ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1304
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1304 of 2553 FirstFirst ... 3048041204125412941302130313041305130613141354140418042304 ... LastLast
Results 19,546 to 19,560 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλημέρα Γλαύκη, έπρεπε να γίνεις μία κοινή θνητή σαν και μας για να καταφέρεις να βάζεις τον τίτλο στα τραγούδια σου!
    Το ειχα μαθει απο πριν αλλα καποιες δεν μου εδιναν σωστες οδηγιες!Μου ελεγαν να βαζω πρωτα τον υπερσυνδεσμο κ μετα να γραφω οτι θελω!Πιστευω να μην ηταν σκοπιμο αυτο!

Senior Member
    Kαλημερούδια,Αστερόκοσμε και καλή μας Αστεροβδομάδα!

Τζινάκι μου,καλή δύναμη στις δουλίτσες σου!Ελπίζω να κάνεις και μια βολτούλα για την απόλαυση σου στην πόλη...

Ελάκι,με γειά τον ποδηλατεξοπλισμό!Μα έχει η Αθήνα μέρη να κάνει κανείς ποδήλατο χωρίς να πρέπει να πάει πχ στο ΟΑΚΑ;
    Σ'εμάς πάντως εδώ στη Θεσσαλονίκη,ενώ είχαν τοποθετηθεί σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους ειδικά διαχωριστικά πλαστικά κολωνάκια,
    που όριζαν ποδηλατόδρομο,έχουν πλέον όλα αφαιρεθεί και πάλι παρκάρουν αυτοκίνητα...Η δε παραλιακή,επειδή σε ένα μεγάλο της κομμάτι
    ανακαινίζεται,έχει αναπόφευκτα οριστεί ο ποδηλατόδρομος της στο στενό πεζοδρόμιο,όπου είναι δύσκολα τα πράγματα με τους περαστικούς...
    Πάντως είναι πολύ όμορφη αίσθηση το ποδήλατο(πέρα από γυμναστική και μεταφορικό ενίοτε μέσο).Είχα να κάνω από τα εφηβικά μου χρόνια
    κι ανέβηκα για λίγα λεπτά το καλοκαίρι του 2010,που δοκίμασα το ποδήλατο του μπαμπά(δώρο μας για τα γενέθλια του)και τρελάθηκα πάλι...
    Μια μικρή βόλτα τσο κτήμα έκανα κι είχα εντυπωσιαστεί που ακόμα θυμόμουν και που με άντεξαν οι ρόδες...Αλλά να κάνω έξω σε πόλη...δε νομίζω!

Πωλινάκι μου,να τους χαίρεσαι τον μπαμπάκα και τη θεία σου!Να'ναι πάνω απ'όλα γεροί,όχι πως δεν είναι νέοι οι άνθρωποι,αλλά με την υγεία ποτέ δεν ξέρεις!
    Είναι δίδυμοι ή πρόκειται για θεία-αδερφή της μαμάς σου;Η τούρτα της θείας υπέροχη!Του μπαμπά πάλι πολύ τολμηρή στα δικά μου μάτια τουλάχιστον
    που ούτε καν να φανταστώ αντίδραση του δεν μπορώ αν του μόστραρα παρόμοια τούρτα!Δε φαντάζομαι στα γενέθλια της μαμάς να ετοιμάζεις λαλάγγι!
    Όσο για τα σημαντικά,τα της υγείας και εγκυμοσύνης σου,χαίρομαι που σε ακούω αισιόδοξη!Όσα λένε οι γιατροί είναι στατιστικές πιθανότητες.Δε σημαίνει
    πως και σ'εσένα θα συμβούν,ωστόσο θέλει προσοχή!Κάνε εσύ το καλύτερο που μπορείς κι από κει και πέρα ο Θεός κι οι γιατροί σου ας σε καθοδηγήσουν.

Γιωτάκι,καλή δύναμη και σήμερα στις κοπιαστικές εργασίες σας!Ο αραγμένος στον καναπέ κώλος μου ντρέπεται για τη βολή του...Όχι πως οι άλλες δεν κοπιάζετε
    στην εργασία σας(πχ.κάποια τρέχει σήμερα ανέμσα σε δύο σχολεία να διδάξει)αλλά όπως και να το κάνουμε έχει διαφορά η χειρωνακτική με την πνευματική εργασία!

Την καλημέρα μου σε όλα τα αστέρια του πλανήτη μας!(ο πρώην οίκος μας προβιβάστηκε σε πλανήτη!)Πάω να κλείσω αεροπορικά για ένα ταξιδάκι και πολύ χαίρομαι!Φιλάκια!

Senior Member
    Καλημέρα σε όλες!

Πωλίνα, η αισιοδοξία είναι ό,τι καλύτερο έχεις να προσφέρεις στον εαυτό σου αυτή τη στιγμή. Οι τουρτίτσες όμορφες, θα προτιμήσω τοην τσάντα αν και το ροζ δε μου παέι πολύ...είναι όμως πιό του γούστου μου.

Τζινάκι, καλές δουλειές, σήμερα έχουμε κι εδώ ήλιο και δε ζηλέυω.

Έκπτωτη, είναι η τελευταία προειδοποίηση. Αν δε μαζευτείς, θα σε αποκλείσω από την Αστεροχώρα γιατί είσαι κακή αύα πρωινιάτικα, έλεος!

Ναταλία, πού θα πας;;;Αεροπορικά ε...;;;ʼρα κάπου μακριάαα, τέλεια!

Ελάκι, είσαι πλέον ποδηλάτης με τα ούλα σου! Αυτό θα πει εξοπλισμός!Καλές βόλτες.

Φεύγω γιατί έχωμάθημα και πάλι άργησα να ξυπνήσω, θα σας δω σε μερικές ώρες. Ήρεμα, φρόνιμα, χαμογελαστα και αισιόδοξα όσο θα λείπω!

Φιλάκια:love::love::love::love::love::love: :love:

Senior Member
    Καλημέρα Αστερόκοσμε!!!
    Ξέρω έχω πολύ καιρό να εμφανιστω αλλα οι υποχρεωσεις βλεπετε αλλα και καποιες στεναχώριες (οχι δικες μου, κολλητης μου) δεν με έχουν αφήσει. Συν ότι πλάκωσε και πολύ δουλειά και τρεχω!!! όλα μαζι.
    Πωλίνα μου , έχεις δυσκολο έργο μπροστά σου αλλά και το σημαντικότερο σύμμαχο -την καλή σου ψυχολογία! Να σκέφτεσαι θετικά να εισαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου κόρη έχει μέσα σου άρα ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ , έχε της εμπιστοσύνη.

Ναταλάκι μου ταξίδια ακούω! Να πας αγάπη μου και να περάσεις σουπερ!

Senior Member
    Γλάυκη μου πρέπει να νιώθεις πολύ κουρασμένη από την εβδομάδα σου! βλέπω σου κάνανε αντάρτικο!

Senior Member
    Kατερινακι μουαντεχω, εχω μαθει κ στα δυσκολα!δεν θα περασει ο φασισμος!

Πως θα με αποκλεισεις δηλ?Θα με στειλεις διακοπες διαρκειας οπως εχουν ολοι οι πρωην?Θελω...!Θελω...!Φροντισ� � να μου βρεις κ καλη παρεα!

Senior Member
    καλημερα αστεροκοσμε!!!!!!
    μολις επεστρεψα σπιτακι μου.ειχα παει να λιαστω και να πιω καφεδακι.

Senior Member
    Για που το έβαλες Ναταλάκι μου???

Senior Member
    Τα γενέθλεια της μαμάς πέρασαν Ναταλάκι μου και δυστυχώς δεν της είχα κάνει κάτι. Ερχονται όμως τα δικά του καλού μου, και δεν ξέρω τί να του κάνω, και αν θα του κάνω μιας και αν την δει θα το καταλάβει ότι είναι για αυτόν!!!

Ο μπαμπάς ξετρελλάθηκε με την τούρτα του, και μάλιστα είπε "το ένα βυζί είναι όλο δικό μου, το άλλο μοιραστείτε το οι υπόλοιποι"!!! χαχαχαχαχαχαχα

Η ξαδέλφη μου σχολίασε πως έφτιαξα το δικό μου στήθος και πως πήρα τα δικά μου μέτρα για να την κάνω:P

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI

Ναταλία, πού θα πας;;;Αεροπορικά ε...;;;ʼρα κάπου μακριάαα, τέλεια!
    Εντάξει...το μακριά είναι σχετικό!Δεν πάω και μετανάστης στο Οστράλια...Εξάλλου και Καλαμάτα με αεροπλάνο είχα πάει...
    800 ώρες έκανα να ολοκληρώσω την κράτηση!Μέχρι να βρω την άκρη και να μου δώσει σωστά τα στοιχεία της πιστωτικής του
    ο αδερφός μου η τιμή είχε εντωμεταξύ κι άλλο αυξηθεί...Αλλά τέλος καλό-όλα καλά,έκλεισα για το Πάσχα και πολύ χαίρομαι!
    Originally posted by ASTEROSKONI

Φεύγω γιατί έχωμάθημα και πάλι άργησα να ξυπνήσω, θα σας δω σε μερικές ώρες. Ήρεμα, φρόνιμα, χαμογελαστα και αισιόδοξα όσο θα λείπω!

Φιλάκια:love::love::love::love::love::love: :love:
    Μάλιστα κυρία!

Senior Member
    Που θα περάσεις το Πάσχα σου όμως Ναταλάκι μου δεν μας λες!

Senior Member
    Καλησπέρα κούκλες !!!!!Μια ερώτηση γιατί καίγομαι!!!!!Για να δώσεις αίμα πρέπει να είσαι νυστηκος κ χωρίς καφέ /τσιγάρο?

Senior Member
    γεια σου Γιωτάκι αν είναι βιοχημικές ναι, αν είναι απλες γενικές αίματος όχι.

Senior Member
    Χρειάζεται ένα ελαφρύ πρωινό νωρίτερα και καλύτερα όχι καφές-τσιγάρο(όχι πως είναι απαγορευτικό).
    Να μην έχεις πάρει πριν ασπιρίνη,αντιπηκτικά,αντιβ ίωση τις προηγούμενες μέρες εννοείται.
    Και να έχεις πιει κανά δυό ποτήρια νερό νωρίτερα για να βρουν ευκολότερα φλέβα!

Senior Member
    Εγώ κατάλαβα για αιμοδοσία.Όχι εξετάσεις...