ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1484
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1484 of 2553 FirstFirst ... 4849841384143414741482148314841485148614941534158419842484 ... LastLast
Results 22,246 to 22,260 of 38289
    Senior Member
    Έτσι λέει Έλενα αλλά δεν την πιστεύω... εγώ πιστεύω ότι κολλάει γιατί ασχολείται μαζί του αρκετά. Έχουν γίνει και άλλα με αυτή τη φίλη μου που δεν έχω χρόνο να γράψω τώρα που δείχνουν ότι αφήνει τον εαυτό της να γίνεται θύμα των καταστάσεων. Απλά την αγαπάω και στεναχωριέμαι να την βλέπω να κολλάει και να παιδεύεται με άτομα που δεν αξίζουν.

Senior Member
    Originally posted by break
    Originally posted by Eli
    Αχ σοκολατίτσα μου άμα δεν το έχεις το χάρισμα των πωλήσεων δύσκολα το αποκτάς στην πορεία! :lol:
    Μα να κοπλιμεντάρεις την διακοσίων ετών, ξερακιανή, ζαρωμένη κ ξεδοντιάρο, ένα δόντι είχε κ αυτή να καμαρώνει?
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Το καλοκαίρι πόσο πίνεις?

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Αχ σοκολατίτσα μου άμα δεν το έχεις το χάρισμα των πωλήσεων δύσκολα το αποκτάς στην πορεία! :lol:

Μα να κοπλιμεντάρεις την διακοσίων ετών, ξερακιανή, ζαρωμένη κ ξεδοντιάρο, ένα δόντι είχε κ αυτή να καμαρώνει?
    Έλενα όταν έκανα κοπλιμέντα στους πελάτες ζητούσα πάντα από μέσα μου στο Θεό να με συγχωρήσει που έλεγα ψέματα! :lol: :lol:

Senior Member
    Κοριτσάκια μου θα σας αφήσω γιατί έχω πρωινό ξύπνημα αύριο.
    Τα πράγματα μου τα έχω ετοιμάσει αλλά μου προέκυψε μανούρα με το ενυδρείο μου. Μου αρρώστησε το ψάρι μου και του έχω βάλει αντιβίωση και αύριο το πρωί πρέπει να αλλάξω το νερό από το ενυδρείο :grind:. Είναι 200λτ ενυδρείο οπότε καταλαβαίνετε ότι θέλει το χρόνο του. Θα παίζω με τους κουβάδες και τα νερά πρωί πρωί. Μακάρι να γίνει καλά το ψαράκι μου γιατί το έχω 7 χρόνια και δεν θέλω να μου πάθει κάτι...
    Τζινάκι μου την έκανες την ένεση σου;

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Originally posted by Eli

Έλενα όταν έκανα κοπλιμέντα στους πελάτες ζητούσα πάντα από μέσα μου στο Θεό να με συγχωρήσει που έλεγα ψέματα! :lol: :lol:
    Καλά ε δεν παίζεσαι :lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol:

Senior Member
    Εύχομαι να γίνει καλά το ψαράκι σου Eli. Έβαλα λίγη ενυδατική κρέμα και θα την κάνω σε λίγο. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.

Senior Member
    Ελάκι να κοιμηθείς κορίτσι μου!

Ενα ψάρι είχα κ δεν επέζησε πολύ,του έβαζα πολύ φαγητό κ έσκασε :no: μου φαινότανε λίγο αυτο που έπρεπε να φάει κ εσύ το έχεις 7 χρόνια?

Senior Member
    Καληνύχτα κοριτσάρες μου!!!!
    Εύχομαι να βρω internet εκεί που θα είμαι ώστε να μπω στα κλεφτά να σας στέλνω φιλάκια και να σας λέω τα νέα μου.
    Τζινάκι ελπίζω να καταφέρεις σύντομα να κάνεις την ένεση σου χωρίς προβλήματα.
    Όνειρα γλυκά αγαπημένες μου!!!

Senior Member

Ενα ψάρι είχα κ δεν επέζησε πολύ,του έβαζα πολύ φαγητό κ έσκασε :no: μου φαινότανε λίγο αυτο που έπρεπε να φάει κ εσύ το έχεις 7 χρόνια?
    Σοκολατίτσα στον πλανήτη Γη υπάρχουν και κάποια όντα που τρώνε λιγότερο απ'ότι τρώμε ή θα θέλαμε να τρώμε εμείς! :lol: :lol: :lol:

Senior Member

:lol::lol:
    Πάλι καλά η Λίζα σας γύρισε στο εξοχικό! :lol:
    Είναι σπάνια περίπτωση ο Σωκράτης Έλενα! Και εμείς απορούμε πως έχει επιβιώσει τόσα χρόνια! Έχει γερή κράση!

Senior Member
    Σας φιλώ και πάλι! Μάκια! :kiss::kiss::love::love::love:

Senior Member
    Originally posted by Eli

:lol::lol:
    Πάλι καλά η Λίζα σας γύρισε στο εξοχικό! :lol:
    :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Έλενα πάω κι εγώ να ξαπλώσω γιατί έχω κυλικείο αύριο. :lol: Καληνύχτα σε όλα τα κορίτσια και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πως το καταλάβατε uzzled:uzzled:uzzled: θρεφταράκι την έχω κάνει!

Μια μέρα φάγαμε ένα σακουλάκι πατάκια μαζί, στην αρχή δεν τα ήθελε εφόσον δεν τα είχε φάει κ ποτέ αλλά μόλις τα δοκίμασε ξερογλυφόταν κ με κοίταζε μέσα στα μάτια η χαζούλα για να της δώσω κ άλλα!!!!

Η καλύτερη της ήτανε όταν μου είχε γλιστρήσει ο δακτύλιος που δεν μπορούσα να φάω τίποτα κ της τα έδινα όλα σαν μοσχαράκι είχε γίνει :lol::lol::lol: