ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1453
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1453 of 2553 FirstFirst ... 4539531353140314431451145214531454145514631503155319532453 ... LastLast
Results 21,781 to 21,795 of 38289
    Senior Member
    Αχ,τι γλυκιές αγάπες έχω εγώ!Σας ευχαριστώ όλες από καρδιάς.Δε θέλω να σας πρήζω με το θέμα αυτό και να ρίχνω το καλό κλίμα,
    αλλά πάντα μιλώ για όσα μου συμβαίνουν κι απασχολούν τη σκέψη μου,πόσο μάλλον αυτό τώρα που δε λέει να φύγει...Είναι πολύ παράξενο
    να είμαστε όλοι μαζεμένοι εδώ κι η μαμά να βρίσκεται σε μικρά κομμάτια χαρτιού σκορπιζμένα στο σπίτι...Τέλος πάντων...Θα σας μιλήσω
    αργότερα με την άνεση μου.Οι γονείς τους έφυγαν και με άφησαν μόνη(ο μπαμπάς κλασσικά κοιμάται ή βλέπει τηλεόραση)με τα μικρά ζουζούνια.
    Μέσα σε μισή ώρα η ʼλμα κατούρησε πάνω της και γέμισε το σπίτι ούρα και πάνω στα παλέματα του Νόα έφαγα κλωτσιά στο στήθος κι ένα βιβλίο
    στο αφτί από την ʼλμα...Και καλά προσπαθούμε να μην τα αποβλακώσουμε με τηλεόραση,αλλά πώς να επικοινωνήσεις και να τους τραβήξεις
    την προσοχή δημιουργικά όταν υπάρχει το χάσμα της γλώσσας;Λοιπόν,έφυγα γιατί ακούω ανησυχητική ησυχία.Ποιός ξέρει τι θα βρω μέσα πάλι;

Senior Member
    Ο σεπτός τούτος οίκος είναι πάνω απ' όλα χώρος ελεύθερης έκφρασης. Εσύ δε θέλεις να χαλάσεις το καλό κλίμα, αλλά εκφράζεσαι, γιατί έτσι έχεις συνηθίσει. Εγώ δε θέλω να αμαυρώσω τις συκγινησιακές στιγμές με χαζομαρούλες και χαρούλες, αλλά εκφράζομαι, γιατί έτσι έχω συνηθίσει επίσης..
    Σήμερα στη δουλειά πέρασα από τα σαράντα κύμματα και βγήκα νικήτρια. Μπήκα στην τελική ευθεία για κάτι τόσο αγχωτικό, που μου είχε στερήσει και τον ύπνο ακόμα. Είμαι παιδί, που ζητώ την επιβράβευση. Επειδή δε μου τη δίνει κανένας, τη δίνω εγώ σε μένα, το ίδιο κάνει! ʼρα, θα πάω για γάμπαρη! Λούστηκα, πλύθηκα, είμαι έτοιμη και ακονίζω τα μαχαιροπήρουνά μου!

Senior Member
    κοριτσια μου καλησπερα !!! ειμαι στο σπιτακι μου και στο κρεβατακι μου, ειμαι καλα αλλα ποναω. οσο ξαπλωνω ειναι καλυτερα. τα μεμε μου τουμπανο στην κυριολεξια και εχω την αισθηση οτι μικρυναν και λιγο. ,ευτυχως ειχα πολυ καλη ανανηψη και καθολου εμετους που το φοβομουν. σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και τις σκεψεις σας. ευχαριστω τους σωματοφυλακες του κυλικειου, μου δωσαν τεραστια δυναμη !!! ειμαι πολυ τυχερη που σας εχω διπλα μου ολες σας!!

Senior Member
    Κατερινάκι μου, σιδερένια! Ξεκουράσου στο κρεβατάκι σου και απόλαυσε τα τουμπανιασμένα σου μεμέ! Σκέψου τις παραλίες, σκέψου τα εξώπλατα και τα στράπλες... Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος!

Senior Member
    Kατερινακι μου σιδερενια! να τα χαρεις τα νεα σου μεμε οσο μπορεις!Μπρος τα καλλη τι ειναι λιγος πονος!Μην ξεχνας οτι εχτες χειρουργηθηκες!Κατσε στο κρεββατακι σου κ απολαυσε τις περιποιησεις των δικων σου!Φιλακια πολλα!!!

Senior Member
    Κατερινακι καλως το!!! Σιδερένια!!!! καλη αναρωση!!!! να τα χαίρεσαι τα τουμπανα σου!!!!
    ο πόνος αναμενόμενος (εδώ πας και βγαζεις ένα οινοαδενομα και πεθαίνεις στον πονο....) αλλά θα τον ξεχάσεις που θα παει... μόλις βγεις στις παραλιες!!!

Senior Member
    Ναταλακι μου καλως ηρθαν τα ξενιτεμενα σου!Δεν μπορω να το πιστεψω οτι εσυ δεν μπορεις να τα κανεις καλα,ακομη κ αν δεν ξερεις τη γλωσσα!Καλα να περασετε!

Senior Member
    Originally posted by Ava

Στο σημείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω τη Ναταλία μέσα από την καρδιά μου!
    Ναταλία μου, μου άνοιξες νέους ορίζοντες. Εγώ, το τζάνκι του καπνού, ποτέ δε φαντάστηκα ότι θα βρω έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος και ότι θα κάνω ένα βήμα προς την απεξάρτηση.
    Το τόπικ που άνοιξες, μου άνοιξε τα μάτια. Ήταν αυτό που μου έκανε "κλικ", μαζί με τις συμβουλές σου και τη γενικότερή σου κατεύθυνση περί σαχλαμαρακίων. Αν δεν ήσουν εσύ και το Ντουλί, θα ήμουν ακόμη πνιγμένη μέσα σε σύννεφα καπνού και δεν θα είχα δώσει ποτέ στον εαυτό μου την ευκαιρία να βαδίσω στην ελευθερία. Νιώθω πολιτισμένη, δυνατή.. Ευχαριστώ!
    ʼβα μου,με συγκινείς,αλλά πραγματικά δεν έκανα τίποτα.Ο Θεός απλά με "χρησιμοποίησε"για να σε φωτίσει να βρεις το δρόμο,που λαχταρούσες.

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Ναταλακι μου καλως ηρθαν τα ξενιτεμενα σου!Δεν μπορω να το πιστεψω οτι εσυ δεν μπορεις να τα κανεις καλα,ακομη κ αν δεν ξερεις τη γλωσσα!Καλα να περασετε!
    Μερσί,Φτουτάτη.Εντάξει,όλο και κάτι σκαρφίζομαι,δε λέω,αλλά άμα δεν καταλαβαίνεις τι λένε,χάνεις πολλά και από τις τσαχπινιές τους
    και από τον πλούτο της μεταξύ σας επικοινωνίας.Εντωμεταξύ η μικρή είναι ίδια εγώ στην ηλικία της!Αν είχα κόρη δε νομίζω να μου έμοιαζε τόσο!
    Αυτό μου κάνει ακόμα πιο έντονο το συναίσθημα της ζωής που δεν έζησα και τη στενάχωρη αίσθηση της άδειας από δικό μου παιδί αγκαλιάς.
    Τελευταία όλο σε όσα μου λείπουν κολλάει ο νους μου και όχι σε όσα πολύτιμα έχω λες και δεν τα εκτιμώ...Μου λείπει ο φωτεινός εαυτός μου!
    Το τελευταίο που θέλω είναι να καταντήσω μίζερη,απαισιόδοξη,απογοητ ευμένη κι απελπισμένη,έστω στα μάτια των άλλων...
    Θέλω κάτι,αλλά τι;Κάτι όμορφο να με συνεπάρει...Κάτι ενδιαφέρον να μου πάρει τα μυαλά...Κάτι,αλλά πού'ναι το;

Senior Member
    Originally posted by angel79

Ναταλάκι μου θέλει χρόνο... είναι πολύ πρόσφατο πάρα πολύ πρόσφατο.
    Εχω χάσει τον αδερφό μου εδω και 15 χρόνια και είναι πολλές φορες που βουρκώνω ακόμα και τωρα! αν και ότι χρειαστείς εδω είμαστε
    Αχ,Αγγελικούλα μου,δεν το ήξερα...Λυπάμαι πολύ,καρδιά μου!Ούτε μπορώ να φανταστώ πόσο σας έχει στοιχίσει...
    Αυτά είναι τα πραγματικά δύσκολα!Όταν οι νόμοι της ζωής αντιστρέφονται και φεύγουν παιδιά πριν τους γονείς...
    Δεν ξέρω τι ζωή θα βίωνε ο αδερφός σου εδώ κάτω,εκεί που είναι πάντως απολαμβάνει μεγαλεία που ούτε καν να συλάβει
    δεν μπορεί ο νους.Είμαι σίγουρη πως είναι πολύ γαλήνια εκεί που είναι και πως με κάποιον τρόπο βρίσκεται συχνά κοντά σας
    να σας φωτίζει με την αγάπη του.Όχι πως δε μας λείπουν αφόρητα,αλλά είναι μεγάλος πλούτος στη ζωή να έχεις ψηλά τον άγγελο σου!
    Πάρε ένα χαμόγελο από μένα κι αν θέλεις,δώσε μου ένα πίσω κι εσύ...Είμαστε πολύ πιο δυνατές απ'όσο ορισμένες φορές νιώθουμε,
    ίσως γι'αυτό μας συμβαίνουν αυτά τα προκλητικά για την αντοχή γεγονότα...Δεν είμαστε μόνες ούτε εδώ ούτε εκεί... Αγκαλίτσα;

--->Sarah Mclachlan - In The Arms Of The Angel

Senior Member
    Originally posted by *Katie

κοριτσια μου καλησπερα !!! ειμαι στο σπιτακι μου και στο κρεβατακι μου, ειμαι καλα αλλα ποναω. οσο ξαπλωνω ειναι καλυτερα. τα μεμε μου τουμπανο στην κυριολεξια και εχω την αισθηση οτι μικρυναν και λιγο. ,ευτυχως ειχα πολυ καλη ανανηψη και καθολου εμετους που το φοβομουν. σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και τις σκεψεις σας. ευχαριστω τους σωματοφυλακες του κυλικειου, μου δωσαν τεραστια δυναμη !!! ειμαι πολυ τυχερη που σας εχω διπλα μου ολες σας!!
    Καλώς το κορίτσι μας σε ανάρρωση!Είδες που η γνώση της πρότερης νάρκωσης βοήθησε σ'αυτήν να μην έχεις εκείνο το δύσκολο 24ωρο;
    Αναπαύσου τώρα στα πουπουλένια σου και άσε το χρόνο να κάνει το κομμάτι που του αναλογεί για το τελικό υπέροχο αποτέλεσμα!
    Όνειρα ανάσκελα,γαλήνια,ξενέρωτα(� �η δεις τίποτα ερεθιστικό κι έχουμε άλλα...)και πολύ καλύτερο σου ξημέρωμα!Φιλάκιαααααα

Senior Member
    Λιλένια μου,περαστικούλια στις αλλεργίες σου,αν κατάλαβα καλά...Πρέπει να είναι πολύ δυσάρεστο ε;

Καλλιοπάκι,κάπου διάβασα πως έπιασες κιόλας το σίδερο ή μου φάνηκε;Είσαι σε ανάρρωση,μην το ξεχνάς!
    Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία σου!Δικαιούσαι έστω τώρα να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα!
    Αμάν πια εσείς,οι συγκεντρωτικές σούπερ ντούπερ γυναίκες,που τα κάνετε όλα και συμφέρετε για τους άλλους,
    παραμελώντας ωστόσο εγκληματικά τον εαυτό σας!Αυτά τα λέω να τα ακούει και μια νύφη γαλαζοαίματη...

Τα φορουμικά στρατά πού χάθηκαν πάλι;Έχω κάτι κατά νου,αλλά δνε τολμώ να το πολυεπεξεργαστώ μπας και το χαλάσω...
    Όπου κι αν είσαι,Τζινάκι μας,ελπίζουμε ν'απολαμβάνεις ένα υπέροχο βράδυ!Αύριο Ιπποκράτειο γιοκ;Πώς θα το αντέξεις,η εξαρτημένη;

Μακ,δε φαντάζομαι να έγειρες στην αγκαλιά του γκόμενου σου χωρίς ένα μήνυμα αγάπης προς τον ομορφο κόσμο σου...Ντροπή!

Γιωτουλίνι,πώς τα πηγαίνει η γιαγιάκα;Πώς προχωρούν τα πράγματα εκεί στο νέο σας εγχείρημα;Ελπίζω να είσαι δυνατή και χαμογελαστή!

Πωλικάκι,πάλι μαύρα μάτια κάνουμε να σε δούμε...Ελπίζω η κοράκλα να κλωτσά τρυφερά κι όλα να κυλούν όμορφα στον Πωλινόκοσμο!

Φιλώ γλυκά κάθε ζευγάρι αγαπημένα μάγουλα κι εύχομαι η νεράιδες των ονείρων να είναι γενναιόδωρες σε όλες μας απόψε!
    Ό,τι περισσότερο λαχταρούμε έστω στα όνειρα μας να γευτούμε,ας είναι απόψε η νύχτα των μεγάλων απολαύσεων!Καληνυχτούδια!

Ανατριχιάζω... --->Lara Fabian : Je t'aime

Senior Member
    σας διαβασα και πολλα θελω να σχολιασω μα δεν εχω την δυναμη να πληκτρολογω. μολις πηρα ενα γερο παυσιπονο και παω για υπνο. σας σκεφτομαι ,σας στελνω πολλα φιλια καληνυχτας

Senior Member
    καλησπέρα σας! Δεν μπορώ να αποσυρθώ χωρίς μια καληνύχτα προς τα κορίτσια μου!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

καλησπέρα σας! Δεν μπορώ να αποσυρθώ χωρίς μια καληνύχτα προς τα κορίτσια μου!
    --->http://www.youtube.com/watch?v=vouvvUFF_cc