ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1384
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1384 of 2553 FirstFirst ... 3848841284133413741382138313841385138613941434148418842384 ... LastLast
Results 20,746 to 20,760 of 38289
    Senior Member
    Καλώς σας βρήκα
    παρεμπιπτόντως μια χαρά τα σκέφτεσαι Κατερινάκι μου, και είναι λογικό να έχεις όλα αυτά τα ανάμεικτα συναισθήματα. Πάντως να ξέρεις ότι σύντομα θα τα ξεπεράσεις όλα αυτά και θα προχωρήσεις μπροστά όπως κάθε άλλη φορά. Είναι η τελευταία αλλαγή, μετά από αυτό δεν θα χρειαστεί να βιώσεις άλλη δραματική αλλαγή στο σώμα σου και στην εμφάνισή σου. Ακόμη και οι θετικές αλλαγές αν είναι μεγάλες και σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι λογικό να σε σοκάρουν στην αρχή και να σου δημιουργούν όλες αυτές τις σκέψεις.

Senior Member
    καλησπερες !
    δυστυχως δεν προλαβα να διαβασω οοοοοοοοοολα οσα γραψατε αλλα μεσες ακρες εβγαλα νοημα
    περαστικα στις αρωστουλες και στο τζινακι να καλοσωρισω και τα νεα κοριτσακια που ηρθανε angel79 και rozeta
    και να σας πω οτι ευτυχως εγω δεν θα γιορτασω μαζι σας τα γενεθλεια της τζινας!
    εχουμε νεα!
    αυριο πρωι κανω εισαγωγη και
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ!
    τελειωσα πλεον !
    (ελπιζω δλδ να μη βγαλουν παλι τιποτα αλλο στη μεση )

Senior Member
    Μπράβο Καλλιόπη μας! Αυτά είναι νέα, άντε γιατί είχε γίνει το τόπικ ο παράδεισος του γκαντέμη με όλες μας να έχουμε από κάτι δυσάρεστο να βιώνουμε! Με το καλό και πάλι κοντά μας να μας τα πεις!

Senior Member
    κορίτσια, η Κατερίνα και η αφεντιά μου θα περάσουμε μια βδομάδα με γεύματα πρωτείνης και αυγά(1-2 την ημέρα), μας βλέπω την Κυριακή να γιορτάζουμε τα γενέθλια του Τζινακίου και να κακαρίζουμε ωσάν κότες! Τη βδομάδα μου να την ονομάσουμε Το Κοτέτσι :lol: πως καλέ θα πάνε κάτω τόσα αυγά?????? Μπλιαχ!
    Σήμερα είμαι καλύτερα, πήγα πλήρωσα το δάνειο μου και έφαγα στη μάπα μια απίστευτη κίνηση στο κέντρο λόγω απεργίας Μετρό..
    Ας ελπίσουμε ότι θα είναι μια μέρα με λιγότερους πόνους για όσες ταλαιπωριούνται..

Senior Member

Καλλιοπη συγχαρητηρια!!!! νομίζω ότι το Τζινάκι θα χαρεί που φέτος δεν θα δόσεις το παρον!!!!

Senior Member
    Επιτέλους ένα ευχάριστο νέο! Με το καλό Καλλιόπη μου, θα σε περιμένουμε από βδομάδα να μας λες τα σλιβονέα σου! Προς το παρόν εύχομαι να κυλήσουν όλα ήρεμα και όπως πρέπει χωρίς εκπλήξεις. Καλή επιτυχίααααααα!

Senior Member
    Καλλιόπη με το καλό κορίτσι μου!!! Να πάνε όλα σουπερ και ευχομαι ο γιατρούλης να ζωγραφίσει ! Που θα χειρουργηθεις και τι επεμβαση θα κάνεις?

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    κορίτσια, η Κατερίνα και η αφεντιά μου θα περάσουμε μια βδομάδα με γεύματα πρωτείνης και αυγά(1-2 την ημέρα), μας βλέπω την Κυριακή να γιορτάζουμε τα γενέθλια του Τζινακίου και να κακαρίζουμε ωσάν κότες! Τη βδομάδα μου να την ονομάσουμε Το Κοτέτσι :lol: πως καλέ θα πάνε κάτω τόσα αυγά?????? Μπλιαχ!
    την ατυχια μου !! εγω νόμιζα τα αυγα ξεκινανε μετα, και τωρα πρεπει να τρωω απο σημερα αυγα. οχι ρε γμτ!!! δεν μου εφτανε το μπουκωμα με το γαλα θα εχω και το μπουκωμα με το αυγο. Η' που θα χασουμε κανα 2 κιλα ακομη μεχρι το χειρουργειο ή που θα τα παιξει το συστημα και θα παθει κοκομπλοκο.

Senior Member
    Πάω για ύπνο πάλι!:starhit:

Senior Member

Senior Member
    Μόλις επέστρεψα σπίτι. Πήγα στη μητέρα μου, ενεσιάστηκα και γύρισα με τα χίλια ζόρια.
    Καλλιόπη πολύ χαίρομαι που θα κάνεις επιτέλους την επέμβαση. Το καλύτερο είναι ότι το σ/κ το Ιπποκράτειο είναι πολύ ήσυχο και δεν έχει πολύ βαβούρα όπως έχει τις καθημερινές, οπότε θα έχεις ηρεμία στο δωμάτιό σου και θα περπατάς και στο διάδρομο με την ησυχία σου. Τη Δευτέρα θα είσαι πάλι στο σπιτάκι σου και χαίρομαι απίστευτα γιατί θα λέμε μαζί τα σλιβονέα μας πια και το καταμαράν θα αρχίσει να ταξιδεύει γρήγορα. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Η σκέψη μας θα είναι κοντά σου να σου δίνει δύναμη.

Eli εύχομαι περαστικά σου, να σου πέσει ο πυρετός και να δυναμώσεις γρήγορα.

Πάω να ξαπλώσω γιατί με κούρασε η παρέλαση. Θα τα πούμε αργότερα. Φιλάκια.

Senior Member
    Η Λίλα που είναι σήμερα; Ελπίζω να μην την έριξε κι αυτή κάτω το κρύωμα και να μας επισκεφτεί αργότερα.

Senior Member
    monahoiot ευχαριστω αντε και εσυ με το καλο δεν ξερεις ποσο σε ζηλευω εγω δεν το ειχα ποτε το στητο απο οταν βγηκε (γιατι εχω πολυ μαλακο δερμα ) ηταν ολο ραγαδες και πεσμενο το πως θα γινει πια τωρα δεν το κουβεντιαζω καθολου
    angel79 καλη δυναμη και σε σενα ευχομαι να πετυχεις συντομα το στοχο σου!
    Eli ευχαριστω ! ε ναι επρεπε να μου παει και κατι καλα τελικα
    *Katie θα κανω σληβ με μερικη παρακαμψη στο ιπποκρατειο
    ΤΖΙΝΑ και εγω αυτο θελω να παρει μπροσ το καταμαραν αντε να πιασεις και εσυ δουλεια να κανει και δρομολογεια στις κυκλαδες
    φυσικα θα εχω τηλ μαζι μου ελπιζω οτι θα εχω και κουραγιο να μπω εστω να πω χρονια πολλα και να μαθω νεα σας!
    :starhit:

Senior Member
    Καλλιοπάκι μου,επιτέλους!Η μεγάλη σου μέρα πλησίασε!Σε παίδεψαν κάμποσο με αναβολές,τα τακτοποίησες όλα ωστόσο
    όπως ήθελες εντωμεταξύ και τώρα ήσυχη γυρίζεις σελίδα!Ωραία που δε θα μπεις Δευτέρα να έχει εκεί τρελή κινητικότητα...
    Η ακέψη μας κοντά σου κι οι θερμότερες ευχές μας για επιτυχή έκβαση!Κάποιος ν'αναλάβει να μας ενημερώσει ε;

Περαστικούλια στο Ελάκι μας...Αχ,αυτές οι αντιβιώσεις,που όλο θέλουμε να τις αποφύγουμε και τελικά μόνο ταλαιπωρούμαστε,
    παρατείνοντας μια ασθένεια που ξέρουμε καλά τι χρειάζεται ν'αντιμετωπιστεί.Αυτά τραβώ κι εγώ με τη χρόνια ιγμορίτιδα μου...

Ανάπαυση, Ελληνικά στρατά κι εσείς!Σας κόλησε η Μακ,Μορφέρωτα,βλέπω...Εγώ μόλις γύρισα,αφήνω ένα γειά και ξαναφεύγω.
    Πάω να γνωρίσω τη 40 ημερών ανηψιά μου(από πρώτη ξαδέρφη)και να παίξω με τις δίδυμες μεγάλες(4 ετών οσονούπω)αδερφές της.
    Μετά θα συναντήσω την αδερφή της μαμάς μου,που δεν είναι καθόλου καλά εδώ και πολύ πολύ καιρό...Από τη μία θέλω φυσικά,
    από την άλλη θα πρέπει να είμαι βράχος αναίσθητος,μην αρχίσω τα κλάμματα και τη στεναχωρήσω κι εκείνη...Είναι η μόνη που απέμεινε
    με πλησιέστερα γονίδια στη μαμά και παρόμοια εικόνα και θα δυσκολευτώ,το ξέρω,γι'αυτό και το αναβάλω εδώ και καιρό...Τέλος πάντων...

Θα τα πούμε αργά το βράδυ πάλι...Να έχουμε εντωμεταξύ όλες ένα όμορφο απογευματόβραδο!Σας φιλώ γλυκά γλυκά μία μία!

Senior Member
    Ναταλάκι αρχικά να χαίρεσαι όλες τις ανηψιες (ημερών και χρονων) :P:bouncy:
    Όσο για την συνάντηση με την αδερφή της μαμάς, υπομονή, επιμονή και μην χάνεις την ψυχραιμία σου! ʼλλωστε θα έχεις πάρει δυνάμεις από τισ ανηψιές!!!
    Σε φιλώ γλυκα!!!