Results 21,376 to 21,390 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
02-04-2012, 00:25 #21376
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Όταν γύριζα σπίτι με τα πόδια μου έτυχε και κάτι ακόμα. Για να καταλάβετε όμως πρέπει να σας πω πρώτα ότι εχθές που είχα πάει να πάρω χυμό από το σούπερ μάρκετ όση ώρα περίμενα στο ταμείο πρόσεξα ότι στο απέναντι ταμείο περίμενε ένας άντρας ο οποίος με κοιτούσε συνέχεια και επίμονα. Προσπάθησα να θυμηθώ αν τον ξέρω, ή μήπως ήταν κάποιος πελάτης που γνώριζα από το μαγαζί, αλλά δεν μου θύμισε τίποτα και τελικά έφυγα ενώ αυτός περίμενε ακόμα στην ουρά του ταμείου. Τώρα λοιπόν που γύριζα σπίτι με πλησίασε κάποιος και άρχισε να μου μιλάει στον πληθυντικό. Εγώ δεν έδωσα σημασία και στην αρχή δεν αντέδρασα καθόλου, σα να μην τον άκουγα. Κάποια στιγμή μου λέει σε είδα εχθές στο σούπερ μάρκετ και δυσκολεύτηκα να σε γνωρίσω τώρα επειδή φοράς γυαλιά αλλά αναγνώρισα το παλτό σου κι έτσι κατάλαβα ότι είσαι εσύ. Γύρισα λοιπόν και τον κοίταξα και όντως ήταν αυτός που με κοίταζε επίμονα εχθές! Αρχίσαμε να μιλάμε και το έκοψε ποδαρόδρομο κι αυτός ο έρμος προκειμένου να με φλερτάρει. :lol: Είναι λίγο πιο ψηλός από μένα, για 1,80 τον κόβω, όχι πολύ ψηλός για τα γούστα μου αλλά τέλος πάντων, είναι έλληνας βασικά από την Τρίπολη, μελαχρινός με καταγάλανα όμορφα μάτια και ωραίο χαμόγελο και με κανονικό γεροδεμένο σώμα. Στις ηλικίες δεν τα πάω καλά αλλά τον κάνω από 30-35 χρονών. Βέβαια μου είπε ότι σπουδάζει ψυχολογία και ότι πρόσφατα έμεινε κι αυτός άνεργος. Οπότε με μπέρδεψε, τόσο μεγάλος και να σπουδάζει ακόμα; Η είναι πιο μικρός και δεν το κατάλαβα οέο; Έχουμε και το ίδιο όνομα αφού τον λένε Γιώργο και είναι και υδροχόος. Όλα αυτά μου τα είπε μόνος του, εγώ δεν τον ρωτούσα τίποτα και μάλιστα όταν κατά λάθος μου απευθυνόταν στον ενικό το διόρθωνε αμέσως και μου ξαναμιλούσε στον πληθυντικό. Το περίεργο είναι ότι μένει στο Μπουρνάζι, μακριά από την περιοχή που με συνάντησε δηλαδή και δεν καταλαβαίνω πως ψώνιζε χθες στο σούπερ μάρκετ που είναι μακριά από το σπίτι του και με πρωτοείδε και με ξαναπέτυχε σήμερα τυχαία στο δρόμο πάλι μακριά από το σπίτι του! Τον ρώτησα πως βρίσκεται συνέχεια στην περιοχή μου αφού μένει αλλού και μου είπε ότι κυκλοφορεί στην περιοχή μου. Τι να πω; Εγώ κλασσικά προσπάθησα να τον τρομάξω αλλά δεν τρόμαζε με τίποτα! Ήθελε να πάμε για καφέ κάποια στιγμή και εγώ του είπα ότι είμαι άνεργη, δεν κυκλοφορώ, δεν πάω πουθενά και σκέφτομαι να φύγω εκτός Αθηνών το καλοκαίρι για δουλειά. Αλλά αυτός χαμπάρι, μου είπε αφού θα σε κεράσω τον καφέ εγώ μην ανησυχείς και ότι έχεις προγραμματίσει να κάνεις θα το κάνεις τελικά είτε πάμε για καφέ είτε όχι, δεν πρόκειται να αλλάξουν τα σχέδιά σου με έναν καφέ! Τον άτιμο, δεν ήξερα τι να του απαντήσω! Εγώ επέμενα ότι έχω άλλες προτεραιότητες αυτήν την εποχή και αυτός τελικά μου έδωσε το τηλέφωνό του σε περίπτωση που θελήσω να τον καλέσω. Δεν ξέρω αν θα τον καλέσω τελικά, πάντως ήταν ωραία η εσάνς του φλέρτ! :lol:
Δε φαντάζομαι να μην πέσατε όλες επάνω της να τη συνετίσετε!Το νου σας,ρεμάλια!
- 02-04-2012, 00:28 #21377
Γιώτα ζω για τις στιγμές που θα έχεις γνωρίσει τον καλό σου και όλες εμείς εδώ δε θα σε αφήνουμε σε ησυχία και θα σε ρωτάμε συνέχεια τι και πως και όταν θα λείπεις θα κουτσομπολεύουμε και θα πετάμε υπονοούμενα για το που είσαι και τι κάνεις! Ομορφάντρα μου! :lol: :lol: Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
02-04-2012, 00:28 #21378
Originally posted by monahoiot
Originally posted by break
Γιωτάκι πάμε να του κάτσουμε μαζί? :lol::lol::lol:
Η βδομάδα που μας πέρασε μπήκα στον ίσιο δρόμο δηλ να κοιμάμαι κ να ξυπνάω νωρίς ελπίζω να μη με ξελογιάσετε απο εδώ κ πέρα!
02-04-2012, 00:29 #21379
Originally posted by rozeta
εχεις δικιο τζινα, αυτα που μου λες τα ηξερα και γω απο πριν, απλα οταν τα ακους και απο καποιον αλλο που εχει την ιδια εμπειρια, ηρεμεις και περιμενεις απλα να παρουν τα πραγματα το δρομο τους.αχ βρε τζινακι, παντα με ηρεμεις
02-04-2012, 00:31 #21380
Καληνύχτα Eli και Έλενα καλό σας βράδυ και καλή ξεκούραση. Σοκολατίτσα επί την ευκαιρία δεν ήταν η εβδομάδα μου αλλά το γενέθλιο σ/κ μου. Φιλάκια.
02-04-2012, 00:31 #21381
καληνυχτα μακ, καλη ξεκουραση, ονειρα γλυκα και ΕΡΩΤΙΚΑ!
02-04-2012, 00:34 #21382
Ναταλία μου ίσα ίσα που όλες οι κοπέλες μου είπαν να είμαι προσεκτική. Κι εγώ αυτό σκοπεύω να κάνω γιατί είναι περίεργοι οι καιροί και δεν ξεκινάω γνωριμίες αν δεν προέρχονται από γνωστό μου περιβάλλον.
02-04-2012, 00:38 #21383
Ναταλία μου ίσα ίσα που όλες οι κοπέλες μου είπαν να είμαι προσεκτική. Κι εγώ αυτό σκοπεύω να κάνω γιατί είναι περίεργοι οι καιροί και δεν ξεκινάω γνωριμίες αν δεν προέρχονται από γνωστό μου περιβάλλον.
εγώ απο γνωστό περιβάλλον γνώρισα τον πρώην κ την πάτησα γιατί δεν είχα τις κεραίες μου τεντωμένες!!!!!!!!
02-04-2012, 00:39 #21384
Προσεκτική ασφαλώς,δεν το συζητώ!Αλλά όχι πως δε θα τον πιούμε αυτόν τον καφέ!
02-04-2012, 00:42 #21385
Έλενα ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγει ο άλλος, κι αυτός που θα στον συστήσει δεν τον ξέρει πως λειτουργεί στη σχέση του. Όμως αποφεύγω τους τελείως αγνώστους γιατί ζούμε σε περίεργους καιρούς. Π.χ. αν βγούμε για καφέ και έρθει με το αυτοκίνητο να με πάρει εγώ δε θα μπω μέσα!
02-04-2012, 00:46 #21386
Αλλιώς μου τον είχανε παρουσιάσει κ αλλιώς μου βγήκε!!!!!!!!!
Εννοείτε πως δεν θα μπείς στο αυτοκίνητο αλλά μπορείς να του δώσεις ραντεβού σε μια καφετέρια κ να πας μόνη σου!
02-04-2012, 00:49 #21387
Τζίνα,μη μου ανεβάζεις την πίεση σε παρακαλώ πολύ!
Θα δώσετε ένα ραντεβού σε καφέ της περιοχής σου.Τέλος!
02-04-2012, 00:52 #21388
Ναταλία μάλλον δεν θα τον πιω τον καφέ. Βασικά με παραξένεψε ο τρόπος που με κοιτούσε στο σούπερ μάρκετ, είχε καρφωθεί και με κοίταγε λες και ήμουν η θεά Αφροδίτη. Μπορεί να του άρεσα εντάξει αλλά φαινόταν υπερβολικό και απροσδιόριστα περίεργο. Και στο καπάκι την επομένη να με πετύχει στο δρόμο; Τόσο πολύ συνομώτησε το σύμπαν υπέρ του για να με ξαναδεί; Αφού μένει μακριά από την περιοχή μου. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ, μήπως είναι όλη μέρα και πίνει καφέδες εκεί γύρω; Μου φάνηκε και μεγάλος για να σπουδάζει ακόμα. Το μόνο καλό είναι ότι ήταν όμορφος, γελούσε συνέχεια και ήταν πολύ ευγενικός. Όμως, μπορεί να φταίει και ο φόβος μου, κάτι δεν μου κολλάει και δεν μπορώ να καταλάβω τι.
02-04-2012, 00:56 #21389
τζινα σιγουρα θα κανεις αυτο που νιωθεις και εφοσον το θες πραγματικα.κατ αρχην εμφανισιακα σου αρεσει;η περιγραφη που εκανες ακουγεται πολυ καλη.γιατι ολα πρωτα ξεκινουν απο την εξωτερικη εμφανιση, μονο αυτο μπορεις να δεις.αν σου αρεσει εξωτερικα, συμφωνω με τα κοριτσια που σου λενε να πας για ενα καφε, κοντα στο σπιτι σου ουτως ωστε να μην χρειαζεται να μπεις στο αυτοκινητο του. στο κατω κατω ενας καφες ειναι, δεν εχεις να χασεις τπτ, ισως και να κερδισεις εν τελει
02-04-2012, 00:57 #21390
κ εγώ μεγάλη είμαι αλλά πέρσι ορκίστηκα :lol::lol:
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....