Results 21,811 to 21,825 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
06-04-2012, 08:54 #21811
Originally posted by *Katie
κοριτσια μου καλησπερα !!! ειμαι στο σπιτακι μου και στο κρεβατακι μου, ειμαι καλα αλλα ποναω. οσο ξαπλωνω ειναι καλυτερα. τα μεμε μου τουμπανο στην κυριολεξια και εχω την αισθηση οτι μικρυναν και λιγο. ,ευτυχως ειχα πολυ καλη ανανηψη και καθολου εμετους που το φοβομουν. σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και τις σκεψεις σας. ευχαριστω τους σωματοφυλακες του κυλικειου, μου δωσαν τεραστια δυναμη !!! ειμαι πολυ τυχερη που σας εχω διπλα μου ολες σας!!
- 06-04-2012, 08:56 #21812
ΚΑλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!!! Τί κάνετε? Εγώ λέω καλά, σκέφτομαι να διοργανώσω μία εκδρομούλα-εξόρμηση με τον μικρό μου προς καμιά παραλία για ψάρι την Κυριακή. Ελπίζω να τα καταφέρω και να μην μείνω μόνο στην σκέψη....
06-04-2012, 09:28 #21813
καλημερα και απο μενα!
ελπιζω σημερα να ειναι μια ομορφη μερα για ολους!
06-04-2012, 09:47 #21814
Καλλιόπη, όπως λέει κι ο γιός σου, δε σε βλέπω να αδυνάτισες. :lol: Έχεις ζυγιστεί ή περιμένεις να κλείσεις μήνα;
06-04-2012, 09:51 #21815
Καλημέρες σε όλα το κορίτσια!!!
Πως ξυμερώσατε????
Εχθες όπως μπορείτε νασ φανταστείτε ο Μορφέας με επισκεφθηκε πολύ νωρις.... επρεπε λέει να πάει και αλλου... έτσι κάνουν στους επαναλαμβανόμενους πελάτες κύριε Μορφέα???
Originally posted by NADINE
Πάρε ένα χαμόγελο από μένα κι αν θέλεις,δώσε μου ένα πίσω κι εσύ...Είμαστε πολύ πιο δυνατές απ'όσο ορισμένες φορές νιώθουμε,
ίσως γι'αυτό μας συμβαίνουν αυτά τα προκλητικά για την αντοχή γεγονότα...Δεν είμαστε μόνες ούτε εδώ ούτε εκεί... Αγκαλίτσα;
[/url]
Κατερινάκι πώς αισθανεσαι σήμερα???
Λιλάκο συνήλθες επιτέλους για να κάνουμε πάρτυ?????
Σας φιλώ όλες γλυκά και σας εύχομαι μια τέλεια Παρασκευή!!!
06-04-2012, 10:05 #21816
καλημερα απο το βυζομετωπο! ειμαι παλι στο κρεβατι μου αφου μονο εδω δεν ποναω τοσο. οταν καθομαι η στεκομαι ποναω αρκετα ακομη.
το χειρουργειο μου κρατησε 5 ωρες σχεδον. αφαιρεσαν το υποπτο ιναδενωμα απο τον δεξιο μαστο, το οποιο υπεβαλαν και σε βιοψια και ειναι καλοηθης. επισης ο δεξιος μαστος ηταν κατα 20% μεγαλυτερος απο τον αριστερο και αφαιρεσαν λιγο για να τα φερουν στα ισια. ουτε που το ειχα παρει χαμπαρι ποτε στην ζωη μου. δεν εχω ορεξη να φαω αλλα παιρνω ανελλειπως τις πρωτεινες μου ,την γλουταμινη μου κλπ. το σουτιεν μου το φοραω συνεχεια. αισθανομαι αρκετα πρησμενη γενικα ,μαλλον ειναι απο την ναρκωση και τον ορο. το καλο ειναι οτι εχω σημαντικη βελτιωση απο χθες. το βραδυ κοιμηθηκα με διαλλειματα και πολλα παυσιπονα αλλα μπορω να πω αρκετα αξιοπρεπως την εβγαλα. το παιδακι μου σαν να το καταλαβε παλι και δεν ξυπνησε καθολου ολη την νυχτα. σημερα φυγανε με τους γονεις μου για την Ναυπακτο και εγω ειμαι μονη σπιτι να αναρρωσω. την Μ.Τριτη εχει σειρα η Μακ !!! ετοιμασου για μεγαλες αποκαλυψεις Γιωτα μου, εγω νομιζω οτι δεν ειναι δικο μου το στηθος προσπαθω ακομη να το συνηθήσω
06-04-2012, 10:05 #21817
Καλημέρα και από εμένα! Έλεγα να κοιμηθώ με την ψυχή μου σήμερα αλλά κανόνιζα χωρίς τον ξενοδόχο! Είχα εδώ το παρκοκρέβατο της ανιψιάς μου και πέρασαν από οι γονείς με την κυρία Μαριλένα για να το πάρουν μιας και φεύγουν για Ναύπακτο και το χρειάζονται για να κοιμάται το αγγελούδι μας. Έτσι ξύπνησα Μαριλένια, δεν έχω παράπονο όμως αφού είδα το φατσάκι της. Έτρεξε μέσα στην καλή χαρά μέχρι την ντουλάπα που φυλάω τα χαρτιά και τους μαρκαδόρους και ήθελε να ζωγραφίσουμε :lol:. Την πήρε ο πατέρας μου άρον άρον για να μην αρχίσει να κλαίει γιατί έπρεπε να φύγουν.
Τζίνα με εκπλήσεις!!!!! Μωρέ μήπως έχεις αγωνία για την δουλειά μιας και χθες είχες το ραντεβού και ξύπνησες λόγω υπερέντασης; Μπορεί να μην μπορείς να οδηγήσεις αλλά δεν μπορεί να μην αναγνώρισε όλα τα υπόλοιπα υπέροχα ταλέντα σου, μαζί με το γλυκό σου χαμόγελο;! Εύχομαι όλα να πάνε όπως πρέπει και ότι είναι να γίνει να γίνει για καλό σου !
06-04-2012, 10:23 #21818
Καλώς τις αδερφές που ποστάρουν ταυτόχρονα! Κατερίνα Κατερινάκι, με το όμορφο το στηθάκι, Κατερίνα Κατερινάκι, σύντομα με στράπλες μπλουζάκι!:lol: Σου εύχομαι καλή ανάρρωση και να σου περάσει γρήγορα ο πόνος. Προσπάθησε να τρως όσο περισσότερο μπορείς για να δυναμώσεις.
Eli δεν έχω υπερένταση αλλά και να είχα, αφού ξανακοιμήθηκα με το σεισμό θα ξανακοιμόμουν και με την υπερένταση! :lol: Όσον αφορά στη δουλειά απ'ότι κατάλαβα αυτός κάνει τώρα το πλάνο των υπαλλήλων του στο γραφείο και σκεφτόμενος ως επιχειρηματίας προσπαθεί να βρει την καλύτερη λύση για να βγει η δουλειά χωρίς επιπλέον υπαλλήλους. Θέλει μία κοπέλα για να οργανώνει τη δουλειά στο γραφείο αλλά θα τον βόλευε να οδηγεί κιόλας σε περίπτωση που χρειαστεί. Συμφωνώ μαζί σου ότι αν είναι να γίνει κάτι να είναι για καλό.
06-04-2012, 10:36 #21819
ξεχασα να σας πω οτι οι τομες μου τελικα ειναι γυρω απο την θηλη, καθετα προς τακατω και αγκυρα στην βαση. δεν τη γλυτωσα τελικα την αγκυρα διοτι ειπε ο γιατρος οτι η χαλαρωση ηταν πολυ περισσοτερη απο αυτη που περιμεναν και δεν γινοταν αλλιως.
06-04-2012, 10:52 #21820
Κατερινάκι τα σημαδια φεύγουνε, τα μεμε ήρθαν για να μείνουν!!!!
06-04-2012, 10:57 #21821
Φέτος δε θα σουβλίσουμε αρνί όπως κάναμε άλλες χρονιές στο εξοχικό, όπου υπήρχε κάποιος άντρας για να ανοίξει λάκκο στον κήπο, να στήσει τη σούβλα και να περάσει και το αρνί στη σούβλα. Τώρα όμως που τους έχουμε τζάσει τους άντρες :lol: θα κάνουμε κάτι πιο απλό. Μου είπε η μητέρα μου να πάρουμε λίγο αρνάκι να το βάλουμε στο φούρνο αλλά εγώ προτιμώ τα παϊδάκια που τους έχω κι αδυναμία. Έτσι της είπα να πάρουμε παϊδάκια κι αν έχει καλό καιρό να τα ψήσουμε στα κάρβουνα στη ψησταριά στον κήπο διαφορετικά να τα ψήσουμε στο φούρνο. Μακάρι να έχει καλό καιρό γιατί μου αρέσουν τόσο πολύ τα παϊδάκια στα κάρβουνα που είμαι ικανή να φάω και 3 παϊδάκια επί τόπου! :lol: :lol:
06-04-2012, 11:08 #21822
Καλημερούδια στην καπετάνισσα μας και το υπόλοιπο πλήρωμα!
Ξυπνήσαμε έστω ένα κλικ πιο ανάλαφρες κι ευδιάθετες από χθες;Στα μέρη μου ναι!Ελπίζω και στα δικά σας!
Έλα να μπαίνουμε δυναμικά στο ερωτικό ΜακΣαββατοκύριακο!Τα μωρά θέλουν να δούνε κόμικ στο λάπτοπ.Τα λέμε αρφότερα...Φιλάκια!
06-04-2012, 11:10 #21823
Originally posted by *Katie
ξεχασα να σας πω οτι οι τομες μου τελικα ειναι γυρω απο την θηλη, καθετα προς τακατω και αγκυρα στην βαση. δεν τη γλυτωσα τελικα την αγκυρα διοτι ειπε ο γιατρος οτι η χαλαρωση ηταν πολυ περισσοτερη απο αυτη που περιμεναν και δεν γινοταν αλλιως.
Πάντος με παραξενεύει το ότι πονάς, εγώ δεν ένιωθα τίποτα!!!!
Καλή ανάρρωση και πάλι!!!
06-04-2012, 11:11 #21824
Τζινάκι καλό καιρό θα χει και θα το δεις!!!
Δεν πειράζει που δεν θα σουβλοίσετε... και το χρόνου κάτι θα γίνει!!!!
06-04-2012, 11:21 #21825
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλλιόπη, όπως λέει κι ο γιός σου, δε σε βλέπω να αδυνάτισες. :lol: Έχεις ζυγιστεί ή περιμένεις να κλείσεις μήνα;
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία