ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1480
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1480 of 2553 FirstFirst ... 4809801380143014701478147914801481148214901530158019802480 ... LastLast
Results 22,186 to 22,200 of 38289
    Senior Member
    Ουάου!Έκανα τη Σοκολατένια μου να ξεδιπλωθεί λιγάκι!ʼντε,πάμε και για τα επόμενα σιγά σιγά...
    Ετοιμάσου κι εσύ για την εβδομάδα σου,όπου θα έχουμε τη χαρά να γνωρίσουμε τον κόσμο σου καλύτερα!

Εγώ πάντως,κορίτσια,γαλουχήθηκ α να μην ξεχωρίζω φύλα κι ακόμα έτσι θωρώ τους άλλους,ως ανθρώπους.
    Ούτε παιχνίδια κοριτσίστικα-αγορίστικα είχαμε ούτε ροζ-γαλάζια χρώματα στα ρούχα...ισότητα,δουλειές στο σπίτι
    εναλλάξ να βοηθάμε την κυρά-Λένη κι ο καθένας εννοείται τα δικά του,όσο για αρχές και διδαχές, ίδιες για όλους!
    Ποτέ δεν κατάλαβα τις δικαιολογίες τύπου "άντρας είναι,είναι στη φύση του να σε κερατώνει,κάνε τα στραβά μάτια,
    εξάλου σ'εσένα στο σπίτι του πάντα γυρίζει".Κάνω εμετό τώρα!Στη φύση του τσαπατσούλης,στη φύση του αδιάφορος,
    στη φύση του να μην εξωτερικεύει συναισθήματα,στη φύση του να μη σκέφτεται από μόνος του παρά στην καλύτερη
    να εκτελεί οδηγίες και παρακλήσεις,στη φύση του ακόμα και να λερώνει τη λεκάνη και να πρέπει να το έχουμε μονίμως
    το κάθισμα σηκωμένο εμείς!Φύση τη φύση,κεκτημένο το κεκτημένο,για πότε κάποια πράγματα θεωρήθηκαν δεδομένα,
    ούτε που το καταλάβαμε...Και το χειρότερο όλων είναι πως γυναίκες(οι μανάδες τους) μας έφεραν στη δυσχερή θέση αυτή!
    Δε συμφωνώ με τίποτα ασφαλώς απ'όσα βολικά χρεώθηκαν στη φύση τους!Τάχα οι άντρες του εξωτερικού,που λειτουργούν
    εντελώς διαφορετικά,άλλη φύση έχουν;Ή μήπως είναι λιγότερο άνδρες εκείνοι,τους βάλαμε την ετικέτα του γκέυ και έκλεισε
    το θέμα εκείνων που χαλούν την πιάτσα;Γιατί δηλαδή να τίθεται θέμα εγωισμού,τεμπελιάς και πάνω χεριού όταν η αγάπη,
    η κοινή ζωή εμπεριέχει φροντίδα του άλλου κι ανάληψη ευθυνών;Πού το λέει πως είναι του ενός μέρος υποχρέωση και του άλλου
    δικαίωμα;Υπογράψαμε γενιές και γενιές σιωπηρά τέτοια δυσμενή για τις γυναίκες σύμβαση και καθόμαστε με σταυρρωμένα χέρια
    κι ακόμα το τρώμε;Το προχώρησα τώρα,το ξέρω,αλλά είναι από τις μέρες που τα έχω πάρει με τους άντρες κι όποιον πάρει η μπάλα!
    Οι αξίες,τα συναισθήματα,όλα όσα είναι σημαντικά στη ζωή,έχουν φύλο;Ο καθένας μας είναι φυσικά μοναδικός και κατ'επέκταση
    διαφορετικός στις ανάγκες,στη συμπεριφορά του,παντού!Αλλά ο καθένας μας ως μονάδα,όχι ένα γκρουπ οι γυναίκες κι ένα οι άντρες!ʼντε γιατί α!

Senior Member
    Λίλα, όπως λέει και η Αγγελική, αν έχεις αποφασίσει να φύγεις καλά κάνεις και το σκέφτεσαι έτσι, για όσα λιγότερα στενοχωρηθείς που θα αφήσεις πίσω σου τόσο καλύτερα.

Senior Member
    Originally posted by break
    Ενα τραγούδι που μου αρέσει πολύ!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=aawXh...eature=related
    Ι love it!

Senior Member
    Ναταλία και πάλι καλά να λες που ζούμε σήμερα όπως ζούμε, εφόσον υπήρξαν εποχές, όχι πολύ μακρινές, που δεν μας επιτρεπόταν ούτε να ψηφίσουμε!

Senior Member
    Χουζουράκο δεν πας για νάνι σιγά σιγά για να είσαι ξεκούραστη αύριο;

Senior Member
    Υπαρχουν στιγμες ομως που αυτη μου η αποφασει με βασανιζει.η μοναξια ειναι ασχημη και ακομα χειροτερα οταν την εχεις διαλεξει.

Senior Member
    ουπς , με κατάλαβες Τζινάκο ότι κουτουλάω!
    Κλείνω με μια νεαρή καλλιτέχνιδα που μου αρέσει πολύ τελευταία!
    LANA DEL REY--BLUE JEANS

Σας ευχαριστώ όλες από καρδιάς για τις ευχές σας!
    Αύριο τα καλύτερα!
    Τα νέα μου θα τα μεταφέρει το πρακτορείο Ρόϊτερ !

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Ναταλία και πάλι καλά να λες που ζούμε σήμερα όπως ζούμε, εφόσον υπήρξαν εποχές, όχι πολύ μακρινές, που δεν μας επιτρεπόταν ούτε να ψηφίσουμε!
    Όχι,Τζινάκι μου,δεν το δέχομαι αυτό να με παρηγορήσει!Κάτι τέτοιες ατάκες είναι που επαναπαύουν,αποπροσανατολ� �ζουν
    και κατά συνέπεια διαιωνίζουν τ'αδικαιολόγητα!Βάλαμε τόσο νερό στο κρασί μας που καταντήσαμε να πίνουμε νεράκι καθαρό!
    Πόσος συμβιβασμός,πόση παραίτηση πια;Και γιατί;Για να λουφάρουν ορισμένοι στις πλάτες άλλων;Γιατί ατυχήσαμε να γεννηθούμε
    γυναίκες στην Ελλάδα;ʼμα είναι να παρηγορηθώ και με τις χώρες της Αφρικής,όπου κόβουν την κλειτορίδα στις γυναίκες ή άλλες,
    που τις βιάζουν γιατί παρθένες δεν τις παντρεύεται κανείς,άλλες που τις έχουν εσώκλειστες σε χαρέμι κλπ.κλπ...Βρε ουστ!

Senior Member
    Δεν ξέρω εαν απο τα γραφόμενα μου πέρασα το μήνυμα πως οι άντρες δικαιολογούνται για κάποια πράγματα λόγω φύλου!
    Ζούμε σε μια φαλλοκρατούμενη κοινωνία αλλά σε καμιά περίπτωση δεν το αποδέχομαι, αυτό που αποδέχομαι είναι η ισότητα των ανθρώπων!
    Απο τη φύση υπάρχουν διαφορές μεταξύ αντρών κ γυναικών π.χ ο άντρας έχει περισσότερο μυικό ιστό απ΄ ότι η γυναίκα άρα φυσικό κ επόμενο είναι ο άντρας να έχει περισότερη μυική δύναμη βέβαια πάντα θα υπάρχουν κ οι εξαιρέσεις!

Senior Member
    Καληνυχτα μακχουζορακο!!!!!!!

Senior Member
    Καληνύχτα Αλεξάνδρεια...Δε σου τηλεφωνώ τώρα...να μη ρισκάρω να με βάλεις εμένα απόψε στα όνειρα σου...
    Θα τα πούμε αύριο το πρωί καλύτερα,που θα καλοπερνάτε στο κυλικείο άλλης κλινικής,να μη βαριέστε κιόλας
    με το ίδιο σκηνικό!Πόσο θα ήθελα να ήμουν κι εγώ εκεί!Ειδικά επειδή κατάλαβα πως κάνετε κύκλο τις πλαστικές!
    Όνειρα γλυκά όμορφο Μακστήθος!Ό,τι κι αν σου καταλογίζει αυτή,όσο κι αν υπερβάλει,εσύ να ξέρεις πως είσαι όμορφο!

Καληνύχτα και στα υπόλοιπα κορίτσια μου!Προβληματίζομαι τι να κάνω με δαύτον που έχει να με δει μέσα μιάμισυ μέρα
    και μου στέλνει μηνύματα αν ζω.Τον γράφω και περιμένω το τηλέφωνο,που σίγουρα σύντομα θα χτυπήσει ή του απαντώ;

Senior Member
    Καληνύχτα Γιωτάκι κ καλή επιτυχία αύριο!

Senior Member
    Όχι,Σοκολατένια μου,δεν είπες κάτι εσύ,απλά είναι να μην αμοληθεί το θεριό μέσα μου....Χθες ανάσαινα με το ζόρι,
    σήμερα βγάζω καπνούς!Οι διαφορές,που σημειώνεις είναι αδιαμφισβήτητες και καμία γυναίκα δεν έχει μαζί τους πρόβλημα!
    Καταλαβαίνουμε πολύ καλά για ποιές ανύπαρκτες διαφορές εκ φύσεως μιλάμε...Σίγουρα όχι που είναι τριχοτότεροι!

Senior Member
    Ναταλία δυστυχώς κάποιες νοοτροπίες δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ. Όταν ένας άντρας πάει με πολλές γυναίκες είναι μάγκας και όταν μία γυναίκα πάει με πολλούς άντρες είναι τάνα! Αντε να το αλλάξεις τώρα εσύ αυτό! Και πραγματικά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έχω γεννηθεί σε πολιτισμένη χώρα γιατί πιστεύω ότι δεν διαφέρω σε τίποτα απολύτως από τις γυναίκες που προανέφερες στις τριτοκοσμικές χώρες που περνάνε τα μαρτύρια του Ταντάλου. Για να αντιμετωπίσω τις αμέτρητες αδικίες που συμβαίνουν γύρω μου χρειάζεται κάποιες φορές να παίρνω ένα φάρμακο που μου σύστησε ένας γνωστός μου και λέγεται γραψαρχιδίνη! Δοκίμασέ το κι εσύ όταν νοιώθεις αφόρητη πίεση και ίσως σε βοηθήσει.

Senior Member
    αν δεις τη τρίχα στο πόδι μου δύσκολα διακρίνεις αν είναι αντρικό ή γυναικείο πόδι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: