ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1371
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1371 of 2553 FirstFirst ... 3718711271132113611369137013711372137313811421147118712371 ... LastLast
Results 20,551 to 20,565 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Εγώ δεν έχω συναντήσει κανέναν που να μην γνωρίζει ότι όταν παίρνεις αντιβίωση πρέπει να τρως οπωσδήποτε και γιαούρτι. Όταν ο οργανισμός σου όμως δεν σηκώνει τις αντιβιώσεις όσο γιαούρτι και να φας πάλι προβλήματα θα έχεις όπως συμβαίνει και με την αδερφή μου.
    Όλοι οι γιατροί όταν μου δίνουν αντιβίωση πράγματι μου λένε να τρώω γιαούρτια. Όταν όμως τους λέω ότι έχω πρόβλημα και δεν με πιάνουν δεν με πιστεύουν και μου ανάβουν τα λαμπάκια. Την τελευταία φορά στον ουρολόγο τα είχα πάρει κρανίο με την συμπεριφορά του! Τελικά πήγα μόνη μου στο φαρμακείο και έψαξα να βρω με την βοήθεια της φαρμακοποιού πια προβιοτικά θα με βοηθήσουν για να μην έχω μετά και άλλα τρεχάματα. Και πράγματι δεν είχα. Αν περίμενα όμως από τον γιατρό με τα γιαουρτάκια του μετά θα παστωνόμουν στις αλοιφές και στα υπόθετα

Senior Member
    Λοιπόν κορίτσια η ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τετάρτη 4 Απριλίου 3 το μεσημέρι μπαίνω για πλαστική στήθους ( ανόρθωση) !!
    Έχω ένα κομπο στο στομάχι και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Περιττό να σας πω ότι μου κόπηκε και η όρεξη ( τελος παντων αυτη που είχα) .

Senior Member
    Originally posted by *Katie

Τετάρτη 4 Απριλίου 3 το μεσημέρι μπαίνω για πλαστική στήθους ( ανόρθωση) !!
    Έχω ένα κομπο στο στομάχι και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Περιττό να σας πω ότι μου κόπηκε και η όρεξη ( τελος παντων αυτη που είχα) .
    Να πετάξεις τον κόμπο από το στομάχι σου και να ετοιμαστείς για το υπέροχο ντεκολτέ που θα έχεις μεστο καλοκαίρι!!!!!

Με το καλό τα νέα βυζάκια λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!

Και μην φοβάσαι τίποτα!!!!!!!!!!!!! Δεν πονάει κι όλας!!!!

Senior Member
    αχ βρε Πωλίνα όσο το σκέφτομαι τσιτώνω. Προσπαθώ να σκεφτω το σταπλες μαγιο που ειχα απο παντα αποθημενο να βαλω και μετα όλο σκεφτομαι κακα πραγματα. Αρχισα και θεραπεια προετοιμασιας με πρωτεινες για καλυτερη επούλωση. Ελπίζω να μην εχουμε παρατραγουδα με την επούλωση και εχω μεγαλα σημάδια.

Senior Member

Τετάρτη 4 Απριλίου 3 το μεσημέρι μπαίνω για πλαστική στήθους ( ανόρθωση) !! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:.

Senior Member
    Μπράβο Κατερίνα, με το καλό κοπέλα μου. Μην ανησυχείς θα πάνε όλα καλά και στητά! :lol: Έχω διαβάσει ότι το κάπνισμα καθυστερεί την επούλωση, οπότε αν μπορούσες να το μειώσεις λίγο μετά την επέμβαση πιστεύω θα βοηθούσε. ʼντε, στις 4 Απριλίου εσύ και στις 9 η Γιώτα. Βλέπω ήδη τα στράπλες μαγιό και μπλουζάκια να παρελαύνουν! :lol:

Senior Member
    Κατερινακι με το καλο.Δεν ποναει το στηθος.Και αν εχεις κ πολυ καλο γιατρο μη φοβασαι τιποτα.Ρωτησα κ εγω για ανορθωση καποιο δικο μου ατομο εκει που με ειχαν στην κλινικη το Σαββατο κ μου ειπε οτι 2 μερες καθεσαι μεσα αλλα μετα εχεις τελειο στηθος.Οταν σου βαζουν σιλικονη μενεις μονο μια μερα μεσα.

Senior Member
    αυτός είναι και ο σκοπός που με ντοπάρουν στις πρωτείνες και τα αυγά. παίρνω τις πρωτεινες που παίρνουν οι φουσκωτοι! μου ειπαν οτι πρεπει να τρωω 2 αυγα την ημέρα μετα την επεμβαση οπότε παει η νηστία αλλα το κυριότερο, τώρα ίσα που καταφερα να τρωω 1/2 αυγο και να ειμαι οκ. τα 2 θα κάνω όλη μερα να τα φαω και το γαλα με το στουκας μεσα δεν θα τρωω τιποτε αλλο θα σκαω. Παει η διατροφη μου απο το μπαλκονι κορίτσια.

Senior Member
    εγω θα μεινω μια μερα. δεν βαζω τιποτε και δεν βγαζω τιποτε. το δικό μου σε βελτιωμενη έκδοση. ευχαριστώ κοριτσια για την συμπαρασταση. Μου δίνετε κουραγιο. Αχ μακαρι να είναι το αποτέλεσμα καλο!!

Senior Member
    Κατερίνα μην αγχώνεσαι για τη διατροφή σου. Έχεις δίκιο αλλά δεν θα είναι για πολύ. Και είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό γιατί υπάρχει μεγάλη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια σ'αυτές τις επεμβάσεις και αφού εσύ δεν θα βάλεις και σιλικόνη δεν θα έχεις και τον κίνδυνο να φαίνεται "ψεύτικο" όπως συμβαίνει καμιά φορά. Κρίμα που είναι τέτοιο το σημείο της επέμβασης που δεν θα μπορέσεις να βάλεις μετά φωτογραφίες από το αποτέλεσμα εδώ στο φόρουμ!! :lol: :lol:

Senior Member
    Ναταλία πότε θα φτιάξεις τα ιντερνέτια σου να μπορέσεις να μας πεις τα νέα σου;

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια!

Χθες δεν τα κατάφερα να μπω το βράδυ μετά τα ψώνια (πήγαμε με την μαμά και τον μικρό στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα) και τον μαραθώνιο σίδερου το μόνο που κατάφερα ήταν να κάνω ένα ντους ζεστό και να πέσω στην αγκαλιά του Μορφέα (κολλητός μου είναι μην φανταστείτε κάτι φοβερό δηλαδή!)

Χθες επίσης o άντρας μου, μου είπε να επιλέξω μεταξύ του να δουλεύει βράδυ και να φεύγει 3-4 μέρες την βδομάδα για Κω? δεν επέλεξα γιατί και τα δύο για μένα φτάνουν στα όρια της καταστροφής γιατί έτσι και αλλιώς η βασική του απασχόληση είναι η ιστοσελίδα του άρα ο χρόνος που θα μένει θα είναι αφιερωμένος εκεί!!! Τσακωθήκαμε κιόλας και ήρθε και έδεσε!

Λιλά πώς είσαι σήμερα??? Βy the way χαρά στο κουράγιο σου με τα πασχαλινά!!! Μπράβο θα σου πω από τώρα! Το αξίζεις καλή μου!!!! Εύχομαι και τα καλύτερα για τον παππού σου!

Ava εύχομαι να πάνε όλα καλά με την μανούλα σου. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει αλλά θυμάμαι την περίοδο που περνούσα κρίση με την δική μου μαμά και τον μπαμπά, ίσιωσε μετά από πολλά χρονια.

Γλαύκη με την μέση σου πως τα πας? Είσαι λίγο καλύτερα?

Break να και αργοπορημένα καλή επιτυχία.

Κατερίνα περαστικά σε όλα τα μέλη της οικογένειας και βέβαια ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ!!!

Eli & Tzina άτιμες οι αμυγδαλές?. Αναγκαστικά να τις βγάλω
    στα 28 μου?. Με πολύ δύσκολη ανάρρωση αλλά δεν είχα επιλογή! Περασμένα ξεχασμένα!

Το χαμόγελο που ζήτησε η Eli:

Τέλος το πρωι ξύπνησα με αυτό στο μυαλό μου:
    http://www.youtube.com/watch?v=L7BQRGXFLJs

Σας φιλώ!

Senior Member
    Καλησπέρα so pretty Αγγελική!! Εύχομαι να μπορέσετε να βρείτε με τον άντρα σου τη χρυσή τομή γιατί πραγματικά και οι δύο περιπτώσεις φαντάζουν δύσκολες. Ελπίζω να περάσατε όμορφα στη βόλτα σας στα Σπάτα και να ψωνίσατε ωραία πραγματάκια.

Senior Member
    Γεια σου Αγγελικούλα! Με ωραίο τραγούδι ξεκίνησες την ημέρα σου!
    Μακάρι να τα βρείτε με τον άντρα σου και να μην χρειαστεί να τον βλέπεις στην χάση και στην φέξη. Και εμένα κάποτε ο άντρας μου που δούλευε σερβιτόρος είχαμε τα απόλυτα ανάποδα ωράρια και ήταν πολύ δύσκολο να βρεθούμε στο σπίτι μας την ίδια ώρα και ξύπνιοι! Φαντάζομαι πόσο πιο δύσκολο μπορεί να είναι αν έχεις και ένα παιδάκι... Από την άλλη η κρίση πολλές φορές δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια επιλογών στα επαγγελματικά και στα οικονομικά μας. Εύχομαι πραγματικά να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση για όλη την οικογένεια.

Senior Member
    αχ βρε Πωλίνα όσο το σκέφτομαι τσιτώνω. Προσπαθώ να σκεφτω το σταπλες μαγιο που ειχα απο παντα αποθημενο να βαλω και μετα όλο σκεφτομαι κακα πραγματα. Αρχισα και θεραπεια προετοιμασιας με πρωτεινες για καλυτερη επούλωση. Ελπίζω να μην εχουμε παρατραγουδα με την επούλωση και εχω μεγαλα σημάδια.
    Τα σημάδια με τον χρόνο σβήνουν καλή μου. Μην περιμένεις στο τρίμηνο να έχουν εξαφανιστεί, στο τρίμηνο επάνω μόλις που θα έχει πάρει το νέο σου στήθος το σχήμα του. Τα σημάδια παίρνει κανά χρόνο αλλά σβήνουν. Και πίστεψέ με, ούτως ή άλλως με το αποτέλεσμα που θα έχεις, δεν θα σε απασχολούν καν τα σημάδια, τα οποία μόνο εσύ θα βλέπεις!