Results 22,891 to 22,905 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
24-04-2012, 09:41 #22891
Originally posted by eleni198621
Αν ειχαμε μια χρονομηχανη και γυρνουσαμε πισω στο χρονο θα καναμε διαφορετικες επιλογες?και αν ναι ποσο διαφορετικη θα ηταν η ζωη μας?θα ειμασταν πιο ευτυχισμενοι ή μηπως οχι?μολις εστειλα ευχες σε φλερτ των μαθητικων μου χρονων.και μπηκα στον πειρασμο να φανταστω τι θα γινοταν αν αντι για το μαμακια ειχα κανει σχεση με αυτον που θα βρισκομουν σημερα?
- 24-04-2012, 09:42 #22892
Originally posted by *Katie
Από σήμερα αναλαμβανω πλήρως τα καθήκοντα μου ως μανα και συζυγος καθως οι γονείς μου ανηφορίζουν για τον Βορρα στο σπιτάκι τους. Πρέπει να γίνω μια έξυπνη αμαζόνα για να τα βγάλω πέρα χωρις να επιβαρυνω τα τραύματα μου. Νιωθω δυνατη , θα τα καταφέρω!:bigsmile:
24-04-2012, 09:54 #22893
Μια καλημερα κ απο μενα στα ομορφα κοριτσια απο την συννεφιασμενη Κορινθο..Τελικα με τιποτα δεν μενουμε ευχαριστημενοι..παντα θελουμε κατι περισσοτερο..Σας χαιρετω για να επιστρεψω στα καθηκοντα της εργασιας...Να περασετε οσο πιο ομορφα γινεται την υπολοιπη μερα σας..
24-04-2012, 10:30 #22894
Καλημερες και από μένα!!!
Πρωινή πρωινή στο γραφεί σήμερα - με meeting πελάτη να ξεκινάει στις 09.00 - είμαι στο γραφείο από τις 08.00... χάλια η δικιά σου!!! δεν πρόλαβα το πρωί ούτε να βαφτω..... σε λίγο θα την κάνω και αυτή την δουλεια.
Να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ στο Ελλάκι που γιορτάζει σήμερα.
Σας χαιρετώ προς το παρόν θα τα πούμε πιο μετα!
24-04-2012, 10:48 #22895
Αδελφούλα μου Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα. Εύχομαι να έχετε υγεία εσυ και ο σύζυγος , να είστε αγαπημένοι και σύντομα να σας στειλει ο καλός Θεούλης ένα μωρό ( θέλω να γίνω θεια επιτέλους και να αποκτήσει και η Μαριλένα ξαδελφακι -αδελφακι , τι? να μην επωφεληθώ και εγώ από τις ευχες? ) αλλά και να ξεκαθαρίσουν τα πραγματα με τα επαγγελματικά σου.
Τα υπόλοιπα από κοντα. Που είναι το σοκοκολασμενο κεικ????
24-04-2012, 11:27 #22896
Καλημέρα πέρα για πέρα!
Ευχαριστώ για τις ευχούλες σας γλυκιές μου! Σε λίγο θα ντυθώ και θα χυθώ στους δρόμους για δουλίτσες! Ξύπνησα ορεξάτη και θέλω να τελειώνω με την λίστα μου αν και δεν το βλέπω να προλαβαίνω τα πάντα, αλλά δε βαριέσαι δεν με πειράζει, έχει και αύριο μέρα!
Κατερινάκι μου χαίρομαι που επιτέλους σηκώθηκες με αποφασιστική ψυχολογία και νιώθεις δυνατή να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με την μικρή, ωστόσο ξέρεις και στο έχω πει ότι ότι και να χρειαστείς είμαι ένα τηλέφωνο μακριά. Όσο για το σοκολατένιο κέικ έχει μπει στο πρόγραμμα για σήμερα. Αν είστε καλά το βραδάκι θα περάσω να σας το ντελιβερίσω προσωπικώς για να ευχηθούμε μεταξύ μας
. Να χαίρεσαι τον αγαπημένο σου άντρα, να είναι και αυτός πάντα γερός, δυνατός και να είστε πάντα μονοιασμένοι, αγαπημένοι και ερωτευμένοι! Όσο για το μπεμπέ τα έχουμε πει, όταν ο Θεός αποφασίσει ότι έχει έρθει και η δική μας η ώρα θα μας το στείλει...
Αγγελικούλα μου εύχομαι το πρωινό σου ραντεβού να είχε επιτυχία και να έκλεισες την δουλειά!
Λιλάκο μου πόσες φορές όλες μας έχουμε αναρωτηθεί για σχέσεις που δεν προέκυψαν και για ανθρώπους στους οποίους τελικά δεν δώσαμε μία ευκαιρία. Το σημαντικό είναι να συμφιλιωνόμαστε με το παρελθόν μας και να πορευόμαστε στο μέλλον μας. Για να μην έχουν γίνει κάποια πράγματα σημαίνει ότι δεν ήταν γραφτό τους να γίνουν και αν η ίδια δεν τα κυνήγησες σημαίνει επίσης ότι δεν ήταν αυτό που επιθυμούσες την στιγμή εκείνη. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι με τέτοιες άγονες σκέψεις. Το σημαντικό είναι τι θα κάνεις από εδώ και πέρα με τα εφόδια που έχεις αποκτήσει. Όπως έγραψε και η Ναταλία, δεύτερη ζωή δεν έχει, ούτε καν πρόβα της πρώτης και μοναδικής που έχουμε! Θα κάνουμε λάθη, λάθος επιλογές, θα χάσουμε τον δρόμο μας και θα τον ξαναβρούμε. Μην αναρωτιέσαι για το παρελθόν αγάπη μου κάνε όνειρα και βάλε στόχους για το μέλλον!
24-04-2012, 11:35 #22897
Kαλημερούδια όμορφε Κατερινόκοσμε!
Η μέρα έβαλε τα ηλιόλουστα της για να γιορτάσει κι εκείνη το Ελάκι μας!
Μικρή μου ζωγραφιά με τα τέλεια μαλλιά,να μας είσαι καλά σε υγεία και μυαλά! :spin:
Ν'απολαύσεις τη μέρα σου με τους σημαντικούς σου κι ό,τι περισσότερο λαχταράς
να ενώσουμε τις ευχές μας,σύντομα να το αξιωθείς!Υπέροχη η ιδέα αιμοδοσίας σήμερα!
Μακάρι να το έκαναν όλοι όσοι μπορούν να δίνουν αίμα!Ένα γλυκό φιλάκι σε κάθε μαγουλάκι
και μια σφιχτή εικονική αγκαλίτσα,preview της πραγματικής που σύντομα θα έχω την ευκαιρία
να νιώσω!Μπορεί να μην ξέρω τι θα ψηφίσω,ξέρω όμως ποιές θα έχω τη χαρά ν'αγκαλιάσω!
24-04-2012, 12:06 #22898
Originally posted by eleni198621
Αν ειχαμε μια χρονομηχανη και γυρνουσαμε πισω στο χρονο θα καναμε διαφορετικες επιλογες?και αν ναι ποσο διαφορετικη θα ηταν η ζωη μας?θα ειμασταν πιο ευτυχισμενοι ή μηπως οχι?μολις εστειλα ευχες σε φλερτ των μαθητικων μου χρονων.και μπηκα στον πειρασμο να φανταστω τι θα γινοταν αν αντι για το μαμακια ειχα κανει σχεση με αυτον που θα βρισκομουν σημερα?
Λιλάκι,έχε στο νου σου κάτι που θα σε βοηθήσει να μη μετανιώσεις για τίποτα στη ζωή σου.
Πως ό,τι επέλεξες ήταν το καλύτερο δυνατό για εκείνη τη χρονική στιγμή.
Η Λίλα που ήσουν(Ελένη ήσουν μάλλον τότε),οι ανάγκες που είχες,οι παράμετροι που εκτίμησες,
οι εκάστοτε συνθήκες κι όλα όσα έλαβες τότε υπόψιν σου για να διαλέξεις την Χ επιλογή από την Ψ,
αυτό ήταν το καλύτερο δυνατό σου.Η επιγενέστερη γνώση των πραγμάτων,η μετέπειτα αλλαγή σου,
που σήμερα ενδεχομένως θα σ'έκαναν να διάλεγες το Ψ κι όχι το Χ είναι μια πληροφορία που τότε
ασφαλώς αγνοούσες και δεν έχει νόημα να κάνεις σκέψεις που ξεκινούν με "αν" σε ό,τι το αφορά.
Κράτα ό,τι σε δίδαξε και στο επόμενο σταυροδρόμι που θα κληθείς να διαλέξεις μονοπάτι,
λάβε υπόψιν σου με σύνεση όλους τους παράγοντες που μέχρι σήμερα έχεις.Και πάλι θα είναι
μια επιλογή που σε δέκα χρόνια ενδεχομένως να μην έκανες,αλλά έτσι είναι η ζωή.Η γνώση
κατακτιέται μέσα από την εμπειρία.Κανένας δεν έχει τη μαγική σφαίρα του μέλλοντος του
για σκονάκι στα δύσκολα μιας σημαντικής επιλογής.Το ζητούμενο είναι κάθε φορά να είμαστε
στο κατά δύναμιν ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό μας και τις αληθινές μας ανάγκες.Ό,τι κι αν γίνει
από κει και πέρα,όπως κι αν τελικά αποβεί θα μπορούμε ευκολότερα να το διαχειριστούμε έχοντας
υπόψιν την παραπάνω οπτική.Ακόμα κι αν κακώς επηρεαστήκαμε από άλλους,ακόμα κι αν αρνηθήκαμε
το βαθύτερο θέλω μας,να σκεφτούμε πως εκείνη τη στιγμή ήταν για μας πιο σημαντικό να δώσουμε
προτεραιότητα στα θέλω των άλλων.Αυτό θα μας ηρεμούσε περισσότερο απ'το ενδεχόμενο μιας μάχης
που θα καλούμασταν να δώσουμε προκειμένου να υπερασπιστούμε το δικό μας.Ακόμα κι αυτή η ανάγκη,
που σίγουρα δε βγάζει σε καλό(καθότι αλλότρια)αξίζει να τη σεβαστούμε και να μην την υποτιμήσουμε.
Να πάρουμε επάνω μας την ευθύνη της επιλογής και να φροντίσουμε να μην το επαναλάβουμε στο μέλλον.
Σ'ό,τι αφορά τον φίλο σου τώρα,μπορεί τότε να μην ήταν ο κατάλληλος χρόνος για σας.Πόσα νεαρά ζευγάρια
βρίσκονται νωρίς στη ζωή και τελικά χωρίζουν απ'το απωθημένο απουσίας άλλων εμπειριών,από ανωριμότητα,
ενώ αν ζευγάρωναν λίγο αργότερα ενδεχομένως να είχαν μια κοινή όμορφη ζωή...Αν πάλι ούτε τώρα συμβεί
κάτι όμορφο,ίσως σημαίνει πως ούτε τότε θ'αναπτυσσόταν ανάμεσα σας κάτι αξιόλογο,κάτι που θ'άντεχε στο χρόνο...
Είναι θετικό που υπάρχει επικοινωνία κι έχετε ακόμα την ευκαιρία σας...Για να δούμε τι θα προκύψει...Γλυκό μυστήριο η ζωή!
24-04-2012, 12:30 #22899
Μην το φέρεις όλο το κεικ, θα το φαω και μετά θα με φαει. Ενα γενναιο κομματι ομως μια χαρα θα το καταβροχθησω ,αντε και ενα δευτερο για πρωινο ως εκει! Ευχαριστω για τις ευχες σας αγαπες μου και σε εσας ευχομαι οι δικες επιθυμιες να γιουν πραγματικοτητα.
Παιδιά είμαι πολύ χαρουμενη ο συζυγος είναι και αυτός σε προσπάθεια να τρεφεται πιο σωστά και να χασει και το περιττό βάρος που έχει και εχει αρχισει και τον ενοχλει. εχει 4 εβδομαδες που πηγαινει στον οικογενειακο μας πια διαιτολογο και εχει χάσει 6 ολοκληρα κιλα!!! Και μεσολαβησε και Πασχα που σημαινει πολυ πολυ ποτο και φαι!!! Το σημαντικότερο ομως είναι η ψυχολογία του που αρχιζει και ανεβαινει και με κάνει ακομη πιο χαρουμενη! Με ηρεμει το γεγονος ότι με την διατροφη αυτη δεν πιεζετε και δεν πειναει , ακομη και τις μπιρες του μπορει να πινει με μετρο και με τροπο καθε εβδομαδα και να συνεχιζει να χανει. Αχ Happy Days!!!
Πήγα και εγώ την προηγουμενη εβδομαδα για να με δει, και τωρα πια θα βρισκομαστε καθε μηνα αντι καθε 2 εβδομαδες αφου μπαινω σε φαση συντηρησης. Σαν ψεματα μου φαινεται... η πολυχρονη παλη με τα κιλα τελειωσε! Τωρα θα πρεπει να τα διατηρησω, το επομενο κεφαλαιο και πιο σημαντικο.:bouncing::bouncing::bouncing:: bouncing:
24-04-2012, 13:52 #22900
καλημερουδια!!!!!!!
χρονια πολλα στο ελλακι μας που γιορταζει σημερα!!!!!!!!
24-04-2012, 14:25 #22901
99,5 ???!!!!!!!!!!!
Επιτέλους!Διψήφιοοοοοοοοο� �οοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24-04-2012, 14:26 #22902
ΟΥΑΟΥ ΛΙΛΟΥΚΟ!!! μεγεια το διψηφιο!!!! Στο αγύριστο το τριψηφιο!!!! Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α!!!!:wow::wow::wow::wow:
24-04-2012, 15:00 #22903
24-04-2012, 15:58 #22904
Λιλαλόοοοοοοοοο!!!!! Μπράβο κοριτσάρα μου! Είδες και εκεί που αναρωτιόσουν τι γίνεται τσουπ έπεσε το νουμεράκι! Συγχαρητήρια για το διψήφιο!
24-04-2012, 16:09 #22905
Τι γλυκιές ευχές
Ναταλία μου, Λιλάκο μου σας ευχαριστώ!
Πήγα και έκανα ένα σωρό δουλίτσες σήμερα και ναι τα κατάφερα και τις πρόλαβα όλες και είμαι πολύ ικανοποιημένη! Πήγα και για την αιμοδοσία μου και ειδικά για αυτό χάρηκα πάρα πολύ! Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που ενώ μπορούν να δώσουν αίμα δεν το κάνουν. Είναι κάτι που αγαπάω να κάνω και που πραγματικά με γεμίζει χαρά κάθε φορά. Η γιατρός και η νοσοκόμος κάθε φορά που πάω με έχουν στα όπα όπα γιατί δυστυχώς είμαι από τους ελάχιστους εθελοντές και αυτό είναι λυπηρό. Σήμερα φλέρταρα και με την δωρεά αιμοπεταλίων η οποία όμως διαρκεί 1 1/2 ώρα και είναι δύσκολη. Μπορεί στα γενέθλια μου να την τολμήσω. Να δίνετε αίμα όσοι μπορείτε είναι σημαντικό για τους συνανθρώπους μας και για την οικογένεια μας, αχρείαστο βέβαια να είναι, αλλά καλό είναι να προσέχουμε για να έχουμε! Δεν θέλει ιδιαίτερο χρόνο, δεν είναι επώδυνο και σου δίνει και την ικανοποίηση ότι προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο. Εγώ είμαι αιμοδότης από φοιτήτρια αλλά πάντα έδινα εδώ και εκεί χωρίς κάρτα αιμοδότη και χωρίς πρόγραμμα χρονικό. Έχω 1 1/2 χρόνο τώρα που έχω οργανωθεί σε συγκεκριμένο νοσοκομείο με την κάρτα μου. Αξίζει πραγματικά τον κόπο να το σκεφτείτε όσοι μπορείτε να το κάνετε, είναι κάτι τόσο απλό, κι όμως τόσο σημαντικό!
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία