ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1481
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1481 of 2553 FirstFirst ... 4819811381143114711479148014811482148314911531158119812481 ... LastLast
Results 22,201 to 22,215 of 38289
    Senior Member
    Μόλις γύρισα από έξω, όπου γιόρτασα μία προσωπική - επαγγελματική μου επιτυχία. Όλα μίζερα, κορίτσια, τα πατατάκια χρειάστηκε να τα ζητιάνέψω. Αλλά ζητιάνεψα και κάτι ακόμη: Ένα τσιγάρο! Μικρό το μπαρ, κορίτσια, και τρελάθηκα από τον καπνό! Αφιονίστηκα, κάτι έπαθα! Το ζητούλεψα, το κάπνισα, χαλάστηκα και ησύχασα.. Ένα έχω να πω τελικά: Έξις, δευτέρα φύσις!
    Σε αντίθεση με τη Ναταλία μας, πάντα ξεχώριζα τα φύλα, με την έννοια ότι μου αρέσει να περιποιούμαι τους άντρες. Μου αρέσει να έρχεται ο αδελφός μου και να του μαγειρεύω όμορφα. Μου αρέσει να πηγαίνω στον πατέρα μου τον καφέ στο δίσκο. Εκεί σταματάει η αρέσκειά μου. Όλοι μου οι γκόμενοι βοηθούν στο σπίτι, γιατί ξέρουν ότι δε γίνεται να είμαι ταυτόχρονα και στο σπίτι και στο γραφείο και στην αγορά και στο μπαρ και στο κρεβάτι και όλα να είναι τέλεια και αψεγάδιαστα. Όποιος είναι μαζί μου, οφείλει να βοηθήσει και όποιος είναι αρκετά έξυπνος το καταλαβαίνει χωρίς να του το πω.

Senior Member
    Originally posted by break
    αν δεις τη τρίχα στο πόδι μου δύσκολα διακρίνεις αν είναι αντρικό ή γυναικείο πόδι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Τζίνα τώρα που είπες φάρμακο, θα σε μαλώσω που δεν τρώς τίποτα όλη μέρα!
    Πρέπει να κάνεις μικρά κ συχνά γεύματα για να διατηρείς σε σταθερά επίπεδα τη γλυκόζη του αίματος.

Senior Member
    Ναταλία αν δεν θέλεις να του μιλήσεις αγνόησέ τον.

Senior Member
    Κολλησα χουζουριαση.καληνυχτα τσουπρες.

Senior Member
    Originally posted by break
    Τζίνα τώρα που είπες φάρμακο, θα σε μαλώσω που δεν τρώς τίποτα όλη μέρα!
    Πρέπει να κάνεις μικρά κ συχνά γεύματα για να διατηρείς σε σταθερά επίπεδα τη γλυκόζη του αίματος.
    Έχεις δίκιο Έλενα, σήμερα το έχ@σα το θέμα της διατροφής. Βέβαια τα συχνά και μικρά γεύματα τα τρώω για να λειτουργεί καλά ο μεταβολισμός μου γιατί τα σταθερά επίπεδα της γλυκόζης τα ορίζω μόνη μου με την ινσουλίνη, δεν έχει να κάνει με τη διατροφή μου, ίσα ίσα που σήμερα ήταν όλη μέρα χαμηλά αφού δεν είχα φάει.

Senior Member
    Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Ναταλία αν δεν θέλεις να του μιλήσεις αγνόησέ τον.
    Ναι,δεν απαντώ απόψε κι αυτό είναι υπέρ του.Κάθε μέρα θα μου περνά όλο και πιο πολύ αυτό που έγινε...
    Βλέπει βέβαια τις κινήσεις μου στο φμπ και καταλαβαίνει πως τον αποφεύγω...Δεν πειράζει.Ίσως προβληματιστεί
    εντονότερα.Προς το παρόν εστιάζω στο να κρατιέμαι μακριά απ'το Τηράκι!Το προχθεσινό έκανε ακόμα εντονότερη
    την επιθυμία μου να του τηλεφωνήσω!Να του τα ψάλλω που δεν προστάτεψε το κοριτσάκι του απ'τους κακούς!
    Να κουρνιάσω στη ζεστή,γεμάτη αγάπη φωνή του,την καθαρότητα της ψυχής του και τη διαφάνεια των πράξεων του!
    Δεκαοχτώ μέρες χωρίς λέξη!Όχι πως μετρά κανείς! :tumble: ʼντε,αγάπες μου,καληνύχτα!Βάζω σκουλαρίκι...Φιλάκιαααα

Senior Member
    Ναταλία, συνέχισε να κάνεις αυτό που ξέρεις.. Αγνόησέ τον τον, όπως ήδη κάνεις...
    Όσο για το Τηράκι, πολλές φορές μπορεί να αγαπάμε κάποια άτομα, αλλά υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που δεν μας επιτρέπουν την αναμενόμενη συνέχεια. Καταλαβαίνω απόλυτα το πώς αισθάνεσαι, το ζω άλλωστε, αλλά οι επιλογές είναι και πρέπει να είναι αυστηρές. Ιδίως όταν μιλάμε για συνέχεια..

Senior Member
    Καληνύχτα x 72 Ναταλία και καλό ήρεμο ξημέρωμα. Φιλάκια.

Senior Member
    Γεια σας κοριτσάκια μου!
    Να καληνυχτίσω τους χουζούριδες της παρέας και αν ευχηθώ όνειρα γλυκά και όμορφα
    Μακένια μου να κάνεις γλυκά ονειράκια και να μην αγχώνεσαι για τίποτα, αύριο θα είναι μία χαρούμενη μέρα με γιορτινή ατμόσφαιρα και πολλά χαμόγελα!
    Αγγελικούλα μου ευτυχώς ο έρπης περιορίστηκε τελικά σε ένα τόσο δα σπυράκι, ευτυχώς την έβγαλα καθαρή, ούτε καν φαίνεται απλά πονάει το άνω χείλος μου λίγο.

Senior Member
    Γεια σου, Ελούκο μου! Ευχήσου και σε μένα όνειρα γλυκά και όμορφα, γιατί δεν αντέχω άλλο...
    http://www.youtube.com/watch?v=lv5ParD26wM
    Σας φιλώ σταυρωτά και σας εύχομαι καλή συνέχεια!

Senior Member
    Κοριτσια μου εχουν ανοιξει οι ασκοι του Αιολου βλεπω σημερα!Σας διαβαζω,συμπασχω κ χαιρομαι μαζι σας αλλα ειμαι πολυ κουρασμενη για να γραψω κ πολλα.Αλλωστε με καποιες τα ειπα κ στο τηλ θα τα πω κ με καποιες αλλες αυριο γιατι εμεινα απο μπαταρια.Ευχες για οτι ποθει η καθε μια μας σε αυτη τη ζωη...

Senior Member
    Ναταλάκι μου πιστεύω ότι στις μέρες μας δεν μπορούμε να έχουμε τον ρόλο της γυναίκας που είχαμε κάποτε. Είναι ένας σύγχρονος κόσμος με γοργούς ρυθμούς και πολλές υποχρεώσεις και είναι απαραίτητο και οι γυναίκες και οι άντρες να προσαρμοστούμε σε αυτούς. Αυτό συνεπάγεται μοίρασμα στα πάντα. Ο καθένας παίρνει επάνω του τις δουλειές στις οποίες είναι πιο αποτελεσματικός για να αλαφρύνει το έτερον ήμισυ. Τίποτα δεν είναι δεδομένο για εμένα και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα μοτίβα, κάθε ζευγάρι πιστεύω ότι πρέπει να ορίζει τις δικές του ισορροπίες. Όχι ότι δεν θα υπάρχουν συγκρούσεις και διαφωνίες, αυτό είναι αναμενόμενο σε όλες τις σχέσεις, αλλά με κατανόηση, υπομονή και αγάπη όλα ξεπερνιούνται και η χρυσή τομή βρίσκεται στο τέλος. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι πλάι σε έναν άντρα που δεν μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εμένα και δεν ενδιαφέρεται στο να με ξαλαφρώνει στα δύσκολα.
    Από την άλλη προσωπικά μου αρέσει ο ρόλος της παραδοσιακής γυναίκας που "κρατάει" το σπίτι και την οικογένεια δεμένη, που είναι η τροφός. Υπάρχουν προσαρμογές βέβαια στις ανάγκες της εποχής αλλά θεωρώ ότι αυτός ο ρόλος δεν πρέπει να χαθεί ποτέ. Στο κάτω κάτω κάποια πράγματα είναι στην φύση μας όπως η γυναίκα να τραβάει πιο πολύ μπροστά στην εστία και ο άντρας να παρέχει την ασφάλεια και την ευημερία. Σίγουρα οι εποχές μας φέρνουν και ανατροπές σε αυτούς τους ρόλους αλλά και πάλι αν το ζευγάρι βρίσκει την ισορροπία του τίποτα δεν είναι κατακριτέο ή περίεργο. Προσωπικά πάντως όταν είμαι ξεκούραστη και έχω τον χρόνο μου αρέσει να περιποιούμαι τον σύντροφο μου, να βρίσκει ένα ζεστό πιάτο φαγητό σε ένα τακτοποιημένο και ζεστό σπίτι, στα πλαίσια και πάλι του δυνατού γιατί όταν δούλευα 12 ώρες την ημέρα αυτό δεν ήταν δυνατόν. Τώρα που μπορώ όμως του το παρέχω με χαρά και ευχαρίστηση. Βέβαια εννοείται πως όλα αυτά που προσφέρω θέλω να βρίσκουν σεβασμό και εκτίμηση από τον σύντροφο μου όπως αναλόγως σέβομαι και εκτιμώ τις δικές του θυσίες και προσπάθειες να παρέχει το καλύτερο για το σπίτι μας.

Senior Member
    Γλαύκη μου και Αβουλίνι καλή σας νύχτα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.

Eli ευτυχώς που σταμάτησε εκεί ο παλιοέρπης. Μην ανησυχείς αύριο που θα βρεθούμε από κοντά θα σου δώσω λίγη γραψαρχιδίνη και θα σου περάσει και ο πόνος στο χείλος! :lol: