ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1410
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1410 of 2553 FirstFirst ... 4109101310136014001408140914101411141214201460151019102410 ... LastLast
Results 21,136 to 21,150 of 38289
    Senior Member
    Καλλιοπακι περαστικα!Μακαρι να ημουν εγω στη θεση σου κ ας διαμαρτυροταν το στομαχακι.....

Senior Member
    Παρε κ μια σκυλοτουρτιτσα!Η υψηλοτητα μου επιτρεπετε να μοιραζει τουρτες στο λαο?

Senior Member
    Ευχαριστώ Γλαύκη. Εννοείται ότι η υψηλότητά σου μπορεί να μοιράζει τούρτες, σιγά μη ρωτήσεις το λαουτζίκο για το τι θα κάνεις!! :lol: :lol:

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by angel79
    Δεν παλεύεστε!!!

Θα αφήσετε κανέναν ανθρωπο να δουλεψει?????
    Βρε άντε από εδώ που θέλεις και να δουλέψεις!
    Ας πρόσεχες πριν μας αποκαλύψεις έναν ολόκληρο κόσμο γραφικών!

Ανταπαντάμε,Αγγελικούλα;

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Mπα! μου μαζευτηκατε πουλακια μου?12,17 ξυπνησαμε Ναταλια?Καλησπερα λενε!οχι καλημερα!Εμεις το εχουμε βγαλει το μεροκαματο.
    Κούνια που σε κούναγε,Φτουτάτη,που και καλά ξύπνησα στις 12:17' ,φαντάζομαι,εννοούσες!
    Ύπνος κατά τις 4 χθες και εγερτήριο 8!Έχουμε βγάλει μπόλικο μεροκάματο κι εμείς σε τηλέφωνα και τσατ,μη νομίζεις!

Όσο για όσα μου καταλογίζεις,κακοηθεστάτη. ..

Senior Member
    Δεν παλεύεστε!!!

Θα αφήσετε κανέναν ανθρωπο να δουλεψει?????
    Βρε άντε από εδώ που θέλεις και να δουλέψεις!
    Ας πρόσεχες πριν μας αποκαλύψεις έναν ολόκληρο κόσμο γραφικών!

Ανταπαντάμε,Αγγελικούλα;

σε ξεχασα!!!
    οπως καταλαβες σημερα δουλευω τον κόσμο!!!!
    απλά θέλατε κάποιον να σας βάλει στον κόσμο του animation!!! και είναι ωράιος κόσμος!!!!

Senior Member
    γειαααααααααααααααα!ελπιζ� � να προλαβω να γραψω αυτα που θελω πριν με πεταξει εξω το συστημα το οποιο ρεταρει απο προχθες.
    καλλιοπη μου περαστικα σου, σιδερενια κοριτσι μου.
    λοιπον επειδη διαβασα λιγο τα παραπανω, ναι το παραδεχομαι εχω αποριες (λαλαγγια και κατι αλλα) αλλα οχι δεν θα ρωτησω τπτ, θα κανω πως δεν υπαρχει θεμα.ειναι και πολλες οι σελιδες ρε κοριτσια για να φτασω στα χριστουγεννα!!!λυπηθειτε με!
    τζινα πως το πηρε η αδερφη σου;της ειπες τουλαχιστον να καθησει πριν το μεγα ανακοινωθεν της δεη; η την τελειωσες;
    καλο μας τζινοσαββατοκυριακο!

Senior Member

σε ξεχασα!!!
    Το διαβάζω ξανά και ξανά και πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω τι σημαίνει!
    Ξέχασα,σε = εσένα,δηλ εμένα;Ξέχασες εσύ εμένα;Δεν καταλαβαίνω...Αυτό το ρήμα δε συνάδει με τη γοητευτική μου προσωπικότητα...
    Κάτι άλλο σίγουρα ήθελες να πεις...Δεν μπορεί...κοιτάζω έξω κι η γη συνεχίζει να γυρίζει στην ίδια φορά!Βοήθεια,παρακαλώ!
    Ακόμα κι η μαγική μου σφαίρα αδυνατεί να ερμηνεύσει το ασύλληπτο...Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Senior Member
    Καλησπέρα Rozeta. Όντως είπα στην αδερφή μου να κάτσει πριν της πω τη λυπητερή, που το κατάλαβες; Καλά το πήρε όμως, μου είπε ότι κάτι θα κάνουμε. Βέβαια δεν τη ρώτησα τι θα κάνουμε ακριβώς, βίζιτα ή ληστεία;! :lol: :lol:
    Αν γυρίσεις πολλές σελίδες πίσω, στη σελίδα 426 αυτού του τόπικ θα δεις τις φωτογραφίες από τα λαλάγγια και θα καταλάβεις τι εννοούμε! Για να πάρεις μία ιδέα πάντως, όταν λέμε λαλάγγι εννοούμε το αντρικό όργανο.

Senior Member
    ειτε βιζιτα ειτε ληστεια, αν κατσει στραβη, θα σε αναλαβω μη φοβασαι προχωρα!

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ δικηγορίνα μου. Επειδή δε μου βρίσκεται όπλο πρόχειρο πάω να σουλουπωθώ για τη βίζιτα! :lol: :lol:

Το Λιλάκι που είναι; Πάλι το ταλαιπωρούν οι Οτέδες με το ίντερνετ;

Senior Member

σε ξεχασα!!!
    Το διαβάζω ξανά και ξανά και πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω τι σημαίνει!
    Ξέχασα,σε = εσένα,δηλ εμένα;Ξέχασες εσύ εμένα;Δεν καταλαβαίνω...Αυτό το ρήμα δε συνάδει με τη γοητευτική μου προσωπικότητα...
    Κάτι άλλο σίγουρα ήθελες να πεις...Δεν μπορεί...κοιτάζω έξω κι η γη συνεχίζει να γυρίζει στην ίδια φορά!Βοήθεια,παρακαλώ!
    Ακόμα κι η μαγική μου σφαίρα αδυνατεί να ερμηνεύσει το ασύλληπτο...Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Senior Member
    α!τελικα δεν ζυγιστηκα το πρωι, ΦΟΒΗΘΗΚΑ!με τι αριθμο πανω κατω να ειμαι ευχαριστημενη;ποσο μπορει να εχασα απο 21/3;κανε μια μαντεψια ρε τζινακι!

Senior Member
    Rozeta μου δεν μπορώ να μαντέψω γιατί δεν ξέρω σε τι σημείο βρίσκεσαι, δηλαδή υπάρχουν στιγμές που κολλάει ο οργανισμός και δε χάνεις και μετά πάλι αρχίζεις να χάνεις κανονικά. Εγώ πάντως ζυγιζόμουνα μία φορά την εβδομάδα και ότι και να έβλεπα δε με πείραζε. Και να μην είχα χάσει δηλαδή δεν αγχωνόμουνα γιατί ήξερα ότι ήταν θέμα χρόνου να φύγουν τα κιλά θέλουν δε θέλουν! Πάντως αν πρόκειται να αγχωθείς σε περίπτωση που δεν έχεις χάσει, καλύτερα να μη ζυγιστείς.

Senior Member