ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1389
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1389 of 2553 FirstFirst ... 3898891289133913791387138813891390139113991439148918892389 ... LastLast
Results 20,821 to 20,835 of 38289
    Senior Member
    Το τοστ; Το τοστ; Ούτε τας κεμπάπ, ούτε χουγκιάρ μπεγιεντί, ούτε καν ένα ταούκ γιοκσού;
    Α, θα σε μαλώσω!
    Λατρεμένη σειρά, που για κάποιο λόγο μου ξυπνάει αναμνήσεις, που φυσικά δεν έχω... Είπαμε, γραίες, αλλά όχι κι έτσι.. Πάντως μου κάνει νοσταλγία και οικειότητα με τα ήθη και τα φαγητά της εποχής και του τόπου.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    ʼβα μου εγώ αρνούμαι να λεγόμαστε εδώ "το νησί" ή "Σπιναλόγκα"! Προτιμώ δεδομένων των καλών νέων που περιμένουμε σύντομα από το Κατερινάκι και τη ΜακΓιώτ να λεγόμαστε "το βυζί" ή "βυζαλόγκα" ότι προτιμάς!! :lol: :lol:
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Originally posted by Ava

Μια και θυμήθηκα την όμορφη αυτή σειρά, το νησί, ας σας βάλω και το αγαπημένο μου τραγούδι από αυτή: http://www.youtube.com/watch?v=5Y3cp...eature=related
    Όλη μέρα σήμερα τραγουδώ το παρακάτω,κυρίως στο δρόμο...Αγόρασα μάλιστα και το βιβλίο(επίσης σήμερα)
    και καθώς είμαι από τις ελάχιστες Ελληνίδες,που δεν έβλεπαν τη σειρά,θεωρώ πως κάποτε θα το απολαύσω...

--->ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ : ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ

Senior Member
    Να πάρεις και το τελευταίο της βιβλίο, το οποίο, θυμήσου την ώρα και τη στιγμή που το λέω, θα γίνει επίσης σειρά. Έχει τις προδιαγραφές.. Είναι "το νήμα" και αναφέρεται στη μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης το 1917, αν δεν κάνω λάθος.

Senior Member
    Originally posted by Ava

Το τοστ; Το τοστ; Ούτε τας κεμπάπ, ούτε χουγκιάρ μπεγιεντί, ούτε καν ένα ταούκ γιοκσού;
    Α,καλά!Ούτε ξέρω τι θα πουν αυτά ακόμα και σήμερα(εκτός από το κεμπάπ).Ναι,τοστ!
    Με τον αδερφό μου που είναι κοντά μου ηλικιακά μεγαλώσαμε διαφορετικά απ'ό,τι ο μικρός.
    Οι γονείς μας τότε ήταν αυστηροί και η μαμά πολύ της διατροφής!Να φανταστείς στο σχολείο
    μας έστελνε με σάντουις από μαύρο ψωμί,δεν τρώγαμε τηγανητά,γλυκά και χαζομάρες,
    οπότε το τοστ ήταν η πολυτέλεια της εβδομάδας!Μάλιστα ο αδερφός μου το έτρωγε αργά και βασανιστικά...

Senior Member
    nadine το βιβλιο ειναι φοβερο, το διαβασα σχεδον σε 2 μερες, ειχα κολλησει.αν δεν κανω λαθος εβγαλε και αλλο ενα βιβλιο, δεν θυμαμαι τιτλο και σκεφτομαι να το παρω

Senior Member
    Originally posted by Ava

Να πάρεις και το τελευταίο της βιβλίο, το οποίο, θυμήσου την ώρα και τη στιγμή που το λέω, θα γίνει επίσης σειρά. Έχει τις προδιαγραφές.. Είναι "το νήμα" και αναφέρεται στη μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης το 1917, αν δεν κάνω λάθος.
    Αυτό αποφάσισα να το πάρω αύριο,που πάλι θα πάω σε βιβλιοπωλείο,για να έχω από κάτι κάθε μέρα.Από μήνες το φλερτάρω

Βέβαια το θέμα μ'εμένα δεν είναι να τα πάρω,αλλά να τα διαβάσω!Για να δούμε πόσο θα μεταλλαχτούμε...

Senior Member
    Ναταλία ούτε εγώ την είδα τη σειρά. Μόνο το πρώτο επεισόδιο κατάφερα να δω γιατί μου μαύρισε η ψυχή και το γεγονός ότι είναι και αληθινή ιστορία το έκανε πιο ανυπόφορο να τη δω.

Senior Member
    Ειναι ωραια η διασκευη του τραγουδιου που εγινε για τη σειρα.σε ενα επεισοδιο επαιζε η αυθεντικη βερσιον με τη σωτηρια μπελου.

Senior Member
    Originally posted by angel79
    Λιλα ο αντρας μου εχει ενα ιτε μαγειρικής (αντέ να κάνεις διατροφή μετα).
    επειδη μπορεί να θεωρηθεί δαιφημιση σου στέλνω το link με u2u
    Στείλε μου και εμένα Angel!!!! Θέλω θέλω! :starhit:

Senior Member
    Ναταλία, ως παιδί έκλεβα τη μερέντα και την έτρωγα κρυφά στην τουαλέτα...

Τζίνα, ετοιμάσου για πολύ κλάμα! Με αυτή τη σειρά έκλαψα με μαύρο δάκρυ, αλλά παρόλα αυτά κόλλησα. Δεν έχασα ούτε ένα επεισόδιο.

Senior Member
    Εγω διαβασα πρωτα το βιβλιο και μετα ειδα και τη σειρα και τωρα σκεφτομαι να παρω το νεο της βιβλιο.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by monahoiot

Αβάκι, την κυριακή θα κάνουμε πάρτυ στη Τζίνα που έχει γενέθλια αποχαιρετώντας ταυτόχρονα την ελοπαρμενη βδομαδα και καλωσορίζοντας τη δική μου!
    Πάρτυ θα κάνουμε όπως και δήποτε!Για τα υπόλοιπα ωστόσο...
    Είπαμε η βδομάδα μας αλλάζει κάθε Παρασκευή βράδυ, ξημερώνοντας για Σάββατο! Γιώτα ετοιμάσου! Την Παρασκευή το βράδυ θα αναλάβεις υποχρεώσεις οικοδέσποινας!

Senior Member
    Originally posted by koritsaki

ναντιν!!! μεγαλη τεταρτη ερχομαι θεσσαλονικη! αν τυχον εισαι εκει μπορουμε να βρεθουμε! στελνω ολη μλου την αγαπη!

Βρε,βρε η Λονδρέζα μας!Σαν τιος βροχές...Θέλω κι εγώ πολύ να τα πούμε από κοντά!
    Μ.Τετάρτη θα πετούσα,αλλά τελικά θα είμαι Ελλάδα.Πού ακριβώς δεν ξέρω.Θα μιλήσουμε πόσο θα μείνεις κλπ.
    για να το φροντίσω άμα μας βολέψει και τις δύο.Καλώς να μας έρθεις στην πατρίδα!Χαίρομαι που σε διαβάζω ανεβασμένη!Φιλάκια!

Senior Member
    καληνυχτα και ονειρα γλυκα