ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1380
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1380 of 2553 FirstFirst ... 3808801280133013701378137913801381138213901430148018802380 ... LastLast
Results 20,686 to 20,700 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by eleni198621

Εγω ναταλια εψαχνα στο google σαν χαζη.την προηγουμενη φορα με τα λαλαγγοργανα σε εβγαζε εδω το google οποτε νομιζα αυτο εννοουσε η γλαυκη.
    Γιατί άραγε;Το έχουμε αναγάγει σε επιστήμη το λαλαγγιάζειν!Πωπω!Λαλαγγοκ αταχωρηθήκαμε διεθνώς!

Senior Member
    Ναταλία αν βάλεις στο pictures του google τη λέξη λαλάγγι βγάζει τα λαλαγγοόργανα πρώτα πρώτα!

Senior Member
    Γεροντοκορη?δεν εχει καταργηθει ο θεσμος?εγω νομιζα οτι ειμαστε απλα ελευθερες..

Senior Member
    Γιωτάκι,ψυχραιμία!Να είναι καλά η γιαγιά κι οι μέρες θα περάσουν!Ένας πυρετός είναι πάντα ενδεχόμενος.
    Μακάρι να μην κρύβει κάποια λοίμωξη και να μην ταλαιπωρηθείτε περισσότερο...Εσύ κοίτα να σε φροντίζεις
    κι όταν βλέπεις πως δεν το'χεις,κάνε μια βολτούλα έξω,πάρε ένα τηλ να ξελαμπικάρεις και γύρνα ηρεμότερη.
    Εστίασε στα σημαντικά:πως το χειρουργείο πήγε καλά,αυτό που τόσο φοβόσουν,προφανώς για να βγαίνατε αύριο
    πήγε καλά η γυναίκα και μετεγχειρητικά...τα σημαντικά είναι υπέρ μας.Λίγο ακόμα υπομονούλα και πέρασε η μπόρα!

Senior Member
    Γιωτάκι έχεις δίκιο γιατί έχεις περάσει μεγάλη ταλαιπωρία αλλά και η γιαγιά δεν θα μπορούσε να ανεβάσει επίτηδες πυρετό. Κι αυτή θα θέλει να φύγει από εκεί μέσα. Ελπίζω να της πέσει σύντομα και να πάρετε εξιτήριο.

Senior Member
    Γιωτακι σας ειπαν γιατι εκανε η γιαγια πυρετο?θα μεινετε μερες ακομα?

Senior Member
    χαλεποι δε λες τπτ!εχω μια φιλη, 1 χρονο τωρα τπτ τζιφος και ειναι και ωραια κοπελα.τι να πω κανω την προσευχη μου για τον δικο μου, ο οποιος παρεμπιπτοντως εκανε υπομονη 2,5 χρονια, συνολικα ειμαστε 4 χρονια και κατι μαζι να με βλεπει 50 κιλα συν, γιατι το 2007 που με γνωρισε και τα φτιαξαμε ζυγιζα ποτε 50 ποτε 53 max 55 κιλα και τοτε οταν εβλεπα το 55 παθαινα υστερια, νομιζα οτι ημουν θεοχοντρη, αλλα το παθημα μαθημα.ειμαι νεοχοντρη που λεει και σταροβας. η υποστηριξη και η συμπαρασταση που ειχα απο αυτον τον ανθρωπο δεν την ειχα ποτε ξανα στη ζωη μου

Senior Member
    Καλωσόρισες λοιπόν Εφη μας!!!!!!!!!!Σίγουρα θα περάσεις πολύ ωραία στην παρέα μας -μην κοιτάς που είμαστε όλες σε καταστολή -θα ηρεμιστουμε σιγά σιγά !!!!!

Έκανα ένα ξεμάτιασμα πάντως κ είμαστε όλες χάλια !!!!! Όλες κ γρήγορα μάλιστα-πλυντε τα προσωπακια σας κ βάλτε λίγο αλάτι στη γλώσσα σας μπας κ φύγει το κακό το ματι-απορώ ποιος μας το έκανε αυτο!!!!!

Senior Member
    γιωτακι διαβαζω οτι η γιαγια σου ειναι αρρωστη, περαστικα της

Senior Member

Γεροντοκορη?δεν εχει καταργηθει ο θεσμος?εγω νομιζα οτι ειμαστε απλα ελευθερες..
    Αθώο μου Λιλόπλασμα!Στα εικοσικάτι ασφαλώς κι είστε ελεύθερες!ʼντε βαριά και στα τριαντακάτι...
    Από τα σαράντα και μετά...το μόνο που παίζει σε ελεύθερο,είναι που ευτυχώς ως τέτοιες μας αφήνουν να κυκλοφορούμε!

Senior Member
    Τα έκανα Γιωτάκι. Με το αλάτι δεν ενθουσιάστηκα αλλά το έκανα κι αυτό.

Rozeta μου πολύ χαίρομαι που είσαι με έναν άνθρωπο που σε αγαπάει και σε στηρίζει. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε συνέχεια μαζί και αγαπημένοι και ότι ονειρεύεσαι γι'αυτή τη σχέση σου να το δεις να γίνεται και πραγματικότητα.

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Αθώο μου Λιλόπλασμα!Στα εικοσικάτι ασφαλώς κι είστε ελεύθερες!ʼντε βαριά και στα τριαντακάτι...
    Από τα σαράντα και μετά...το μόνο που παίζει σε ελεύθερο,είναι που ευτυχώς ως τέτοιες μας αφήνουν να κυκλοφορούμε!
    κοριτσια οι ατακες σας δεν παιζονταιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιι!

Senior Member
    Κορίτσια ο πυρετος ήταν ενδεχόμενος από την αρχή.Με προβληματιζουν δύο πράγματα :Η ενδονοσοκομιακη λοίμωξη κ το χαλασμένο θερμόμετρο άλλα δεν ξέρω ποιο από τα δύο μπορεί να συμβαίνει !!!!!Θα μάθουμε αύριο που θα έρθει ο θεραπων.Λιλάκι καμία ενημέρωση!!!!!
    Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας -μήπως τις ακούσει κ ο Θεουλης κ γλυτωσω μια ώρα αρχήτερα!!!!!

Senior Member
    Ναταλια να γινεις cougar.ειναι της μοδας

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Τα έκανα Γιωτάκι. Με το αλάτι δεν ενθουσιάστηκα αλλά το έκανα κι αυτό.

Rozeta μου πολύ χαίρομαι που είσαι με έναν άνθρωπο που σε αγαπάει και σε στηρίζει. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε συνέχεια μαζί και αγαπημένοι και ότι ονειρεύεσαι γι'αυτή τη σχέση σου να το δεις να γίνεται και πραγματικότητα.
    ααααααα!το στεφανι μου το εταξε (χαχα), ολα κι ολα.θα γινω κυρια ''κοκοβικου'' με δοξα και τιμη!