για να ακούγεται η λειτουργία που έκαναν μέσα. Έκανα το σταυρό μου λοιπόν και σκέφτηκα το κλασικό "βοήθειά μας" και με πιάνουν κάτι γέλια γιατί σκέφτηκα τα "βοήθειά μας" που έλεγε η Eli και αναφερόταν φυσικά σε κάτι άλλο πιο πικάντικο να το πω ευγενικά! :lol: :lol: Περπατούσα και γελούσα μόνη μου!
16-03-2012, 21:54 #19129
Τζινακιον πως πηγε η παρασταση?ειχε επιτυχια?Γελασε το χειλακι της πονεμενης αδελφης?Η μαμα το χορεψε το φαε σπορια?
Ημουν πριν σουπερ μαρκετ κ στους ξηρους καρπους μολις ειδα τα σπορια εβαλα τα γελια!Μια η Μακ μια η μαμα σου.....
16-03-2012, 21:54 #19130
Originally posted by NADINE
Μα πού αθετήσαμε τη διατήρηση του επιπέδου,που ζήτησες; Είπε το κορίτσι πως κρέμονται από τον πολυέλαιο;
16-03-2012, 21:56 #19131
Οοοοοοοοοουυυυυυυυφφφφφφφ φφφ επιτέλους σας δίαβασα διοτι είμαο κ πολυ περιέργη κ δεν θέλω να μου ξεφεύγει τίποτα!
Αλλά δεν κράτησα σημειώσεις ώστε να σχολιάσω:bigsmile: είχατε ομαδική αυπνία κ το πήγατε ως το πρωί!
Τζίνα τι έγινα με τη παράσταση? Είχε επιτυχία?
ααααααααα μη ξεχάσω, με έσωσες με την ομπρέλα που μου είχες πει να έχω πάνω μου, είχαμε μια επίθεση με τρία αδέσποτα αυτή τη φορά εξαφανίστηκαν κ τα τρία κ η δική μου άρχισε να γαβγίζει τζάμπα μάγκας ενω τη προηγουμενη φορά κρυβόταν πίσω απο τα πόδια μου:lol:
16-03-2012, 21:59 #19132
Πλάκα- πλάκα μου βάλατε τα σπόρια στο μυαλό!
Θέλω σπόρια τι θα κάνω? Τζίνα εσυ που ξέρεις έχουν πολλές θερμίδες?
16-03-2012, 22:02 #19133
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Originally posted by Ava
Περνούσα έξω από μία εκκλησία προηγουμένως και είχαν βγάλει έξω μεγάφωνα για να ακούγεται η λειτουργία που έκαναν μέσα. Έκανα το σταυρό μου λοιπόν και σκέφτηκα το κλασικό "βοήθειά μας" και με πιάνουν κάτι γέλια γιατί σκέφτηκα τα "βοήθειά μας" που έλεγε η Eli και αναφερόταν φυσικά σε κάτι άλλο πιο πικάντικο να το πω ευγενικά! :lol: :lol: Περπατούσα και γελούσα μόνη μου!
http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
16-03-2012, 22:02 #19134
Είδες Γλαύκη μου πως γέλασες με τα σπόρια; Ε, αυτό παθαίνω κι εγώ!! Μία με το pipelook μία με το βοήθειά μας μία όταν βλέπω λαλάγγια στο φούρνο και πόσα άλλα!!
Η παράσταση είχε γέλιο εννοείτε. Καθόταν η μητέρα μου στο κρεβάτι της και της έβαλα στο φορητό στέρεο που έχει στο δωμάτιό της το cd. Εκείνη την ώρα άδειαζε πασατέμπο σε ένα μπωλάκι! Δεν κατάλαβε αμέσως τι είναι γιατί το φάε σπόρια αρχίζει με αμανέ και με κοίταγε καλά καλά. Της λέω περίμενε και θα καταλάβεις! Και φυσικά μετά κακάριζε από τα γέλια και λίγο έλειψε να κάνει και τ'αυγό! :lol: Και η αδερφή μου γέλαγε με το "αχ πως πονώ" που της έβαλα και της έκανα και αναμετάδοση όλων των ασμάτων που μου πρότειναν τα κορίτσια χθες. Σήμερα βγήκε για πολύ λίγο έξω φορώντας επιγονατίδες και ζώνη με μπανέλες στη μέση και πήγαινε σαν το Ρόμποκοπ! Έτσι τώρα αντί για Ρονίτα τη φωνάζω Ρονίτoκοπ! :lol:
16-03-2012, 22:07 #19135
Γιατί είμαι τόσο καταραμένο; Γιατί; Γιατί;;;
Είπε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι κι ήτανε μέρα Σάββατο! Τηλεφώνησα στο παρεάκι, για να δω τι θα γίνει με το μπαράκι. Ε, ο Μητσοτάκης ξαναχτύπησε κι ας τον κλώτσησα έξω από το pc μου εδώ και πολλές μέρες! Ανέβασε η μητέρα του πίεση και την τρέχει στο νοσοκομείο! Είπε ότι θα πάμε, αλλά αργότερα. Εγώ δε μπορώ να βγαίνω τα μεσάνυχτα σαν το βρυκόλακα!
Επίσης, ο καημένος έβρασε κάτι πατάτες, γιατί δεν είχαν φαγητό. Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Αύριο πρέπει να ετοιμάσω κανένα τάπερ, κρίμα είναι. Αρκεί να της αρέσει της γυναίκας αυτό που θα φτιάξω, μη ρεζιλευτώ. Σήμερα απλώς θα μάθω αν νηστεύουν. Μην ετοιμάσω τίποτα κιμάδες (που τους πετυχαίνω) και μου ρίξουν κανένα http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
16-03-2012, 22:17 #19136
Από το κακό στο χειρότερο.. http://www.youtube.com/watch?v=6ycrOIabhkY
Είχα πάρει δυο σακούλες (αφού επιβάλλεται), αλλά τις άφησα κάτω. Ας ετοιμάζομαι καλύτερα για έξοδο.. :bigsmile:
16-03-2012, 22:20 #19137
Γιώτα καλή διασκέδαση στην έξοδό σας σήμερα κι ελπίζω να μην θυμηθείς το χουζούρη και γυρίσεις από τις 10.30 στο σπίτι!! Πες μας μετά τι ωραία φαγάκια φάγατε.
Σοκολατίτσα πολύ χαίρομαι που τα κατάφερες με τα αδέσποτα και προστάτεψες τη σκυλίτσα σου. Είδες δε θέλει κόπο θέλει τρόπο! :lol: Όσο για τον πασατέμπο μία χούφτα έχει περίπου 160 θερμίδες και καλύτερα να προτιμάς ανάλατο.
ʼβα δεν πειράζει, δεν φταίει πάντα ο Μητσοτάκης, συμβαίνουν αυτά. Ίσως καλυτερέψει η μητέρα του και αν δεν πάτε σήμερα να πάτε μέσα στο σ/κ.
Πάντως πλάκα πλάκα η μητέρα μου τρώει όλη μέρα συνεχώς πασατέμπο κι επειδή έχουν θερμίδες αν τρως πολλούς μόνο δίαιτα δεν κάνεις! Σήμερα είπα στην αδερφή μου να της μιλήσουμε αύριο με τρόπο για να μειώσει τον πασατέμπο.
16-03-2012, 22:27 #19138
Ε, όχι, Τζίνα μου, δεν θα το κάνετε! Ούτε με τρόπο, ούτε χωρίς! Η γυναίκα βιώνει απανωτές στερήσεις. Στερήθηκε και στερείται ακόμα το τσιγάρο, που μόνον εγώ εδώ μέσα καταλαβαίνω τι περνάει.. Στερείται το φαγητό και, προκειμένου να μην πάρει βάρος, το έχει ρίξει στα σπόρια. Να της τα στερήσετε κι αυτά; Αμαρτία.. Θα σας στερήσει τη ζωή μετά και θα'χει και δίκιο! :lol:
Ετοιμάζομαι για την έξοδό μου.. Μητέρα παρεακίου είναι μια χαρά. Βάφτηκα, παρφουμαρίστηκα, είμαι σχεδόν έτοιμη!
16-03-2012, 22:40 #19139
Πάω και θα πιω ένα ποτό στην υγειά σας! Φιλάκιααα!!!!
16-03-2012, 22:47 #19140
ʼβα καταναλώνει μεγάλες ποσότητες κάθε μέρα και έχει προϊστορία με το ουρικό οξύ, συν ότι παίρνει διουρητικά χάπια από τη μία και από την άλλη τρώει πολύ αλάτι με τους πασατέμπους.Ότι ώρα και να πάω σπίτι είναι με ένα πασατέμπο στο χέρι! Είχε πάρει μερικά κιλά το καλοκαίρι γιατί της άλλαξαν τα χάπια που έπαιρνε επειδή τρέμουν τα χέρια της, μετά πήρε κι άλλα κιλά γιατί έκοψε το κάπνισμα και τώρα που υποτίθεται ότι κάνει δίαιτα παίρνει τρελλές θερμίδες από τον πασατέμπο! Από τις γιορτές και μετά φουσκώνει συστηματικά σα μπαλόνι, ήταν πάντα 60-62 κιλά και τώρα δεν ζυγίζεται βέβαια αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι πάνω από 75! Δεν την έχουμε ξαναδεί τόσο παχιά και με τόσο πασατέμπο δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναδούμε αδύνατη!
Κατά τα άλλα είδες που σου λέω να μην προτρέχεις; Ορίστε θα πάτε τη βολτίτσα σας τώρα, θα δοκιμάσεις και το τσιγαράκι σου κι όλα καλά. Ξέχασέ τον τελείως τον Μητσοτάκη, εδώ τον ξέχασε ο χάρος! :lol:
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή