Results 22,216 to 22,230 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
10-04-2012, 00:01 #22216
Originally posted by Ava
Γεια σου, Ελούκο μου! Ευχήσου και σε μένα όνειρα γλυκά και όμορφα, γιατί δεν αντέχω άλλο...
http://www.youtube.com/watch?v=lv5ParD26wM
Σας φιλώ σταυρωτά και σας εύχομαι καλή συνέχεια!
Σου εύχομαι τα πιο γλυκά και χαρούμενα όνειρα να δεις απόψε αγάπη μου και να σηκωθείς το πρωί φρέσκια και με το χαμόγελο στα χείλη!
Με το καλό να μαζέψεις και την προίκα σου και να αναχωρήσεις για τις πασχαλινές σου εξορμήσεις!
Και μην μου κατσουφιάζεις και ασχημαίνει η μουρίτσα σου ε; Πόσο χαίρομαι που δεν πήρες ευχαρίστηση από το αποψινό τρακοτσιγάτο σου! Μεγάλο το βήμα ʼβα μου! Είμαι τόσο περήφανη για εσένα και δίνω μια ευχούλα ακόμη να συνεχίσεις έτσι και καλύτερα. Φαντάζομαι τους γονείς σου τι χαρά που θα κάνουν όταν σε δουν, θα θελα να ήμουν από καμιά μεριά να δω την έκπληξη στα πρόσωπα τους! Συγχαρητήρια και για την προσωπική σου επαγγελματική επιτυχία, πάντα τέτοια και καλύτερα!
Φιλάκια πολλά και γλυκά! Καληνύχτα!
- 10-04-2012, 00:02 #22217
Καληνύχτα Γλάυκη μου. Όνειρα γλυκά και σε σένα και καλή επαναφόρτηση :lol:
10-04-2012, 00:07 #22218
Αααχχχ, Ελούκο μου, έπρεπε να είσαι από μια μεριά, να έβλεπες το μάτι μου να γυαλίζει.. Ανάγκασα το παρεάκι να ζητουλέψει το τσιγάρο, εγώ ήμουν εκτός εαυτού! Μόλις το κάπνισα, αναγούλιασα και ζαλίστηκα, αλλά ελαφρά.. Αν επέμενα, θα ήμουν μια χαρά. Ήπια το ποτό μου και έφυγα κυρία, χωρίς να αγοράσω πακέτο!
Όσο για τους γονείς μου, μίλα μόνο για τον πατέρα μου.... Μόνο αυτός θα το εκτιμήσει. Η μητέρα μου δεν θα εκτιμήσει τίποτα. Αντίθετα ξέρω ότι θα περάσω τις λίγες μέρες που έχω ελεύθερες στην Πείνα Λόγκα... ʼντε πάλι!
10-04-2012, 00:08 #22219
Σήμερα το βραδάκι πήγα στο σούπερ μάρκετ να πάρω φέτα και μερικά άλλα πραγματάκια. Στα τυριά ήταν μία κυρία που την έχω μάθει πλέον και χαιρετιόμαστε πολύ χαμογελαστά κάθε φορά. Της λέω λοιπόν να μου βάλει τόσα γραμμάρια φέτα και μου κόβει ένα κομμάτι που είχε μικρή απόκλιση από αυτό που της ζήτησα. Με ρωτάει "σε πειράζει; να το αλλάξω;" και της απαντάω εγώ με χαμόγελο (κλασσικά) όχι όχι μια χαρά είναι. Και μου λέει η κυρία " τι καλό κορίτσι που είσαι! Ποτέ δεν παραπονιέσαι αν δεν σου βάζω αυτό που μου ζήτησες, πάντα λες καλά είναι!"
Σκέφτηκα εκείνη την στιγμή πόσος στραβός κόσμος κάνει μανούρα για 50 γραμμάρια πάνω κάτω στο τυρί και της χαμογέλασα. Της είπα αφού εδώ δίπλα μένω, θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για λίγα γραμμάρια; Ανταλλάξαμε ευχές και έφυγα με πολύ καλή διάθεση από το σούπερ μάρκετ, μου μετέδωσε θετική ενέργεια αυτή η γυναίκα με τον γλυκό της λόγο.
10-04-2012, 00:12 #22220
Έτσι πρέπει να λειτουργούμε οι άνθρωποι μεταξύ μας. Τι έχουμε να μοιράσουμε στο κάτω κάτω; Δεν καταλαβαίνω τα μούτρα, τη γκρίνια, τη μουρμούρα.. Παρόλα αυτά θα τα λουστώ.. Είναι τελικά θέμα ψυχοσύνθεσης. ʼλλοι βλέπουν το ποτήρι τους μισογεμάτο και άλλοι μισοάδειο.
10-04-2012, 00:12 #22221
Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!Αρχικά να ευχηθώ στη Γιωτουλα μας αύριο να είναι η πιο όμορφη μέρα της ζωής της κ όλα να πάνε κατ'ευχην!!!!!Μετά να πω μια γλυκιά καληνύχτα στα κοριτσάκια που πάνε για ύπνο!!!!!Και τέλος να καταθέσω την άποψη μου για τα γουρούνια /άνδρες αν κ θα έπρεπε να το έχω ξεχάσει.Ευχαριστώ πολύ το Θεό για αυτο που έχω τώρα στη ζωή μου αλλά λυπάμαι πολύ που άφησα ένα κτήνος να κομματιασει τα πιο όμορφα κ αθώα χρόνια μου.Ήμουν γύρο στα δεκαπέντε όταν τον γνώρισα από μια λάθος κλήση.Το μόνο που ήθελε ήταν να με...κ φυσικά το έκανε όταν ένα βράδυ με σουρωσε...αυτή ήταν κ η πρώτη μου φορά..Έκανα μήνες ολόκληρους να ξεπεράσω αυτο που έπαθα κ να απαλλαγω ,ευχομαι να μην το ζήσει κάνεις .Μόνο τον εαυτό μου κατηγορώ που δεν καταλαβα ότι πίσω από τις αγάπες κ τα λουλούδια κρύβονταν μόνο το γαμ...
10-04-2012, 00:12 #22222
ʼβα μου ο κάθε γονιός εκφράζεται διαφορετικά. Δεν μπορεί να μην δείξει κάποια χαρά για την προσπάθεια σου. Όπως και να χει θα πάρεις τα κοπλιμέντα εις διπλούν από τον μπαμπάκα σου που είναι καλύτερος σε αυτά. Όσο για την πείνα λόγκα :lol: κουράγιο και εύχομαι να είναι όπως η τελευταία σου επίσκεψη αναίμακτη και χωρίς πολύ πείνα :lol:. Όχι τίποτα άλλο αλλά εν καιρό κρίσης δεν ξέρω αν ακόμη σερβίρουν πατατάκια στα μπαρ για να ξεγελάσεις την πείνα σου :lol:
10-04-2012, 00:17 #22223
H μαμά μου είχε μανάβικο οπότε μετά τη σχολή πήγαινα κ τη βοηθούσα εκεί να δεις μανούρα!
Αγοράζανε αγγούρια κ τα διάλεγαν λες κ αγόραζαν σπίτι :lol:
10-04-2012, 00:19 #22224
Eli έχω μία φίλη που πριν πολλά χρόνια δούλευε σε ένα μαγαζί delicatessen στα τυριά. Δε φαντάζεσαι τι ιστορίες μου έλεγε! Όλη την παραξενιά τους εκεί την ξεσπούσανε. Κι εγώ δεν παραπονιέμαι ποτέ γιατί δεν είναι εύκολο να πετύχεις ακριβώς τα γραμμάρια. Και κάποιες φορές που είχα υπολογίσει ακριβώς τα χρήματά μου το εξήγησα στον υπάλληλο και του είπα και λιγότερα γραμμάρια απ'ότι ήθελα για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα ξεπεράσει την τιμή που είχα υπολογίσει. Αν έχεις καλή διάθεση βρίσκεις τρόπο να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να προσβάλεις κανέναν.
10-04-2012, 00:19 #22225
Γιώτα μου την εκμετάλλευση σε αυτό τον τομέα την έχω ζήσει πλουσιοπάροχα και εγώ. Ήμουν αυτό που λέμε ατακτούλικο κορίτσι από μικρή και όλο μπλεκόμουν σε περιπέτειες. Καθώς ήμουν άπειρη και άμαθη με εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι αισχρά, υπήρξαν όμως και κάποιοι άλλοι λιγοστοί που μου είχαν φερθεί κύριοι. Με τα χρόνια και μετά από πολλά κλάματα και αφού είχα πληγωθεί αρκετά έμαθα να ξεχωρίζω το καλύτερο για εμένα και να μην πέφτω θύμα εκμετάλλευσης των ορέξεων του κάθε μακάκα.
10-04-2012, 00:20 #22226
Originally posted by break
H μαμά μου είχε μανάβικο οπότε μετά τη σχολή πήγαινα κ τη βοηθούσα εκεί να δεις μανούρα!
Αγοράζανε αγγούρια κ τα διάλεγαν λες κ αγόραζαν σπίτι :lol:
10-04-2012, 00:28 #22227
Πράγματι ο κόσμος είναι πολύ περίεργος. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί οι περισσότεροι δεν σκέφτονται να είναι χαμογελαστοί και ευγενικοί και αντ αυτού είναι κατσούφιδες και παραπονιούνται με το παραμικρό.
Συμφωνώ Τζίνα μου με αυτό που λες ότι υπάρχει πάντα ένα καλός τρόπος για να ζητήσεις αυτό που θέλεις χωρίς να προσβάλλεις τον άλλον. Δεν λέω να μην είμαστε επιλεκτικοί και να μην διεκδικούμε αυτό που θέλουμε έστω και αν είναι συγκεκριμένα γραμμάρια τυρί αλλά υπάρχει ευγενικός και κόσμιος τρόπος για να το κάνουμε και να είμαστε και όλοι ευχαριστημένοι.
10-04-2012, 00:32 #22228
Ωχ,μη λέτε τέτοια!!!!!Δηλαδή για να πουλήσω τα ΠΟΠ μου θα πρέπει να τα διαλέγουν ένα ένα?Δεν έχω τέτοια υπομονή ,που θα τη βρω?
10-04-2012, 00:36 #22229
Κι εγώ στο μαγαζί μου είχα αντιμετωπίσει πολλά κουλά και παρόλο που τα κοσμήματά μου ήταν πολύ φθηνά τα κοσκίνιζαν λες και θα αγόραζαν από τον Λαλαούνη! Θυμήθηκα τώρα ένα περιστατικό που μου είχε γυρίσει το μάτι. Γενικώς ήμουνα πάντα πολύ υπομονετική και ευγενική με τους μακάκες αλλά εκείνη την ημέρα καλά που με συγκράτησε η μάνα μου. Ήταν Χριστούγεννα και ένας μακάκας ψώνιζε δώρα. Εγώ εκείνες τις ημέρες είχα χριστουγεννιάτικη μουσική στο μαγαζί και κάποια στιγμή άρχισε να παίζει το τραγούδι Felice Navidad. Λέει τότε αυτός πολύ μου αρέσει αυτό το κομμάτι και άρχισε να το τραγουδάει. Πάει να του πει κάτι η μητέρα μου και της λέει "σουτ" να μη μιλάει δηλαδή. Το παραβλέπει η μητέρα μου και πάει να μιλήσει σε μένα και της ξαναλέει πιο δυνατά αυτή τη φορά "σουτ"!! Σηκώθηκα όπως ήμουνα και πήγα προς το μέρος του για να μου εξηγήσει που ακριβώς βρισκόταν και σε ποιόν απευθυνόταν και έλεγε και σουτ αλλά μου άρπαξε το χέρι η μητέρα μου κάνοντάς μου νοήματα. Γύρισα στη θέση μου, έβαλα το επόμενο τραγούδι να παίξει και σταμάτησα να τον εξυπηρετώ, τον ανέλαβε η μητέρα μου.
10-04-2012, 00:37 #22230
Αυτό πάντως που με θυμώνει και με στεναχωρεί, για να γυρίσω στο προηγούμενο θέμα μας, είναι να βλέπω γυναίκες στην ηλικία μου ή μεγαλύτερες να μην λένε να μάθουν από τα λάθη του παρελθόντος και να συνεχίζουν να πληγώνονται από ανάξιους άντρες. Έχω μία φίλη στα Βόρεια ή οποία είναι 35 χρονών και έχει ζήσει ουκ ολίγα με μακάκες άντρες. Και ενώ θα έλεγες ότι πλέον θα ήταν πιο προσεκτική στις επιλογές της και στο που δίνεται έστω και για το σεξ και μόνο αφήνει ακόμη κάτι καθάρματα να την εκμεταλλεύονται με το επιχείρημα ότι της λείπει το σεξ. Θα τολμήσω να πω, και ας μου πουν κάποιοι ότι μιλάω εκ του ασφαλούς, ότι προσωπικά θεωρώ ότι σε αυτή την ηλικία δεν θα άφηνα ποτέ κάποιον να με εκμεταλλευτεί με τέτοιο χυδαίο τρόπο και ας μου έλειπε η σαρκική επαφή.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία