ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1523
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1523 of 2553 FirstFirst ... 52310231423147315131521152215231524152515331573162320232523 ... LastLast
Results 22,831 to 22,845 of 38289
    Senior Member
    Τέλος το σημείο που περνώ τις περισσότερες ώρες της ημέρας μου.
    Η αριστερή γωνιά του καναπέ,που έχει κάνει βαθούλωμα και μπροστά μου
    το τραπεζάκι με το λάπτοπ.Αυτήν τη στιγμή η επιφάνεια εργασίας έχει ένα μαργαριτιασμένο
    Παριζιάνικο γρασίδι με τη δεξιά μύτη του Ντουλοπαπουτσιού (κλασσική μαμά)...Είπα να βάλω κάτι αισιόδοξο...

Senior Member
    Ναταλάκι μου μην με παρεξηγείς αλλά το σπίτι σου είναι ειδικό για να μπει μικρό παιδι!!! 18-24 μηνών!!! ο παραδεισος του!!! λαμπογιαλο θα σοτ κανει!!!!:smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Και μια που φλερτάραμε το Παρισάκι μου,ελάτε να πάμε μια εικονική βόλτα σε δυό τρεις γειτονιές του...
    Πατάμε πάνω στην εικόνα και σέρνουμε σιγά σιγά το βελάκι μας στα δεξιά ή στ'αριστερά,ανάλογα την επιθυμητή κατεύθυνση.
    Είναι τρεις κυκλικές λήψεις,παρμένες από τρία ψηλά σημεία.Έναν πύργο,την Εκκλησία της Ιερής Καρδιάς στους λόφους της Μονμάρτης
    (εκεί που γυρίστηκε κι η Αμελί)και από το Δημαρχείο του Παρισιού.Δε συγκρίνεται ασφαλώς με το αληθινό φυσικά,αλλά απ'τ'ολότελα...

--->Paris

Το Παρίσι είναι το αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο.Εκεί νιώθω πως βρίσκω πραγματικά τον εαυτό μου.
    Οι βόλτες στον Σηκουάνα,τ'αμέτρητα παρκα και κήποι,τα μουσεία,τα πλακόστρωτα,τα σπίτια με τις σοφίτες...
    λες και βρίσκεσαι πίσω στην Αναγέννηση...Έχει μια γλυκειά μελαγχολία η πόλη αυτή.Κυρίως την περπατούσα μόνη
    -θέλω να πω δεν έχω μοιραστεί με αμόρε το Παρίσι-νομίζω έτσι το προτιμώ.Στους δύο άλλωστε τρίτος δε χωρά!

Senior Member
    Originally posted by angel79

Ναταλάκι μου μην με παρεξηγείς αλλά το σπίτι σου είναι ειδικό για να μπει μικρό παιδι!!! 18-24 μηνών!!! ο παραδεισος του!!! λαμπογιαλο θα σοτ κανει!!!!:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
    :smilegrin: :smilegrin: :smilegrin: Το ξέρω,Αγγελική μου!Μ'αυτήν τη σκέψη παρηγοριέμαι όταν νιώθω εδώ μέσα μοναξιές...
    Πάντως κι εγώ όποτε τραυματίζω(πχ.σπάσιμο φτερού)ή σκοτώνω-συνήθως στο βιαστικό ξεσκόνισμα-κάποιο πραγματάκι,
    πονά η ψυχή μου!Ως και δάκρυα έχω ρίξει!Έχω μάλιστα ένα κουτί-νοσοκομείο,όπου περιμένουν υπομονετικά οι τραυματίες συγκόλληση.

Senior Member
    Ελάτε να πάμε και μια βόλτα στο Musée de l'Orangerie,στις δύο οβάλ αίθουσες,
    που σχεδιάστηκαν υπό την επίβλεψη του ίδιου του Μονέ και για τις οποίες ειδικά
    σχεδίασε τους μεγάλους πίνακες με τα νούφαρα του.Είναι μαγεία να βρίσκεσαι εκεί μέσα!
    Προς το παρόν αρκούμαστε στην εικονική βόλτα.Πατάμε πρώτα στα δεξιά της εικόνας sale 1(αίθουσα 1) , sale 2(αίθουσα 2)
    και αμέσως μετά για πλήρη οθόνη τα πορτοκαλί γράμματα κάτω απ'την εικόνα που γράφουν:"Visionnez la version plein écran"

--->Les Nymphéas

Senior Member
    Καλώς το Αλινάκι μας με το υπέροχο 82 του!Αχ,αυτές οι κήλες που μας ταλαιπωρούν λίγο μετά...
    Καλώς ήρθες από τις διακοπούλες σου και καλή προσαρμογή και πάλι στη γλυκειά ρουτίνα!
    Το ίδιο και στις καθηγήτριες που αύριο μπαίνουν και πάλι στις αίθουσες κι όλους όσους εργάζονται.
    Μόλις ήρθε ο μπαμπάς.Αύριο πρωί έχουμε χημειοθεραπεία.Πρέπει κι εγώ σιγά σιγά να ετοιμαστώ να φύγω.
    Πάω να φωτογραφίσω το στρατόπεδο!Δεν ξέρω τι ώρα θα επιστρέψω το βράδυ.Κατά μία έννοια καλύτερα,
    γιατί αν περιμένατε πάρτυ από μένα με τις μουσικές που θα μας έβαζα,αντί για ποτά θα κερνούσα ξυραφάκια...
    Τα λέμε στις καληνύχτες μας!Να έχουμε όλοι ένα γλυκό απογευματόβραδο!Σας φιλώ,πολύτιμες μου...

Senior Member
    Λία μου, τα όνειρα και οι ευχές μας είναι οι δυνατές αστροφεγγιές που φωτίζουν τον δρόμο των δικών μας αγγέλων για να'ρθουν κοντά μας... Αγαπώ τα όνειρα και τις ευχές μας... σ'αγαπώ.

--->Στης πολιτείας τη σιωπή

για μας... αυτή την Κυριακή

Senior Member
    Μαζευτηκα επιτελους κ εγω!Γιορταζει ο αδελφος μου αυριο κ μας εκανε το τραπεζι σημερα.Δεν θα σας πω τι εφαγα!Ειχε αρνι στη σουβλα κοντοσουβλι σουφλε τυροπιττα σπανακοπιττα σαλατες............Ασε τα γλυκα!Μετα καφε,επιασαν τα ανεκδοτα ,ηταν κ ωραια η παρεα!παντως απο οταν εμαθα την ημερομηνια για την επεμβαση βλεπω με αλλο ματι το φαγητο.Το εκτιμω πιο πολυ.
    Ατζελα να εισαι ευτυχισμενη με το γιοκα σου κ το συντροφο σου κοριτσι μου!Σου αξιζει.Αφηνουμε πισω τα παλια κ ανοιγουμε φτερα για αλλα πιο ομορφα πεταγματα!Εισαι δυνατο κοριτσι παντως!
    κατερινακι μου καλως ηρθε η Μαριλεννα σου!Χορτασατε παιχνιδι βλεπω!Να προσεχεις να μην τη σηκωνεις κ κανουμε καμμια ζημια!
    Αβουλινι μου μοσχομυρισμενο με τα βελουδενια σου!Εχουμε ψιλοχαθει αλλα τρεχω σαν το Βεγγο.Πιστευω απο την αλλη εβδομαδα να ειναι καλυτερα τα πραγματα κ να τα πουμε.Θα εχεις κοψει κ τις βλακο σκουπιδοτροφες,θα εχεις παρει παλι το σαχλαμαρακι σου κ ποτε ξανα πακετο τσιγαρα για να γλυτωσεις τις φωνες κ τις κυρωσεις απο τη Φτουτατη σου!Κ ασε τα χαζοπαιχνιδια!Μας λειπεις κ ας γκρινιαζουμε με τον πουρατο!
    Αλινακι κ εσυ μας ελειψες!Ποτε πηγες κ ολας 82 καλε?Μπραβο κοπελλα μου!Με το καλο κ τα υπολοιπα!
    Ναταλια μου εσενα τι να σου πω.....Θελω Θεσσαλονικη παλι.....στο παραμυθενιο σπιτι σου,Καφε, καθισμενες στον καναπε κ κουβεντουλα.Καλη φωτογραφιση καρδια μου κ δεν πειραζει που δεν εχεις διαβασει.Το'χεις εσυ!Ολες σου οι φωτο ειναι υπεροχες!Να πανε καλα ολα αυριο κ με το μπαμπα.
    Οι υπολοιπες που εχουν αραξει κ καφεδιαζονται κ ουτε λεξη απο δω?

Senior Member
    Να 'μαι και εγω.
    Γλαυκη πολυ χαιρομαι που επιτελους εχεις ημερομηνια χειρουργειου.με το καλο και ολα να σου πανε τελεια.μεχρι να φτασουν χριστουγεννα θα εχεις γινει αλλος ανθρωπος.λοιπον χτες κατεβασα τα καλοκαιρινα γιατι κατι εψαχνα και μπηκα στον πειρασμο να φορεσω ρουχα απο πριν την επεμβαση.εριξα το γελιο της ζωης μου.ηταν λες και φορουσα τεντα οχι ρουχα.χωραγε αλλος ενας.

Senior Member
    Λιλακι και που εισαι ακομη!Σε λιγο θα χωρανε αλλοι δυο κ οχι ενας!Εγω παλι κοιτουσα κατι φωτογραφιες του 2008 που ημουν 75 κιλα κ ελεγα πως αφησα να γινω ετσι.Μακαρι τα χριστουγεννα να μπορεσω να φορεσω ρουχα απο πριν!Οχι των 75 αλλα ετσι κ αλλιως εχω ολα τα νουμερα!

Senior Member
    Καλησπέρα κουκλάκια μου!!!!!!!
    Ελπίζω ναείστε καλά και ειλικρινά χαίρομαι για τα υπέροχα νέα σας!!!!!
    Γλαύκη μου με το καλό η εγχείρηση ,λίγη υπομονή ακόμα κ θα περάσουν οι τρεις μήνες και όλα θα πάνε υπέροχα !!!
    Κατερινακι καλώς τη δέχτηκες την γλυκούλα σου!!!!!
    Αγγελικούλαμου υπομονή άς είναι δουλειά κ άς είναι και Κυριακή
    Ναταλία μου το κουκλόσπιτο σου είναι απλά ένα όνειρο,να το χαίρεσε με υγεία και να είναι πάντα γεμάτο χαρές!!!!!!!!!
    ʼβα μου που είπαμε τα χώρεσες όλα αυτά;

Τ
    Ελλάκι,Τζινούλι,
    Λιλάκι ,
    Γιωτάκι μου και υπόλοιπο παρέακι εύχομαι όλα να βαίνουν καλώς ,φυσικά σας διαβάζω κ σας σκέφτομαι αλλά τα άτιμα τα
    Ποπ δε με αφήνουν ούτε !για κατούρημα να πάω!!!!θΑ επανέλθω σύντομα,το υπόσχομαι ...!!!!!!
    Σας φιλώ γλυκά και σας καληνυχτώ,να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας!!!!!

Senior Member
    Μόλις γύρισα σπίτι από το στρατόπεδο...Μου αρέσουν γενικά πολύ τα γκρεμισμένα,αλλά αυτό ήταν δυστυχώς κυρίως σκουπιδότοπος...
    Καλή φάση για την εμπειρία,για να εξοικειωθώ λίγο με τη μηχανή,να πω δυό κουβέντες με καινούριους στη ζωή μου ανθρώπους...
    Κυρίως για την υπέρβαση...Τώρα είμαι κουρασμένη,διψασμένη,πεινα σμένη,αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες...Βγάλαμε στην αρχη στο σούρουπο
    ό,τι φώναζε τον καθένα μας και μετά πήγαμε σ'ένα θεοσκότεινο μέρος να κάνουμε τσαχπινιές.Light painting η καρδιά,που σας αφιερώνω.
    Σβήνει η εβδομάδα μου κι ομολογώ δεν την απόλαυσα ιδιαίτερα...Όχι πως έγινε κάτι...Εδώ είμαστε να τα λέμε ανεξαρτήτων εβδομάδων...

Senior Member
    *Katie's week : What A Wonderful World !

Kαλώς μας ήρθες,υπέροχε Κατερινόκοσμε!Είμαστε έτοιμοι να μας ταξιδέψεις στα πελάγη σου!

--->Louis Armstrong : What A Wonderful World

Senior Member
    Καλησπέρα κοριτσάκια μου!
    Σήμερα σας παραμέλησα για χάρη του ανδρός μου που είχε τα κέφια του και έτσι βολτάραμε όλη μέρα παρεάκι. Με πήγε στο Αττικό Πάρκο στον ζωολογικό κήπο όπου πραγματικά μαγεύτηκα. Έκανα σαν μικρό παιδάκι. 5 ώρες περάσαμε μέσα στο πάρκο εκ των οποίων τις 4 περπατώντας εδώ και εκεί χαζεύοντας όλα τα υπέροχα ζώα που είχαν. Χάρηκα που είδα ένα χώρο τόσο περιποιημένο και νοικοκυρεμένο, με όμορφες εγκαταστάσεις και με ζώα που δείχνουν να λαμβάνουν σωστή φροντίδα. Είδαμε δελφίνια και θαλάσσιους ελέφαντες να κάνουν κόλπα και βουτιές, απίστευτα πτηνά, μαϊμούδες και χιμπατζήδες, μακάκες, λαιμούριους (τι χαριτωμένα τα άτιμα!), σουρικάτες, γιγάντιες χελώνες, ρινόκερους, λιοντάρια, τίγρεις, ιπποπόταμους, χαϊδέψαμε κατσικάκια, άλογα, χαζέψαμε ένα σωρό φίδια και σαύρες και αλιγάτορες, αμέτρητα ζώα! Ήταν μαγευτική η βόλτα και ας μην συμπαθώ την αιχμαλωσία των ζώων. Σε όσους μένουν στην Αττική και δεν έχουν πάει τους συστήνω ανεπιφύλακτα να επισκεφτούν το Αττικό Πάρκο. Φύγαμε με την υπόσχεση να ξαναπάμε σύντομα και μάλιστα πιο οργανωμένοι και για πικ νικ με περισσότερες ώρες στην διάθεσή μας.
    Αυτά από εμένα, τα δικά σας δεν τα διάβασα ακόμη... πάω να κάνω και ένα γλυκό γιατί αύριο γιορτάζει ο άντρας μου και ακόμη δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα! Και είναι ήδη 12!

Το μόνο που είδα είναι ότι επέστρεψε το Αλινάκι μας . Αλίνα μου καλωσόρισες! Και ελαφρύτερη διαβάζω! Ω τι ευχάριστα τα νέα! Καλή συνέχεια καλή μου εύχομαι σύντομα να φτάσεις στον στόχο σου!

Ναταλία μου υπέροχη και απολαυστική η βόλτα στο σπίτι σου. Μακάρι να καταφέρω να το δω και από κοντά κάποια στιγμή . Σε ευχαριστούμε που μας έβαλες στον πολύχρωμο παραμυθένιο κόσμο σου.

Senior Member
    ΩΩΩΩΩΩΩΩωωωωωω αλλαγή βδομάδας σήμερα;;; Πωπωπωπω πως περάσανε οι μέρες!
    Αδερφοβδομάδα ουάουυυυυυυυυυυυ!