Results 21,826 to 21,840 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
06-04-2012, 11:31 #21826
Πωλινακι μου οσο περνανε οι ωρες λιγοστευει ο πονος, την παλευω με ντεπον. μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο να ποναω απο τον μαστο που κανανε την αφαιρεση του ιναδενωματος ,απο το αλλο ειμαι σχετικα καλα. θεωρω οτι καθε οργανισμος το βιωνει διαφορετικα. η θερμοκρασια μου 36.6 οποτε ειμαι οκ.
- 06-04-2012, 11:34 #21827
Ναταλια να τα χαρεις τα ζουζουνια σου ! αντλησε δυναμη απο την ενεργεια τους, ειναι πολυ λυτρωτικο, αλλα και αν αισθανεσαι οτι θες να κλαψεις να ξεσπασεις να το κανεις, ειναι υγειες και απολυτα φυσιολογικο, δεν φευγει αυτος ο πονος ετσι. σε σκεφτομαι και σου κανω μεγαλη αγκαλια
06-04-2012, 11:37 #21828
καλλιοπη η καλυτερη ζυγαρια ειναι τα ρουχα σου. αυτο να εμπιστευεσε πανω απολα . αν δεν νιωθεις ετοιμη για να ζυγιστεις να μην το κανεις. αγαπη μου δεν ειναι στο χερι τους πια!
06-04-2012, 11:41 #21829
αγγελικη και Πωλινα εχετε δικιο, δεν με ενδιαφερουν τα σημαδια, μου ειπε ο γιατρος οτι τα κεντησανε τοσο καλα που δεν θα φαινονται.
06-04-2012, 11:42 #21830
Tζινάκι μου και εμείς λέμε να μην σουβλίσουμε αρνί και ας έχουμε απαρτία από άντρες :lol:
Λέμε να φτιάξουμε ένα κοκορετσάκι και ένα κοντοσούβλι για το καλό και το κατσίκι να μπει στον φούρνο για να μην έχουμε πολύ ταλαιπωρία. Πέρυσι στο Λιτόχωρο μας είχε έρθει η χαρά να κάνουμε σουβλιστό κατσίκι και μαρτυρήσαμε! Είχαμε βγει έξω με τους άντρες μας το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και τα αγόρια ξεσαλώσανε. Εγώ και η Κατερίνα αφού παραδώσαμε ψυχή από την κούραση τους αφήσαμε να τα πίνουνε και γυρίσαμε σπίτι θυμωμένες που είχαν γίνει τύφλα και δεν θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο σούβλισμα. Η κατάληξη ήταν να γυρίσουν σπίτι ξημερώματα κομμάτια και μες στην τρελή χαρά. Ο Γαβριήλ έμεινε ξύπνιος να πιάσει την πρώτη βάρδια με τον πεθερό και μετά από μερικές ώρες ύπνου ξύπνησε ο δικός μου ο προκομμένος για να αντικαταστήσει τον Γαβριήλ που κουτουλούσε :lol:. Τέλος καλό όλα καλά! Αλλά ξενύχτι και σούβλα δεν πάνε παρέα!
06-04-2012, 11:42 #21831
τζινα παιδακια ολεεεεε
06-04-2012, 11:49 #21832
H πλάκα είναι ότι τις προάλλες μιλούσα με τον γαμπρό μου και λέγαμε τι θα κάνουμε το Πάσχα και πάνω στην κουβέντα με ρώτησε αν θα σουβλίσουμε κατσίκι. Του λέω λοιπόν ότι ρώτησα την μαμά και μου είπε ότι λένε να το κάνουμε στο φούρνο φέτος και για λίγο του κακοφάνηκε :lol: μετά του θύμισα τα περσινά και γελούσαμε και αποφάσισε και αυτός ότι προτιμά να πάμε να γίνουμε λιώμα και να μην αγχωνόμαστε για τον οβελία που θα περιμένει στο σπίτι :lol:
06-04-2012, 11:58 #21833
Originally posted by Eli
Αλλά ξενύχτι και σούβλα δεν πάνε παρέα!
06-04-2012, 12:22 #21834
Eli έχεις δίκιο για το ξενύχτι και τη σούβλα. Τα τελευταία χρόνια με το μαγαζί δούλευα έως αργά το Μ.Σάββατο, έκανα Ανάσταση στην Αθήνα και Κυριακή του Πάσχα πρωϊ πρωϊ πήγαινα στο εξοχικό. Με όλη την κούραση που είχα μαζέψει από το συνεχόμενο εορταστικό ωράριο της Μ.Εβδομάδας κουτουλούσα κι εγώ, πήγαινα για λίγο εκεί που ψήνανε και μετά ξάπλωνα όπου έβρισκα! Μετά σηκωνόμουνα, έλεγα χρόνια πολλά και ξαναξάπλωνα, κι αυτό γινόταν μέχρι να τελειώσει το ψήσιμο.
06-04-2012, 12:36 #21835
Ουτε εγω εχω ζυγιστει... Δεν το πιστευω πραγματικα οτι την εκανα και μου ειναι λιγο παραξενο το οτι οντως εχει ξεφουσκωσει λιγο η κοιλια μου.. Αλλα φοβαμαι μην ανεβω και δειξει μονο για παραδειγμα 3 κιλα κατω... :/
06-04-2012, 12:37 #21836
Originally posted by NADINE
Καλημερούδια στην καπετάνισσα μας και το υπόλοιπο πλήρωμα!
Ξυπνήσαμε έστω ένα κλικ πιο ανάλαφρες κι ευδιάθετες από χθες;Στα μέρη μου ναι!Ελπίζω και στα δικά σας!
Έλα να μπαίνουμε δυναμικά στο ερωτικό ΜακΣαββατοκύριακο!Τα μωρά θέλουν να δούνε κόμικ στο λάπτοπ.Τα λέμε αρφότερα...Φιλάκια!
Εύχομαι σύντομα να βρεις την δύναμη να αναζητήσεις τον πιο φωτεινό και εμπνευσμένο εαυτό σου και να γεμίσεις την ζωή σου με ανθρώπους και δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σε ευχαριστούν.
Πολλές φορές όλοι μας παγιδευόμαστε σε φαύλους ανούσιους κύκλους και δυσκολευόμαστε να ξεγλιστρήσουμε. Και εγώ πολλές φορές νιώθω ότι δεν κάνω αρκετά για εμένα και ότι δεν είμαι αρκετά δραστήρια. Νιώθω ότι μιζεριάζω ενώ δεν θα έπρεπε και ακόμη και τις μέρες που έχω ελεύθερο χρόνο, που πλέον είναι πολλές, δεν το εκμεταλλεύομαι και θυμώνω με τον εαυτό μου μετά. Θέλει δύναμη και θέληση για να γεμίσουμε με ουσία την ζωή μας και δυστυχώς για εμάς που έχουμε και το χούι της τελειομανίας τίποτα δεν είναι αρκετό και τίποτα δε μπορεί να μας ικανοποιήσει πλήρως και σε διάρκεια... Αλλά αυτό είναι χούι να μην το ξεχνάμε ε; Μάλιστα φορτώνουμε το μυαλό με τόσες σκέψεις που στο τέλος υστερούμε σε πράξεις. Πόσες φορές έχω σκεφτεί να κάνω το πιο απλό πράγμα! Να πάρω ένα βιβλίο και να καταλήξω κάπου στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη και να διαβάσω το βιβλίο μου και να απολαύσω τον καφέ μου. Και 7 μήνες που είμαι άνεργη δεν έχω κάνει αυτό το δώρο στον εαυτό μου! Και μετά βέβαια θυμώνω που δεν μου χαρίζω τέτοιες μέρες...
Στην τελική ας προσπαθήσουμε να σκεφτόμαστε λιγότερο και να πράττουμε περισσότερο, προσωπικά αυτό προσπαθώ να κάνω πράξη αλλά είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως! :lol:
06-04-2012, 12:48 #21837
Καλλιοπίτσα και Wow μην αγχώνεστε για τα κιλά! Δεν είναι στο χέρι τους πλέον και θα αρχίσουν να φεύγουν σύντομα νεράκι, ήδη έχει ξεκινήσει η κατηφόρα. Το καλύτερο μέτρο είναι σίγουρα τα ρούχα σας και όχι η ζυγαριά η οποία ακόμη και με επέμβαση καμιά φορά κολλάει και δεν δείχνει την απώλεια. Προς το παρόν δώστε την προσοχή σας στην διατροφή που σας έχει υποδείξει ο γιατρός σας και όλα θα πάνε όπως επιθυμείτε. Καλλιοπάκι μου εύχομαι να βρίσκεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να μην πιέζεσαι υπερβολικά. Δώσε προτεραιότητα στην ανάρρωση σου γιατι για να βοηθήσεις την οικογένεια σου πρώτα απ όλα θα πρέπει να είσαι γερή και υγιής!
06-04-2012, 14:31 #21838
καλησπέρα! Τελευταία μέρα δουλειάς, γιούπι!!!!!!Αποχαιρετίστηκα με τους γυμνασιοπαίδες, αποχαιρετίστηκα με συναδέλφους, μια φίλη μου από το σχολείο μου έφερε και δώρο, ένα σουτιέν! :lol::lol: το νούμερο με προβλημάτισε , απόρησα και αναρωτήθηκα: "μα καλά, θα μπω εγώ εδώ μέσα?" .Αν δεν μπω, θα το αλλάξω,αλλά πρέπει να αρχίσει ο εγκέφαλος να συντονίζεται με τη νέα πραγματικότητα από τη Μεγ. Τρίτη και μετά...
Τζινάκο, παρατηρητική μου, ναι η αναμονή στο κυλικείο έκανε καλό στο βάρος μου! Έχασα!
Ελάκι, ρίξε λίγο υπνο ακόμη και ευχαρίστως μοιράζομαι τον τίτλο του χουζούρη!
Αβα, κρατα γερά με τσαμπουκά! Μακριά η νικοτίνη, κοντά το σαχλαμαράκι, είσαι παλλικάρι!
Γλαύκη, εξαφανιζόλ, που είσαι μπρε? Παλεύεις με κατεβασμένες διαθέσεις, κάνει το ηθικό χαμηλές πτήσεις? Έλα να μας τα πεις..
Γιωτάκι, εσύ κι αν κουράζεσαι, κράτα γερά κοριτσάκι, σκέψου ότι η δουλειά , ειδικά η χειρωνακτική, είναι και ένα είδος εκγύμνασης! Το ποτήρι πάντα μισογεμάτο!
Αγγελική, συνεχίζουμε να αδυνατίζουμε?Οδεύουμε προς το στόχο μας, βουρ, μη μασάς!
Η Ροζέτα υποπτεύομαι ότι θα έχει καταθέσει ένα κάποιο ποσό στην αγορά της περιοχής της, αξίζει να δωρίζουμε που και που πραγματάκια στον εαυτό μας, να τον καλοπιάνουμε για να μη μας θυμώσει..
Breakaki mou, που είσαι βρε, πάλι με δουλειες τρέχεις? Έρχεται πάσχα και χρειαζόμαστε τη σοκολατίτσα μας!
Καλλιόπη ελπίζω να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες των παλιότερων μανικωμένων εδώ μέσα και να αναπαύεσαι.. Αν όχι, θα σε μαλώσουμε τρυφερά!
Πωλίνα, σε ευχαριστώ για τις δια του τηλεφώνου συμβουλές, το ότι έχεις προσωπική εμπειρία βοηθάει στο να έχω εικόνα τι με περιμένει! Φίλησε μου τον Ανδρέα!
Λιλάκο, Λιλάκοοοο, Λιλάκοοοοοοοοο, έστρωσες βρε? Έγιανες? Αντε, γινε απολυτως καλά, έλα για δουλειές τάχα με το ΤΕΙ να πάμε ένα river west παρέα για καφέ!
Μοναδικό Μαράκι, ελπίζω να μην είσαι ακόμη προβληματισμένη για ό,τι είσαι προβληματισμένη και με ένα τρόπο να έχουν διευθετηθεί τα ζητήματα σου..
Η wow φαντάζομαι θα ρουφάει τις σουπίτσες της, άντε μικρό κοριτσάκι, απόλαυσε την Ελλαδίτσα και τα ωραία της ζουμάκια γιατί αν θυμάμαι σωστά ό,τι δοκίμασα από φαγητό στην Αγγλία, ήταν μπλιαχ!
06-04-2012, 14:43 #21839
Originally posted by *Katie
καλλιοπη η καλυτερη ζυγαρια ειναι τα ρουχα σου. αυτο να εμπιστευεσε πανω απολα . αν δεν νιωθεις ετοιμη για να ζυγιστεις να μην το κανεις. αγαπη μου δεν ειναι στο χερι τους πια!
υπομονη !
σιγουρα παντως μολις ζυγιστω 8α το μαθετε :smirk:
06-04-2012, 15:18 #21840
Originally posted by monahoiot
Αγγελική, συνεχίζουμε να αδυνατίζουμε?Οδεύουμε προς το στόχο μας, βουρ, μη μασάς!
no worries επανέρχομαι άμεσα!!!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....