Results 22,801 to 22,815 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
22-04-2012, 00:41 #22801
Να μαι πάλι! Eli μου, πόσο χαίρομαι που περάσατε όμορφα! Το σινεμά είναι μία λατρεμένη έξοδος!
Μου έβαλες φυτίλια με την παρά λίγο δυσάρεστη συνάντηση. Κι εγώ ζω κάτι παρόμοιο με έναν απατεώνα που μου χρωστάει λεφτά και μάλιστα είχε το θράσος να με βρίσει όταν του τα ζήτησα. Τον είδα από τότε δύο φορές. Τη μία με έπιασε στον ύπνο και τον χαιρέτησα κιόλας, τον ρεζίλη, την άλλη έκανα ότι δεν τον είδα. Τι σημασία έχει; Με δάγκωσε και αυτό είναι που έχει σημασία. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι επιβιώνουν τέτοιοι ελεεινοί τύποι κι εμείς, που πάμε με το σταυρό στο χέρι, φοβόμαστε ακόμα και να τους συναντήσουμε.
Όσο για τις κραιπάλες, δεν ξέρω τι έπαθα, πάντως είμαι σε κατάσταση αμόκ. Σήμερα έκανα την αισχρή κίνηση και πήρα ένα πακέτο τσιγάρα. Χρειάζεται να πω και τη συνέχεια; Δε νομίζω.. Όσο για τα παιχνίδα.. Μετρώ 12 ώρες! Τι να πω πια; Πώς να με χαρακτηρίσω; Πληθωρική; Υπερβολική; Στερημένη; Όλα αυτά μαζί; Παρόλα αυτά δε μετανιώνω, το ήθελα και το έκανα. Εκτός από ένα, για το οποίο είμαι λιγάκι σκεπτική. Τις προάλλες, που είχα φάει και είχα πιει τα πάντα, είπα τον καημό μου περί συντροφικότητας και απόκτησης παιδιού σε δύο παιδιά, που δεν είναι ακριβώς και κολλητοί μου. Δε μπορούσα να παραμείνω σιωπηλή, μου έλεγαν συνέχεια καλά λόγια, μου έπλεκαν το εγκώμιο και απορούσαν πώς είμαι μόνη μου. Δεν ήθελε και πολύ να ξεκλειδωθεί η πονεμένη μου ψυχή. Τους είπα το βάσανό μου, ότι γερνάω, ότι θα ήθελα να έχω οικογένεια, όπως όλος ο κόσμος, να έχω προορισμό, συνέχεια στη ζωή.. Φυσικά όλα αυτά σε κατάσταση ευθυμίας, όπως λέγονται όλες οι μεγάλες αλήθειες. Χωρίς υπερβολική χαρά, για να μη φανεί κόμπλεξ, αλλά και χωρίς δράματα. Απλά και ειλικρινά. Είπα πως στην ηλικία μου το θέμα αυτό μάλλον έχει κλείσει πια και ας μην ασχοληθούμε άλλο. Στο σημείο αυτό άρχισαν να λένε ότι δεν τελειώνει η ζωή, ότι υπάρχουν πάντα ευκαιρίες, μπλα, μπλα, και εκεί το τερμάτισα, γιατί κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα και πως όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Όλα είναι τόσο απλά, όσο και δύσκολα. Απλά θέλει να βρεθείς την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος με τον κατάλληλο άνθρωπο και δεν έχουμε όλοι την ίδια τύχη, ιδίως όσοι τα ψειρίζουμε. Αναφέρω αυτό το περιστατικό, για να τιμήσω την οικοδέσποινα. Νιώθω ότι αυτή η εβδομάδα που διανύουμε έχει το στίγμα της κατάθεσης ψυχής. Μέχρι στιγμής υπήρξα πολύ κουρασμένη ή πολύ απασχολημένη με τις υπερβολές μου για να ασχοληθώ σοβαρά με τέτοιου είδους κατάθεση.
- 22-04-2012, 01:14 #22802
Hρθα να παρω τα κλειδια ως συνηθως!Κ ελεγα ποιος ξερει ποσες σελιδες θα εχω να διαβασω αλλα εισαστε καλα κοριτσια!Εδω που τα λεμε λειπει η Τζινα,το Ελακι βολταριζε μετα συζυγου αδελφης κ γαμπρου κ περασαν κ υπεροχα,Η χαρα μου εκανε μια προσπαθεια αλλα την εφαγε κ αυτη το ιντερνετ κ τα παιχνιδια του!Αβουλινι μου δεν ξερω αν ειμαι μια χαρα αλλα σιγουρα ειμαι τυχερη που εχω ολες εσας εδω.Με τον καλο σας λογο,με το χερι απλωμενο να βοηθησετε.Κοριτσια πραγματικα σας ευχαριστω κ με συγκινησατε.Ηταν κ τα τηλεφωνα...
Ναταλι σου εχω πει οτι θελεις ενα χερι ξυλο!Εισαι πολυ ομορφη,το λεμε ολοι οσοι σε ξερουμε ακομη κ ο Νικος που ειναι πολυ ιδιοτροπος με τις γυναικες .Τι αλλο πρεπει να γινει για να το πιστεψεις?Εχεις ενα προσωπο που λαμπει αλλα πανω απο ολα εισαι καταπληκτικος ανθρωπος!Δεν θελω να λες κουταμαρες για αρρωστιες κλπ.Οτι μας ερθει το παλευουμε αλλα δεν κανει να προκαλουμε τη μοιρα μας.Θετικη ενεργεια!Δινεις σε ολες μας,κρατα κ λιγη για τη Ναταλια τωρα που την ξαναβρηκεςκ επιτελους αρχισες να την αγαπας.Εχεις πολλα πολλα χρονια μπροστα σου να ζησεις καλες ευτιχισμενες στιγμες γιατι η ζωη σου χρωσταει ακομη.Κ μην ξεχνας οτι οσο πονο κ να σου εφερε η μεγαλη αγαπη σου τελικα ησουν τυχερη γιατι αξιωθηκες να την ζησεις.
Οσο για το σπιτι σου τι να πω?Στα εχω πει τοσες φορες!Μεχρι κ τις φωτο αποθηκευσα γιατι οι δικες μου δεν ειναι τοσο καλες!Αλλα,Ελι μου,το πρωτο πραγμα που την ειπα ηταν το λατρευω αλλα δεν θα ηθελα με τιποτα να το ξεσκονισω!
Φιλια αγκαλιες κ γλυκες καληνυχτες σε ολες τις φιλες που δεν πιστευα οτι θα μπορουσα να εχω απο το διαδiκτυο.....Στη Ναταλια Χ 72 αφου λειπει το Τζινακι να δωσει τα αναλογα.
22-04-2012, 01:38 #22803
Η ζωή δεν μαθαίνεται από δεύτερο χέρι..
Δεν είναι μια κυρία που φτάνει μόνο να στη συστήσουν
με όλους τους κανόνες της ευγένειας κι εσύ
να χαμογελάς,.. να κάμεις ελαφρά υπόκλιση και
να πεις χαίρω πολύ?
Ζήσε για να μάθεις?
Πάρε τα ρίσκα σου..
Μη φοβάσαι?
Αλκυόνη Παπαδάκη
22-04-2012, 03:41 #22804
22-04-2012, 10:54 #22805
Γλύκες καλημέρες στον Ναταλόκοσμο- που αποδείχτηκε περίτρανα ότι είναι παραμυθένιος!!!!
Originally posted by NADINE
Κι ενώ εγώ σας ξεναγούσα στ'ανούσια,η Αγγελικούλα έγραφε τα σημαντικά...Τώρα το είδα,συγνώμη,ομορφιά μου!
Μην απορείς μετά για τον 1ο μου γάμο? από παιδιά ουσιαστικά μαζί (18 χρονών ήμουν όταν γνωριστήκαμε) μεγαλώσαμε μαζί, στα 26 παντρευτήκαμε και μετά από 6 μήνες το διαλύσαμε το μαγαζάκι. Μάλλον έπρεπε να γίνει έτσι. Το κακό είναι ότι 2 μέρες πριν τον γάμο πήγα να τα τινάξω στον αέρα όλα μετά από μια εξομολόγηση φωτιά από τον πολύ μεγάλο μου ερώτα (τον οποίο σημειωτέον δεν έχω ζήσει και δεν θα τον ζήσω ? και αυτό ίσως καλύτερα έτσι γιατί θα υπήρχαν άλλα προβλήματα!!! θυελλώδης ζωή βλέπεις!)
27 αγκαλιές και 72 φιλιά αγαπημένη Ναταλία!!
Οι αφες πέρασαν απ? ότι καταλαβαίνω υπέροχα!! Μπράβο κορίτσια μου! να χαίρεστε η μια την άλλη ? δεν διανοείστε πόσο τυχερές είσαστε (εδώ μιλάει και λίγο ο μεγάλος μου πόνος) και να προσέχετε η μία την άλλη.
Το Αβουλίνι όλο σκανταλιτσες κάνει ?.
που θα πάει - θα μαζευτείς και εσύ σε κάποια στιγμή!!! απόλαυσε το τώρα!!!! (κάτι τέτοια έκανα και εγώ κάποτε?.
Το Λιλάκι μας τι κάνει???? Δουλείες με φούντες ανοίγει μάλλον (κηπουρικές εργασίες βλέπω!) τα βασιλικάκια σου το καλοκαίρι θέλουν νερό ? διψάνε πολύ τα καλοκαίρι!!! Βέβαια αν είσαι λίγο τεμπελάκι σαν εμένα δηλαδή βάζεις σχοινάκι ακέρωτο μέσα στην γλάστρα όπως τα φυτεύεις και το βάζεις μέσα σε ένα μπουκάλι με νερό και αυτά παίρνουν όσο νεράκι θέλουν?. αρκεί να θυμάσαι που και που να γεμίζεις αυτό το μπουκαλάκι!!! Μιλάει ο grande τεμπέλης με τα φυτά :tumble:!!!!
Κατερινάκι ή κορούλα σου πότε γυρνάει???? σήμερα θαρρώ???
Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μας είναι καλά (Γλαύκη, Καλλιόπη, Γιώτα x 2, Τζινάκιο)
Ξεκινάω την δουλίτσα μου (γιατί ο γκαντεμόσαυρος δουλεύω σήμερα!) και θα τα πούμε αργότερα!
22-04-2012, 11:01 #22806
Καλημέρα αγαπημένες μου!
Όπως τα μάθατε περάσαμε πολύ όμορφα χθες στις βόλτες μας! Σημερα κάνω δουλίτσες με προσοχη σε σεβασμο των νεων αποκτηματων μου για να υποδεχθω σε λίγη ώρα την κορουλα μου, που απο οτι εμαθα ουτε σταση δεν ηθελε να κανει στο δρομο να ξαποστασει απο την αγωνια της να φτασει στο σπιτι μια ωρα αρχιτερα. Ουτε καφε οι παπουδες ουτε κατουρημα. Ξυπνησε μου ειπαν στις 2μισι το πρωι και φωναζε αντι για γαλα, "γιαγια ΚΑΦΕ" , ματαια προσπαθουσε να εξηγησει η γιαγια οτι ειναι βραδυ ακομη και δεν ηρθε η ωρα. τελικα ξανακοιμηθηκε στις 5 το πρωι για να ξαναξυπνησει στις 8 και να παει να τους γαργαλισει τα ποδαρακια να ξυπνησουν " Φυβαμαι γιαγια , μανουλα ,μπαμπουλης, φυβαμαι". Αχ μαλλον θα με χασετε σημερα απο παρεα αλλα θα ειναι για καλο σκοπο.
22-04-2012, 11:08 #22807
Αγγελική μου ευχαριστουμε για το μοιρασμα σου. Πόσο δυναμη αποπνειεις και μας μεταδιδεις και εσυ . Να εισαι ευτυχισμενη ευχομαι με τον ανθρωπο σου και να δεις το παιδακι σου να μεγαλωνει υγιές και τυχερο στη ζωη του.
Αβουλινι πουτ δε τσιγκαρο νταουν και πιασε το σαχλαμαρακι!! Είναι πιο γλυκο, πιο ευαερο, καπνιζεται παντου, δεν μοιριζει τα ρουχα και τα μαλλια, κανει καλο στο δερμα, ειναι πιο σικ και κλασσατο!
22-04-2012, 11:09 #22808
Για την Γιωτα μου, παιρνω τα ντεπον μου συμφωνα με τις οδηγιες σας μανταμ και εχω να δηλωσω οτι ειμαι καλυτερα! ευχαριστω μαμα!:P:P:P:P
22-04-2012, 12:27 #22809
Κυριακάτικες καλημέρες στο Ναταλόκοσμο μου!
Χθες ήταν ακόμα μια δύσκολη συναισθηματικά ημέρα...
Ευτυχώς τήρησα τη χθεσινοβραδυνή υπόσχεση στον εαυτό μου
και ξύπνησα λίγο Σκάρλετ σήμερα.Έχω λίγο πονοκέφαλο βέβαια,
αλλά αυτά παθαίνει όποιος ξημερώνεται μέχρι να βρει το δρόμο
από το καθιστικό στο κρεβάτι του...Τώρα απολαμβάνω τον καφέ μου
στην αγαπημένη μου Παρισένια κούπα μαζί με το υπέροχο τσουρεκάκι
του Πεννοπλάσματος,που κάνει τη σχέση μου με τα τοστ να περνά κρίση!
Σε λίγο θα σηκωθώ να βγάλω φωτογραφίες από το γραφείο(γιατί φρέσκες
κάθε μέρα σας τις βγάζω),μετά έχουμε κάτι δουλίτσες,περιμένουμε και τον μπαμπά
να έρθει από εδώ για την αυριανή μας χημειοθεραπεία και το απόγευμα θα κάνω
την υπέρβαση μου βγαίνοντας για πρώτη φορά με την ομάδα για φωτογράφηση!
Ούτε η κοινωνικότητα μου το επιθυμεί ούτε η διάθεση μου ούτε η παντελής μου άγνοια
αναφορικά με τα μαθήματα που ποτέ δε διάβασα ώστε να ξέρω τι μου γίνεται με τη μηχανή μου,
ωστόσο καθώς τρώγοντας έρχεται η όρεξη,θα πάω κι είμαι σίγουρη θα μου βγει και σε καλό!
Πρέπει να βρίσκω αφορμές να βγαίνω από το σπίτι,να μην αποφεύγω συναντήσεις,να βάλω σε μια σειρά
τη σχέση μου με τον ύπνο και το φαγητό,ώστε να νιώσω και καλύτερα οργανικά,να βρω κάτι ενδιαφέρον
ν'απασχολώ το μυαλό μου...Αυτό το ψυχοφθόρο σύρσιμο δεν πρέπει να συνεχιστεί για πολύ ακόμα...
Όχι πως δεν το βρίσκω φυσιολογικό δεδομένων των συνθηκών...Ένα κομμάτι μου δε θέλει να νιώσω καλύτερα.
Αφού ο κόσμος δε γίνεται να σταματήσει να γυρίζει μετά από το συγκλονιστικό γεγονός,τουλάχιστον περνά
απ'το χέρι μου το σταμάτημα του δικού μου κόσμου!Σα να συμπάσχω σ'αυτόν της μαμάς,που έπαυσε εδώ...
Όμως αυτό είναι το τελευταίο που θα ήθελε ειδικά εκείνη,η μεγάλη λάτρης της χαράς και της ζωής!Κι ειδικά για μένα
που πάντα μου έλεγε για όσα όμορφα μου χρωστά η ζωή και λαχταρούσε να βιώσω!Οπότε θα κάνω την κατάθλιψη μου πέτρα
και θα προσπαθήσω ν'αντισταθώ στο μούδιασμά της και να γίνω ενεργή...Η αρχή είναι δύσκολη,το ξέρω,μετά αλλιώς θα κυλά
η ενέργεια...Σαν τη γυμναστική που πιέζεσαι να ξεκινήσεις και μετά νιώθεις τόσο όμορφα και λες τι βλάκας ήμουν που το έχανα
τόσον καιρό αυτό και τις επόμενες μέρες σηκώνεσαι με μεγαλύτερη όρεξη απ'τον καναπέ σου...Λέμε τώρα...Λοιπόν,πάω να κάνω
τα καλημεροτηλεφωνήματα μου κι επανέρχομαι κοντά σας.Αφήνω το τραγούδι της άλλοτε Κυριακάτικης Λουλοπαράδοσης:
--->ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ : ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
Πάντα θα κλαις τις Κυριακές
που όλες οι σιωπές δε σε χωράνε
πάντα οι ίδιες αντοχές
θα φτάνουν ως την άκρη και θα σπάνε.
Πάντα θα χάνεις συλλαβές
τα λόγια σου ένας παλιός καθρέφτης
θα σε ζαλίζουν οι φωνές
δυο βήματα θα κάνεις και θα πέφτεις.
Κι αν σκοτεινιάσεις
κι άμα νομίζεις όλα πια τα έχεις χάσει
έλα, εγώ είμαι εδώ
σ' το ορκίζομαι κι αυτό πως θα περάσει.
Πάλι το βράδυ δε θα βγει
τα πόδια σου ξανά δε σε κρατάνε
πάλι στην ίδια φυλακή
τα μάτια σου τους τοίχους να μετράνε.
Κι αν σκοτεινιάσεις
κι άμα νομίζεις όλα πια τα έχεις χάσει
έλα, εγώ είμαι εδώ
σ' το ορκίζομαι κι αυτό πως θα περάσει.
Όλα περαστικά είναι,ευτυχώς ή δυστυχώς,οι μνήμες κι οι αισθήσεις ατονούν στο χρόνο...
Επιβίωση κι ανάγκη για φωτινότερους ουρανούς...Στης ψυχής το παρακάτω,στου μυαλού το παραπέρα,
που τραγουδούσε κι ο Μητροπάνος...Θυμήθηκα τώρα τα σπίτια της Λίνας...Περαστικά,όλα είναι περαστικά...
--->ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ : ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
22-04-2012, 12:37 #22810
Originally posted by *Katie
Για την Γιωτα μου, παιρνω τα ντεπον μου συμφωνα με τις οδηγιες σας μανταμ και εχω να δηλωσω οτι ειμαι καλυτερα! ευχαριστω μαμα!:P:P:P:P
'Ετσι μπράβο παιδί μου, γιατί είχα μια μικρή αγωνία αν θα με υπακούσεις!:starhit:
22-04-2012, 12:59 #22811
Καλημέρα σε όλο το Ναταλόκοσμο!
Καλημέρα Αγγελική, που δουλεύεις σήμερα! Κουράγιο, σε καταλαβαίνω, αλλά σκέψου.. Οι ώρες περνούν και λιγοστεύει ο χρόνος που σε κρατάει μακρυά από τις παντοφλίτσες και τις πυζαμούλες σου!
Καλημέρα Ναταλία! Ναι, σωστά σκέφτεσαι πως πρέπει να αρπάζουμε ακόμη και την παραμικρή ευκαιρία για κοινωνικοποίηση. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορείς να οδηγηθείς από τις γνωριμίες. Στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να παράσεις ένα όμορφο απόγευμα, παρέα με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Σε χαλάει; Καταλαβαίνω ότι έχεις ανάγκη από αυτό το σύρσιμο, το θέλει ο οργανισμός σου, το ζητάει η ψυχή σου, αλλά κάποτε όλα τελειώνουν και οφείλουμε στον εαυτό μας να ζούμε όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Ποιος μιλάει, ε; Αυτός που σου λέει πως είσαι τυχερή που ζεις σε μια πόλη, που σου προσφέρει με ευκολία τέτοιες ευκαιρίες. Στην επαρχία αυτό δεν είναι εύκολο. Εκμεταλλεύσου το, λοιπόν!
Καλημέρα Αφές! Με το καλό να δεχτείτε τη Μαριλένα και εύχομαι να περάσετε μια όμορφη, τεμπέλικη Κυριακή, με τους αντρούληδές σας!
Καλημέρα και στα κορίτσια μας, που τα πλάκωσε το πάπλωμα!
Η αφεντιά μου σήμερα, αφού έζησε και την τελευταία της κραιπάλη, αυτή του ύπνου, είπε πως φτάνει πια, τίναξε τη σκόνη από πάνω της και μπήκε σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Νιώθω τέλεια! Σηκώθηκα, η μαντάμ, μετά από άπειρες ώρες ύπνου και κατευθύνθηκα κατευθείαν στο μπάνιο. Έκανα ένα από τα απολαυστικότερα μπάνια της ζωής μου. Διήρκησε περίπου μία ώρα, να φανταστείτε! Λούστηκα και τρίφτηκα καλά καλά, να φύγουν οι τσιγαρίλες από πάνω μου, έβαλα τις κρέμες μου και έβαλα τα καλά μου οικιακά ρούχα! Την καλή μου ρόμπα, μπλε σκούρη, βελούδινη, με μικροσκοπικά σβαρόφσκι στο στήθος, μπλε σκούρη βελούδινη φόρμα από κάτω και από μέσα κρεμ κοντομάνικο μπλουζάκι. Φόρεσα δαχτυλίδι με μαργαριτάρι και ψεκάστηκα πλουσιοπάροχα με Chanel Νο 5. Σκέφτηκα να ακολουθήσω τη συμβουλή της Κατερίνας περί κλασικού και σικ. Έτσι τώρα είμαι μία κλασική, σοφοστικέ κυρία, που δεν έχει τσιγάρα γύρω της, ούτε σοκολάτες και πατατάκια στα ντουλάπια της. Νομίζω πως κρίση ήταν και πάει..
22-04-2012, 13:13 #22812
Originally posted by Ava
Οι ώρες περνούν και λιγοστεύει ο χρόνος που σε κρατάει μακρυά από τις παντοφλίτσες και τις πυζαμούλες σου!
22-04-2012, 13:33 #22813
γεια στη παρεακι
εχω καιρο να μπω κ μου λειψατε η αληθεια ειναι. αλλα με το που γυρισα απο τις διακοπες του πασχα επεσα κατευθειαν στα δυσκολα χιχιχ
.πολυ τρεξιμο γενικα κ ειμαι λιγο εξω αποτα νερα μου που ειχα μαθει για τοσα χρονια στην απραξια . ευχομαι να συνηθισω γρηγορα αυτες τις αλλαγες στη ζωη μου.λιγο τα κιλα που φευγουν ,λιγο οτι αρχιζω να εχω ξανα επαφη με κοσμο κ να κανω κατι... μου πεφτουν καπως πολλα. απο το ενα ακρο παω στο αλλο κ ελπιζω να τα καταφερω. με τα κιλακια συνεχιζουν αργα κ σταθερα να φευγουν, η ζυγαρια τωρα δειχνει 82
ο γιατρος ειπε οτι παω καλα με την απωλεια κ υπολογιζει να χασω αλλα 20.αν γινει αυτο θα ειναι ενα ονειρο που εχω απο παιδακι να δω.
22-04-2012, 13:59 #22814
Η οικογενειακή θαλπωρή, το καλύτερό μου! Μου αρέσουν κι εμένα πολύ οι μαγειρικές εκπομπές, εκτός από αυτές της Αλεξιάδου. Τη γυναίκα αυτή την αντιπαθώ σε τέτοιο βαθμό, που μπορεί, βλέποντας μία εκπομπή της, να μου χαλάσει το χουζούρι και να εκνευριστώ. Είναι εγωίστρια, υπερφίαλη, γλοιώδης και δεν ξέρει πότε πρέπει να κάνει στην άκρη. Όσο για τον Oliver, μου αρέσει η απλότητά του, αλλά παρατήρησα δύο πράγματα: Πρώτον, κινείται και μιλάει υπερβολικά γρήγορα και ακατάπαυστα και με αγχώνει. Είμαι σχεδόν σίγουρη πως πρόκειται για δική του διαταραχή. Και δεύτερον δεν είναι λιγάκι βρωμιαρούλης; Ο τρόπος που ανακατέυει, που χώνει τα χέρια του παντού, που με τα λάδια και τις μαρινάτες στα χέρια χουφτώνει και τρίβει τα μυρωδικά πάνω από τις κατσαρόλες, που γλείφει το δάχτυλό του δοκιμάζοντας και μετά πιάνει καλά καλά την τροφή, τέτοια..
22-04-2012, 14:00 #22815
Αβα ετσι σε θελω μοσχομυριστη και αιθερια, μπραβο σου!
Αλινα μου καλως μας ηρθες και συγχαρητήρια για την απώλεια σου!! Ολα καλά με τον γιατρο, τελεια. Αντε και εις κατωτερα τωρα παμε για στοχο! τι σου ειπε για το κρεας που δεν μπορεις να φας?
Εμενα ηρθε η Μαριλενα μου και καναμε πολλες πολλες χαρες και παιχνιδια! Την ταισα μετα και τωρα επεσε για υπνο γιατι απο την χαρα της χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκε καλα και κουτουλουσε. Ο μπαμπας μας δυστηχως ειναι στην δουλεια και δεν προβλεπετε να γυρισει πριν τις 9 το βραδυ και εχει σκασει που μπορει να μην την δει σημερα. Μακαρι να μπορεσει να ερθει νωριτερα. Μιλησανε ομως στο τηλεφωνο.
Τωρα εκανα και εγω ενα φραπε και καθομαι στο μπαλκονι μου και απολαμβανω την Κυριακη μας.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....