ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1535
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1535 of 2553 FirstFirst ... 53510351435148515251533153415351536153715451585163520352535 ... LastLast
Results 23,011 to 23,025 of 38289
    Senior Member
    λιλα καλοριζικο το ονομα!!!
    ναι τζινα το ριξαμε στο μποτε
    εγω τελικα εβαψα και το μαλλι σημερα
    οχι τιποτα διαφορετικο στο χρωμα τους απλα να κρυφτουν οι ασπρες τριχες
    (εχω και απο αυτες μικρο παιδι :P) αν και δε φαινοντε πολυ απλα να νιωσω λιγο καλυτερα
    και δεν ειναι απο την επεμβαση που νιωθω χαλια ειναι γενικα η κατασταση εδω στο σπιτι
    ολα τα παλευω αλλα με τον πατερα μου δεν μπορω και το θεμα εναι οτι στεναχωρω τα παιδια μου και τον αντρα μου απλα δεν παλεβετε η κατασταση με τιποτα κανω υπομονη
    και λεω και στα παιδια να κανουν το ιδιο
    απλα δεν αλαζει τιποτα

Senior Member
    Η πρωτεΐνη Λιλα μου πίνεται άνετα βαση δικής μου εμπειρίας και της Γιώτας ,είναι πολύ χορταστική και ευχάριστη ειδικά αν διαλέξεις γεύση σοκολάτας. Εμενα προσωπικά μου είχε κόψει και την όρεξη για κάθε είδους γλυκό. Τώρα πια δεν παίρνω αφού έδεσαν τα ράμματα και δεν υπήρχε λόγος να πάω να σκάω και άλλα λεφτα γιατι δυστυχώς κοστίζουν αρκετα. Συνεχίζω μόνο με την γλουταμίνη (η σημαντικότερη πρωτεΐνη για την δημιουργία νέου μυ καθώς και επανόρθωση υφισταμένων) για μου που έπαιρνα ούτως ή άλλως βάσει οδηγιών διαιτολόγου.

Senior Member
    Originally posted by *Katie

Όσο για τον καφέ ....λείπει ο Μαης από την Σαρακοστή??? ποτεεε:spin::spin::spin::spin:
    Για τον Μάη,δεν ξέρω...Ο Μάρτης πάντως,δε λείπει! :tumble: :spin: :smilegrin:

Αχ!Από τώρα μου ξανθίζει το κορίτσι μου και πολύ χαίρομαι!Έτσι το προτιμώ!

Senior Member
    ποσο σας χαίρομαι όλες σας δεν λέγεται!!! είμαι ακόμα στο γραφείο (μανα κουραγιο) και μπαίνω μεσα και σας διαβάζω και μου φτιάχνετε το κέφι!!!!

Senior Member
    Nαταλακι μου δεν μπορω να πω τιποτε.....Μια μεγαλη μεγαλη αγκαλια κ ενα γλυκο φιλι μονο που το σκεφτηκες.
    Αλλα το καφεδωκερατωμα εχει αλλη χαρη....Τοσα κερατα μου εχεις ριξει.....Αλλα συνεχιζω να σ'αγαπαω....

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by *Katie

Όσο για τον καφέ ....λείπει ο Μαης από την Σαρακοστή??? ποτεεε:spin::spin::spin::spin:
    Για τον Μάη,δεν ξέρω...Ο Μάρτης πάντως,δε λείπει! :tumble: :spin: :smilegrin:

Αχ!Από τώρα μου ξανθίζει το κορίτσι μου και πολύ χαίρομαι!Έτσι το προτιμώ!
    χαχαχαχαχαχαχα!!! ακομη δεν τα έβαψα ξανθα και άρχισα να πεταω ξανθες ατάκες??!!! Μακ ακούς θα σου φάω τα πρωτεία!!!!

Senior Member
    Originally posted by angel79

είμαι ακόμα στο γραφείο (μανα κουραγιο) και μπαίνω μεσα και σας διαβάζω και μου φτιάχνετε το κέφι!!!!
    Έντεκα και κάτι κι ακόμα στο γραφείο,κοπελιά;Τι ακριβώς υπηρεσίες,είπαμε,παρέχετε;

Senior Member
    αγαπες παω για νανι νανι !! εκανα το μπανακι μου , εκανα πιστολακι, εβαλα τις μασκες προσωπου και ματιων ( ζηλεψα απο την Μακ) και είμαι έτοιμη !
    Καληνύχτα ομορφόκοσμε!!!

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ Κατερίνα μου για τις ευχές σου, ελπίζω να πάνε όλα καλά χωρίς περιπέτειες αυτή τη φορά, γιατί γενικώς η ζωή μου έχει και λίγο άρωμα από Ιντιάνα Τζόουνς!

Ναταλία δεν πα να είναι κι ο Δεκέμβριος ο μήνας, εγώ πάντως στο καφέδιασμα θα πάω!! :lol:

Senior Member
    Καληνύχτα Κατερίνα και καλή ξεκούραση.

Senior Member
    Καληνυχτα κατερινακι!!!!!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by angel79

είμαι ακόμα στο γραφείο (μανα κουραγιο) και μπαίνω μεσα και σας διαβάζω και μου φτιάχνετε το κέφι!!!!
    Έντεκα και κάτι κι ακόμα στο γραφείο,κοπελιά;Τι ακριβώς υπηρεσίες,είπαμε,παρέχετε;
    Τα πάντα και σε καλες τιμες!!!!!! κοπιαστε μανταμ!!!

Senior Member
    Καλησπέρα σας!
    Μόλις γύρισα από έναν καφέ;;;, που ως δια μαγεία μετετράπη σε ποτά, λόγω της φανταστικής παρέας που προέκυψε στην πορεία! Είχα στο μυαλό μου ένα βαρετό, επαγγελματικό ραντεβού.. Έτσι ξεκίνησε. Σε καφετέρια μεν, αλλά με κουραστικές συζητήσεις και εξηγήσεις επί των εξηγήσεων και Παναγία βόηθα ένα πράγμα.. Στην πορεία ήρθαν δύο φανταστικά κορίτσια και ενσωματώθηκαν στην παρέα μας (τα καλά της επαρχίας) και ξεχάστηκε το επαγγελματικό (αυτό είναι πλέον δικό μου κομμάτι από αύριο) και το ρίξαμε στο χαχαχούχα!

Senior Member
    Μπραβο Αβουλινι μου που περασες καλα!Ειδες που εχεις κ τα τυχερα σου εκει?Αν κ σε εχουμε χασει τελευταια .Ολο στη γυρα εισαι....

Senior Member
    ʼνοιξη είναι, παιδιά, και με έχει αγγίξει.. Όλο θέλω να γυρίζω..
    Επίσης, έχω ένα θέμα με το πρωινό ξύπνημα. Δεν το αντέχω. Αν μπορούσα να αγοράσω κάτι, θα ήταν χρόνος το πρωί. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Μέχρι και το να κοιμηθώ από τις δέκα το βράδυ. Τίποτα!
    Εσύ πώς τα πας Γλαυκόνι μου; 24 Ιουνίου ή Ιουλίου είπες, γιατί δεν είχα σήμα.. Επίσης, πώς πάει η μετακόμιση;