ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1533
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1533 of 2553 FirstFirst ... 53310331433148315231531153215331534153515431583163320332533 ... LastLast
Results 22,981 to 22,995 of 38289
    Senior Member
    γρήγορη καλησπερα καθώ σήμερα είμαι γραφείο βραδιατικα (μου φεξε παλι....)
    Τζινάκι καλως ήρθες πίσω! Περαστικά στο ποδαράκι σου και καλά μυαλα στην μαμα σου (λεμε τώρα!!)
    Λιλάκι γιατί να μην νοικιασεις???μια χαρα σε βλεπω!!!
    Ελακι με τα beaute σου μια χάρα σε βρίσκω.... είδικά όταν είναι χορηγία!!! By the way πήγα και εγω πριν την δουλεια για να βάψω μόνο νυχια (ημιμονημο....) αλλά έκανα ένα απλό γαλλικό τα μοβάκια την αλλη εβδομαδα!
    Κατερινάκι σιγα σιγα και όλα θα γίνουν!
    σας φιλώ προς το παρον....

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ Αγγελική. Όσον αφορά το "λέμε τώρα" για τα μυαλά της μάνας μου συμφωνεί απολύτως μαζί σου και η αδερφή μου! :lol:

Senior Member
    καλησπερα τι κανετε? Τζινα καλως ορισες.Πως περασατε σημερα τη μερα σας? φιλια πολλα σε ολες σας...

Senior Member
    μολις ολοκληρωσα το αριστουργημα μου.τζατζικι με γιαουρτι 1,5% και μεταξυ μας εχει πιο πολυ αγγουρι μεσα παρα γιαουρτι.αααα και λαδι 2 κουταλιες μετρημενες.

Senior Member
    Γεια σου μοναδική Μαρία! Σε φιλούμε και εμείς!
    Ευωδιάστηκα στο μοσχομυριστό μου μπανάκι και παρασυρόμενη από το beaute της φίλτατης ελλης, εκανα μια μάσκα προσώπου, μια πλήρη ενυδάτωση σώματος με συσφικτική κρέμα...

Senior Member
    μπανακι γιωτακι?

Senior Member
    Originally posted by eleni198621
    μπανακι γιωτακι?
    το ξέρεις το τραγούδι "μπανάκι μανάκι" της δεκαετίας του 80? Κάτι τέτοιο! :wink1:

ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ---ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΝΑΚΙ

Senior Member
    Λίλα το φτιάχνω κι εγώ το τζατζίκι αντί για σαλάτα αλλά χωρίς σκόρδο όμως. Βάζω γιαούρτι με λίγα λιπαρά, αρκετό αγγούρι όπως κι εσύ, αλάτι, λίγο ξύδι και λίγο λάδι και το συνοδεύω συνήθως με κρέας. Ειδικά το καλοκαίρι είναι νόστιμο και δροσιστικό.
    ΜακΓιώτ πολύ καλά έκανες και μασκαρεύτηκες! :lol: Η αδερφή μου κάνει όλη την ώρα μάσκες και αγοραστές και άλλες που τις φτιάχνει μόνη της και τις περισσότερες φορές είναι σαν τον Τουταγχαμών, ούτε μιλάει, ούτε γελάει για να μην σπάσει η μάσκα! Εγώ βαριέμαι φυσικά και κάνω μία στο τόσο αλλά προτιμώ τις πιο λάϊτ μάσκες γιατί μου είναι δύσκολο να μη μιλήσω ή να μη γελάσω για 45 λεπτά!
    Γειά σου Μαράκι. Βλέπω το διψήφιο να έρχεται κατά πάνω σου τρέχοντας! :lol:

Senior Member
    ΑΑΑαα, και αυτό αφιερωμένο στη βολταρίζουσα Ναταλία mou!

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ---ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    σημερα οπως γυρναγαμε σπιτι περασαμε μπροστα απο το σχολειο του χωριου την ωρα που σχολαγαν τα σκατοπαιδα.και βλεπω ενα δασκαλακο τρελο κομματι για λαππαδακος.τωρα πρεπει να νοικιασω κανενα πιτσιρικι για να τον γνωρισω.
    :lol::lol::lol::lol:
    Είδες που υπάρχουν και ενδιαφέροντα αγόρια στο χωρίο σου Λιλάκο; Και εσύ πήγαινες σου σούπερ μάρκετ και την έστηνες :lol: που να ήξερες η χριστιανή!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Λίλα να ξαναγραφτείς στο σχολείο δεν παίζει; Πες ότι έχεις κάποια "κενά" βρε παιδί μου και θέλεις να τα συμπληρώσεις, κι άστους να νομίζουν ότι εννοείς κενά γνώσεων!
    :lol::lol::lol:::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
    Ειλικρινά μου έλειψες πάαρα πολύ!!!!!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Ευωδιάστηκα στο μοσχομυριστό μου μπανάκι και παρασυρόμενη από το beaute της φίλτατης ελλης, εκανα μια μάσκα προσώπου, μια πλήρη ενυδάτωση σώματος με συσφικτική κρέμα...
    ουάουυυυυυυ!!!!!!!!! You sexy thing!

Senior Member
    Καλώς το Ελάκι με το ωραίο νυχάκι και προσεχώς με το ωραίο μαλλάκι. Βρε κορίτσια σαν πολύ beaute δεν γίνεται τώρα τελευταία; Η Καλλιόπη τα νύχια, η Eli μαλλιά και νύχια, η Κατερίνα αυριανό βάψιμο μαλλιού, η ΜακΓιώτ μάσκα και συσφικτική, η Λίλα νέα ρούχα, δεν πιστεύω να ετοιμάζεστε να πάτε στα καλλιστεία και να μου το κρύβετε; Μαμά, μπαμπά που πάτε, θέλω νάρθω κι εγώ μαζί σας! :lol: Αν δηλώσω πάντως συμμετοχή στα καλλιστεία θα πάρω σίγουρα τον τίτλο Μις Αστράγαλος! :lol: Έχω πολύ ωραίους αστραγάλους και ο ένας έχει και μία σέξυ μικρή μαύρη ελιά επάνω! Τον έχω σίγουρο τον τίτλο! :lol:

Λιλάκι το άλλαξες το όνομά σου, μπράβο!

Senior Member
    Χαίρετε χαίρετε παίδες!
    Μαράκι καλησπέρα και σε σένα! Αγγελικούλα μου καλή δουλειά και με γεια τα νυχάκια και εσύ καλή μου!

Γιωτάκι μου μοσχομυρισμένο πολλά φιλάκια στα μαγουλάκια!

Λίλα μου επιτέλους το όνομα σου μεταμορφώθηκε την κατάλληλη στιγμή που χτυπήσαμε και το διψήφιο, τυχαίο; :lol:

Τζίνα μου εύχομαι να σε βοηθήσει ο φίλος - γιατρός και να καταφέρεις να κάνεις όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και να σου υποδείξει την ανάλογη αγωγή και να νιώσεις σύντομα καλύτερα. Χαίρομαι που ότι και να συμβεί το ηθικό σου είναι ψηλά και ακόμη περισσότερο χαίρομαι που θα κερατώσουμε όλοι μαζί την Ναταλία καφεδιαζόμενες! Και αν δεν μπορείς να περπατήσεις θα έρθω να σε πάρω σηκωτή!

Επέστρεψα από το γυμναστήριο και έκανα και εγώ τα μπανάκια μου και έφαγα και το βραδινό μου. Και τώρα ακόμη πεινάω αλλά θα το βουλώσω! :lol: Μου ήρθε απότομη η ζούμπα σήμερα μιας και είχα καιρό να πάω και τα έφτυσα κοινώς! :wow: Προς το τέλος ζαλίστηκα και άρχισα να περπατάω αντί να χοροπηδάω γύρω γύρω στην αίθουσα και έπηνα νερό να συνέλθω! Αυτά παθαίνει όποιος μένει απροπόνητος για 3 βδομάδες και! Θα το πάρω ζεστά τώρα το θέμα για να επανέλθω δριμύτερη

Να και μία χαρούμενη αφιερωσούλα!
    Dancing in the moonlight

Senior Member
    εγω εχω κανει αιτηση για το america's next top model 2013 αλλα τοσο καιρο σας το κραταω μυστικο μην δηλωσετε και εσεις και μου φατε τη θεση.