ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1281
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1281 of 2553 FirstFirst ... 2817811181123112711279128012811282128312911331138117812281 ... LastLast
Results 19,201 to 19,215 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια. Γιωτάκι καλή εργασία και χαρά και περιμένουμε το βράδυ τα νέα σου.
    Eli καλά να περάσεις σήμερα και να φιλήσεις το Κατερινάκι.
    Γιώτα χαίρομαι που περάσατε καλά εχθές και ρακομελιάστηκες!
    Μεγαλειοτάτη τα σκεύη μου με την καλημέρα μου μέσα να ψήνεται!
    Αβα καλό τεμπέλιασμα σήμερα, κοίτα να ξεκουραστείς και να βουλιάξεις στον καναπέ!
    Ναταλία καλημέρα x 27, καλά να περνάς σε ότι κάνεις.

Senior Member
    Κρέας ψώνισα το προηγούμενο Σάββατο.. Τώρα πέταξα στη γάστρα φιλέτο κοτόπουλο με πατατούλες.. Μμμμ... Θα γίνει ντου από παντού! Δε θα μείνει τίποτα! http://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo
    Το έκανα απλό, όπως μου αρέσει. Έβαλα μόνο αλατοπίπερο και λάδι, τίποτε άλλο.
    Καλό το πρωινό τσιγάρο, αλλά, Μεγαλειοτάτη μου, είμαι τόσο χαρούμενη, που δε μπορώ να ακούω θλιβερούς σκοπούς.. Γι' αυτό κάνω την επανάστασή μου με το τρας κομματάκι.. :P

Senior Member
    Καλημεροκαλησπέρες,πολύτι� �ες μου!
    Χαίρομαι που σας διαβάζω όλες καλά,κάποιες μάλιστα αρκετά ανεβασμένες!Και εις ανώτερα!

Το Ναταλόσπιτο πάντα σε περιμένει Αβουλίνι μου!Κι αν κάπνιζες στο κρύο,θυμάσαι ελπίζω ποιός εκεί σε έστελνε!
    Από τότε φαινόταν τι αμείληκτη και σκληρή μονάρχις θα ήταν...Ονόματα δε λέμε,Βασιλείες δε θίγουμε!

Τζίνιους μου,σιγά τι έκανα!Γέλασα πολύ με την υπευθυνότητα που μου χρέωσες...και πολύ φοβάμαι,δε με ειρωνευόσουν.
    Αχ...Κάποτε όντως ήμουν τύπος κι υπογραμμός!Τώρα,την τελευταία ειδικά χρονιά,έτσι που ζαβλακώθηκε το μυαλό μου
    είμαι απίστευτα ασυνεπής και καθόλου εντάξει στους ανθρώπους μου...Περνούν μήνες να επιστρέψω τηλεφωνήματα,εξόδους
    και καφέ που υποσχέθηκα και περιμένουν από μένα,γιορτές,γενέθλια,ευχέ� �,επισκέψεις...Για να μην αναφέρω δουλειές,που εκκρεμούν!
    Αν έχετε το Θεό σας,έχει τέσσερα χρόνια που είχα πάρει την επάρκεια στους υπολογιστές(6 ενότητες αν θυμάμαι καλά)
    κι ακόμα δνε πήγα να πάρω τα πιστοποιητικά τους!ʼλλα χαρτιά και νοσοκομεία για εξετάσεις εκκρεμούν στην επάρκεια της Γαλλικής...
    Για να μην πιάσω αρχειοθετήσεις,τακτοποιήσ� �ις,άδεια άλμπουμς και κουτιά με φωτογραφίες,κουλουβάχατα υπολογιστής χωρίς μπακ απ,
    στοίβες περιοδικά προς ξεκαθάρισμα,γενική καθαριότητα σπιτιού και πλέον προστέθηκαν και τα δύο σπίτια της Κατερίνης και της Πλάκας
    που θέλουν μήνες να μπουν σε μια σειρά...όσο για τα πράγματα της μαμάς...τι να λέμε τώρα;Ουφ!Κουράστηκα που τα έγραψα!
    Και σ'αυτά να προστεθεί κι η Νομική που πάλι φορτωθήκαμε,η φωτογραφία που από τον Οκτώβρη που ξεκίνησε ούτε μια σελίδα
    δε διαβάσαμε,ούτε καν το μάνουαλ της μηχανής ξεφυλλίσαμε...για λογοτεχνία ούτε κουβέντα φυσικά!Συνέπεια παντού!

Γιωτάκι,ξημέρωσε το νέο σας ξεκίνημα!Ελπίζω γεμάτοι ενέργεια κι αισιοδοξία να οδεύετε στον κουίζ προορισμό
    για να κάνετε την Ποπ Αρτ σας με επιτυχία!Περιμένουμε το βράδυ τις πρώτες εντυπώσεις από το μέρος έστω...

Καλά σεμινάρια και βόλτες στις Αφές!Αχ!Γι'αυτές είναι η ζωή!Ε,και κάτι άλλες βέβαια κολλητές τους που μπεκροπίνουν!

Καλλιοπάκι,σιδερώνουμε πάλι σήμερα;Εγώ έχω το Κατερινόσπιτο να φροντίσω αυτό το Σ/Κ.Αχ...όπου υπόδουλος κι η μοίρα του!

Οι Λονδρέζες μας τι κάνουν;Πόσους έριξαν χθες και πόσοι προβλέπονται για το Σ/Κ ακόμα;Έχω μπλοκάκι και στυλό,
    μην ανησυχείτε,δε χάνω λογαριασμό!Αλήθεια τι έγινε με τον Ιταλό και τη νυχτερινή κοινή εργασία;Διεισδύσαμε στο ζουμί της γνώσης;

Καλέ,Πού χάθηκε η Λίλα μας;Μήπως έκανε κάτι που δεν έπεσε στην αντίληψη μας και την μπουντρούμιασε η άλλη
    κι είναι στην υπόγα το κοριτσάκι μας;Ούτε η Σοκολατένια μας πολυμιλά...μήπως έχει απειληθεί πως αν πει κουβέντα
    θα κάνει παρέα στη Λίλα,στο διπλανό κελί;ʼντε,τυπικά μιάμισυ μέρα μοναρχίας απόμεινε,αλλά έτσι που κανείς δεν τολμά
    να εκθρονίσει τη Φτουτάτη...ανησυχώ πως θα τη φάμε στη μάπα πολύ περισσότερο!Κουνηθείτε καλέεεεεεεεεεεεε!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

http://www.youtube.com/watch?v=-s_AITo003k
    Πωλίνα,εκεί που σκεφτόμουν πως δε θα είσαι και πολύ καλά για να μην κυκλοφορείς με το ταπεραμέντο σου στα μέρη μας,
    πήγα μια βόλτα στο παιχνίδι των στίχων κι αυτό που είδα με έκανε πραγματικά ν'ανησυχήσω πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά!

Μα Ρακιντζής;:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2::shocked2:

Senior Member
    Ναταλία μου εννοείται ότι δε σε ειρωνευόμουν αλλά βλέπω ότι άθελά μου έφερα στην επιφάνεια όλες τις εκκρεμότητές σου οπότε άλλη φορά θα λέω σκέτο μόνο ένα ευχαριστώ! :lol:
    Σκέφτομαι διάφορους τρόπους εκθρόνισης της Μεγαλειοτάτης και νομίζω ότι βρήκα τον καλύτερο:

ΕΚΘΡΟΝΙΣΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗΣ! :lol:

Senior Member
    Καλησπέρα και από μένα.

Χάθηκα αυτές τις μέρες, αλλά βλέπετε είχα διανυκτέρευση στο νοσοκομείο!!!!

Τετάρτη πήγα στον χειρούργο μου, μεστην τρελλή χαρά ο γιατρός ότι έχασα 38 κιλά (μιας και αυτός μετράει 128 που ήμουνα τη μέρα που κλείσαμε το χειρουργείο, 1 μήνα πριν δηλαδή, και επιμένει πως έτσι πρέπει να το μετράω και εγώ γιατί η διατροφή εκείνου του μήνα ήταν στο πρόγραμμα του χειρουργείου.

Ολα καλά λοιπόν στην εξέταση του έτους και θέλει να με δει ξανά μόλις σαραντίσω.

Ο γυναικολόγος σε αντίθεση, μόλις άκουσε για αποκόλληση που είχα και ότι δεν πήρα την ένεση αντισωμάτων με έκανε κατευθείαν εισαγωγή χωρίς να σηκώνει κουβέντα. "Θα μείνεις μέσα, είπε, θα κάνεις ότι εξετάσεις σου πω, θα πάρεις την ένεση αντισωμάτων, θα κάνεις 2 υπερίχους και μετά θα φύγεις". Είναι και κούκλος ο άτυμος, άντε να του αρνιθείς... Με άφησε λοιπόν μέσα, κάναμε τον υπέρυχο, όλες τις αναλύσεις, ευτυχώς δεν έκανα αντισώματα, μου έβαλε την ένεση, κάναμε και τον δεύτερο υπέρυχο την Πέμπη, και με άφησαν να πάψ σπιτάκι μου, μετά από μία διάλεξη αν πρέπει ή οχι να κάνω παρακέντηση.... Με έχουν βάλει σε πολλές σκέψεις βρε κορίτσια, και δεν ξέρω τί να κάνω....

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by polinaki1983

http://www.youtube.com/watch?v=-s_AITo003k
    Πωλίνα,εκεί που σκεφτόμουν πως δε θα είσαι και πολύ καλά για να μην κυκλοφορείς με το ταπεραμέντο σου στα μέρη μας,
    πήγα μια βόλτα στο παιχνίδι των στίχων κι αυτό που είδα με έκανε πραγματικά ν'ανησυχήσω πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά!

Μα Ρακιντζής;:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2::shocked2:
    Τον λατρεύω κορίτσι μου!!!! Τί να κάνω? και όντως δεν ήμουνα πολύ καλά, γιαυτό δεν κυκλοφορούσα!

Senior Member
    Ναταλία, με λυπεί που το παραδέχομαι βέβαια χιχιχιχι, αλλά δε φταίει η Μεγαλειοτάτη που δε μπορεί να βάλει την ονομασία στην ηλεκτρονική δ/νση. Τα κάνει όλα σωστά αλλά δεν της βγάζει το τετραγωνάκι που γράφουμε μέσα τον τίτλο, της βγάζει ένα άλλο μήνυμα που πρέπει να στο πει για να καταλάβεις τι συμβαίνει και να την καθοδηγήσεις ανάλογα.

Senior Member
    Nadine μου πως μυρίστηκες οτι φοβήθηκα το κελί?
    Μου αρέσει πολύ η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, κυρίως η ελευθερία των επιλογών, δεν θα ήθελα να τη χάσω με τίποτα!

Γενικά δεν μιλάω κ πολύ(εκτός απο λίγες εξεραίσεις που με πιάνει λογοδιάρροια, η Eli ξέρει) προτιμώ να ακούω............

Senior Member
    καλησπερες.δεν ειχα ιντερνετ 2 μερες γιατι μας μετεφερε την γραμμη ο οτε απο τη wind και ειχα σκασει.παω να διαβασω τις 13 σελιδες που εχω αδιαβαστες και επιστρεφω.

Senior Member
    καλησπερα και απο μενα !
    ναι οπως το ειπες nadine παλι σιδερο ειχα
    και εβαλα και 3 πλυντηρια να μη τυχον και ξεμεινω απο σιδερο
    ελπιζω ολα τα κοριτσια να ειστε καλα και να εχετε ενα ωραιο Σ/Κ
    διαβασα οσα εχασα εχθες και σημερα το πρωι
    θα σας ξαναδιαβασω το απογευματακι γιατι τωρα παω το καμαρι μου για ποδοσφαιρο
    και σουπερ μαρκετ οποτε μεχρι να γυρισω θα εχετε παλι 5-6 σελιδες!
    ava μπραβο κοπελα μου !

Senior Member
    ελενακι γλυκο η συνταγη που σου εταξα χιλιες μερες πριν
    1 κουπα ζαχαρη
    1 κουπα νερο
    1 κουπα χυμο λεμονι
    ξυσμα απο ενα λεμονι
    βρασε τη ζαχαρη με το νερο μεχρι να διαλυθει η ζαχαρη.ασε το σιροπι να κρυωσει και μετα προσθεσε το χυμο.τη διατηρεις στο ψυγειο.οταν θελεις να πιεις βαλε 1/5 λεμοναδα 4/5 νερο ή σοδα και παγακια αν τη θελεις πιο βαρια βαλε περισσοτερη λεμοναδα

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Ναταλία μου εννοείται ότι δε σε ειρωνευόμουν αλλά βλέπω ότι άθελά μου έφερα στην επιφάνεια όλες τις εκκρεμότητές σου οπότε άλλη φορά θα λέω σκέτο μόνο ένα ευχαριστώ! :lol:
    Όχι,βρε μανάρι,λέγε ό,τι θέλεις ελεύθερα!Μόνη μου άνοιξα το κουτί της Πανδώρας!Το ξέρεις άλλωστε πόσο γουστάρω να με εκθέτω!

Σκέφτομαι διάφορους τρόπους εκθρόνισης της Μεγαλειοτάτης και νομίζω ότι βρήκα τον καλύτερο:

ΕΚΘΡΟΝΙΣΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗΣ! :lol:
    --->Κι αθόρυβα....

Senior Member

Ναταλία, με λυπεί που το παραδέχομαι βέβαια χιχιχιχι, αλλά δε φταίει η Μεγαλειοτάτη που δε μπορεί να βάλει την ονομασία στην ηλεκτρονική δ/νση. Τα κάνει όλα σωστά αλλά δεν της βγάζει το τετραγωνάκι που γράφουμε μέσα τον τίτλο, της βγάζει ένα άλλο μήνυμα που πρέπει να στο πει για να καταλάβεις τι συμβαίνει και να την καθοδηγήσεις ανάλογα.
    Μήπως της λέει καμιά άγνωστη λέξη,που δεν καταλαβαίνει;Πχ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;

Senior Member
    Originally posted by break

Nadine μου πως μυρίστηκες οτι φοβήθηκα το κελί?
    Μου αρέσει πολύ η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, κυρίως η ελευθερία των επιλογών, δεν θα ήθελα να τη χάσω με τίποτα!

Γενικά δεν μιλάω κ πολύ(εκτός απο λίγες εξεραίσεις που με πιάνει λογοδιάρροια, η Eli ξέρει) προτιμώ να ακούω............
    Και Νadine τώρα!Μάλιστα!Καλάααααααααα αα...
    Αφιερωμένο στη Σοκολακωνένια μας

--->ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ : Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ