ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1452
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1452 of 2553 FirstFirst ... 4529521352140214421450145114521453145414621502155219522452 ... LastLast
Results 21,766 to 21,780 of 38289
    Senior Member
    Αχ Ναταλάκι μου όσο σκέφτομαι το γλυκό σου μουτράκι στεναχωρημένο... θα περάσει που θα πάει, θα πονάει λιγότερο με τον καιρό. ʼσε τα δάκρυα να κυλήσουν και να χαϊδέψουν την πονεμένη σου ψυχούλα. Σου στέλνω και εγώ πολλά νοητά χαδάκια και αγκαλίτσες! ΑΑααχ ΑΤΙΜΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!
    Φεύγω και εγώ μανάρια μου, αν έχω κουράγιο θα τα πούμε το βραδάκι. Σας φιλώ γλυκά στα μούτρα!

Senior Member
    Ναταλία έχεις απόλυτο δίκιο να νοιώθεις έτσι, προσπάθησε όμως να ηρεμήσεις λίγο για να μη σε βλέπουνε και τα παιδάκια έτσι. Η μαμά σου σίγουρα τα βλέπει από κάπου τώρα και τα χαίρεται. Προσπάθησε να τα χαρείς κι εσύ.

Senior Member
    Καλή ξεκούραση Τζινάκι, εύχομαι οι βιταμίνες να σε βοηθήσουν να πάρεις τα πάνω σου!
    Ζω για την ώρα που θα αράξω το βράδυ στον καναπέ μου και δεν θα το κουνάω για κανένα λόγο! Ούτε μπάνιο δεν έχω προλάβει να κάνω ακόμη η βρωμιάρα!

Senior Member
    Eli πήγαινε να κάνεις τις δουλίτσες σου και μην αγχώνεσαι, το βράδυ θα κάνεις και το μπανάκι σου και τα όλα σου. Καλή δύναμη.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Σας ευχαριστώ πολύ,κοριτσάκια μου,για τις ευχές σας...
    Προς το παρόν δεν μπορώ ακόμα να τα χαρώ...
    Όλο κλαίω για τη μαμά,που δεν είναι εδώ να τα χαρεί...
    Είναι όλα τόσο παράξενα άδεια...Να κλαίω πάλι...
    Ούτε να γράψω δεν μπορώ.Με συγχωρείτε,τα λέμε αργότερα...
    Ναταλάκι μου θέλει χρόνο... είναι πολύ πρόσφατο πάρα πολύ πρόσφατο.
    Εχω χάσει τον αδερφό μου εδω και 15 χρόνια και είναι πολλές φορες που βουρκώνω ακόμα και τωρα! αν και ότι χρειαστείς εδω είμαστε

ζήσε όσο περισσότερο μπορείς με τα παιδια γιατί εχουν ένα μαγικό τρόπο να σε κάνουν να ξεχνιέσαι!!!
    72 αγκαλιές και 27 φιλια από μενα!!!

Senior Member
    κοριτσακια μου γεια σας!!!!!
    κατερινακι σιδερενια!!!!!!!!!
    τζινα αυτη τη στιγμη σας γραφω απο το 18 ανω γιατι κανω απεξαρτηση απο τα φαρμακοκτεηλ μου.καταραμενη ανοιξη.αντε να ερθει χειμωνας να βρουμε την υγεια μας.

Senior Member
    καλησπερα και απο μενα!
    κατερινακι σιδερενια και μεγεια τα νεα μεμε
    γλαυκη μου αν φταιει ο καιρος που εισαι χαλια οκ αν ειναι κατι αλλο μη το αφησεις να σε παρει απο κατω εμεις να ειμαστε καλα και ολα θα περασουν ava ζηλεβω το σαχλαμαρακι σου εγω δυστυχως ξαναπεσα δεν αντεξα
    τζινακι ποσα ειναι τα ζωακια σου?
    λιλα παλι καλα που δεν επαθες και τιποτα απο το κοκτειλ να λες στο 18 ανω θα κανεις και γνωριμιες :P
    αγγελικουλα αντε με το καλο να πετυχεις ολους τουσ στοχους σου

Senior Member
    Καλησπέρα σας!
    Ναταλάκι μου, η θλίψη είναι αναμενόμενη, δεδομένων των συνθηκών. Το περίεργο θα ήταν να ήσουν μες στην τρελή χαρά. Μη προσπαθείς να τη διώξεις. Βίωσε όσα σου υπαγορεύει η ψυχή σου και εκφράσου ελεύθερα. Μόνον έτσι θα εκτονωθείς και θα προχωρήσεις. Ευτυχώς τα παιδιά έχουν μια μαγική επίδραση στην ψυχή μας. Να περάσετε όμορφα, με παιχνίδια και αγκαλιές και, γιατί όχι, νοσταλγία..

Senior Member
    Καλλιόπη μου, μήπως δεν του έδωσες μία κανονική ευκαιρία; Αν αντέχει ο κύριος με τα τρία πακέτα, γιατί όχι κι εσύ;
    Αν αντέχω εγώ, που δίνω γη και ύδωρ για τις υλικές και συνήθως επιβλαβείς απολαύσεις, γιατί όχι κι εσύ;
    Γιατί όχι κι εσύ;
    Είναι δυνατό να είσαι χειρότερη από μας;
    Για σκέψου το..

Senior Member
    οχι δεν ειχα σαχλαμαρακι ενοω οτι ειχα πει πως αφου δεν θα καπνισω τοσες μερεσ με την επεμβαση δεν θα ξαναρχιζα αλλα...............

Senior Member
    Καλλιόπη,πουτ δε σίγκαρετ ντάουν ιμίντιατλυ!

Αβουλίνι μου,καλό μου εσύ κορίτσι,στρίμωξε την,σε παρακαλώ!

Senior Member
    Χοντροτάτη μου, στις προσταγές σας!
    Τώρα θα δει η κυρία Καλλιόπη!
    Καλλιόπη, ξέρεις καλά πως το κάπνισμα είναι τρομερά εθιστικό. Εδώ περνάμε εγκυμοσύνες και θηλασμούς άκαπνες και ξανακυλάμε. Περίμενες ότι με λίγες μέρες αποχής θα απεξαρτηθείς; Χα! Σε γελάσανε! Σπεύσε γρήγορα στο πλησιέστερο ειδικό κατάστημα και προμηθεύσου το σαχλαμαράκι σου!

Senior Member
    χμ ξερεις μαλλον θα κρατισω τα λεφτα για να κανουμε πασχα
    αργοτερα ισως
    ειναι πολλα τα προβληματα γ@μοτο και δεν τη βγαζω χωρις τσιγαρο
    και καπνιζω και κρυφα ( εγινα παλι μικρουλα )
    φυσικα δεν καπνιζω οσο πριν αλλα δεν αργει να γινει

Senior Member
    Στο σημείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω τη Ναταλία μέσα από την καρδιά μου!
    Ναταλία μου, μου άνοιξες νέους ορίζοντες. Εγώ, το τζάνκι του καπνού, ποτέ δε φαντάστηκα ότι θα βρω έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος και ότι θα κάνω ένα βήμα προς την απεξάρτηση.
    Το τόπικ που άνοιξες, μου άνοιξε τα μάτια. Ήταν αυτό που μου έκανε "κλικ", μαζί με τις συμβουλές σου και τη γενικότερή σου κατεύθυνση περί σαχλαμαρακίων. Αν δεν ήσουν εσύ και το Ντουλί, θα ήμουν ακόμη πνιγμένη μέσα σε σύννεφα καπνού και δεν θα είχα δώσει ποτέ στον εαυτό μου την ευκαιρία να βαδίσω στην ελευθερία. Νιώθω πολιτισμένη, δυνατή.. Ευχαριστώ!

Senior Member
    Καλλιόπη μου, δεν επιμένω.. Είμαι άνθρωπος, που δυστυχώς γνωρίζει από καταχρήσεις και εξαρτήσεις.. Πάρε το χρόνο σου.. Πάντως, όταν με το καλό το αποφασίσεις, να ξέρεις ότι αξίζει τον κόπο!